forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 17, 2025 6:50 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 5:58 pm 

Ние не направиме ли селекция сега зимата,освен тримата бразилици,напролет положението ще е по-трагично и отсега... Ако изобщо е възможно :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 6:05 pm 
Аватар

Хората си купиха отбор, колко му е един футболист да се вземе :lol:
http://myfootballclub.co.uk/

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 7:33 pm 

епа аре и ние да си купим Левски колко му е :lol: хем няма да има бомбички по стадионите щото ще трябва ние да плащаме глоби :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:09 pm 

Smirnoff написа:
Хахахахахахахахаха, паднах от това предложение да вземем правата на Георги Христов. Ами ако после никой не иска да го купи какво ще го правиш - ще го викнеш да ти окоси моравата ли... Знаеш ли какво ще стане със "съсобствениците" ти, когато научат, че трябва ежемесечно да плащат членски внос за заплатата на това момче, а и за да му се осигурят квартира, място за тренировки и възстановяване и т.н., без да има никаква гаранция, че ще си възвърнат парите? Ами много просто - всичките ще те отебат и ще останеш само ти да му ги плащаш тези разходи... успех :лол: ! Изключвам това, че никой няма да ти даде 1000 лв. без покритие (впрочем от начина ти на мислене се учудвам, че ти имаш тези пари).

И още нещо понеже виждам, че някъде нещо си дочул или са ти разказвали за "офшорни компании", "пазарна икономика" и естествено "неплащане на данъци". Та, да ти кажа под секрет в днешно време е рядкост да изникне изведнъж някаква голяма частна компания с много собственици, която същевременно преследва и икономическа изгода. Голямата фирма се появява или от сливането на няколко малки, или от разрастването на някоя малка вследствие увеличаване на дейността и емитиране на акции (т.е. поява на нови собственици, притежатели на тези ценни книжа). Това е пазарна икономика. А инициативи от твоя тип са характерни точно за "българите от старо време" и удивително ми напомнят за някое ТКЗС.

Хайде още един българин дето ще ми обяснява как нещата няма да станат и дето разбира от всичко.
Предното ми съобщение не бе бизнес план, а просто грубо описване на сценария по който евентуално нещата могат да станат.

Една голяма фирма възниква от толкова хора, колкото я основат. Примери колкото щеш, като най-честите такива се намират сред финансовите компании.
Такива фирми по света бол, наричат ги акционерни дружества, взаимни фондове, дружества със спецялна инвестиционна цел (регистрирането на тези изисква участие на някаква финансова институция), инвестиционни клубове (нещо непознато у нас), кредитни кооперативи и т.н. Хората са казали, че където има желание има и начин. Останалото е баране на броеницата с две зърна под масата.
Не помня да съм казвал, че конкретня футболист трябва на всяка цена да е Георги Христов.

Последна промяна SZ_FEN на Пон Дек 10, 2007 8:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:16 pm 

The Блуе Чампионс написа:
епа аре и ние да си купим Левски колко му е :лол: хем няма да има бомбички по стадионите щото ще трябва ние да плащаме глоби :лол:

Аз предлагам друго. Хайде да се оплакваме един на друг, хайде да си казваме как нещата няма да станат. Някой на когото по му се отваря приказката може на бързо да спретне и една теория на конспирациите срещу България и т.н. Ей това вече е мъжка приказка, нали така?
Разбира се, че хората в Англия си купиха 5-то дивизионен отбор ако не се лъжа, какво остава за един 18-годишен футболист от Хасково да речем (примерно).
Както и да е де.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 8:53 pm 

www.gol.bg написа:
Левски иска Колев

10.12.2007 16:17

На всички футболисти, с които преговаряхме бе дадено време да помислят преди да вземат решение. Един от тях, който от Локомотив стигна до националния отбор обиди президента на нашия клуб като поиска 12 000 лева месечно възнаграждение“, коментира генералният секретар на Локо Атанас Узунов.
В същото време се разбра, че мераци към Колев имат от щаба на Левски. Още през лятото "сините" имаха желание да привлечат в състава си бившия национал, но удариха на камък. Сега обаче от "Герена" могат да си осигурат Колев от лятото, като няма да платят и лев за вратаря.

:smt102

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 10:00 pm 
Аватар

Щом отново темата е актуална, пак ще кажа, че предпочитам Божо Митрев и дори Георгиев да пазят, отколкото Стоянчо Кьоравото... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 10:36 pm 

SZ-FEN, не приемай думите ми лично. Само ти дадох безплатен съвет с оглед образованието и познанията, които имам. Оттук-нататък дали ти ще ме послушаш, си е твоя грижа. Аз мога само да ти пожелая успех във всичките ти стопански инициативи...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 10:50 pm 
Аватар

:smt044 :smt044 :smt044

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Дек 10, 2007 11:27 pm 

Smirnoff написа:
СЗ-ФЕН, не приемай думите ми лично. Само ти дадох безплатен съвет с оглед образованието и познанията, които имам. Оттук-нататък дали ти ще ме послушаш, си е твоя грижа. Аз мога само да ти пожелая успех във всичките ти стопански инициативи...

Smirnoff, благодаря за съвета. Нямам нищо против да имаш мнение различно от моето. Моето образование и професия са също пряко свързани с икономиката.
Както сам виждаш идеята беше да се включат повечко хора. Ако исках сам да го направя нямашe да подходя по този начин.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 5:18 pm 

Сега е време да си напазарим играчи. Много отбори са във финансова криза и доста от играчите им ще разтрогнат договорите си с тях. Не, че има нещо кой знае какво за напазаряване, но този Златковски от Локо Пд., Дзаферович от Берое и Иса от Хасково не изглежда да са лоши футболисти и може би биха ни свършили работа.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 5:21 pm 
Аватар

И БеконО, и БеконО :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 5:28 pm 
Аватар

Не щЕм Колев :lol: ,Лилчо Арсов е вратаря

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 8:08 pm 

:lol: :lol: Тоя е уникален :smt044 :smt044 много ме радва когато му вкарат гол и той почва да се тръшка и да протестира

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 8:49 pm 

STALKER написа:
И БеконО, и БеконО :лол:

Между другото, Беконо е пич. Като нищо ще се навие да дойде при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 8:58 pm 

Кашкавалчета с бекон и 3-4 бири в Хепи да,но тая маймуна да ни застане на вратата-никога !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 9:14 pm 

Беконо е много добро вратарче, дано дойде при нас. Без лоши чувства към Божо Митрев, черният е доста по-качествен от него. Дзаферович също е интересен футболист, но може би малко множко ще ни станат защитниците.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 9:25 pm 

Дзаферович е по принцип ляв защитник макар, че в Берое го използват като централен такъв. На нас ще ни бъде полезен ако Вагнер или Минев си тръгне.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 9:25 pm 

И аз мисля че ваианта с Беконо е за предпочитане пред Стоян Колев

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:15 pm 
Аватар

Мисля ,че достатъчно тъмнозелени има в отбора. Пък и Беконо играе добре само срещу нас , така че му се обесмисля всякакво идване до София :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:32 pm 

SZ_FEN написа:
Дзаферович е по принцип ляв защитник макар, че в Берое го използват като централен такъв. На нас ще ни бъде полезен ако Вагнер или Минев си тръгне.

А, това не го знаех. Е, в такъв случай, да заповяда.

Последна промяна Smirnoff на Вто Дек 11, 2007 10:37 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:36 pm 

najden написа:
Мисля ,че достатъчно тъмнозелени има в отбора. Пък и Беконо играе добре само срещу нас , така че му се обесмисля всякакво идване до София :roll:

Да ти кажа Беконо в колко случаи вади отбора си не е истина.Не е само срещу нас,всеки мач си е на висота :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 10:38 pm 
Аватар

Айде , айде не е чак толкова добър и все пак е тъмнозелен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Дек 11, 2007 11:29 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Smirnoff написа:
СЗ-ФЕН, не приемай думите ми лично. Само ти дадох безплатен съвет с оглед образованието и познанията, които имам. Оттук-нататък дали ти ще ме послушаш, си е твоя грижа. Аз мога само да ти пожелая успех във всичките ти стопански инициативи...

Smirnoff, благодаря за съвета. Нямам нищо против да имаш мнение различно от моето. Моето образование и професия са също пряко свързани с икономиката.
Както сам виждаш идеята беше да се включат повечко хора. Ако исках сам да го направя нямашe да подходя по този начин.

Принципно идеята ти е страхотна, за съжаление се съмнявам, че ще може да се реализира в България, поне на този етап... Иначе АДСИЦ-ите са наистина добър вариант. Въпросът е, че при плащане на таксите за регистрация, адвокатски хонорар, оформяне на проспект и т.н. (примерно, регистрацията мога и аз да я направя с общите познания, които имам, но проспекта...), събраните пари (които ме съмнява да са повече от няколко хил. лв.) ще се изпарят... Все пак ако решиш да реализираш идеята, се обади... Аз съм "за" да помагам с каквото мога (ест. говоря и за финансовата част)...

А Г. Христов се съмнявам да го купиш (купим) каквото и ще да става, но и малко ли са перспективните играчи, които в началото на кариерата си струват смешни пари (пр. Бербатов = 11 чифта маратонки)... А и имаше една статия, в която се разказваше как в Бразилия правата на играчите се държат от банки и корпорации, като се купуват още когато играчът е на 14-15 и рита по плажовете на Рио :D Виж обаче идеята за http://myfootballclub.co.uk/ е страхотна... Тук някой селски отбор можем да си купум за безценица... Като се има предвид, че там футболистите си имат и други професии или "поддържат" натуралното стопанство.. :lol:

П.с. И каквото и да ти казват скептиците (какъвто за момента донякъде съм и аз) - не забравяй историята за жабата... (Тя разказва за група жабчета, тръгнали да изкачат висока кула. Те вървели, а около тях всички викали:
“Това е невъзможно! Върнете се луди. Това е много трудно! Безнадеждно е.” Дълго вървели жабчетата и едно по едно се отказвали. Едно жабче се качило на кулата. ОКАЗАЛО СЕ ГЛУХО).

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 1:05 am 
Аватар

и с тея играчи ще атакуваме ШЛ или УЕФА?? не се излагайте...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 1:07 am 
Аватар

почнаха ли трансферите..... :lol: :lol: :lol:

щот това да сега си е ебати ташака....ша ма извиняват бразилчетата...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 2:06 am 

The Associate написа:
и с тея играчи ще атакуваме ШЛ или УЕФА?? не се излагайте...

А защо не? През 2005 г. се успяхме...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 5:36 am 

Честно казано не искам вече да гледам същите мутри в Левски дори и да има шанс да успеем с тях, а дали има точно сега не искам да коментирам. Смятам че всички, особено публиката има нужда да види нещо ново, нови лица...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 10:37 am 
Аватар

BlueDreams написа:
Локомотив Пловдив, които отказаха вчера да преподпишат договорите си с „чернобелите” отпаднаха от групата на отбора за гостуването на Спортист (Своге). Стоян Колев, Радослав Анев, Зоран Златковски и Георги Самокишев си останаха в Пловдив

Ето още един, който можем да вземем - млад и талантлив :?

Гласят го за Славия тоя, даже май са се договорили... И Радослав Анев и той така... имаше и още некой, ама не се сещам кой.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Дек 12, 2007 8:45 pm 
Аватар

Арсен Венгер кани Николай Димитров на проби в Арсенал

Лично мениджърът на водача във Висшата лига Арсенал – Арсен Венгер, покани нападателя на Левски Николай Димитров на проби в английския гранд.

В Левски бе получено писмо факс от Арсенал, в което се изисква разрешение от клуба да пусне младежкия национал на България да бъде изпробван в продължение на няколко дни от ръководството на лондонския тим. Писмото е подписано лично от мениджъра Арсен Венгер. Той има наблюдения върху развитието на младия талант и е настоял пред ръководството на неговия отбор да покани нападателя в Лондон за една седмица.

От Левски са отговорили с факс, който гласи, че българският шампион няма нищо против състезателят да премине няколкодневни проби в прочутия клуб от Северен Лондон.

„В близките дни Николай Димитров заминава за Лондон”, заяви за Гонг старши треньорът на Левски Станимир Стоилов, като потвърди новината. И още от него: „Радвам се много за Ники, защото той е много млад и талантлив футболист. Личната покана от страна на Арсен Венгер е признание не само за играча, но и за работата на целия ни клуб. Дано Николай успее!”.

Ако френският треньор на Арсенал хареса българския футболист, то ще се стигне до разговори между двата клуба относно бъдещето на нападателя. Сините не биха пречили на развитието на Димитров, но със сигурност ще искат трансферна сума за него.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]