forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 29, 2025 3:45 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 31, 2008 11:17 pm 
Аватар

Батков написа:
Какво мрънкате постоянно, бе ? Имате ли сектор, имате... седалки има ли, има... !!! Ще направя стадион, когато реша, защото съм НАЙ-ГОЛЕМИЯ ... Тодор Батков от Пловдив... От кой отбор сииииииииииииииииииии ? :smt006 Айде ,че заминавам за Котбус да видим к'во станА с ПелетО :smt006

Дерипаска дебне :boisw тик-так :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 5:23 pm 
Аватар

Цитат:
РЕАЛ МАДРИД ОТВАРЯ ШКОЛА В СОФИЯ
Първата частна футболна академия на Реал Мадрид в Източна Европа ще бъде открита това лято в София.
Преди минути президентът на най-титулувания отбор в света Рамон Калдерон и столичният кмет Бойко Борисов подписаха споразумението за проекта.
По-късно днес Рамон Калдерон ще се срещне с изпълнителния директор на Левски по финансовите въпроси Константин Баждеков.

Баждека само да не уговори Нистелрой за другия сезон, че хич не ме кефи... :wink:
edit:
Цитат:
Днес в сградата на Столична община Изпълнителният директор на ПФК Левски Константин Баждеков се срещна с Президента на испанския гранд Реал Мадрид г-н Рамон Калдерон. Срещата е в рамките на тридневната визита на делегация на най-титулувания отбор в света по покана на Кмета на гр. София г- Бойко Борисов. Константин Баждеков запозна испанските гости с някои от най-важните моменти от историята клуба, както и с успехите на отбора в от последните години, като страните изразиха готовност за сътрудничество. За спомен г-н Калдерон получи от шефа на сините клубни сувенири и фланелка носеща неговото име и щастливия номер за всички левскари №7

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 6:18 pm 

от кога номер 7 е "щастливият" ни номер :roll:

По темата:

Радостно е че голям отбор с добри скаути ще има школа в София сега остава и да вкарат някой друг тренер в тая школа и нема да имат равни :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 6:58 pm 
Аватар

The Blue Champions написа:

По темата:

Радостно е че голям отбор с добри скаути ще има школа в София сега остава и да вкарат някой друг тренер в тая школа и нема да имат равни :)

Питай чорбата! :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 7:05 pm 
Аватар

По темата:

Не мисля, че е радостно, щото къде кво има читаво, ше го вземат, да им еба путката балеринска. Така ше ни закопат клубния футбол отвсякъде...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 7:31 pm 

Shakespirt написа:

По темата:

Не мисля, че е радостно, щото къде кво има читаво, ше го вземат, да им еба путката балеринска. Така ше ни закопат клубния футбол отвсякъде...

ПРав си не се бях замислил за тази гледна точка :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 8:05 pm 

Shakespirt написа:

По темата:

ПРав си не се бях замислил за тази гледна точка :smt003

Споко, нищо няма да вземат. То в България играч с талант за Реал Мадрид дори и да се роди, много преди да си е проличал таланта му ще е съсипан от циганско-турско-ориенталския ни манталитет. Така че теа "диаманти" мое и да си риткат в "школата" ама и на най-добрите от тях съвсем скоро избора ще е или в някой от топ 6 отборите в Бг, или у втора и трета дивизия некъде у европата да се обиграват докато им окапят зъбите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 8:06 pm 

Момчета (и момичета), не "всичко читаво" може да стане титуляр в Реал Мадрид. Също така да си титуляр в Левски означава да печелиш отличия, да играеш редовно в ЕКТ и да си в полезрението на националния треньор. Не така стоят нещата aко си преотстъпен в 10-тия в белгийското първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 8:34 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Споко, нищо няма да вземат. То в България играч с талант за Реал Мадрид дори и да се роди, много преди да си е проличал таланта му ще е съсипан от циганско-турско-ориенталския ни манталитет. Така че теа "диаманти" мое и да си риткат в "школата" ама и на най-добрите от тях съвсем скоро избора ще е или в някой от топ 6 отборите в Бг, или у втора и трета дивизия некъде у европата да се обиграват докато им окапят зъбите.

Aбе, ако го вземат овреме, нема да свикне на цигания, не дей така... Самият факт, че голям клуб като реал, инвестира тука, значи има причина...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 8:47 pm 

Е и каква е причината според тебе, многото ни таланти ли? Всичко е политика и маркетинг.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 10:01 pm 

Реал идват .. наливат супер малко за тях пари и основават школа (престижна .. и с име) .. 2-3-4-5-6 игрища + някъква база . Всички малки шилета се мъчат да влязат в тази "школа" ... това по моите най-изчсления 1/10 от талантите в България отиват там (в най-лошия пример) .. и от там какво остава в българското първенство .. с един талант по-малко .. с по-грозен футбол от бездарници и с по-голяма граница между европейските отбори и нас в България ! Ами ако утре и Милан .. Аякс .. Арсенал решат да "инвесират" .. какво остава за НАС ?? Да гледаме Диема и чуждите първенстрва (смятайте, че сега е така, а какво остава за след 10 години) .. хмм .. не е ли задачата на нашият футболен съюз да гледаме силни мачове между български отбори .. и мачове на български отбори в Европа ?? .. ебаси мане !!! Къде отиваме да го еба ?? Държавата ни влезе в НАТО, в Европейският съюз, малко по малко взехме да се съживяваме .. чат пат има някъкво израстване .. с футбола в нашата "футболна държава" работите вървят надолу :( Е къде да търсим причините ??? Аз знам ама ме мързи да пиша .. ще го напиша друг път ..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 10:08 pm 
Аватар

Да се надяваме, че нашите клубове ще обърнат малко внимание на школите си. Добре е че вече има няколко такива като нас, славия, литекс и още няколко. За съжаление обаче на по-голямата част изобщо не им пука.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 02, 2008 11:59 pm 
Аватар

hidden767 написа:
Е и каква е причината според тебе, многото ни таланти ли? Всичко е политика и маркетинг.

Тука немат много изгода от маркетингови схеми... просто ше гълтат квото могат и ше го продават по отборчета от типа на "Яж ми куро Симитли" в испански вариант... Половината млади, дето ги привличат от школите още, така свършват...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 9:46 am 
Аватар

Много си е добре даже да има такава школа! Първо, ще идват млади футболисти от целия регион, не само от България! Второ - ще тренират в добри условия и при специалисти, а не бивши величия-пиянки и в школи, където пускат това лапе, на което татко му е по-голяма мутра! Трето - не всички в тая школа отиват в Реал или в някой отбор от неговия ранг - за смехотворното родно първенство е напълно достатъчно да се вземе някой, който е научен в тая школа да тича, да застава където трябва и да рита правилно топката (а не като 90% от футбалерите у нас), както и да се държи малко по-настрани от чалготеките!

Футбола ни е на такова мизерно ниво, а за детския дане говорим, че подобна школа може да донесе само плюсове!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 12:48 pm 
Аватар

А бе как да нЕма плюсове от тая школа ?

Тука ще идват от региона де що има талант. Нали се сещате, че не всички ще отидат в Примиера дивизион - съвсем спокойно ще подсилят и нашите отбори. Второ, както каза момчето по горе - ще ги учат истински треньори, а не като сегашните ни. И трето - наистина талантливите ще имат възможност за качествено развитие навън - а това изобщо не е зле за футбола ни. Виждаме какво става като започнат кариерата си в България - пропиляват се за година, а след това или поемат пътя към някой средняк навън или потъват в мизерията тука.

Нямам нищо против тука да се отворят качествени школи - все ми е тая дали са на частно - там на някоя звезда или пък с на голям западен клуб стига да са качествени. Не може да загубим от това, че на наша територия има качествена школа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 1:13 pm 
Аватар

То пък и едни таланти дето имаме... И за мен е шокиращо защо Реал Мадрид имат такива намерения, но... Ще бъде още по-шокиращо, ако играч от тяхната школа в България в близките 10 години го пуснат титуляр, пък дори и в контрола. Аз лично не виждам кой знае какви минуси от идването на Реал. А отгоре на това чух доста смешен аргумент, че Реал щели да вземат нашите и на лит(*кс-етрополе юношите, та видиш ли това щяло да ни ебе майката. Смях пълен! Че ние и сега не ползваме смешен брой юноши, дето даже с изключение на Живко и Хичо имам чувството, че съвсем насила ги пускат и са тотално последна дупка на кавала, а какво остава за лит(*кс-етрополе, дето не знам дали въобще ги интересуват юношите им. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 2:01 pm 

Vie nali se se6tate 4e treniorite 6te sa si sy6tite piqnici koito sa i sega prosto 6te ima edna ideq po strog kontrol

p.p. sori za latinicata !!! V klub sam

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 2:53 pm 
Аватар

Да бе да, същите треньори друг път! Реал да не са такива балъци, че да ми наемат разни Джонита и Кано Коцевци! Хората правят бизнес - следователно си намират специалисти, обучени да работят по техните методи и стандарти и да изкарват читав продукт! Да не мислиш, че ще правят тук квартално детско отборче - става дума за регионален център. Обираш от региона читавите, тренират като гламави и най-добрите могат да отидат в някой от отборите на Реал - другите, където ги вземат. Просто това си е "университет" за професионални футболисти!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 3:12 pm 
Аватар

В тази школа става въпрос за т.нар деца в неравностойно положение и функциите са най-вече социални.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 3:46 pm 
Аватар

Ако тва с школата на Реал е сериозно, а не поредната Пи Ар акция на бате ви МутроБойко (което е много вероятно), значи, че всичко най-читаво и талантливо ще бъде засмукано навън още в детска възраст и Батков с неговите пансиони, терени и планове 2238, ще го дуФа сополив
:boisw
Нещо почнаха да ни третират като африканци, не че не сме си го заслужили де

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 3:52 pm 
Аватар

Ако е Пи ар акция , бат Бойко има качествени приятели :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 4:01 pm 
Аватар

Mr.Smith написа:
Ако е Пи ар акция , бат Бойко има качествени приятели :mrgreen:

Абе откъде знаеш, оня дърт пръч мое и на секс туризъм да е дошъл тука и ПожрарникарО да го е дръпнал само колко да се снимат зедно пред журналята, хем да си осигури и официален предлог за послещението... :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 03, 2008 6:31 pm 
Аватар

Пак давам безплатни съвети на Бат Бойко, но няма как :arrow: Да вземе да закара Рамончо в Син сити и Най-клуб, с неограничена консумация, оня няма да иска да се връща в Мадрид, направо да се трампят с Батков , нашия поема към Мадрид /ако може и Наско да вземе със себе си/ , Рамон поема Левски :mrgreen: Айде Бойко докажи поне веднъж че си левскар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 2:41 pm 
Аватар

А Калдерон като беше в Тази сутрин и Бареков отново му говори некви глупости-почна с Арсенал(че им бил фен),после каза,че Ботев е най-големият клуб в България,а в края каза,че Георги Христов е играч за Реал Мадрид и щял да свърже Калдерон с Жорето да правят трансфер :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 04, 2008 3:35 pm 
Аватар

Един път жАлта курва, завинаги жАлта курва :mrgreen:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 1:17 am 
Аватар

добре де...тоя бареков не беше ли свиня..дееба неговата майка мазняр долен...преди изввестно време беше писал няква статия в 24 4аса май беше...и останах с впе4атлението 4е е прасунгер....оплюваше ни нещо много яко....не помня то4но за какво ставаше въпрос..
смърт за тоя :boisw

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 4:32 am 

Бай баруков е от Пловдив и от най-ранна възраст е ебан от СИНИТЕ .. той е обикновен фен на Ботев .. ебал съм го в гъза поне 3 пъти .. :lol:
danesa написа:
добре де...тоя бареков не беше ли свиня..дееба неговата майка мазняр долен...преди изввестно време беше писал няква статия в 24 4аса май беше...и останах с впе4атлението 4е е прасунгер....оплюваше ни нещо много яко....не помня то4но за какво ставаше въпрос..
смърт за тоя :boisw

ПъСъ: Който не е гледал този клип с баруков .. едва ли ще си направи мнение за него от бу-тъ-въ баси прошляка ..
http://www.vbox7.com/play:82869042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 05, 2008 3:30 pm 
Аватар

Ники Дудука :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 5:51 pm 

http://vbox7.com/play:961df65e :shock:

Мечо ебати головете цепи ! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 07, 2008 6:06 pm 
Аватар

Е то нали има такава школа на Интер към Спетември от 10 години!?И кво?!Нещо смислено да се е случило!?
FLAME написа:
В тази школа става въпрос за т.нар деца в неравностойно положение и функциите са най-вече социални.

Най-точният коментар :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]