forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 4:03 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:25 pm 
Аватар

Браво на Мъри за всичко,което постигна,но си беше за уволнение,просто този сезон бяхме трагични.А за Вуцов-не храня големи надежди,но заслужава шанс.

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:26 pm 

Някой по-нагоре правилно изтъкна един много важен факт. Вуцов от години чака този момента. Спомнете си само колко пъти неговото име бе спрягано за старши, а все някой друг идваше. Сега е неговия момент и той знае, че не може да го изпусне. Както Пияницата уволни Мъри, така ще уволни и Вуцов ако се издъни, затова да се надяваме да е тройно по-нахъсан. Сега специално за треньорски му качества ще се въздържа от оценка, то ще си проличи съвсем скоро. За добро или зло - Вуцов е новия треньор. И аз мразя като го гледам как скача като маймуна покрай скамейката, но дано поне с него да настъпят позитивни промени.

Само Левски!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:27 pm 
Аватар

Вуцов: Благодаря на Левски, че сбъдна мечтата ми
07 май 2008 16:15
Автор: Бисер Тошев
Боримиров става помощник треньор на сините
От Левски и Калиакра официално потвърдиха сензационната новина, която първи db разкри - Вили Вуцов поема Левски. Той ще замени уволнения по-рано днес старши-треньор на сините Станимир Стоилов.

В щаба на Вуцов почти сигурно ще попадне и Даниел Боримиров. Ветеранът най-вероятно ще прекрати кариерата си след края на шамионата и ще бъде един от помощниците на сина на Сивия кардинал. Поста си ще запази и Емил Велев, а заедно със Стоилов почти сигурно ще си тръгнат Цанко Цветанов и Саид Ибараимов.

Има вариант Вуцов да води Левски още в дербито с лит(*кс-етрополе, което ще се играе в събота на стадион "Българска армия". Днес Велислав ще е за последно начело на настоящия си тим - Калиакра, който посреща Родопа в битка за промоция в елита.

Новият наставник на Левски Вили Вуцов заяви за db, че е безкрайно благодарен на ръководството на клуба затова, че са осъществили дългогодишната му мечта.

“Благодаря на Левски за гласуваното доверие. Да водя моя роден и любим клуб, е една моя сбъдната мечта. Надявам се да имаме много поводи за радост със сините фенове", заяви Вуцов.

Днес Вили Вуцов има важен мач за вече бившият си тим Калиакра, като веднага след това ще пътува за София, където утре ще бъде официалното му представяне на “Герена“. Вуцов вече е запознал с решението си кмета на града и президент на бившия си тим Цонко Цонев, като раздялата е станала по цивилизован начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:27 pm 
Аватар

Тоя е масивно он браун. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:29 pm 
Аватар

Борат машиниста :):) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:33 pm 
Аватар

БАТКОВ ШЕ ТЕ УБИЯ БЕЕЕ !!! ЕГА УМРЕШ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Нека изчакаме мача със свинете стига заключете темата , нека сме единни поне до Събота !

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Цитат:
ФЕНОВЕТЕ ПОДКРЕПЯТ СТОИЛОВ И СИРАКОВ, НЕ ИСКАТ ВУЦОВ

Феновете на Левски обявиха твърдата си подкрепа за уволнените от собственика Тодор Батков Станимир Стоилов и Наско Сираков, както и нежеланието да видят Велислав Вуцов на треньорския пост на сините.
„Националният фенклуб на Левски” и клубът на привържениците на Левски „София-Запад” ще излязат с обща декларация за кадровите промени в спортно-техническия щаб.

„София-Запад” продължава безрезервно да подкрепя Станимир Стоилов и Наско Сираков, въпреки решението на „собственика”, пише в изявление в официалния сайт на организацията.

„Колкото до информациите, че Велислав Вуцов ще е новият треньор на отбора, ние привържениците смятаме, че сега не е подходящият момент за появата му на „Герена”, казват още сините ултраси.

С същото време феновете на Левски продължават усилено да се готвят за предстоящото дерби с лит(*кс-етрополе в събота.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=44623

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:35 pm 
Аватар

BlueHouse написа:
Нека изчакаме мача със свинете стига заключете темата , нека сме единни поне до Събота !

Ние сме единни в любовта към Левски.
Нормално е всеки да има мнение и мненията да не са еднопосочни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:35 pm 

СМЪРТТТТТТТТТТТТ НА БАТКОООООООООООООООООООООООООВВВ :!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:36 pm 

Дано умре тоя мустакат педерас :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:39 pm 
Аватар

Scaramouche написа:
http://donbalon.eu/news9732.html

Ей това не го очаквах! :?

и слънцето пак пече ли - пече!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:42 pm 
Аватар

мощно трансперант на мача "МУСТАК, НЕ ТИ, А НИЕ КАРАМЕ ВЛАКА!"

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Valentin написа:
Scaramouche написа:
http://donbalon.eu/news9732.html

Ей това не го очаквах! :?

Сашо Диков явно за нещо такова намекваше

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Добре де, вече е решено, с псуване нищо няма да промените. Ако е Вили, здраве да е! Дано се справи. И аз съм протива отсвирването на Мъри и Наско, ама нищо не можеме да направиме на тоя етап. Стана нещо сравнително очаквано, ама в малко кофти момент. Мисля, че следващия треньор след Вили, ще е дедо Боре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:43 pm 
Аватар

как се променя светът...
59 години чорбата твърдят как най-важна е Европа, а мачовете с Левски нямат значение. За нас пък през цялото това време най-важно беше да унизим гнусната рожба на БКП.
Тази година изведнъж Левскари почнаха да разправят как Шалке били важни, чорбата не. Стойчо пък през ден разправя как единствено го интересува да е пред Левски с една точка поне и да ни бият.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:45 pm 

По случая с уволненията имам 3 мнения:

1. НАСКО И МЪРИ ЗАВИНАГИ ЕДНИ ОТ НАС !!
2. Казах го по-горе!
3. ЦЕЛАТА РАБОТА СМЪРДИИИИИИИИ! (Ако ме разбирате) :evil:
Точно преди дербито .... НЕ искам и да си го помислям но .... :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:46 pm 
Аватар

Ето го и цялото интервю с Мъри:
http://www.donbalon.eu/interview374.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:47 pm 
Аватар

МЪРИ:
.................
-Прието е треньорите да се сменят под натиска на медиите и публиката. Във вашия случай не е налице нито първото, нито второто?
- За публиката на Левски каквото и да кажа, ще е малко. Всъщност, има още нещо. Ако през последната една година нещо ме е мотивирало да стоя в Левски, то бе безрезервната подкрепа на привържениците на отбора към мен и към отбора. Човек може да изтърпи всичко, когато среща тази подкрепа всеки ден във всеки поглед. Това ме е държало във форма. Що се отнася до медиите, те си вършат работата и имат право на свое мнение. Никога не съм се конфронтирал с тях.
..............
- Накрая, свършихте ли си работата в Левски?
- Ще бъда съвсем искрен - преди четири години не съм и мечтал за това, което постигнахме в евротурнирите. Но нали затова са мечтите, за да се сбъдват. А иначе мога да кажа, че оставям Левски на правилния път. Дали ще продължат по него, вече не мога да гарантирам. Аз обаче мога честно да заявя, не съм работил за себе си, работил съм за Левски. А на привържениците ще кажа само – Аз оставам един от вас. Ще бъда на стадиона и ще съм с Левски с цялото си сърце. И да чакаме заедно по-добри дни.

:fgod

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:48 pm 
Аватар

На мен ми е интересно накъде ще поеме Мъри сега .. може би чужбина? :roll:

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:49 pm 

bring_da_pain написа:
На мен ми е интересно накъде ще поеме Мъри сега .. може би чужбина? :roll:

Така трябва, вече има достатъчно опит :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:49 pm 
Аватар

http://www.donbalon.eu/interview374.html
прочетете го цялото, много хубаво интервю

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:51 pm 
Аватар

И какво излезна сега, че 5-6 месеца се ебавахме с Томочовата колиба и плащанията им на 6-7 месеца веднъж.А какво излезна .... Борчо си е поркал Червен Етикет и не ебавал да плаща :lol: :lol: да ми лапат чурката всички в ръководството на тоя отбор ... :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:52 pm 
Аватар

24.05.1914 написа:
И какво излезна сега, че 5-6 месеца се ебавахме с Томочовата колиба и плащанията им на 6-7 месеца веднъж.А какво излезна .... Борчо си е поркал Червен Етикет и не ебавал да плаща :lol: :lol: да ми лапат чурката всички в ръководството на тоя отбор ... :lol: :lol:

Абе не бързай да приемаш всичко за чиста монета .. журналя са , всичко е възможно. ;)
Когато ВИДЯ Мъри как казва нещо такова, ще повярвам, не и когато го ЧЕТА обаче. ;)

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:59 pm 
Аватар

Абе ясно ми е, че не е 100% доказано :mrgreen: ,ама съгласи се, че нещата не бяха "бистра водица" в отбора.Шампионска лига, пари, всичко е ок....и изведнъж....Тампере,15 продадени,2 ри в България на 13 точки от лит(*кс-етрополе с 6 загуби :mrgreen: некак си не е нормално :mrgreen: т.е нормално е , но не за България. :mrgreen: :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 5:59 pm 

:shock: :shock: Е не можа ли поне първенството да свърши бе :shock: Уволнения и смени по никое време :shock: Идиот :| Не ,че не харесвам Мъри,напротив,много го уважавам като треньорм,уважавам го и за това,което постигна с Левски,ма поне да беше изчакал тоя изрод още 2 седмици :shock: Тц,тц ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 6:00 pm 

Abe nema li da ima tema "UBIHA TODOR BATKOV SUS SNAIPER,CHORNI V KOMA SLED ATAKA NA PALESTINEC V CENTURA NA TEL AVIV" :smt003 :smt003 :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 6:02 pm 
Аватар

Мъри и Наско уволнени, защото продали мача на Локо Сф

Сря, 2008-05-07 17:31
Загубата от Локо Сф в неделя на "Герена" е катализирал смяната на Станимир Стоилов, е признал собственикът на клуба Тодор Батков.

"Всичко можех да преглътна, но не и да се продава или предава Левски. Ако исках, аз най-лесно можех да се разбера с Николай Гигов за мача, все пак имаме общи сделки. Заради това обаче аз в последните пет дни не вдигам на Кольо телефона, за да не се опитва да ми иска нещо. И изведнъж някой прави сделки зад гърба ми. Тая няма да я бъде", обяснил на познатите си Батков, цитиран от "Спортлайн".

Нещата стават много заплетени, възможно ли е това според вас? :roll: Малко ме изненада реакцията на Гошо накрая на мача, но не искам да обвинявам без доказателства. Това вече би било пълен позор.

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 6:03 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:

Загубата от Локо Сф в неделя на "Герена" е катализирал смяната на Станимир Стоилов, е признал собственикът на клуба Тодор Батков.

"Всичко можех да преглътна, но не и да се продава или предава Левски. Ако исках, аз най-лесно можех да се разбера с Николай Гигов за мача, все пак имаме общи сделки. Заради това обаче аз в последните пет дни не вдигам на Кольо телефона, за да не се опитва да ми иска нещо. И изведнъж някой прави сделки зад гърба ми. Тая няма да я бъде", обяснил на познатите си Батков, цитиран от "Спортлайн".

Нещата стават много заплетени, възможно ли е това според вас? :roll: Малко ме изненада реакцията на Гошо накрая на мача, но не искам да обвинявам без доказателства. Това вече би било пълен позор.

Не.Поредната порция глупости от спортлаин :!:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Май 07, 2008 6:04 pm 
Аватар

levskarqt72 написа:

мач не се продава с греда в 75-ата за нас, и го в 80-ата за тех...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 798 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 27  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]