forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Окт 26, 2025 1:17 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:10 pm 
Аватар

d1VaKa написа:
casuals написа:
Александър Александров (кривия) : В момента няма начин да се върна при Левски със този слаб тренioр , няма какво да науча от него..
:roll:

Той кривия бастун тръгнал да се учи на 35 години . Да си остава при лешперите от варна и да идва в София само да пази резултат под 4:0

Ти си ужасно малоумен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:13 pm 
Аватар

Прав е Кривия ( :) ). Не виждам как Вуцов може да има какъвто и да е авторитет пред играч като него, Гонзо или Борето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:19 pm 
Аватар

STALKER написа:
Тва да си освиркваме ТРЕНЬОРА НА ЛЕВСКИ от първия мач е таква ОВЧА глупост, че немам думи...Който и да е той, както и да е дошъл, дайте му малко време да покаже какво може...В същото време се скандираше името на Стоилов след 4 загуби...Ние фенове на Левски ли сме или на Танев, Сираков, Стоилов и ко. :?:

Батенце ти ако искаш скандирай, ако искаш не скандирай........никой не може да те накара........а затова че всички са скандирали "Мъри Стоилов" явно има добра причина.......никой не е скандирал "Наско Сираков" от адски много време.........така че ти и другите дето през 2 поста обяснявате кое било преди 2 години и кое преди 20 години ако искате може да направите седяща стачка пред "Леге" докато не вземем 30 победи в шампионата с разлика 120-0 и поне купата на УЕФА.........

а дотогава ще се скандира МЪРИ СТОИЛОВ а шизофреника ще е нежелан! Да си ходи при бай Вуцан :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:22 pm 

Определено ситуацията в отбора е тревожна. Основният проблем е разединението между феновете. От една страна са яростните привърженици на Мъри и Наско, за които едва ли отбор без тях не може да има. От другата страна са всички останали. Докато има такова разединение нищо добро не ни очаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:26 pm 
Аватар

На тоя па Кривия много му порасна работата. Кой иска да е треньор? Мъри не може, Наско не може, Вуцов не може, ебах го в шефа, да си играе в Черно море щом е с големите претенции. Има футболисти които биха дали мило и драго да играят в Левски, да едвали са играчи като него, но поне не мрънкат. Един ден на всеки излизат кирливите ризи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:29 pm 
Аватар

nsss написа:
Определено ситуацията в отбора е тревожна. Основният проблем е разединението между феновете. От една страна са яростните привърженици на Мъри и Наско, за които едва ли отбор без тях не може да има. От другата страна са всички останали. Докато има такова разединение нищо добро не ни очаква.

А "всички останали" посещават ли стадиона? Защото ми се стори, че на последните мачове, включително и вчера, доста обединено си се скандираше "Мъри Стоилов".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:45 pm 
Аватар

UL написа:
STALKER написа:
Тва да си освиркваме ТРЕНЬОРА НА ЛЕВСКИ от първия мач е таква ОВЧА глупост, че немам думи...Който и да е той, както и да е дошъл, дайте му малко време да покаже какво може...В същото време се скандираше името на Стоилов след 4 загуби...Ние фенове на Левски ли сме или на Танев, Сираков, Стоилов и ко. :?:

Батенце ти ако искаш скандирай, ако искаш не скандирай........никой не може да те накара........а затова че всички са скандирали "Мъри Стоилов" явно има добра причина.......никой не е скандирал "Наско Сираков" от адски много време.........така че ти и другите дето през 2 поста обяснявате кое било преди 2 години и кое преди 20 години ако искате може да направите седяща стачка пред "Леге" докато не вземем 30 победи в шампионата с разлика 120-0 и поне купата на УЕФА.........

а дотогава ще се скандира МЪРИ СТОИЛОВ а шизофреника ще е нежелан! Да си ходи при бай Вуцан :smt002

После не се чуди, че са останали 500 души в "Б" сектор...Никой не е луд да ходи някъде, където ще бъде бит, заплашван и обиждан от свои! Аз не си падам да възхвалявам един или да псувам друг под строй, може би защото си имам глава на раменете...Съжалявам! Предпочитам да не стъпя една година на стадиона, вместо да се замесвам в подобни циркове, за които се смеехме преди една година на свинете (култа към Йешич и побоищата между тях в сектора). Иначе аз седящата стачка пред Леге я правя вече 15 години, сигурно и с тебе там сме се виждали. Айде, желая ви успех

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:50 pm 
Аватар

никой няма да го бият, ако не прави глупости.. мене как никой нищо не ми е направил за 5 години в бъсектор?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:51 pm 
Аватар

Не знам за кво разделение говорите! Аз да речем скандирах Мъри, щото човека даде много на отбора и го обича както и ние го обичаме ! Обаче не мога да разбера какъв е проблема да ни е треньор Вили, човека не е вчерашен спомням си като назначиха Мъри, че пак имаше противоречия, но видяхма докъде ни докара Мъри ! 1/4 финал Уефа и групите на ШЛ ! Но аз съм за Вили, защото човека е левскар и той обича отбора и ми хареса как си го каза по Нова Тв
нещо от сорта:
"Какво искате да се махна ли Еми няма !
Назначили са ме харесвам отбора и ще остана !"
И това че голяма част не му се доверява е кофти ! Тва му е професията викат го, обича отбора, и подписва договора! Батков е виновен че уволни Мъри ! Вили няма никва Вина ! Щото са ше кажете е за кво подписва? Kато е фен на Лeвски и го обича, и тва му е детската мечта, как няма да подпише...
Дайте да му гласуваме вот на доверие братче ! На мен ми става много шибано, щото човека обича отбора, а имаше трансперанти против него и се видя, че му беше кофти заради тея трансперанти, а човека няма вина.. ебати..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:54 pm 
Аватар

Не знам Вили Вуцов какво толкова ни е направил, че да сме толкова негативно настроени към него. Подкрепата към него не означава предателство към Мъри. В.Вуцов страшно ми напомня на Тити. Нека му дадем шанс. Като все пак твърдите противници на Вили не забравят, че не е той този, който е играл в лит(*кс-етрополе, и че не е тоя който си е свалял гащите :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 3:55 pm 

Аз Наско Сираков не го искам на Герена НИКОГА ПОВЕЧЕ. Мъри ще се завърне един ден, може би след 7-8 години, вече ерудуран, с опит и самочувствие. Дано е сам, без Наско гъза.
Иначе на Стоилов си му беше време, играта ни беше наистина трагична. Вуцов обаче не е човека, който ще ни извади от кризата. Може да станем шампиони, но това "В Европа - каквото стане" много ме притеснява...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:00 pm 
Аватар

UL убори мнението на angysarmy с факти, ако имаш желание, моято позиция е тази на angysarmy, за това ми интересно какво подяволите е виновен Вуцов? На негово място и аз щях да приема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:03 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Може да станем шампиони, но това "В Европа - каквото стане" много ме притеснява...

Тва той ли го е казал ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:05 pm 
Аватар

angysarmy написа:
qiao zhi написа:
Може да станем шампиони, но това "В Европа - каквото стане" много ме притеснява...

Тва той ли го е казал ?

Точно това му бяха думите на първата пресконференция. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:06 pm 
Аватар

STALKER написа:
редпочитам да не стъпя една година на стадиона, вместо да се замесвам в подобни циркове, за които се смеехме преди една година на свинете

Говориш наизуст... Никой не е бил бит защото не скандира еди-кво си... Това, че ти ще се разпискаш и ще изразяваш твоето велико мнение в сектора и че ще са намери някой който не е на твоето мнение да ти скочи е друго нещо... Ако претендираш, че си по-умен, едва ли ще търсиш проблем! Изразявай си мнението, което определено в момента е в малцинство между най-запалените фенове, но не и в сектор Б, защото е ясно какво може да стане. Толкова.

Последна промяна BLUE YOUTH на Нед Май 11, 2008 4:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:08 pm 
Аватар

В Европа ще видим какво ще стане ! Не му приемайте думите като "Абе ние ще си играем па и да паднем и да бием пак ще се напием", човека ще хвърля не по-малко усилия в Европа от колкото в шампионата ! Има време и ще видим какво ще направим в Европа ! Просто му трабва спокойствие на Вили и малко повече доверие

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:08 pm 
Аватар

:smt006

Последна промяна shalala на Нед Май 11, 2008 4:46 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:10 pm 

Искам и аз да кажа с какво е виновен Вуцов - нали не мислите, че Батков сам го е взел това решение - да назначи треньор от Б група?! Това е готвено с години от Иван Вуцов и Вили го е знаел. Всички са оплетени. Абе замислете се - кой е тоя Вили Вуцов? Някаква логика за назначението му, освен че бил левскар? Трябваше ни или чужденец или Херо или Ераносян. Вили Вуцов си знае как и защо поема Левски и не го е срам. Това все едно да спечелиш уреден мач и после да се кефиш като луд. Назначаването му е подготвяно дълго време и той е бил част от схемата и подготовката. Аз лично нямам намерение да му давам кредит на доверие дълго. Ако не влезнем в групите на УЕФА и после тръгнем зле в първенството или пък си личи, че отборите ни полягат, заради връзките на тати Вуцов - ще се скъсам да викам ОСТАВКА. Давам му шанс до зимата - но с честна и красива игра + мачове в групите на УЕФА!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:10 pm 
Аватар

shalala написа:
BLUE YOUTH написа:
shalala написа:
редпочитам да не стъпя една година на стадиона, вместо да се замесвам в подобни циркове, за които се смеехме преди една година на свинете

Говориш наизуст... Никой не е бил бит защото не скандира еди-кво си... Това, че ти ще се разпискаш и ще изразяваш твоето велико мнение в сектора и че ще са намери някой който не е на твоето мнение да ти скочи е друго нещо... Ако претендираш, че си по-умен, едва ли ще търсиш проблем! Изразявай си мнението, което определено в момента е в малцинство между най-запалените фенове, но не и в сектор Б, защото е ясно какво може да стане. Толкова.

:shock: Кога съм го казал това? :shock:

това току-що го четох в мнение на stalker :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:12 pm 

Какво става заради глупостите на Батков ... И аз искам Мъри,страшно много го уважавам за това,което направи с отбора ни преди 2 години,и вярвах,че ако Мъри беше останал,отбора щеше да тръгне нагоре.Но уви ... Не смятам,че беше уместно с тези транспаранти против Вуцов.И аз да бях на негово място,с цялата тази любов към Левски и омраза към ц(*ка,щях да подпиша.Още не сме видяли нищо,почнахме да го плюем... Защо винаги се гледа с недоверие на някой нов,който се появява в отбора ,било то футболист,терньор и пр., още преди да сме видяли какво може... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:16 pm 
Аватар

qiao zhi написа:
Искам и аз да кажа с какво е виновен Вуцов - нали не мислите, че Батков сам го е взел това решение - да назначи треньор от Б група?! Това е готвено с години от Иван Вуцов и Вили го е знаел. Всички са оплетени. Абе замислете се - кой е тоя Вили Вуцов? Някаква логика за назначението му, освен че бил левскар? Трябваше ни или чужденец или Херо или Ераносян. Вили Вуцов си знае как и защо поема Левски и не го е срам. Това все едно да спечелиш уреден мач и после да се кефиш като луд. Назначаването му е подготвяно дълго време и той е бил част от схемата и подготовката. Аз лично нямам намерение да му давам кредит на доверие дълго. Ако не влезнем в групите на УЕФА и после тръгнем зле в първенството или пък си личи, че отборите ни полягат, заради връзките на тати Вуцов - ще се скъсам да викам ОСТАВКА. Давам му шанс до зимата - но с честна и красива игра + мачове в групите на УЕФА!!!

А, кой беше Мъри да дойде? Само на този въпрос ми отговори? Какво повече са постигнали Херо и Ераносян? Един дол дренки са и тримата! Викай си оставки колкото искаш, но го викай поне когато имаш повод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:20 pm 

al3kz написа:
qiao zhi написа:

А, кой беше Мъри да дойде? Само на този въпрос ми отговори? Какво повече са постигнали Херо и Ераносян? Един дол дренки са и тримата! Викай си оставки колкото искаш, но го викай поне когато имаш повод.

И двамата са ставали шампиони на България! :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:22 pm 
Аватар

angysarmy написа:
Не знам за кво разделение говорите!
Както виждаш има разделение. Едните са против Наско и Мъри да се връщат.
Други искат само Мъри да се връща.
Трети искат Вили да остане, Батков да се маха.
Четвърти искат и Вили и Батков да останат!
Да не говорим за тия, дето си менкат мнението през два дни...

Обаче не мога да разбера какъв е проблема да ни е треньор Вили, човека не е вчерашен
Верно не е вчерашен, такива псувни знае и такива фасони прави и врътни по терена, че свят ми се завива... Усъвършенствал се е е в простотията си...
Но аз съм за Вили, защото човека е левскар и той обича отбора
И аз обичам отбора и съм Левскар, може ли и аз да съм треньор, моля, моля :smt003

И това че голяма част не му се доверява е кофти ! Тва му е професията викат го, обича отбора, и подписва договора!
Ти явно не помниш как преди време тук се гавреха хората с Вуцов и с просташките и кретенски и абсолютно не уместни изяви по тв-то, в контекста че се радват че ние нямаме такива циркаджии, или че поне не го правят така изявено...

Батков е виновен че уволни Мъри ! Вили няма никва Вина ! Щото са ше кажете е за кво подписва? Kато е фен на Лeвски и го обича, и тва му е детската мечта, как няма да подпише...
Щом смяташ, че Батков е виновен, значи не си съгласен с уволнението на Мъри... Щом си викал за Мъри вчера на стадиона, значи искаш той да се върне... Е той като се върне Вуцката къде отива бе, приятелю?!

Дайте да му гласуваме вот на доверие братче !
Никога!
На мен ми става много шибано, щото човека обича отбора, а имаше трансперанти против него и се видя, че му беше кофти заради тея трансперанти, а човека няма вина.. ебати..
Ако е нормално мислещ човек, той ще се сети защо има транспаранти против него(заради самата ситуация) и ще се потруди да не е така в бъдеще... Щом е казал, че няма да се маха, явно той смята за достатъчно поканата от Батков, а не му пука за мнението на най-запалените фенове, което доказва, че едва ли му е дремело и за транспарантите срещу него...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:25 pm 
Аватар

BLUE YOUTH написа:
shalala написа:

Ти точно потвърди мнението ми, който не псува новия треньор и не превъзнася стария, "може нещо да му стане" в сектора. Например да се спъне на някоя седалка и да си удари главата 15-20 пъти, нали така...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:27 pm 
Аватар

Не, просто когато мнозинството има едно мнение и се повявява някой хитрец който основавайки се на правото "Аз имам глава на раменете и мога да казвам всяко свое мнение където си поискам" естествено, че (евентуално) ще гризне дръвцето... Мнението се изразява по форуми, с приятели и познати, но не и чрез противопоставяне в сектора на другите... Ако си умен, човек, ще го избегнеш и няма да се провикваш примерно "Кво псувате Вили бе тъпаци!" или нещо от сорта...
В сектора всички трябва да са заедно, независимо дали има 10-20-30 дори 100 човека които не мислят така... Така стоят нещата навсякъде, само при нас го има момента с "Ти ли ще ми кажеш кво да правя"

Последна промяна BLUE YOUTH на Нед Май 11, 2008 4:31 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:29 pm 
Аватар

Blut Youth, Батков уволнява Мъри. Нали някой трябва да стане треньор на отбора? Какво е виновен този човек, че е поканен да работи в най-престижния отбор в България, с най-добрата заплата, там където може да стане голям и известен? Да откаже? Ти ще откажеш ли? Честно?

Кур за Батков, окей, това е пределно ясно, но все някой трябва да стане треньор мамка му.

Последна промяна Alek на Нед Май 11, 2008 4:29 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:29 pm 
Аватар

qiao zhi написа:

В Руся съм , В Русия съм.
разкри цялата конспирация в БГ футбола :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:34 pm 

Пичове, Батков уволни Мъри, за да дойде Вили. Това не ви ли е ясно?! Не е имало колебания за нов треньор. Замислете се само - ИМА ЛИ ДРУГ ОТБОР ОТ ТОП 6 В БЪЛГАРИЯ, КОЙТО БИ НАЗНАЧИЛ ВИЛИ ЗА ТРЕНЬОР??? Не? Защо ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:39 pm 
Аватар

al3kz написа:
UL убори мнението на angysarmy с факти, ако имаш желание, моято позиция е тази на angysarmy, за това ми интересно какво подяволите е виновен Вуцов? На негово място и аз щях да приема.

Вуцов за мене е виновен с това,че се прави постоянно на клоун на терена, че няма една правилно изказана мисъл на пресконференция,че постоянно съдиите са му виновни. Такъв шут на нас не ни трябва!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Май 11, 2008 4:41 pm 
Аватар

al3kz написа:
Blut Youth, Батков уволнява Мъри. Нали някой трябва да стане треньор на отбора? Кур за Батков, окей, това е пределно ясно, но все някой трябва да стане треньор мамка му.
Е този "все някой" не трябва да е и "който и да е", нали така? Вуцов има ли мачове по Европа, опит, десетки години стаж, много успехи? Точно в такъв затъващ момент, в който дори Мъри явно не се е справил, защото си личеше че нещата отиват на зле, точно пък Вуцов ли ще оправи работата? Ето го Грозданов примерно(давам го като пример съвсем избирателно), човекът доста направи с отбора на Локото(ако изключим конспирационните теории, че всички мачове до един са им купени)

Какво е виновен този човек, че е поканен да работи в най-престижния отбор в България, с най-добрата заплата(знаеш ли колко е? Аз разбрах че футболистите взимали по 3 000 лв., така че може и за това да се поспори, но това мен не ме и засяга, всъщност), там където може да стане голям и известен?
Това всъщност дава и повод за съмнение относно "чистотата" на нацначението? Дали пък не са пийвали по чашка с Батков всяка събота?! :smt003 Или пък татко с последни сили е задвижил механизма на връзките си?

Да откаже? Ти ще откажеш ли? Честно?
Не, няма да откажа, ама нейсе, никой не ми е предложил, ебати :(

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1557 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 52  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]