Жалко , че загубихме един почти спечелен мач.Една дузпа и настроението ни сега щеше да е съвсем друго.Но....
За в момента това ни е нивото....не е много високо...но с тези играчи няма как и да е....
Какво видях аз днеска....отдавна не съм виждал Левски да не може да мине центъра 15 мин.пълен хаос в средата на терена и безидейност в атака...дано да се дължи на несработеността на отбора...но дълбоко се съмнавам...само това да е причината....липсват класни играчи....а и големи мъже...не случайно повечето се скриха при дузпите....така че....кой изпуснал...кой вкарал...не е най важното в момента...макар че гледам сте изписали 3 страници по тази тема....единствено считам...че беше грешка Гошо въобще да бие дузпа...неговата работа е съвсем друга...нали...
Относно бразилците....мога да кажа..че днес се представиха на сравнително добро ниво....и какво повече да очакваме от тях...като те просто нямат нужните данни....направи ли ви впечатление..че Зе Соареш...просто го разнасяха като пръскачка из лозе...момчето се бори по фланга...нави голям километраж...а и Живко не го подкрепяше достатъчно в атака...това му е тавана...което е жалко....
Жоазиньо....много техничен играч...но не е за Левски....много комични бяха ситуацийте...когато се опитваше да скача за високи топки...или се опитваше да "бръкне" и вземе някоя топка...но все не му достигаха по 20 см.
Карлош...всички го нарочиха за главния виновник...но тук основно грешката е на Мъри...че въобще го пусна контузен...цял мач се криеше или стоеше в засада...аз му броих до 6...и после се отказах...не взе нито една висока топка...дори не подскачаше...но това го отдавам на контузията му....така че...нека скоро не очакваме чудеса от тях....
Гошо...каквото имаше за спасяване...го спаси....единствено ми направи впечатление...че не е беше много точен в отиграването с крак...доста криви подавания направи....и дано това не ни се превърне в стил на игра...шут от вратата...па каквото стане....
За дузпата...вината не е негова....
Минев...ако придобие още малко игрова практика , футболни умения и самочуствие...може и да стане перфектен ляв бек....Живко...си е Живко...не се отличава много от бразилчето пред него...но за разлика от него...държи на бой....само не разбрах...защо го направиха втори капитан...би било редно...това да е Петков....
Томашич и Рабех...както обикновено бяха железни....
В центъра пълен хаос...въобще имахме ли днес средна линия....нито една спечелена първа топка...такова чудо рядко се вижда...ако можеше да изглежда по начин Боримиров...Боримиров....Сърмов....Боримиров...би било чудесно....
Тасевски ми беше загадка в Металург...вече ми е пълна мъгла...Сърмов...много старание в дефанзивен план...и нищо в атака днес...но това май му бяха и задачите...жалко че изпусна последната дузпа...не го заслужаваше.......
Деко....аааах този Деко....втората грешка на Мъри...след тази с дузпата на Петков....на него не му стигаха не 20....а цели 30...40 см до топката...но нека се учи...въпроса е...до кога...?
Балтанов и Кръстовчев...както се казва...играха малко да бъдат оценявани....но поне юношата ни можеше да започне титуляр.......
Литекс...имат играчи...но нямат отбор....
Йешич беше доволно нахранен...което е малка утеха...на сивия фон....