forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юни 23, 2025 8:40 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:41 pm 

respect, че викахте до последно... това трудно ще стане на наш мач с подобно развитие

честно да ви кажа към края на мача дори аз почнах да се дразня и дори ми стана малко тъжно, но все пак... гответе се за нов фолклор на база ТамПере и ТукПере... :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
Ще ме извините, но прочистих малко

благодарим Ви за което :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:42 pm 
Аватар

Има още за чистене :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:43 pm 

Мноо кофти щото тва преебава нагласата за сезона,но рано или късно щеше да стане,щото наште се помислиха за мноо големи пичове и ако в България другите свалят гящи,то тука няма кой сам да се бие.Тва трябва да е за урок и на футболисти и на целия клуб.Не може да се лежи само на стари лаври,а и да се оставиме без център нападател,който заедно с домо ли кой да притиска.А и отбора,колкото и да игра зле и да има нужда от критика,ше е адски тъпо тия дет си ги възхвалявал допреди месец сега да ги псуваш и кво ли още не!И последно и преди съм се гордял,че съм левскар,но днеска публиката викаше докрай нещо ,че не цялата.Мъри също се държа мноо мъжки!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

The Associate написа:
Баткооооооооооооооооов,къде е нападателят?

Всъшност евала за тея,които пяха,всички останали капацитети у лево. Пак ще се гледаме познати лица в сектора на мачовете.

за жалост е точно така, след тоя мач ще се върне времето когато ходихме по 300 души на мач :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Спомняте ли си какво стана след Олимпия през 1994? :twisted:

и слънцето пак пече ли - пече!

Последна промяна Valentin на Вто Авг 07, 2007 11:44 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Браво на сектор Б - велики!
Въртят ми се някакви неща в главата... Около сафарито на Наско. Явно има нещо между ръководството и си мисля за възможността ключови играчи (Йовов, Мечо и други) да са застанали неформално зад гърба на Наско. Знаем, че е не малък манипулатор и по принцип би ги уговорил нещата...
Иначе Лусио най-добрия, Валери също се стара, Копи пейст вън, на Бардон жена му да му пуска повече :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Kryten написа:
Ще ме извините, но прочистих малко

що триеш моето мнение, а не свинщината на колин? Или му споделяш мнението че "са ни ебали в гъза", ммм???

Всичко съм минал, само ми трябва МАЛКО технологично време

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:44 pm 

ЛЕВСКИ НЕ СИ ТРЪГВА ПРЕДИ КРАЯ

много мъчно ми стана след като повече хора от "В" сектор си тръгваха от колкото в "А"

няма за какво да коментирам мача а всички ни е ясно че това не е ЛЕВСКИ.

Сега е момента да покажем че сме най-достойната публика и в 6-тия кръг или там когато ни е първото домакинство да напълним стадиона а и за костуванията да пълним кошарите

НЕ ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕДАВАМЕ, НЕ СМЕ ЧОРБАРИ

не знам защо изобщо обсъждате колин

УБИИ ГЛУПАКА С МЪЛЧАНИЕ

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:48 pm 

ГотвачО написа:
The Ассоцяте написа:

Всъшност евала за тея,които пяха,всички останали капацитети у лево. Пак ще се гледаме познати лица в сектора на мачовете.

за жалост е точно така, след тоя мач ще се върне времето когато ходихме по 300 души на мач :ролл:

Ами не трябва да си учуден след като се върна времето когато топката се центрираше в несвяст :idea: :idea: :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:48 pm 
Аватар

Направо ми се реве толкава ми е гадно че не мога до ви опиша и сега преди да се прибера ме скъсаха от ебавки заради безхаберието на наще момчета !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:50 pm 
Аватар

hidden767 написа:
ГотвачО написа:
The Ассоцяте написа:

за жалост е точно така, след тоя мач ще се върне времето когато ходихме по 300 души на мач :ролл:

Ами не трябва да си учуден след като се върна времето когато топката се центрираше в несвяст :idea: :idea: :idea:

но нека не забравяме че си имахме едно дръвче което сега играе в цдна :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Цитат:
"Приказката свърши!". Това бяха първите думи на старши-треньора на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията след края на мача с финландския Тампере Юнайтед.

Мъри видимо прие най-тежко загубата от всички в отбора и пое изцяло вината от резила върху плещите си.

"В крайна сметка аз нося най-голяма вина и отговорност за случилото се. Ако можех нещо да променя или да избирам, може би Боримиров щеше да започне титуляр или по-рано. Но нямах голям избор", коментира младият специалист.

"Случи се най-лошото, но това го има във футбола. И във Финландия имахме превес, но не успяхме. Вярвахме във всеки един момент, че можем да обърнем мача. Записваме нулева година. За жалост не успяхме да прескочим преодолим противник и ни очаква една неприятна година. Трябва да се огледаме добре, ако искаме да се развиваме. Трябва да преосмислим нещата и да търсим правилните решения", заяви още Стоилов.

"След като свърши мача е лесно да казвам кое е добре и кое не. Замених Стойчев, който направи една грешка. Може би, след като изгледам мача ще мога да видя и други неща", коментира Мъри смяната на централния бранител, който направи фатална грешка при попадението на финландците.

"Според мен не причината в липсата на класен нападател. За жалост не успяхме да използваме и високия коефициент, а трябва да отдадем заслуженото на тези играчи които играха в турнира за Купата на УЕФА и Шампионската лига миналия сезон. Ще се борим за шампионската титла и Купата на България, тъй като изпуснахме момента за Европа", каза старши-треньорът на българския шампион.

Относно поведението на публиката на стадиона, Стоилов сподели: "Този път видях наистина феновете на отбора да обичат Левски. Публиката подкрепяше момчетата, въпреки че им донесохме голямо разочарование. Аз от името на треньорския щаб се извинявам, че не успяхме да ги зарадваме с европейски игри".

На въпрос за подготовката и селекцията през лятото, Мъри каза: "През целия подготвителен период отборът играеше добре и собственикът, и ръководството направиха всичко възможно, за да подсилим отбора. За 3 минути имахме няколко положения, ако можехме да отбележим едно, можеше да търсим друго развитие".

Стоилов завърши с това, че не знае дали ще има солени глоби, но заяви, че няма по-голяма санкция за всички от тази да отпаднеш в Европа на такъв етап.

просто не знам какво да кажа... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

angysarmy написа:
Направо ми се реве толкава ми е гадно че не мога до ви опиша и сега преди да се прибера ме скъсаха от ебавки заради безхаберието на наще момчета !

Споко. Тва е живота. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Изненадан съм от броя на хората в този форум, които не искат да се напънат да помислят малко преди да напишат нещо.

Казвате време е за смяна на ръководството. Имате ли конкретни предложения? Писах ви да съберем пари и да опитаме да купим контролния пакет акции на АД "Левски", но бях отсвирен точно от тези дето сега искат смяна на ръководството без да казват нещо съществено.

Очаквам Батков да продаде Йовов и Мечо още сега и то на първия който ги поиска. Ще опита да продаде и Валери и Ричард, но при тези обстоятелства "Хетафе" е най-доброто на което може да се надява.

Дълбоко се съмнявам, че отбора щеше да играе по-зле с Огнянов, Балтанов, Хичо и Сърмов в състава. Както виждате и Борко Стойчев не игра лошо днес. Нуждаем се от повече хора които имат стимул да се доказват. Песента на ЙЙовов, Мечо, Бардон, а ако щете и на Ричард и Валери е изпята.

Време е и за смяна на тактиката. Мъри май опита преминаване от 4-3-3 към 4-1-2-3 на лагера в Австрия, но не стана много ясно.

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:52 pm 
Аватар

Ще умра от мъка

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:52 pm 
Аватар

САМО ЛЕВСКИ! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:55 pm 

Всичко почна с продаването на Пелето,после изведнъж от хиляда защитника останахме без защита,сега Топчо ще го продадат,Валери игра добре днеска и него има голяма вероятност да продадат,по време на подготовката казаха че имаме много нападатели и сега продадоха Бабангида и останахме без нападение,от много халфове останахме на Мирослав Иванов(Сърмов според мен е по-добър вариант),а пък и Боримиров няма да играе вечно и така основното ядро го няма.А пък и Боримиров няма да играе вечно,дано Тасевски да оправдае очакванията . кво да се прави живота продължава и дано станем шампиони

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Има такива моменти. Некои хора, които са на годинки, вече са го гледали тоя филм доста пъти, аз лично също съм го гледал 3-4 пъти. Тоя отбор си остава в историята като един от най-успешните, време е обаче да промени състава си :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

Цитат:
Приказката свърши!". Това бяха първите думи на старши-треньора на Левски Станимир Стоилов на пресконференцията след края на мача с финландския Тампере Юнайтед.

Мъри видимо прие най-тежко загубата от всички в отбора и пое изцяло вината от резила върху плещите си

Eх майка му деба на Ганя, разсипа човека със селските си номера. МЪРИ трябва да знае че публиката е с него, още на следващия мач да се опънат транспаранти в негова подкрепа!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

SamoLevskiOle написа:
Змейо, кефиш ли се!?

Ела, да ти кажем :bnsex Пикльо! :evil:

:arrow: А къде е Наско бе? А има ли пилот в самолета?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:56 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Изненадан съм от броя на хората в този форум, които не искат да се напънат да помислят малко преди да напишат нещо.

Казвате време е за смяна на ръководството. Имате ли конкретни предложения? Писах ви да съберем пари и да опитаме да купим контролния пакет акции на АД "Левски", но бях отсвирен точно от тези дето сега искат смяна на ръководството без да казват нещо съществено.

Очаквам Батков да продаде Йовов и Мечо още сега и то на първия който ги поиска. Ще опита да продаде и Валери и Ричард, но при тези обстоятелства "Хетафе" е най-доброто на което може да се надява.

Дълбоко се съмнявам, че отбора щеше да играе по-зле с Огнянов, Балтанов, Хичо и Сърмов в състава. Както виждате и Борко Стойчев не игра лошо днес. Нуждаем се от повече хора които имат стимул да се доказват. Песента на ЙЙовов, Мечо, Бардон, а ако щете и на Ричард и Валери е изпята.

Време е и за смяна на тактиката. Мъри май опита преминаване от 4-3-3 към 4-1-2-3 на лагера в Австрия, но не стана много ясно.

ще ги продаде...ако някой ги поиска... :idea:
Сойчев не покри нападателя при гола...и Мъри везнага го изкара...но какво да очакваме от момче играло точно ТРИ минути...през последните ДВЕ години.....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:56 pm 

MiniGonzo написа:
hidden767 написа:
ГотвачО написа:
The Ассоцяте написа:

Ами не трябва да си учуден след като се върна времето когато топката се центрираше в несвяст :идеа: :идеа: :идеа:

но нека не забравяме че си имахме едно дръвче което сега играе в цдна :смт026

То тва дръвче ще ни накаже поне веднъж тази година ама да видим

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:57 pm 
Аватар

Разочарованието е пълно! Следващият мач на Левски в Европа ще е чак след 1 година. През тази 1 година ще гледаме как Левски с автобус за 300 000 евро обикаля България, за да играе мачове от вътрешното първенство и Купата на България. Ето точно сега е важно да се направят промените - да се продадат непотребните и изчерпалите се за отбора играчи и да се налагат юноши. За мен това е пътят! А междувременно, 1 година ще си ближем раните и ще се молим следващия път, когато играем със слаб отбор в европейските клубни турнири, нашите играчи да не се надценяват и да подходят към мача с необходимата сериозност.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 07, 2007 11:59 pm 
Аватар

И НАСКО е един боклук ходи да ми лови тигри и леопарди когато Левски играе най-важния мач за сезона

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:

A тая курва на Берлускони врачката трябва да й се забрани да говори за неща, свързани с БЪЛГАРИЯ И ВСИЧКО БЪЛГАРСКО!!! Мамицата й, още като каза как ше вземем точки в групите и нещата трябваше да ни станат ясни... :roll:

Та това като лирично отклонение. Тоя сезон трябва да се използва наистина за налагането на по-младите играчи, дето все ги пестихме за важните мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
Аватар

За мача - няма кво да говорим. Слаб Левски, голям резил - хубаво случва се, и да ревем и да се тръшкаме не можем да го върнем.

По важно за мен -

1- во - Евала на всички, които останахме до последно и викахме "Левски, Левски" и след края на мача. Ето това е голяма публика.

3 - ро - за голямо мое съжаление никак не бяха малко и тия дето се изнизаха като мокра връв и през цялото време се правеха на компетентни и веднъж не запяха. Тоя манталитет трябва да го изкореним. Жалко, че сега пак ще почнат да идват по 1000 - 2000 на стадиона - надявам се да не стане, ма такава е тенденцията. Все пак - Подкрепа да последно, дано се направят хореографии, щуротии, да дойдат хората на стадиона, да се създаде свестен манталитет. Лека по лека - може и да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:00 am 

Чорбарче, спри да дразниш и изчезни!

фен си на Наско ли? С какво точно те подразних, казвам си мнението, и не обиждам абсолютно никой!!!

Последна промяна tishko на Сря Авг 08, 2007 12:15 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:00 am 
Аватар

SZ_FEN написа:

не знам дали се усещаш но мисля че днес Ричард показа че има още какво да даде на Левски и не случайно мисля че именно той беше най-добрия на терена... не искам нищо лошо да кажа за Боби Стойчев ама никога не ми е допадал и мисля че няма и с какво да ми допадне като при този ръст играе толкова плахо... за Йовов и Телкийски мисля че са изчерпани за Левски, а за Домо според мен ако се намери кой да гради играта в центъра и не се играе само на центрирания именно той ще се наложи като централен нападател и още веднъж НЕ ПРОДАВАЙТЕ ТОПЧО

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Авг 08, 2007 12:01 am 
Аватар

Къде е човека ловещ лъвове и слонове :? Време е ние да му покажем задните си части :!:

ВЕЛИК МЪРИ !
ВЕЛИКА ПУБЛИКА !
И САМО ЛЕВСКИ,ОБИЧАМЕ ТЕ !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1143 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 39  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]