forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юни 24, 2025 1:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:23 pm 
Аватар

"Сектор Б на кафево"
"Докога ще пеете наши песни" :smt044 :smt044 :smt044 :smt044

Последна промяна KurpuzZin на Нед Дек 02, 2007 7:30 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

hidden767 написа:
Simply Ултра написа:

И откога в този сектор се дават нареждания, е тва не мога да разбера? Защо да няма бомбички? Казармен ред, а, радвам се, че ви харесва :винк:

Ми като искаш бомбички да има, няма да се сърдиш като УШЕВ ти чупи главата. Като не можете да се осъзнаете без нареждания, ще има.

A понеже ушев е решил да спре да ти чупи главата. Ебати смеха... И кво ме боли мене и да се сърда и да не се сърда, се същия кур. кур за ушев.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

като се има предвид че с нищо не съм допринесъл за хореографията, мога само да аплодирам! А и тя си заслужаваше!!! Ама мегафоните... не знам какво стана тоя мач, ама чорбата ни надпя :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:25 pm 
Аватар

как нема да ни надпее като след като вкараш гол точно ти идва power-a ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:25 pm 
Аватар

STALKER написа:
На кафево с тия станиоли! Дучето много шоколади е изял!

:taff

Аз с мислех, че искат да ни заслепят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:26 pm 

soleta написа:
hidden767 написа:
Simply Ултра написа:

И откога в този сектор се дават нареждания, е тва не мога да разбера? Защо да няма бомбички? Казармен ред, а, радвам се, че ви харесва :винк:

Ми като искаш бомбички да има, няма да се сърдиш като УШЕВ ти чупи главата. Като не можете да се осъзнаете без нареждания, ще има.

А понеже ушев е решил да спре да ти чупи главата. Ебати смеха... И кво ме боли мене и да се сърда и да не се сърда, се същия кур. кур за ушев.

Ушев е прост ама дори и най-простия от време на време дава признаци на мисъл, ако му се даде възможност

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:28 pm 
Аватар

Ясно е, че ше е много трудно да стигнем пачата тоя сезон, така че точно сега е времето за ПРОМЕНИ!

Мъри ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ! Той е доказал че може да изгради отбор, но очевидно вече не може да мотивира тези играчи! А и как да мотивираш играч, който в България е спечелил всичко 2 години подред?

На Бардон му дреме на ауспуха, тоя тотално е заебал ЛЕВСКИ! Да си ходи!
Мечо пак е заспал, тоя път трябва да му е за последно!
Йовов е пич, но много неефективно копеле, а и при наличието на Ники Димитров му е време да почине на пейката!
Дедо ше получи инфаркт ако играе още малко, да го направят там некъв помощник-тренер ако толкова им трябва!
Вагнер не игра, но и той е за продан, още Топчо, Томашич... ДОМОВЧИЙСКИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, тоя пич живее с мисъл за чужбина, а и сигурно вече се е депресирал че Борат не ще да го продава за по-малко от 3000000000000 евро, не искам да видя такъв талант да се пропилее!
Разни пък като Минев, Шминев - thanks, but no thanks!

ЛЕВСКИ трябва да се гради вече изцяло, изцяло около младите таланти като Хичо, Мариян, Лъчо, Рабех, Бензукан, новите бразилци (дай Боже да са читави всите), Дарко, Живко, Киров и т.н. може би още 1-2 трансфера на ключови постове (ляв защитник, средна зона) няма да са зле...
И ЛЕВСКИ ще тръгне, защото мотивацията отново ще е налице!

Без мотивация сме заникъде, на старите кучета им е през шнура, наситили са се от мачове в Петрич, Дупница или Раковски, и аз да бях - и на мен щеше да ми е втръснало, нищо че съм болен левскар! Много ни е кофти шампионата, да беха само 8 отбора ама силни щеше да е друго - и като качество, и като интрига... Обаче в БФС са идиоти, тва е добре известен факт, а е и друга тема...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:29 pm 
Аватар

hidden767 написа:
soleta написа:
hidden767 написа:
Simply Ултра написа:

А понеже ушев е решил да спре да ти чупи главата. Ебати смеха... И кво ме боли мене и да се сърда и да не се сърда, се същия кур. кур за ушев.

Ушев е прост ама дори и най-простия от време на време дава признаци на мисъл, ако му се даде възможност

Не се заблуждавай, че им се дава шанс на простите полицаи да мислят. Каквото каже човека с пагоните, тва става. По настоящем тоя човек е един от най-долните комуняги, айде сети се дали го брига дали ше се метат или не бомби :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:30 pm 
Аватар

Аз си мисля, че не е редно стюардите да бият.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:30 pm 
Аватар

Между другото Йовов ни затри 2 чисти за мене гола :_)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:31 pm 
Аватар

Е, поредното "вечно дерби" отмина. Новото е, че този път загубихме. С оглед на показаното на терена си мисля, че реално мачът трябваше да завърши наравно. Просто и двата отбора играха много зле. Вярно е, че вече някои футболисти в Левски трябва да дадат шанс за изява на нови попълнения. Дано през зимния трансферен прозорец да се направи една хубава селекция. Предстои ни да обиграваме отбор за Купата на УЕФА. Това не е толкова лошо, защото всички знаем, че там имаме по - голям шанс да натрупаме коефициент. За да стане това обаче трябва драстично да подобрим играта си.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:33 pm 

Кофтито е че селекцията вече е направена за години наред. Батков купи 5(!) нови , това кога е било в Левски. Сега ще кажат "Еми ето вижте, направихме селекцията и сме по-зле от преди, когато бяхме без селекция"...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:34 pm 
Аватар

Абе а на знамето какво пишеше последно ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:39 pm 
Аватар

Гиго написа:
Предстои ни да обиграваме отбор за Купата на УЕФА. Това не е толкова лошо, защото всички знаем, че там имаме по - голям шанс да натрупаме коефициент

Ние можеше и като шампиони да правим коефициент в УЕФА, но не виждам къде свинете ще сбъркат

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:40 pm 
Аватар

Свинете ни надвикали, Сектор Б бил зле....имам чувството, че сме били на различни мачове, лично аз си изкарах перфектно.И евала за подкрепата така се изпраща отбор независимо от слабия мач - с ръкопляскания и песни, а не с "Курви сте".
Сектора тва е Левски, не онея наемници на терена !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:41 pm 
Аватар

Поредният безумно слаб мач между двата отбора.
Имахме желание, но нямахме игра.
Харесаха ми новите момчета.
Тази година я броим нулева, има нужда отбора да се освежи.
Сектор Б изглеждаше много красиво.
Бих похвалил Рабех, Ричард и Валери (за това,че се бореше).
Дарко и Суареш поосвежиха играта.
доста слаби Йовов и Бардон

Последна промяна FLAME на Нед Дек 02, 2007 7:43 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:42 pm 

Топузаков, Ричард, Йовов и Бардон май трябва да се по задържат на резервната скамейка. Те си мислят че са незаменими титуляри и тъй ще си карат 2-3години :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:42 pm 
Аватар

А футболистите не са част от Левски, така ли? В грешка сте... летите някъде в небесата, слезте и се осъзнайте, ако не бяха тея футболисти през последните 2-3 години, вмомента пак щяхме да сме си познатите физиономии от всеки мач...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:43 pm 

кур за ушеф :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:44 pm 

Shakespirt написа:
А футболистите не са част от Левски, така ли? В грешка сте... летите някъде в небесата, слезте и се осъзнайте, ако не бяха тея футболисти през последните 2-3 години, вмомента пак щяхме да сме си познатите физиономии от всеки мач...

Съгласен съм че са дали много на отбора, но вече трябва да се отеглят.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:46 pm 

Само аз ли не разбрах кво пише на знамето :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:46 pm 
Аватар

The Blue Champions написа:

Май сме всички :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:47 pm 
Аватар

За пореден път се видя,че срещу отбор, пакетиран в защита не можем да играем. Чорбата вкараха от статично положение и цял мач в защита и на лежане. НИе съответно не можахме да направим почти нищо в атака.
Този мач го гледам почти на всяко гостуване.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:47 pm 
Аватар

hidden767 написа:
sct02 написа:
чорбата ще бъдат най-слабия отбор който е станал шампион в цялата история на бг футбола

Оф писна ми всеки път като не ставаме шампиони да я слушам същата тая глупост :idea:

E ние сме по-зле, споко

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:48 pm 
Аватар

Shakespirt написа:
The Blue Champions написа:

Май сме всички :lol:

Долният ред трудно се четеше :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:49 pm 
Аватар

На знамето пишеше:
отгоре - Решихме вече
отдолу - забравИх :oops: :oops: :oops: :lol: (нещо за черни души беше)
по средата Апостола

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:50 pm 
Аватар

Първенството е решено, кръгла нула сме, смята изпълнителният директор на Левски

Изпълнителният директор на Левски Наско Сираков заяви, че в титулярния състав на шампионите ще бъдат направени много промени след днешната загуба с 0:1 от лит(*кс-етрополе, която на практика сложи край на амбициите на "сините" за трета поредна титла. Левски изостава на 11 точки от съперника, макар че има мач по-малко.

"За първи път нашия отбор не създаде нито едно положение. Главната вина за представянето на Левски е в самите футболисти. Дадохме достатъчно време на голяма част от тях да защитят името и реномето си. Явно, че има изчерпани хора като манталитет. Имаме млади, готови футболисти. Оттук нататък ще им дадем път", заяви Сираков.

"Някои хора си изгърмяха патроните. Дошъл е момента да се бръкне по-сериозно в раната и да се почисти. По никакъв начин не можем да говорим за несработване с новите попълнения. Всичко опита до манталитет, до желание за изява и до желание за победа.

Когато играеш срещу лит(*кс-етрополе само между 25-ата и 30-ата минута, не можеш да победиш такъв отбор. Когато лит(*кс-етрополе те превъзхожда в желание, в битка, в себераздаване на терена, нормално е да те победи. Нищо страшно не е станало, че сме загубили. Страшното е начинът, по който се представи нашия отбор. Затова казвам, че при всички положения ще има сериозни промени", допълни той.

Изпълнителният шеф на "сините" смята, че до голяма степен първенството е решено в полза на лит(*кс-етрополе. "До голяма степен с такава разлика първенството е решено. Още повече, че другата седмица имаме изключително тежък мач на "Овча Купел", който ако го изиграем по същия начин, нищо добро не ни чака", заяви той.

Левски през пролетта ще започне обиграване на обновен състав. "През пролетта ще виждате много повече нови имена в състава. По никакъв начин това няма да се отрази за целите и на желанието на отбора във всеки един мач да излиза победител. Това не значи, че определяме нулева година, в която отписваме всичко.

Напротив още от другата седмица тези, които влязат, а те ще бъдат със сигурност поне 4-5 човека нови, трябва да показват, че имат глад, желание, стръв за успехи", каза Сираков. Той не съжалява, че някои футболисти са получили допълнителни шансове, въпреки че не успяха да се възползват от тях.

"Не съжалявам, че днес дадохме последен шанс на някои играчи. Тези футболисти изписаха имената си със златни букви в нашата история, така че те трябва да излязат, ако излязат някои от тях, през главния вход. Не говоря, че на всяка цена трябва да ги махнем от отбора. Те ще тренират и ще се борят за място, но оттук-нататък ще им бъде много по-трудно да го завоюват", каза Сираков.

Той смята, че главният арбитър Антон Генов се е справил със срещата. "Не мисля, че Антон Генов по какъвто и да е начин повлия на развитието на срещата. До голяма степен и футболистите също му помогнаха. Съдията като цяло се справи с нещата. Нанков и Емил Велев са били отстранени, защото са напуснали ограничената зона, което е по правилата", заяви Сираков.

Той изрази съжаление, че с играта си отборът е разочаровал "великолепната" публика на Левски. "Нашата публика е великопелна. Показа го и днес. Жалко, че не успяхме да ги зарадваме, но искам да им кажа още от сега, че от пролетта ги очакват значително по-добри моменти, отколкото през тази есен", каза той. Сираков каза, че само собственика на клуба Тодор Батков може да реши дали на играчите на бъдат наложени глоби за представянето в този мач.

Самият Батков напусна стадиона малко преди края в лошо настроение. Той отказа да коментира мача с мотива, че бърза за пътуване в чужбина. "За глобите решава собственика. Аз по принцип не съм привърженик на тази мярка. Най-голямата глоба футболистите си я наложиха като загубиха от лит(*кс-етрополе", каза Сираков.

"Нормално е, че г-н Батков си е тръгнал малко преди края. На мен ми идваше да си тръгна още на полувремето, като гледах как играехме. Разбирам напълно собственика, защото той е човек, който направи и продължава да прави изключително много за Левски и нормално е като даваш толкова много и да искаш да видиш нещо на среща. Ние днес не можахме да му покажем нищо", допълни той.

Сираков специално похвали играта на мароканския защитник Юсеф Рабех, който беше един от най-добрите на терена. "Рабех беше един от най-добрите играчи в нашия състав. Щастлив съм, че имаме такъв футболист при нас", заяви изпълнителният директор на Левски.

РАЗГЕЛЕ!!! СЕТИХА СЕ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:53 pm 

Трябва да си ходят някой от старите(Топчо и Йовов) :idea:
Ричард цял мач не се орентира къде се намира :x Бардон за къв чеп ни е......... Соареш е толкоз хилав, че три пъти залита ине може да стой стабилно на краката си.... :dens1

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 7:59 pm 
Аватар

Shakespirt написа:

Няма спор, че последните 2-3 години същите тея футболисти ни донесоха страшно много поводи за радост и нъ презаситиха с успехи, но не мислиш ли, че публиката също израсна и се превъзпита от само себе си ?
Я си помисли дали преди 5 години, ако бяхме отпаднали от некви финландци и сме на 12 точки от свинете на полусезона, щеше отбора да бъде изпратен по начина, който днеска беше ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Дек 02, 2007 8:00 pm 
Аватар

прекрасна хореография , наистина слабо викане ама нормално .. хората които са по-малко викачи бяха изнервени и гледаха терна ! Свалям шапка на всички замесени в изграждането на хореографията.. иначе мача ... не знам .. в даскало сигурно ще се спретне по-интересен и достоен мач...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 773 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 26  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]