forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 4:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:06 am 
Аватар

GoLeMiQ_IgRa4 написа:
tprodanov написа:

ПП Да мине Резистор да каже какво става с Боян Табаков или с Мишел :lol: ще стават ли тарани

ти ако на Мишел разчиташ за бъдещ централен нападател... :?
Боян в момента го мъчат да играе зад нападателя като Бардон :wink:

не знам за Мишел, просто съм чувал че вкарва по милиард голове на мач, но нямам идея как се развиват и двамата.
Всъщност е добре някой по-наясно да разкаже какво става с талантите, ти беше от школата доколкото помня? А Боян не беше ли чист нападател? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 10:24 am 
Аватар

На Мишел не бих се доверил до преди няколко години когато беше с две глави над другите търкаше пеиките

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 2:24 pm 

Наставникът на Левски Станимир Стоилов призна, че „сините” имат намерение да вземат не двама, а цели трима бразилци.

„Идеята ни е един от тях да вземем сега, а с други двама да подпишем предварителни договори и да дойдат на Нова година”, заяви старши треньорът на Левски.

„Факт е, че Жеан Карлос е най-харесваният от мен и е много класен състезател. И тримата са атакуващи футболисти”, допълни Стоилов.

Треньорът на шампионите разкри, че преди известно време е отправил предложение на Александър Александров – Кривия , но той е предпочел да остане в Турция.

Специалистът разкритикува национала Живко Миланов: „Не съм доволен от състоянието на Живко Миланов. Той не покачва нивото си, заради това е твърде възможно да пробвам нещо ново на неговата позиция. Много е вероятно да преквалифициарм някой от полузащитниците, както съм правил в два-три мача с Героги Сърмов. Не смятам, че Елин Топузаков може да играе добре като десен защитник, той силен като централен бранител.”

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 2:35 pm 
Аватар

да си го взимаме кривия още зимата! 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 3:19 pm 
Аватар

TicoTorres написа:
Не смятам, че Елин Топузаков може да играе добре като десен защитник, той силен като централен бранител.”

И без централни да останем, пак нема да го пусне, ще "преквалифицира" Борето и Ричи, но Топчо няма да играе!

:evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 3:57 pm 
Аватар

От План 2007 на План 2008 - мароканци, бразилци + Хичо.... :roll: :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 5:18 pm 
Аватар

Цитат:
Мъри: Топузаков е за продан

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов разкри индиректно, че доскорошният капитан на "сините" Елин Топузаков е за продан. На пресконференция в актуално студио "Дерби" Мъри обясни отсъствието на Топчо от групата за три поредни мача. "В момента най-добрата двойка централни защитници в Левски е Рабех-Томашич", заяви наставникът на шампионите. По-късно обаче той допълни, че президентът на "сините" Тодор Батков е имал едно виждане за развитие на Левски преди мачовете с Тампере и съвсем друго след тях. Мъри каза още, че знае за оферта от друг клуб към Топузаков и че на "Герена" започва подмладяване.

"Прецених, че е дошло време за промяна. Дълги години залагах на безупречната двойка централни защитници Топузаков-Томашич, сега разчитам на Рабех и Игор. На този етап съм доволен от тях, но ако трябва ще правя и други размествания. След като изгледах на спокойствие запис на мача с Литекс видях, че е нужна промяна", обясни Станимир Стоилов. Както е известно Елин Топузаков не може да намери място в групата на Левски в трети пореден шампионатен мач, въпреки че е здрав. Мъри каза още, че логиката на наличието на четирима централни бранители в Левски е била те да се редуват в мачовете от евротурнирите и вътрешния шампионат.

"След отпадането от Тампере нашите планове коренно се промениха. Тогава аз казах, че доста футболисти ще трябва да гледат от пейката или да отпадат от групата", сподели старши треньорът на шампионите.

Станимир Стоилов знае за оферта към Елин Топузаков. "Знам, че е имало предложение, но конкретните параметри не ги знам, тъй като аз не участвам в тези разговори. Не съм аз човекът, който се занимава с продажбата на играчите", каза Мъри. Специалистът допълни, че когато интересите на играч и клуб влязат в конфликт, съвсем естествено е ръководството да защити клубните интереси.

"Тодор Батков и ръководството имаха идея за развитието на Левски преди мачовете с Тампере, след тях имат друга. В новата стратегия влиза подмладяване и изграждане на силен отбор", обясни старши треньорът на шампионите. Това е и причината, която той изтъкна, за налагането на младите марокански защитници и халфа Дарко Тасевски в първия отбор на "сините". Мъри обаче подчерта, че само той се занимава с тренировъчния процес и подбора на титуляри в Левски. По този начин Стоилов отрече Наско Сираков да стои в дъното на проблемите с Топузаков.

"Сираков е коректорът в нашите действия. Той е човекът, който може да каже кога Левски играе добре и кога зле. Сираков разбира от футбол и би могъл да насочи политиката на клуба в една добра посокоа. Неговото присъствие на "Герена" е важно. Без него Левски няма да има същата харизма. Той стои твърдо зад нас, но същевременно е и коректив на нашата работа", заяви Станимир Стоилов.

Мъри коментира и трансферната политика на "Герена". "Първо, аз исках Рабех и един марокански нападател. Е, първоначално техните трансфери пропаднаха и минахме на резервен вариант с Бензукан. По-късно се отвори възможност да привлчем Рабех и нашият президент прецени, че си заслужава да си осигурим услугите му", каза наставникът на Левски. Той допълни, че не двамата, а трима бразилски нападатели са набелязани за привличане в отбора на "сините".

Станимир Стоилов завърши днешната си пресконференция с умерен оптимизъм по отношение на амбициите на Левски в настоящия шампионат. "За нас най-трудни са гостуванията на некачествените стадиони. В последния мач с Черно море се видя, че можем да играем и добре. Нашият отбор се опитва да си вкара в ред играта, за да може да бъде по-конкретен в заканите си. Други отбори се заканиха, преди да са си оправили играта. Левски ще се бори до последно за спечелването на всички възможни трофеи. За нас обаче винаги е било по-важно да играем добър футбол", заключи старши треньорът на "сините".

http://www.sportni.bg/?tid=40&oid=1101215

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 5:22 pm 
Аватар

Selqnina s koleloto написа:
НЕНУЖЕН НА ЛЕВСКИ НОСИ УСПЕХ НА СТОИЧКОВ И СЕЛТА

Воденият от Христо Стоичков отбор на Селта Виго постигна втора поредна победа, след като надделя с 2:0 над Лас Палмас в мач от 5-тия кръг на Сегунда дивисион. По този начин „небесносините” се изкачиха на 11-о място с актив от седем точки и вече е само на четири точки от трета позиция.

Петър Занев изобщо не влезе в игра, а Владимир Манчев се появи на терена в 79-та минута на мястото на големия герой в този мач за отбора от Виго Йоанис Окас, който бе следен от старши треньора на Левски Станимир Стоилов.

На своя стадион „Балаидос” Селта демонстрира много силна игра и логично стигна до трите точки.

В 51-та минута Окас се възползва от хубав пас на Хорхе и отбеляза първото си попадение в срещата. 360 секунди по-късно Витоло изведе кипърския нападател сам срещу стража на гостите и той покачи на 2:0.

Заглавието на тази статия е тъпо.
Доколкото си спомням Окас поиска доста голяма заплата и затова не се получиха нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 5:28 pm 
Аватар

И с какво Томашич е по-добър от Топчо :?:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 8:05 pm 
Аватар

По-висок е.... :?
Защо толкова си впечатлен от това, че не се разчита на Топчо? :) Честно казано аз никога не съм го харесвал чак толкова, колкото по-голямата част от агитката. Единственото, което се надявам е Мъри да е преценил така не заради лично отношение към Топузаков...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:07 pm 

Работата е в това, че и двамата мароканци все още са абсолютно неадекватни и несработени. Вярвам, че те ще станат страхотна двойка бранители, но да ги пуснеш веднага в боя е малко рисковано. А и мястото в Левски трябва да се заслужи, а не да се взема, защото на баткоф му се били откъснали пари от сърцето и сега трябва да си се радва на инвестицията.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:12 pm 
Аватар

Последното,което ме интересува са футболните качества на Топчо,в крайна сметка несръчностите ги компесира с огромното си желание и самоотверженост,това което мен ме вълнува много повече,че Топчо е от тези хора,които държат на морал и чест,вярност и постоянно самораздаване,качества които напълно са на изчезване и във футбола,и в цялото ни общество

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Сеп 24, 2007 9:21 pm 
Аватар

Ivan63 написа:
Последното,което ме интересува са футболните качества на Топчо,в крайна сметка несръчностите ги компесира с огромното си желание и самоотверженост,това което мен ме вълнува много повече,че Топчо е от тези хора,които държат на морал и чест,вярност и постоянно самораздаване,качества които напълно са на изчезване и във футбола,и в цялото ни общество
Евала, бай Иване !!! Аз не харесвам толкова футболните качества на Топчо, колкото желанието и хъса с който играе

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:48 am 

Smirnoff написа:
Работата е в това, че и двамата мароканци все още са абсолютно неадекватни и несработени. Вярвам, че те ще станат страхотна двойка бранители, но да ги пуснеш веднага в боя е малко рисковано. А и мястото в Левски трябва да се заслужи, а не да се взема, защото на баткоф му се били откъснали пари от сърцето и сега трябва да си се радва на инвестицията.

Батков и пари :roll:
А със защита която неразбира БГ език,трудно се сработва,защото ако вратаря им викне и те докато го разберат и ще стане мазало :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:17 am 
Аватар

ЗАтова Мъри пуска като начало Томашич и Рабех..И изглеждат стабилни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 4:52 pm 
Аватар

Старши треньорът на шампионите от Левски Станимир Стоилов вчера обяви, че исканите от сините бразилци са трима, а не двама, както се знаеше досега. Известните дотук са Жеан Карлос и Зе Суарес.

Третият искан от Левски също е атакуващ футболист. Това е Жоазиньо. Той е на 18 години, роден е в началото на 1989 година и играе във втора лига на Бразилия.

Отборът му е Португеза, тим от Сао Пауло. Жоазиньо играе като офанзивен халф и впечатлява с „брилянтната” си левачка. Габаритите му също са запомнящи се. Висок е 165 см. и тежи 58 кг.

Стоилов е впечатлен от качествата на футболиста, гледайки го на дискове и от разказите на Саид Ибраимов и Мирчо Димитров, които гледаха на живо бразилския диамант.

Жоазиньо е с договор до края на 2009 година и за да го вземат сините трябва да преговарят с настоящи му тим. Ако Левски успее с привличането на този бразилец, ще направи, според специалистите добра инвестиция за в бъдеще.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=22695

http://www.youtube.com/watch?v=mVhPMPJsRJc

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:16 pm 
Аватар

По-висок е от деко!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:20 pm 
Аватар

Имал до 2009 година договор, с феноменална левачка.Трябва обаче да платим доста пари.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:31 pm 
Аватар

Еми Батков щял да строи селище на Черно Море за 300 млн евро ... А нема да извади максимум 1 млн за тоя ... Тва ше е ебаси гаврата ако не извади парите ...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 5:43 pm 
Аватар

Ghooster написа:
Еми Батков щял да строи селище на Черно Море за 300 млн евро ... А нема да извади максимум 1 млн за тоя ... Тва ше е ебаси гаврата ако не извади парите ...

:smt064 батко и 300 милиона ЕВРО ? да да
Миша си пере парите в България просто

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 8:12 pm 
Аватар

http://gong.bg/view_article.php?article_id=22695

Най-долу има линк

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:23 pm 

Всеки който завършва на -иньо и на -том е добре дошъл :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:33 pm 
Аватар

Много ясно ,че ще пуснат некви фишеци за да отклонят вниманието от проблемите в клуба... искат да извърлят един от малкото хора, които им се играе в Левски, за к'во говорим въобще... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Сеп 25, 2007 9:48 pm 
Аватар

http://www.youtube.com/watch?v=N8FUz2rd21A - Това май не е "нашия" Жаозиньо ама все пак... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:19 pm 
Аватар

gong.bg - Батков реши да купи тримата бразилци :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:28 pm 

БАТКОВ РЕШИ ДА КУПИ ТРИМАТА БРАЗИЛЦИ
Томислав Русев 27 септември 2007 16:15
Батков реши да купи тримата бразилци

Батков реши да купи тримата бразилци Принтирай Батков реши да купи тримата бразилци Изпрати

Собственикът на Левски Тодор Батков се съгласи да извади необходимите пари, за да купи наведнъж и тримата бразилци, научи Гонг. Тази сутрин, босът привика на среща треньора и изпълнителните директори.

След двучасово обсъждане на офертите, адвокатът удовлетвори желанието на Станимир Стоилов, като напълно се довери на неговата преценка за качествата на футболистите.

До десет дни за Бразилия официално заминават Наско Сираков и Константин Баждеков. Двамата потвърдиха новината за Гонг. Те на място ще финализират сделките за Жан Карлос, Зе Суарес и Жоазиньо.

Според изявления от Герена напоследък, най-желан е нападателят Жан Карлос. Очаква се 23-годишният таран от Фигурензе да дойде първи до средата на октомври. Преминалият през Палмейрас Зе Суарес, който е силен в десния фланг на атаката ще дойде за зимната подготовка. С него тогава се очаква да пристигне и 18-годишният джобен техничар Жоазиньо /Португеза/, от който сините очакват да се превърне и в отлична инвестиция за бъдещето.

Тримата тенори бяха открити от Саид Ибраимов и мениджърът Мирчо Димитров, а Стоилов ги одобри след няколко дни гледане на записи с атрактивни пасове и голове.

Прави впечатление, че за първи път от доста време Тодор Батков се решава отведнъж на мащабен трансферен удар. И още – бизнесменът се доверява изцяло на спортно-техническия щаб. Лично собственикът на Левски е нареди за Бразилия да лети дуетът Сираков – Баждеков, което се очаква да вдъхне достатъчен респект в най-футболната държава.

Остава, все пак, шампионите да решат проблема с позволената у нас бройка футболисти извън Европейския съюз. Вариантите са продажби и натурализиране. Би трябвало бразилската вълна да сложи точка на нападателната немощ в Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:31 pm 
Аватар

Не дишайте...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:36 pm 
Аватар

НЕ вярвам докато не ви видя със синята фланелка :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:42 pm 
Аватар

ТОНЧО написа:
НЕ вярвам докато не ви видя със синята фланелка :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 27, 2007 4:44 pm 
Аватар

Аз мисля че всичко ше е наред

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]