forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 8:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 9:16 pm 
Аватар

Звезда, Стяуа и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 10:48 pm 

Ахам, щом те са играли финали ние не сме направили нищо-ок, разбрах :roll:
пп: все пак погледнете второ за всеки случай
пп2: значи по вашата логика германците имат къде къде повече успехи от наште на световни първенства по волейбол за мъже /туй е пример/, защото те са били световни шампиони, а наште не. Но че те имат освен тази титла само две четвърти места в топ пет, а наште имат 1 сребърен, 4 бронзови, 1 четвърто и три пети места няма значение. А това че ние имаме пропуснати 3 световни първенства от 16 проведени, а германците имат пропуснати 7 също няма значение. Че имаме един сребърен и три бронзови медали от европейско, а те нямат също няма значение-така де-може и да сте прави, но аз не смятам, че е така. А това, че тяхната икономика е минимум 100 пъти по-напред от нашата и също толкова повече население имат също няма значение-ок, така е.
пп3: ето и футболен пример да не се хванете за това, че било волейбол. Вземете страни като китай, които 1 път са се класирали за световно първенство, докато ние сме се класирали седем пъти и имаме четвърто място-ми да и това не е успех-какво ще се сравняваме с китай :?

Последна промяна parvanoff на Сря Яну 09, 2008 11:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Яну 09, 2008 11:10 pm 
Аватар

Малмьо е печелил КЕШ 2 пъти. Така че не само титлите и купите са важни, а постоянството, тоест дали даден отбор все още е на върха.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 9:39 am 
Аватар

The Blue Champions написа:
епа то при ДЮШ изобщо има ли некви международни състезания :roll:

Припомни си клипчетата на Резистор и по-точно онова в което юноши на Левски се подиграват с такива на Милан - за мен е достатъчно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 12:59 pm 
Аватар

Kryten написа:
Малмьо е печелил КЕШ 2 пъти. Така че не само титлите и купите са важни, а постоянството, тоест дали даден отбор все още е на върха.

Абсолютно!!!
Като се изстреля някое прасе при мен, и почне да ми обяснява за полуфиналите им, винаги му давам за пример Арсенал и Нотингам. Едните два пъти са пчелили КЕШ, а другите нито веднъж. Ама, айде да ги сравнянаме, а!
То се видя след 89-та при равен старт кой колко струва в България.
А иначе, разбира се, че на клубно ниво нямаме никакви успехи. Влизането в ШЛ, е успех за България, но за европейските стандарти не е чак толкова голямо постижение. Куцо и сакато се изреди в тая Шампионска лига, много преди нас. Ма, те хората не са ни виновни, че сме изостанли. Истината е, че докато не се оправят безите, тернените, въобще докато не се налеят пари - едните ще се радват, че са били резервите на Ливърпул в мач без значение, а другите, че са били резервите Олимпик М., пак в мач без значение.
Кур за Батков, за всички други собственици на клубове и спортни дружества, и за цялото управление на българският спорт от 19 годин насам!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 1:42 pm 
Аватар

Black Jack написа:
... а другите, че са били резервите Олимпик М., пак в мач без значение.

Ама хайде стига говорене наизуст. Точно този сезон следях Марсилия още от самото начало и в мача срещу нас от всичките 14 футболисти имаше по 2-3 резерви. :idea: Това, че ги бихме е главно поради фактора "време". Предишната седмица имаха мач с Монако на 30-градусови температури, след това дойдоха тук на арктически студ и замръзнал терен. :smt006

Последна промяна south на Чет Яну 10, 2008 2:13 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 1:50 pm 
Аватар

Не ме карай да се ровя в разни статистики. Факт, е че най-голямата им звезда Рибери влезна някъде 70-75 мин. :smt006 Имали по-важни мачове за първенството - думи на треньора им. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:04 pm 

Рибери,Нианг,Родргес...На бялото не мога да кажа черно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:12 pm 
Аватар

Това, че са ни подценили си е техен проблем. Иначе, нека аз покажа статистиката. :wink:

Срещу Левски:
Бартез (общо 35 мача за сезона), Ферейра (29), Наката (9), Бейе (41), Гарсия Луис (20), Бостян Сезар (24), Делфим (17), Насри (25), Коке (11), Мендоса (8), Хименез (15); Рибери (52), Нианг (41), Орума (31)

Предишната седмица срещу Монако (победа с 2:1):
Бартез, Бейе, Дею (45), Сезар, Тайво (48), Кана (40), Ламуши (46), Орума, Рибери, Коке, Нианг; Мендоса, Хименез

------------------------------

Играчите с над 20 мача през този сезон:

52 - Рибери
48 - Тайво
46 - Ламуши
45 - Дею
41 - Бейе
41 - Нианг

40 - Кана
39 - Орума
35 - Бартез
26 - Карасо
24 - Сезар
29 - Ферейра
25 - Насри
23 - Мейте
21 - Малуда
20 - Гарсия

Мързи ме само да им търся мачовете като титуляри спрямо общия брой мачове до срещата им с нас. Иначе, Black Jack, ако искаш тук можеш да помогнеш със статистика. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:17 pm 
Аватар

Тия математиците, батко, немат спирка :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:25 pm 
Аватар

Помагама веднага със статистика, и то с тази дето ти си я дал.:

Ето това са титулярите срещу нас:
Бартез (общо 35 мача за сезона), Ферейра (29), Наката (9), Бейе (41), Гарсия Луис (20), Бостян Сезар (24), Делфим (17), Насри (25), Коке (11), Мендоса (8), Хименез (15);

Това са 11-те играча изигралите най-много мачове през сезона:

52 - Рибери
48 - Тайво
46 - Ламуши
45 - Дею
41 - Бейе
41 - Нианг
40 - Кана
39 - Орума
35 - Бартез
26 - Карасо
29 - Ферейра

Удебелените са играли срещу нас. Тоест от 11-те играча с най-многто мачове през сезона, срещу нас са играли само трима. Като човека с най-много мачове (Бейе) е едва на пето място за изиграни мачове през целия сезон. И ако това не са резреви здрвае му кажи! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:33 pm 
Аватар

Само че Рибери и Нианг имаха по половин час да вкарат гол. :wink: Ако забеляваш, има ясно изразени 9 футболисти, които могат да се нарекат "титуляри" и една групичка още от 9-10 души, която се "върти". Срещу нас играха ли 5 от титулярите на Марсилия - играха. Факт е и че отборът, излязал срещу нас, не е нито вторият, нито третият им състав, както изкараха това някои журналя.

Само да поясня - не мисля, че сме направили някой суперподвиг. Сигурен съм, че ако мачът не се играеше в подобен студ резултатът щеше да е коренно различен, при това не в наша полза. Black Jack, със Змея сте големи пичове, ама така и не разбирам защо толкова негативно гледате на повечето неща...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:47 pm 
Аватар

south написа:
Само че Рибери и Нианг имаха по половин час да вкарат гол.
Рибери и Нианг имаха точно 23 минути да вкарат гол. http://levski.bg/Levski/info/statistic/ ... matchId=65 :smt006.

south написа:
Срещу нас играха ли 5 от титулярите на Марсилия - играха.

5 титуляра и 6 резерви. По-скоро титулярен състав или по-скоро резервен? Оставам ти да прецениш.
south написа:

Само да поясня - не мисля, че сме направили някой суперподвиг. Сигурен съм, че ако мачът не се играеше в подобен студ резултатът щеше да е коренно различен, при това не в наша полза.

Тук съм съгласен.
south написа:
Black Jack, със Змея сте големи пичове, ама така и не разбирам защо толкова негативно гледате на повечето неща.

Не смятам, че гледам негативно. Напротив, опитвам се да бъда максимално обективен. Просто съм си свали сините очила, и съм избягал от термина "Грандът Левски".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:51 pm 
Аватар

Не мога да разбера от какъв зор е необходимо да подценяваме успеха срещу Марсилия,ебати хората сме,бихме си ги с игра,агитката си беше пичовска,еми какво повече,дреме ми дали Марсилия са били с 10 или с 9 титуляри

Последна промяна Ivan63 на Чет Яну 10, 2008 5:35 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:55 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Не смятам, че гледам негативно. Напротив, опитвам се да бъда максимално обективен. Просто съм си свали сините очила, и съм избягал от термина "Грандът Левски".

Чакай сега. Много зависи в какъв контекст разглеждаш нещата с това „гранда Левски“.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 2:57 pm 
Аватар

Morning Glory написа:
Black Jack написа:

Чакай сега. Много зависи в какъв контекст разглеждаш нещата с това „гранда Левски“.

Че сме силен отбор- чисто футболно. И може да се мерим с големите. Че сме постигнали колосални успехи в последните няколко години. Че имаме най-добрите футболисти. Че имаме най-добрите юноши. Че в клуба се работи правилно и градивно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 3:01 pm 
Аватар

И в този ред на мисли.....

Цитат:
Изображение
Далавери в Левски?
09 януари 2008 18:02
Автор: Явор Лазаров
Съмнения за източване на милиони от касата на клуба

Защо се бави ремонта на "Герена" и защо прожекторите там светят всяка нощ? Нормално ли е един терен да струва повече от един милион лева? Вече няколко месеца на и около стадион "Георги Аспарухов" тече усилен ремонт. От ръководството на сините обявиха, че изцяло ще обновяват тревното покритие на основният терен, което включва нов дренаж, отопление на тревата и асфалтиране на пистата. На мястото на паркинга зад сектор "В" пък ще се строи още един изкуствен терен.

Всичко около ремонта изглеждаше нормално през първите месеци. После обаче периодично започнаха да изчезват камиони с трева, времето за изпълнението на проекта се удължаваше на няколко пъти (въпреки че на стадиона се работи и през нощта), а самият ремонт изведнъж се оказа, че ще излезе по-скъп с около 50 процента. По план строителните действия трябваше да приключат най-късно до началото на декември, но днес още нищо не е завършено. Това би било нормално, ако с проекта се бе ангажирала българска фирма. Но когато става въпрос за "Шпортщетенбау Гартен Мозер", известна немска компания, изградила терените на редица големи немски стадиони, неуредиците около ремонта изглеждат странни. Престижната фирма едва ли ще си позволи да не си спази оповестените срокове и изведнъж да поиска повече пари.

Всичко това хвърля съмнителна сянка около чистотата на сделката. С нея се занимава финансовият директор в Левски Константин Баждеков. Той от край време е недолюбван от феновете на Левски, които го подозират именно в измами на гърба на клуба.

В пресата постоянно се появяват суми, които меко казано будят недоумение. Теренът можеше да струва с поне 30 по-малко, но тук правото на собственика е да избере на коя фирма да се довери и да извади над един милион лева за терена и то преди последвалото увеличение с около 50 процента.

Срутването на част от сектор "Г" обаче излиза на ФК Левски шестцифрена сума, а е ясно, че след края на изграждането на новия терен, дупката ще трябва да се запълни по някакъв начин, което също ще струва пари. Строители се майтапят, че за 200 000 лева ще съборят цял сектор без техника, а с подръчни средства.

Живеещите около стадион "Георги Аспарухов" пък отбелязват, че от известно време насам осветлението работи по цяла нощ заради работния процес вътре. Въпреки това обаче ремонтните работи не са завършени в срок, а сега се оказва, че трябва да се прави и нова котелна инсталация, която ще погълне нови десетки хиляди левове.

Всичко това навежда на мисълта, че Левски почти е отписал идеята да си върне стадион "Раковски", тъй като едно ново съоръжение там ще струва не по-малко от 100 милиона лева.
Общежитието за детско-юношеската школа, което Тодор Батков гордо нарича четиризвезден хотел, също не е готово и нищо чудно накрая и за този обект да изникнат непредвидени допълнителни разходи.

Ето и как коментира пред db Константин Баждеков строежа на "Герена":

db. - Господин Баждеков, как вървят ремонтните работи на стадиона?
- В момента никак, тъй като метеорологичните условия не ни позволяват да работим.

db. - Според първоначалните очаквания теренът трябваше да е готов в началото на декември. Защо се наложи удължението на срока?
- Пред кого съм длъжен да се отчитам?

db. - Пред собственика вероятно. Просто коментирайте.
- Решихме да сложим и отопление на терена. Това забави ремонта и наложи и оскъпяването.

db. - Значи ли това, че хвърляте толкова пари по "Георги Аспарухов", че се отказвате и от варианта за стадион "Раковски"?
- Не, защото сами разбирате, че ако дори и утре ни дадат разрешение да строим "Раковски", не можем веднага да заиграем там. С подобряването на условията на "Герена" искаме да дадем пример на другите клубове, защото в България условията за футбол на повечето места са лоши. А за стадион "Раковски" проблемът е от друго естество, там чакаме решението на държавата.

Съмнителните инвестиции на сините:
Нов терен: 1.1 милиона лева (без последвалото увеличение)
Общежитие за юноши: 1.5 милиона лева
Срутване за сектор "Г": 200 хиляди лева

http://donbalon.eu/news322.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 3:10 pm 
Аватар

Black Jack написа:
Morning Glory написа:
Black Jack написа:

Че сме силен отбор- чисто футболно. И може да се мерим с големите. Че сме постигнали колосални успехи в последните няколко години. Че имаме най-добрите футболисти. Че имаме най-добрите юноши. Че в клуба се работи правилно и градивно.

Имам предвид на какво равнище правиш сравненията си - национално, регионално, европейско, световно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 3:17 pm 
Аватар

Регионално, европейско и световно. На национално, аз го написах и по-горе. При равен старт (след 89-та) се вижда кой колко може. Така, че в Белгария отдавна не сравнявам Левски с никой. Само лошото управление ни пречи да дръпнем още повече, и успехите да не са на всеки 5 години. А за да тръгнем да гоним европейските тимове, няма да стане само с наши усилия. Трябва целия роден футбол да се оправи. Както винаги съм казвал - ключовата думичка е пари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 3:36 pm 
Аватар

Никога не съм чел жълт вестник, но статиите вътре си ги представям точно като тази на дон балон. Всеки, който се е занимавал макар и малко със строителство знае, че няма строеж който да стане готов в срок, още по-малко да не му се поискат допълнителни пари от изпълнителя.
Това Black Jack би трябвало много добре да го знаеш и затова ми е чудно, че точно ти пускаш тая статия тук :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 3:45 pm 
Аватар

3941 написа:
Никога не съм чел жълт вестник, но статиите вътре си ги представям точно като тази на дон балон. Всеки, който се е занимавал макар и малко със строителство знае, че няма строеж който да стане готов в срок, още по-малко да не му се поискат допълнителни пари от изпълнителя.
Това Black Jack би трябвало много добре да го знаеш и затова ми е чудно, че точно ти пускаш тая статия тук :roll:

Мразя Баждеков, и за това пускам всяка статия против него :lol:
Сега сериозно, често се случва строежите да стават извън срока, но не повече от 2-3 месеца. И съответно се полагат съответните компенсации на потърпевшите. Ние примерно им плащаме средномесечния наем за района, за всеки ден закъснение. А, не знам Бажедков да е споменал за компенсации от строителите.
А за допълнителните пари никой нищо не може да каже. Само Батков и Баждеков си знаят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 4:40 pm 
Аватар

Той Баждека си го каза - кои са те да се отчита той пред тях, журналистите. Частно дружество си прави каквото знае без да се отчита публично. Това, че на нас ни се иска е друг въпрос

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 4:59 pm 
Аватар

Счетоводния баланс и финансовите отчети на клуба за 2006 година бяха публикувани в списанието :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 10, 2008 5:03 pm 
Аватар

Абе тея дон балон се излагат...
Тоя си мисли,че е толко лесно да се направи дупка в стадиона и да се укрепи и тн... не струвало толкова и не знам си кво
Защо без да имат никакви доказателства за нещо пишат глупости.Не казвам ,че не е вярно може и да е така, ама без доказателства е меко казано смешно.. много знае тва журналистче колко струва срутване на трибуната,смяна на дренаж и тн. Просто трябва да си попълват страниците

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 13, 2008 12:48 pm 

Когато се подписва договор със фирма има задължително оферта и проект, който трябва се спазва. Вътре се предвиждат и 10% непредвидени разходи. А това че някой хори си докарват допълнително покрай този ремонт е друга работа. :smt028
Лошото е ако е на гърба на клуба, вместо тия пари да отидат за деца и юноши на отбоора..... :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:29 pm 
Аватар

Една от малкото добри сатии на Жаклин.
http://donbalon.eu/exclusive39.html

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:43 pm 
Аватар

Цитат:
...някакъв подземен халф Жоазиньо....

:smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 12:52 pm 
Аватар

ska pig написа:
Black Jack написа:
Една от малкото добри сатии на Жаклин.
http://donbalon.eu/exclusive39.html

Black Jack,
ти за себе си имаш ли обяснение защо стана така
по-късно, ако те интересува какво мисля аз за кризата в левски ше пусна моя коментар(само ако искате обаче)

Разбира се, че имам обяснение. Аз тук съм изписал купища страници по тоя въпрос. Няма да задълбавам, само ще ти каже две имена - Батков и Баждеков.
Иначе нямам нищо против да пуснеш твоя коментар за "кризата в Левски", само без обиди и ирония!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 1:07 pm 

Стига си пускал по 50 мнения на ден бе свиня тъпа. Писна ми като вляза тука само тебе да те гледам :smt075

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 18, 2008 4:09 pm 

Carthagen Споко, нека пише.... Но ако има обиди или ирония ВЪН :arrow:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]