forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 8:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 10:47 pm 
Аватар

И мен ме е яд за Кривия. Не му знам формата, ама ще вдигне духа на играчите два пъти.
Топчо, Боримиров и Сашо - дали няма да имаме лидери а?
А и освен това публиката я бройте + 5000 !!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2007 10:58 pm 

как точно го виждате Кривия в Левски с Наско в техническия щаб?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:45 am 

Кривия много пъти е казвал,че докато Наско е на Герена,той няма да се върне

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 2:12 am 

pe3ucTop написа:

В този форум хората често забравят разни такива детайли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 9:44 am 
Аватар

hidden767 написа:
pe3ucTop написа:

Реших да си помечтая в писмена форма.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 9:56 am 
Аватар

hidden767 написа:
pe3ucTop написа:

Или просто някои са по-млади и не ги знаят. Но младостта не порок

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 10:21 am 
Аватар

А може би някои не си спомнят колко се мразиха Лафчис и Наско, пък изведнъж станаха пак първи приятели. Мразиха се Наско и Гочето+Жужо, пък изведнъж пак се сдобриха. Демек Наско е демонстрирал неведнъж, че често си мени мнението спрямо интересите и съм сигурен, че не би имал проблем Кривия да се върне, по-скоро Мъри не го иска или самия Крив се държи като ощипана мома

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 12:33 pm 

Boyo написа:
А може би някои не си спомнят колко се мразиха Лафчис и Наско, пък изведнъж станаха пак първи приятели. Мразиха се Наско и Гочето+Жужо, пък изведнъж пак се сдобриха. Демек Наско е демонстрирал неведнъж, че често си мени мнението спрямо интересите и съм сигурен, че не би имал проблем Кривия да се върне, по-скоро Мъри не го иска или самия Крив се държи като ощипана мома

Наско- се ммени според интересите,но Кривия-не.А и определено има за какво да е сърдит на управата на Левски :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 1:19 pm 

предлагам на мача с Черно море да поздравим Сашо подобаващо, аз съм сигурен че не е забравил обичта на привържениците към него 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 2:57 pm 

paulao написа:
предлагам на мача с Черно море да поздравим Сашо подобаващо, аз съм сигурен че не е забравил обичта на привържениците към него 8)

Виж това вече е добра идея.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 3:33 pm 

Тодор Батков: Ще вземем и нападател

2007-8-3

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че в тима може да бъде привлечен и централен нападател до края на месеца. "Разполагаме с пет диска с играта на няколко футболисти и ще преценяваме. Сигурно в периода между третия квалификационен кръг и групите на Шампионска лига ще привлечем нападател, защото тази година искаме да оставим следа", заяви Тодор Батков.

"Нещото от което се нуждае Левски са един-двама класни нападатели, ако искаме да продължаваме това, което сме направили. Дали сега, дали през зимата, но ще ни трябва футболист на този пост", заяви пък наставникът на тима Станимир Стоилов.

:fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 5:11 pm 
Аватар

Цитат:
Айнтрахт взима Топузаков
Немците и Левски се разбрали за цената. Сега чакат Топчо да се възстанови от травмата в бедрото и вирусна настинка
Капитанът на Левски Елин Топузаков е почти сигурно ново попълнение на германския елитен Айнтрахт, разбра donbalon.Преговорите между двата клуба се водят от близо месец и немците са склонни да прлатят исканата от българския шампион цена за бранителя. Двете ръководства са се договорили сделката да стане факт след като Топузаков се възстанови напълно от травмата в бедрото. Той страда от разкъсани мускулни влакна и докторът на Левски Жан Филипов му е препоръчал още две седмици почивка. Продажбата на Топузаков бе очаквана след като клубът се уреди с няколко играчи на неговия пост. Към привлечения преди месец марокански младежки национал Шахиб Бензукан, вчера се присъедини и неговия сънародник Юсуф Рабе
от db

http://www.donbalon.bg/article.php?artid=5770

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 5:15 pm 

Цитат:
Явно скаутите ни не са го забелязали

кои,кои ? За Саид ИбраХимов мангала ли става дума? Той Марадона да тича около него,нема да го види

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 5:39 pm 

NewBalance написа:
Цитат:
Явно скаутите ни не са го забелязали

кои,кои ? За Саид ИбраХимов мангала ли става дума? Той Марадона да тича около него,нема да го види

Интересно ми е тоя мангал Сахид чий го дири в Левски, ебати недоразумението.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 6:48 pm 

The Блуе Чампионс написа:
Тодор Батков: Ще вземем и нападател

2007-8-3

Собственикът на Левски Тодор Батков заяви, че в тима може да бъде привлечен и централен нападател до края на месеца. "Разполагаме с пет диска с играта на няколко футболисти и ще преценяваме. Сигурно в периода между третия квалификационен кръг и групите на Шампионска лига ще привлечем нападател, защото тази година искаме да оставим следа", заяви Тодор Батков.

"Нещото от което се нуждае Левски са един-двама класни нападатели, ако искаме да продължаваме това, което сме направили. Дали сега, дали през зимата, но ще ни трябва футболист на този пост", заяви пък наставникът на тима Станимир Стоилов.

Ех, бате, бате, яка презастрахповка си му ударил. Имайки предвид резултата от първия мач, да беше казал между втория и третия кръг, ето ти 50% шанс да не трябва да се бъркаш за пари. Имайки предвид с кой играем в третия обаче, шанса пада на 25%. И за да не оставяме всичко на случайността, изръси и едно "може би", за да може после пак да кажеш как Дайо е в ебаси формата и не ни трябва друг за този пост. Пак ни направи да пасем трева, ама единствения който прилича на краварин си ти, само калпака и гегата ги няма... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 6:59 pm 

Какво му е на съперника в 3-ти кръг ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 7:40 pm 
Аватар

Как говориш, все едно тия Розенборг са Барселона, че не можем да ги треснем...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 7:45 pm 

angysarmy написа:

Можем да ги победим, а можем и да паднем. Скандинавците са ни неудобни на нас. А ако беше Барселона нямаше въобще да си права труда да пиша :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 7:50 pm 
Аватар

hidden767 написа:
angysarmy написа:

Можем да ги победим, а можем и да паднем. Скандинавците са ни неудобни на нас. А ако беше Барселона нямаше въобще да си права труда да пиша :wink:

Аз пък що си мисля, че чисто исторически никога не сме имали проблеми със скандинавци, освен ако не приемаме Копенхаген за такива и плюс тва не отчитаме кретенския отбор, който имахме тогава?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 7:52 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
hidden767 написа:
angysarmy написа:

Аз пък що си мисля, че чисто исторически никога не сме имали проблеми със скандинавци, освен ако не приемаме Копенхаген за такива и плюс тва не отчитаме кретенския отбор, който имахме тогава?
Точно така, като се върнем назад в годините ще видим, че имаме положителен баланс срещу норвежци

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2007 8:01 pm 
Аватар

angysarmy написа:
kozarets1914 написа:
hidden767 написа:
angysarmy написа:

Точно така, като се върнем назад в годините ще видим, че имаме положителен баланс срещу норвежци

Да не споменаваме Ми Па, Бран, Брьондби... особено Брьондби са 5 пъти по-качествени от Тампере и в предишни години можеха да се мерят с Розенборг. Така, че споко. Мен ми е по-притеснено за Тампере отколкото за норвежците.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 10:29 am 
Аватар

Абе да му се търси заместник е едно,ама да му турят 2-ма младоци зад гърба е гадничко.Въпреки ,че съм оптимист и няма да го продадем.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 10:33 am 
Аватар

Не вярвам на тези откровени провокации. Топчо не веднъж е казвал, че ако клубът иска да го продаде и почувства, че не е необходим, то ще се съобрази с тяхното желание

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:26 am 
Аватар

sportal са тъпи свинИ, не ходете там

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 2:37 pm 
Аватар

На тая статия си и личи от километър,че е долна провокация...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 8:32 pm 
Аватар

Цитат:
ЕМИЛ АНГЕЛОВ С ДВА ГОЛА ЗА ДАЛИЕН

Валентин Грънчаров 5 август 2007 17:05

В момент, в който старши треньорът на Левски Станимир Стоилов изпитва трудности от към нападатели, футболистът на „сините” Емил Ангелов изигра контрола за бъдещия си тим Далиен, в която се представи много добре.

Нападателят вкара два гола и направи асистенция за трети, като от страна на Далиен са останали доволни от показаното от българина.

До няколко дни китайците ще решат окончателно, дали ще вземат Емил Ангелов или ще бъде върнат в Левски.

Към този момент изгледите Бабангида да остане са по-големи, отколко да се върне на „Герена”.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 05, 2007 11:33 pm 
Аватар

мисля че никой от тези младоци няма да може да замести Топчо... че той не иска да се разделя с клуба е ясно от километри и не само че не иска ами и не трябва, надявам се на някой в клуба да му дойде ъкъла и да разбере че точно в този момент той е един от хората който може да вдигне духа на отбора и да заиграем онази европейска игра която миналата година ни вкара в шампионската лига и ни позволи да се представим добре въпреки че нямахме победа... тази година си пожелавам и много победи да имаме и да се превърнем в сензация отново :twisted:

САМО ЛЕВСКИ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 12:48 am 

И аз изгледах мача м/у Мароко и Холандия и смея да твърдя, че Юсеф (така му е името, а не Юсуф) и Шаки са типични защитници в стил Левски и неслучайно Мъри толкова настояваше за тях, особено за Рабех.Двамата разиграват много умело и умеят да изнасят топката.Сигурен съм, че Мъри ще пробва някой от тях по време на сезона и на десния бек, но като се имат предвид добрите им качества според мен няма да им представлява никакъв проблем да играят там.Тасевски още не сме видели на какво е наистина способен, но скоро и това ще стане.Личи си обаче, че е играч с подчертани офанзивни качества, но аз съм последния, който някога ще упрекне Мъри за начина, по който използва футболистите си.Самият Дарко каза, че в защита не действа особено добре и според мен, като го поставя на поста на дефанзивния халф Мъри търси подобряване именно там при него.Като цяло мисля, че трансферите на Левски до този момент са добре преценени и направени.Ясно е също така и че Мъри когато взима нов футболист иска той да е или със сериозни качества и веднага да влезе в тима или да има възможност да се работи с него и в бъдеще да се наложи евентуално.Не си мислете, че е толкова лесно да се намери футболист, който да се хареса на Мъри и да не струва много.Ясно е, че в момента ситуацията е такава, че Левски не може да даде например 3 млн евро за нападател.На Мъри му доведоха тамън двама, но и двамата си заминаха.Щом играч играл в ПСЖ, Бордо, Франция и ШЛ не впечатли Мъри, представете си какъв нападател иска той.Затова моето мнение е, че нападател ще се вземе, но се действа много внимателно, както и трябва.Търси се истинска класа, а за това е нужно време и най-вече бих казал късмет.Не всеки се блазни при мисълта да играе в България.При положение, че Бабангида си заминава, без нов нападател няма да се мине.Моето единствено притеснение е не дали ще дойде нападател, а дали ще е достатъчно качествен.

П.С. Нека Левски наистина се провали и тогава да го критикуваме.2 по-слаби мача нищо не означават.Никой никъде не може да държи постоянна форма цял сезон.Сега Левски има нужда само от своите фенове, а ицо, гризли и домо не са забравили как се играе, спокойно, така че вторник всички на Герена!!!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 12:56 am 

Забравих само да кажа, че на тези, които са изгледали Мароко-Холандия, не може да не им прави прекрасно впечатление начина, по който Рабех игра срещу голмайстора на последния шампионат на Европа за младежи, Ригтерс, играч вече на Блекбърн.Не го остави да диша цял мач и неслучайно той нямаше дори и удар към вратата.Така че да му мислят перлата, пистолеро и чили :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 06, 2007 1:00 am 
Аватар

keepdiggin написа:
И аз изгледах мача м/у Мароко и Холандия и смея да твърдя, че Юсеф (така му е името, а не Юсуф) и Шаки са типични защитници в стил Левски и неслучайно Мъри толкова настояваше за тях, особено за Рабех.Двамата разиграват много умело и умеят да изнасят топката.Сигурен съм, че Мъри ще пробва някой от тях по време на сезона и на десния бек, но като се имат предвид добрите им качества според мен няма да им представлява никакъв проблем да играят там.Тасевски още не сме видели на какво е наистина способен, но скоро и това ще стане.Личи си обаче, че е играч с подчертани офанзивни качества, но аз съм последния, който някога ще упрекне Мъри за начина, по който използва футболистите си.Самият Дарко каза, че в защита не действа особено добре и според мен, като го поставя на поста на дефанзивния халф Мъри търси подобряване именно там при него.Като цяло мисля, че трансферите на Левски до този момент са добре преценени и направени.Ясно е също така и че Мъри когато взима нов футболист иска той да е или със сериозни качества и веднага да влезе в тима или да има възможност да се работи с него и в бъдеще да се наложи евентуално.Не си мислете, че е толкова лесно да се намери футболист, който да се хареса на Мъри и да не струва много.Ясно е, че в момента ситуацията е такава, че Левски не може да даде например 3 млн евро за нападател.На Мъри му доведоха тамън двама, но и двамата си заминаха.Щом играч играл в ПСЖ, Бордо, Франция и ШЛ не впечатли Мъри, представете си какъв нападател иска той.Затова моето мнение е, че нападател ще се вземе, но се действа много внимателно, както и трябва.Търси се истинска класа, а за това е нужно време и най-вече бих казал късмет.Не всеки се блазни при мисълта да играе в България.При положение, че Бабангида си заминава, без нов нападател няма да се мине.Моето единствено притеснение е не дали ще дойде нападател, а дали ще е достатъчно качествен.

П.С. Нека Левски наистина се провали и тогава да го критикуваме.2 по-слаби мача нищо не означават.Никой никъде не може да държи постоянна форма цял сезон.Сега Левски има нужда само от своите фенове, а ицо, гризли и домо не са забравили как се играе, спокойно, така че вторник всички на Герена!!!

кво време...кви пари...или вадиш парата и купуваш класен нападател....или се ослушваш...накрая пак даваш парата...но не знаеш кво си взел....баткО на кафевО......ако тази година се провалим ще тежи на неговата съвест....както и на футболерите..дето много им се вдигна самочувствието май...... :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]