forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 9:39 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1204  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 1:14 am 
Аватар

http://sportal.bg/news.php?id=77313 :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 2:20 am 

B`TG написа:
е па как ще са изчерпа ни бе.... не не това е невъзможно какво като нямат свестен мач от 6-7 месеца :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 3:02 am 
Аватар

B`TG написа:

Има си хас ... от километри си личи с къв хъс стъпват на терена :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:45 am 
Аватар

Ше видите, че ше ги надъха и най-малкото ше доиграят сезона на прилично ниво...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 12:04 pm 
Аватар

В този клуб трябва да се открие минимум PR отдел и да има по двама-трима специалисти да работят с Мъри и Наско и един по-малък отдел за Батков :lol: Толкова много глупости се изговориха последните 3 месеца и никой не си дава сметка за това :? На това трябва да се наблегне в трансферният прозорец според мен :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 12:10 pm 

The Blue Champions написа:
B`TG написа:
е па как ще са изчерпани бе....

Ми да, не са се напрягали от мача за КБ в СтЗ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 3:36 pm 

Boyo написа:
hidden767 написа:
След това малоумно изказване на Стоилов аз вече нямам надежда че в Левски нещо ще се промени към по-добро. Ние си се надяваме тука, верваме си, а тези от които зависи губят всякаква връзка с действителността... Сбогом Левски Европейски, добре дошел Витоша от времето на комунизма...

Рядко съм съгласен с Хидън, но тука го подкрепям 100% :) Мъри говори все по-голями глупости - идеално се готвим за европата, дето няма да се класираме въобще... ЛОШИЯТ ТЕРЕН МОЖЕ ДА ПРЕЧИ НА ТЕХНИКАТА, НО НЕ И НА МОТИВАЦИЯТА. това са вече проблеми на самите играчи и на треньора. И Мъри да погледа футбол извън арсенал, барселона и байерн. пълно е с мачове на кофти терени - в долните дивизии на англия например... преди 2-3 години ман ю играха цял полусезон на нива като имаха проблем с терена...

Мъри почва да става досаден с тия оправдания...става като тройчо дееба-ония реве че секи мач ги режели,а нашия терените,топките и тем подобни глупости са му виновни....като скрихме топките с Оксер и Удине,Мъри нищо не каза :lol:

Да развърти малко метлата...или ще става сериозен тренер или мишка тип фе-а-и-о спасов :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 12:54 am 
Аватар

часовникът страшно цъка...ТИК ТАК.....ТИК ТАК......ТИК ТАК

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 1:25 pm 
Аватар

С оглед слабото представяне на нападателите ни и липсата на централен нападател, предлагам Баткофф да трансферира Фернандо Торес . Вярвам
че Торес ще се навие ,тъй като единственият шанс на стане някога шампион е да дойде при нас ,уповавайки се на този факт считам ,че ще е съгласен да си поеме трансфера и да взема заплата към 10-12 000 евро месечно :8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 16, 2007 10:44 am 

За мене Рабех е страхотно попадение, стига Батков да не го излъже с премии и заплати, за да остане при нас...
На Телкййски, Йовов, Бардон и Топузаков им е време да поритат на вън :smt039

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 6:27 pm 

Интересно ми е дали освен селекция в посока чужбина ще има и селекция в посока - ЛЕВСКИ...
Щото ако Баткофф и компания си мислят,че само с тримата бразилци всичко ще се нареди,яко са се объркали :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 18, 2007 6:52 pm 

Е нали затова анонсираха план 2009... обиграват се втория полусезон и после мачакт новия шампионат... примерно. + няколко покупки лятото и така... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 5:10 pm 
Аватар

http://donbalon.bg/article.php?artid=9046

Къде съм аз, къде сте Вий ?!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 6:59 pm 
Аватар

Corpse написа:
http://donbalon.bg/article.php?artid=9046

Къде съм аз, къде сте Вий ?!

:smt082

Добрееее ... ега ти разсъжденията, думи нямам.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 10:08 pm 
Аватар

Е не е ли очевидно колко им е жалко в момента на тия момчета да стоят в село Ловеч вместо да са си вкъщи? Не го знам тоя ганчев какви са му уменията да прави отбор, но от ловеч отбор не може да стане, видя се че само с купени титли става. В Европа са гола вода, остават си основен кръводарител на чорбата и толкова. А другите момчета от школата да видят, че никакво бляскаво бъдеще не ги чака в този отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 10:43 pm 

Добра статия , правилно ....
Дано сами пожелаят да си доидат , ама не се знае дали Сираков ше е съгласен ...
Нали точно той се скара с Попето ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 10:51 pm 

Сираков заради едното си его не може да отхвърля с лека ръка подобни футболисти. Има си договори - правят си съответните предпазни клаузи (парен каша духа), пък момчетата ако искат подписват...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 11:15 pm 
Аватар

Тая статия е доста еднопосочна, все едно пък и 90% от нашите юноши са цъфнали и вързали и едва ли не имаме отбор изграден от 11 такива .. все едно пък и аз не мога да питам къде е Лъчо Балтанов, и защо не играе. Ще питам пак и за останалите, особено след като и трите бразилчета почнат да играят.

п.с. знам, че статията може и да не е точно за тва, ама пак са свързани донякъде нещата .. не съм мн.убеден, че сегашните ни юноши ги чака нещо по-добро от преди.

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 11:17 pm 

Да знаеш отбор които играе с повече юноши от нас в "А" група ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2007 11:19 pm 
Аватар

Е да, на слепите и едноокия е цар. :?

Ще ме питаш ли пак след 1 година, когато Рабех, Бензукан, Соареш, Жоаозиньо, Тасевски и Карлос евентуално се утвърдят, или поне някои от тях .. а аз пак ще питам къде е Лъчо Балтанов, или къде е Мариян Огнянов. :?

"It was like a church in there as only the truly lost sit in bars on Tuesday mornings at 8:00 a.m."

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 10:42 am 

Големи врачки сте повечето у тоя форум :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 1:49 pm 

Като стана дума за Сираков не искам да се сещам на колко човека е провалил кариерата :? Иначе,ако трябва да съм честен статияа не ми хареса,защото,когато избягаха двамата в Левски избщо не се налагаха юноши,а бяха пращани към Родопа и дотам.Лесно е да се говори след няколко години,но преди юношите от школата нямаха никакъв шанс за първият отбор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:36 pm 
Аватар

Добро утро на всички .. :roll: :lol:

Аз не ги обвинявам тия момчета, избрали са Фейенорд пред Левски в момент, когато ДЮШ беше мръсна дума на Герена .. виновни ли са ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:47 pm 

TicoTorres написа:
защото,когато избягаха двамата в Левски избщо не се налагаха юноши,а бяха пращани към Родопа и дотам.Лесно е да се говори след няколко години,но преди юношите от школата нямаха никакъв шанс за първият отбор

Ъхъм, а те отиваха в родопа, за да... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 2:50 pm 
Аватар

parvanoff написа:
TicoTorres написа:
защото,когато избягаха двамата в Левски избщо не се налагаха юноши,а бяха пращани към Родопа и дотам.Лесно е да се говори след няколко години,но преди юношите от школата нямаха никакъв шанс за първият отбор

Ъхъм, а те отиваха в родопа, за да... :?:

.. за да не взимат място в съблекалнята и да не се пречкат на демба-нирен и саша зимонич. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 3:46 pm 

Ахам, аз пък си мислех, че ги пращат да се обиграват, пък то какво било-пречели на демба нирен и симонович. Нещо съм се заблудил да га ... :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 4:27 pm 
Аватар

bring_da_pain написа:
Добро утро на всички .. :roll: :lol:

Аз не ги обвинявам тия момчета, избрали са Фейенорд пред Левски в момент, когато ДЮШ беше мръсна дума на Герена .. виновни ли са ?

Аре да проверим кога избяга Ивелин Попов специално, а? Дали Мъри не беше вече тренерче? Koлко дъртаци бяха изритани тогава? Аре без демагогия поне във футболните форуми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 4:31 pm 
Аватар

parvanoff написа:
Ахам, аз пък си мислех, че ги пращат да се обиграват, пък то какво било-пречели на демба нирен и симонович. Нещо съм се заблудил да га ... :smt047

Да ги "обиграват" .. ти ако сериозно го вярваш тва .. :lol:

Цитат:
Аре да проверим кога избяга Ивелин Попов специално, а? Дали Мъри не беше вече тренерче? Аре без демагогия поне във футболните форуми.

Еми да провериме, не съм ходеща енциклопедия .. кога беше бягството - лятото на 2004, ако не се лъжа ?

Мъри е треньор също от 2004 .. все още няма Валери, няма Копи, няма Хичо .. или Ивелин по някъв начин е разбрал, че виждаш ли тоя "план" ще почне да бачка веднага и го чака розово бъдеще на Герена с титуляно място, цветя, любов, птички и т.н.

Аз не виждам и вие с кво се различавате от същата демагогия - седнали сте у вас пред ПС-то, влизате в някъв форум и почвате да давате присъди тея момчета с кво са сгрешили, защо и т.н., след което пак си продължавате ежедневието по същия начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 4:41 pm 
Аватар

Абе, приятел, тва не е час по български език и литература от прогимназията, за да си обясняваме значенията на някои конкретни думички. Щото нещо не мога да ти схвана обяснението.

Ако Попов не може да разчита знаците и при това е в кухнята, кой да му помогне? Аз ли? Да гние сега при селяците. Самият факт, че от Фейенорд се е върнал на село, говори, че вече е претърпял огромен провал.

Мъри казва, че лично е говорил с Попов, че го включва в плановете си. Нямам причина да не му вярвам.

А цигането и аз да бях, и аз нямаше да го пускам след толкова „изпълнения“. На Ники Петров се възлагаха много надежди, но той сам си еба майката. Балтанов не го мисли - изигра няколко мача в CL и тепърва ще играе... не в CL обаче.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2007 4:46 pm 

Бринг, значи се чудиш дали аз си вярвам-хех, интересно ми е на мен ти вярваш ли си-значи искаш да кажеш, че преотстъпените играчи са били по-добри от тези, които не са преодстъпени, но въпреки всичко са ги преотстъпили. Ми незнам кой трябва да си вярва повече. Ти какво ще кажеш. И ако все още си вярваш отговори ми на въпроса-защо ли, аджеба, ги преотстъпват, а не ги продават, след като не искат да ги обиграват :?

пп: ще ти отговоря на един от предните въпроси-лъчо балтанов и мариян огнянов не играят защото "по-малкият" специалист от тебе мъри така е решил, но пък аз вярвам повече на него, не се обиждай за което :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 36100 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 1204  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]