forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Сеп 09, 2025 10:37 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 12:36 am 

Прочетох всичко написано в тази тема до тук. Общо взето обичайните спорове (някои от тях много интересни между другото), относно трансферната ни политика, работата на ДЮШ, Батков, Баждеков, условията по стадионите и т.н. Направи ми впечатление, че много от вас правят съпоставки между българското първенство от една страна и румънското, гръцкото и турското от друга. Всички сме единодушни, че комшиите са много по-напред от нас. Защо обаче се получава така? Да вземем румънците-до скоро те бяха от нашата черга, но в последните години им дишаме праха. Този техен напредък не им дойде ей така от небето, те си го извоюваха със здрава работа и разумни инвестиции. Какво направиха в Стяуа например? Изиграха два-три силни сезона в УЕФА и с парите, спечелени от участието им, както и с малко помощ от собственика, стегнаха страхотен отбор. Резултатът не закъсня-влязоха в ШЛ и смазаха с 1:4 Динамо (Киев)-отбор, който някои тук дават за пример. И хич не им пукаше на мамалигарите, че на киевчани им е по-голям бюджетът или, че Украйна е с население от 50 млн. души, а Румъния-само с 19. Това е положението-хората инвестираха добре и успехите не закъсняха. Сега спечелиха още пари от участието си и догодина още повече ще се приближат до големите отбори.

Какво правим ние през това време? Тази година спечелихме 5-6 млн. евро, чисти пари, от участието си в ШЛ. И започнахме да “инвестираме”-автобус, камион, полуаматьорски сайт и естествено общежитията (да, онези прословутите, за които всяка година “заделяме пари”). И толкова! Останалото отиде в кипърска офшорка и това Батков най-нагло си го призна. Или с други думи-скрихме си парите под дюшека. Какъв пример за предприемчивост, каква възхитителна икономическа грамотност! Ами, естествено, че с подобна Ганьовска политика няма да ги стигнем... румънците. И тук не ни е виновна българската икономика! Тези от вас, които изтъкват колко по-високи били заплатите в Румъния, колко по-голям им бил БВП, отчитат ли примерно, че в Румъния корпоративният данък (показател, който има много по-пряко и по-сериозно отношение върху дейността на едно АД от някакви си заводи за джиесеми!) е 16%, а в България само 10%? И Батков пак се оплаква, че му бил висок. Еми да поема Анортозис тогава-Кипър нали е данъчен оазис!

Действително, през последните две години постигнахме много, за което евала на всички “виновници”. Но и конкуренцията ни непрекъснато прогресира-и като организация, и като резултати. Ще се потретя-нашата истинска конкуренция не са цеца, литекс или марек, а отборите от страни като Швейцария, Румъния, Гърция, Израел, Чехия, Дания-страни, които имат близък до нашия коефициент и които, само при един миг отпускане от наша страна, ще ни издухат и ще ни пратят при непоставените да чакаме Чудото (а историята показва, че то се случва веднъж на около 10г.). Тази конкуренция не спи-хората работят здраво и няма нас да чакат да си построим общежитията, да се разберем за Рабе, да направим още някой читав терен или да представим най-сетне нормален проект за концесията на ст. Раковски. Така че-имахме успехи, порадвахме се, прекрасно. Но вече започва нов сезон, дайте да погледнем към него и към предизвикателствата, пред които той ни изправя, вместо да се главозамайваме и да почиваме на стари лаври.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 8:22 am 

След всичко казано дотук...оформиха се два лагера:)Но да се върнем към същината на темата-усещате ли се,че ние си пишем,докато чакаме Трансфер... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 9:21 am 
Аватар

Ето новина,на Топчо тука си му е добре,но другия защо да не поскача в Русия

В Ростов чакат Топчо и Джаейоба[/img]

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 10:18 am 
Аватар

Smirnoff написа:
И тук не ни е виновна българската икономика! Тези от вас, които изтъкват колко по-високи били заплатите в Румъния, колко по-голям им бил БВП, отчитат ли примерно, че в Румъния корпоративният данък (показател, който има много по-пряко и по-сериозно отношение върху дейността на едно АД от някакви си заводи за джиесеми!) е 16%, а в България само 10%?

Виновна е. И българската икономика и цялостната ситуация в държавата. Сравнението на корпоративният данък, да нашият е по-нисък, но не е единствен. На икономическата ситуация влияние оказват както преките данъци (корпоративен, данък върху доходите на физическите лица) така и косвените, а не на последно място и ролята на държават в формирането на БВП, тоест какъв процент се събира и преразпределя от държавата. Да не пропуснем и политическата стабилност, корупционна среда и т.н. А завода за джисиеми е едно от доказателствата, че Румъния е по-примамлива за преки, реални инвестиции (разбирай различни от молове, апартаменти и бетонна джунгла по курортите) от България въпреки че 16%>10%. Това не го казвам в защита на Батков, Баждеков или когото и да било. Старая се трезво да гледам на нещата (доколко успявам отделен впрос) и да отговоря защо не сме атрактивни за богати инвеститори (икономически и футболни) и играчи на средно и над-средното ниво. От тази гледна точка стратегията на Мъри да взема млади и неизвестни играчи с потенциал, които да развива ми се струва добра.
Що се отнася до парите от ШЛ аз си мисля, че тези пари (ако не се изпарят от жегите) ще ни гарантират спокойно бъдеще в следващите няколко години. Защото на Батков възможностите едва ли надхвърлят 2-3 милион лева на година, колкото и да се подсмихва под мустак.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 12:03 pm 

Smirnoff написа:
Какво направиха в Стяуа например? Изиграха два-три силни сезона в УЕФА и с парите, спечелени от участието им, както и с малко помощ от собственика, стегнаха страхотен отбор. Резултатът не закъсня-влязоха в ШЛ и смазаха с 1:4 Динамо (Киев)-отбор, който някои тук дават за пример. И хич не им пукаше на мамалигарите, че на киевчани им е по-голям бюджетът или, че Украйна е с население от 50 млн. души, а Румъния-само с 19. Това е положението-хората инвестираха добре и успехите не закъсняха. Сега спечелиха още пари от участието си и догодина още повече ще се приближат до големите отбори.

Carlos - Nesu, Ghionea, Goian, Saban - Cristocea, Lovin, Paraschiv (C), Nicolita - Dica, Badea

Това е състава на стяуа, с който биха динамо. А сега ми кажи големите
футболисти и лудите инвестиции къде ги видя. Малко по-назад беше
написано кои футболисти са взели досега, но виж и това за цялата им
лига ----> http://www.onlinesport.ro/fotbal/fotbal ... 7-2008.htm

Споменах малко по-нагоре, но изглежда никой не го видя или се правите,
че не виждате-никаква не е гаранцията, че като вземем футболист,
който струва 1-2 милиона евро ще става за нещо, а още по-малка е,
че с него ще ни се дигне класата. Не съм съгласен, че ние нямаме таланти-
просто мисля, че доскоро не се работеше както трябва с тях и затова
се получиха случаите с бягствата. С течение на времето съм сигурен,
че и самите футболисти ще разберат, че не е най-важното на 17-18 години
да излезеш на запад. Не са и малко случаите, когато сработени състави
без мегазвезди пробиват в европа, а сработен състав не се получава,
когато продаваш всяка година половината отбор и привличаш половин.
Всички се майтапят тука с некви трактори и кранове-незнам
дали е истина, но дори да е баждека вече си е избил или ще си избие
хвърлените пари по него от строежите, които се правят и се очакват да се
правят.
И накрая вале пика каза много умна приказка-да изчакаме и да видим
кой е прав и кой е крив. Не остана много-два, три месеца и ще видим :wink: . Аз съм оптимист :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 12:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
Само да вметна, че в румъния си поизчистиха футбола, литнаха глави и пр, което не е без значение. Сигурно и базите са им ок...

Доста добра вметка. Румнъското първенство вече е доста чисто, няма корупция, всички отбори имат кинти, прилични стадиони, силна конкуренция. Нищо общо с бг - там стяуа губи точки като домакин от отбори от втората половина на няколко пъти през сезона...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:07 pm 
Аватар

Маймундайо Русия те зове .... :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:08 pm 
Аватар

VALE_PIKA стига с тоя ШВЕДСКИ НАЦИОНАЛ дето има 2 мача за шведския национален

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:16 pm 
Аватар

NoNameBoy написа:

За 5 мача като резерва, вкара 4 гола и 1 асистенция. 2-а от головете след като "литна" и вратаря на противника.
Много жалко е да се говори с насмешка за играч на ЛЕВСКИ.

Повечето от хората с крайни националистически виждания скачат с нападки срещу него, че е некадърен, боклук и т.н. и хич не ги е грижа че вкарва, че когато получи топката я задържа успешно и не могат да му я отнемат. Може би защото "Данчо" е агресивен и извън терена и "отвръща на ударите" затова не го харесват хората... или се носят по стадото.

ооооо, а стадионите кънтят...

С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ, ТЕБ ОБИЧАМ И ЖЕЛАЯ! [x3]
С ЛЕВСКИ ДОКРАЯ! БУМ!

Ла-ла-ла-ла-ла...

:lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:31 pm 
Аватар

elwin написа:
NoNameBoy написа:

За 5 мача като резерва, вкара 4 гола и 1 асистенция. 2-а от головете след като "литна" и вратаря на противника.

Повечето от хората с крайни националистически виждания скачат с нападки срещу него, че е некадърен, боклук и т.н. и хич не ги е грижа че вкарва, че когато получи топката я задържа успешно и не могат да му я отнемат. Може би защото "Данчо" е агресивен и извън терена и "отвръща на ударите" затова не го харесват хората... или се носят по стадото.
Така си е !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:36 pm 
Аватар

Не съм статистик по рождение ... колко в вкарал дреме ми на хуя тва му е работата за тва си взима парите....никога не съм го долюбвал този биещ на син цвят на кожата малоумник .... смърт !

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:37 pm 
Аватар

elwin написа:
NoNameBoy написа:

След като е показвал средни пръсти на сектор Б няма начин да го уважавам.Се едно са Гошо Петков да отиде в цфка и да му се кефят свинките.Еми не става :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:44 pm 

среден пръст не е показвал... каза ни да мълчим :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:46 pm 
Аватар

Не разбирам каква е тая омраза към играч на Левски... нима като вкара гол не се радвате? И на мен не ми е най-големия любимец, но вие прекалявате според мен.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:54 pm 
Аватар

Ебати словоизлиянията закле'ам се :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:55 pm 
Аватар

Кви са тези думи бе Терзо ?! :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 1:59 pm 
Аватар

В момента е развълнуван от мачО във Варна :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:05 pm 
Аватар

ТуристО написа:
В момента е развълнуван от мачО във Варна :лол:

аре учи там па ти

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:08 pm 
Аватар

Учи ти в тая жега....стига ми толко за днес.Аре идвай към местотО ,че аз ще съм там по рано да загреем с една биричка 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:11 pm 

pe3ucTop написа:
среден пръст не е показвал... каза ни да мълчим :roll:
Коя е тази печка, че ще ни казва да мълчим?Един мач като хората не е изиграл, а устата му голяма!За разлика от него Ричи си мълчи и играе и докато е така ще го подкрепям като играч на Левски!

Дайо вън от Левски! :!:

Последна промяна Andy Frain на Съб Юни 23, 2007 2:15 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:14 pm 
NoNameBoy написа:
Кви са тези думи бе Терзо ?! :lol:

:smt082

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:24 pm 
Аватар

Дарко Тасевски: Левски е лидер на Балканите
22 юни 2007 | 18:15

Помня България с добро, като малък често ходeх на Златни пясъци, признава халфът

Малко са футболистите, за които през последната година се говори толкова много, колкото за Дарко Тасевски. Трансферната сага около македонеца започна преди 13 месеца и свърши едва преди няколко дни. След тонове изписано мастило всички на Герена чакат национала като месия. Феновете се надяват 22-годишният Тасевски да запълни дупката, оставена от Станислав Ангелов. Въпреки медийния шум качествата на халфа са пълна загадка за родните запалянковци.

Дарко, трансферната сага около вас свърши. Доволен ли сте, че вече тренирате с Левски?
- Разбира се. Фактът, че вече съм тук, е голямо облекчение за мен. След всичкия този шум се радвам, че съм в България и тренирам с Левски. Изкарах много тежка година в Украйна. През последните шест месеца не съм играл много. Дано с идването ми в Левски всичко се оправи.

Какво ви казва Станимир Стоилов?
- Прие ме отлично, каза, че няма от какво да се притеснявам. Запознат е отлично с играта ми.

Доволен ли е от формата, в която се намирате?
- Засега е рано за оценки. Както казах, не съм играл от много време. Вероятно съм загубил форма. Вярвам, че с много труд и тренировки тонусът ми ще се върне.

Скъсахте ли окончателно с Металург?
- Уви, не. Има да уреждам още неща там. Трябва да взимам две заплати. Мениджърите ми продължават да движат нещата. Аз не искам да имам нищо общо, трябва да се съсредоточа върху представянето си в Левски.

Как оценявате периода, прекаран в Украйна? - Имаше и добри, и лоши моменти. Първата година всичко бе отлично. Играх редовно, отборът имаше успехи. Лошото стана, когато отказах да подпиша нов договор. Отношението към мен се промени. Започнаха да ме държат резерва, въпреки че отборът не вървеше. В момента още ми дължат пари. Добре, че всичко това вече е минало.

Кога разбрахте за интереса от Левски?
- Преди малко повече от година. Тогава бяха повече слуховете, нямаше конкретна оферта. Шест месеца по-късно нещата станаха сериозни.

Съжалявате ли, че тогава сделката пропадна?
- Донякъде да. Разбрах се с ръководството на Левски да дойда от лятото. В Металург положението ми стана трудно, знаех, че ще има промени със статута ми.

В България се говори много за вас през последната година. Притеснявате ли се, че очакванията към вас ще надхвърлят възможностите?
- Няма от какво да се притеснявам. Нормално е вестниците да пишат, това им е работата. Сигурен съм, че няма да имам проблеми с феновете. Ще играя, колкото мога. Накрая всички трябва да бъдем доволни.

На какъв пост играете?
- Чувствам се удобно в средата на терена. Независимо дали по фланговете, или като вътрешен халф. Където и да ме пусне треньорът, ще се постарая да се представя на ниво.

Каква е разликата между Левски и Металург?
- Огромна. От три-четири дни тренирам с отбора, но веднага се усеща, че Левски е много голям отбор. Организацията е на ниво, работи се професионално. Тренировките са други. В Украйна се залага повече на физиката, докато тук играчите са много по-технични.

Къде играхте, преди да заминете за Украйна?
- Във Вардар, още от дете.

Били ли сте преди в България?
- Идвал съм често като малък. Бях на 7-8 години. С родителите си ходех на море в Златни пясъци. Страната ми харесва много.

Какво знаете за новия си отбор?
- На Балканите всички знаят за Левски. Сините са един от лидерите на полуострова. Отборът стигна до 1/4 финал в турнира за УЕФА, игра в Шампионската лига. Феновете ви също са страхотни. Публиката на Левски се води за една от най-добрите на Балканите.

Вие сте национал. Ще се класира ли най-после Македония на европейско първенство?
- Шансовете ни не са големи. Започнахме добре, но сега паднахме от Израел като домакини. Имаме големи амбиции. Мисля, че на другите квалификации ще се представим по-добре.

Какви са целите ви с Левски?
- От това, което знам за отбора, няма да имаме проблеми да станем шампиони. Надявам се на запомнящо се участие в Шампионската лига.

Визитка

Роден на 20 май 1984 г.
Висок 181 см
Тежи 71 кг

Клубна кариера

Сезон 2003/2004 Вардар 3 1
Сезон 2004/2005 Вардар 31 5
Сезон 2005/2006 Металург (З) 18 1
Сезон 2006/2007 Металург (З) 13 0

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:24 pm 
Аватар

al3kz написа:
Не разбирам каква е тая омраза към играч на Левски... нима като вкара гол не се радвате? И на мен не ми е най-големия любимец, но вие прекалявате според мен.

Нема да забравя мача на Герена с Локо Пловдив когато Дайо вкара в продължението...първите му няколко отигравания скъсаха дори и моите нерви, изглеждаше сякаш някой произволен фен на Левски е слезнал на терена и няма идея какво да прави с топката. После като вкара гола имам чувството, че успя да ни напсува всички поединично в сектор "Б"... :oops: Как не спря да му мели устата, дееба :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 2:48 pm 
Аватар

Доколкото ми е известно Батков притежава лозови масиви,тъй че Дайо можим да го пратим на гроздобера :D .Така и Фифа немогат да ни съдят за расизъм, понеже ще бере грозде. :wink: Дано мотото му бъде: В Русия съм, в Русия съм.Иначе мисля,че и на Бабангида му е време да позамини. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 3:55 pm 

Абе винаги се дразня Мъри като се изцепи че играчите му били от достатъчно висока класа и нямало причини да е недоволен. Веднага първото нещо което ми изплува са Дайо и Бабангида. Kак ми се иска да ги продадем и да вземем дори и сдамо един свестен нападател на техно място...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 5:00 pm 
Аватар

Ми Мъри си е ебати ненормалника, как може играчите му да влязат в ШЛ и да направят дубъл и той да не ги обяви най-малкото за куци коне... Батето е безработен в момента. Смятам, че той ще се справи по-добре с нареждането на нашите некадърници, може да вземем него. Батко + Батето в комплект... идилия. Само Баждека ще трябва да въведе някаква нова платежна система в уиски.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 5:14 pm 
Аватар

Цитат:
Мирчо Димитров движи делата и на бразилеца Елтон, който е на пробен период в Левски.
„Всичко е в ръцете на треньора, ако той го хареса остава”, лаконичен бе футболният агент.

Ако някой се е съмнявал кой го е довел :twisted:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Юни 23, 2007 11:42 pm 
Аватар

Най се дразня ,че сега цЕл месец ще се занимават с Пелето вместо с толкова по-важни неща...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 1:57 am 

И кво са... Ше взимаме ли още некой? Или брата-близнак на Дианууу само (Елтон Джон)? :? А нищо чудно и него да не го вземем... Тасевски го уредихме зимата,така че не се брои за част от лЕтната селекция...
И кво - целата ни лЕтна селекция преди атаката на ШЛ се изчерпва с един мароканец и евентуално с един бразилец,изпаднал заедно с най-слабия отбор в полската А група?
Кво стана с Рабе,Яжур,Мажур,Мансур и останалите...

п.п. интересно ми е дали Легия Варшава ще вземат некой от Черноморец Бургас-София-Харманли-Лудогорец?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Юни 24, 2007 3:20 am 

Сан Бабила написа:
И кво са... Ше взимаме ли още некой? Или брата-близнак на Дианууу само (Елтон Джон)? :? А нищо чудно и него да не го вземем... Тасевски го уредихме зимата,така че не се брои за част от лЕтната селекция...
И кво - целата ни лЕтна селекция преди атаката на ШЛ се изчерпва с един мароканец и евентуално с един бразилец,изпаднал заедно с най-слабия отбор в полската А група?
Кво стана с Рабе,Яжур,Мажур,Мансур и останалите...

п.п. интересно ми е дали Легия Варшава ще вземат некой от Черноморец Бургас-София-Харманли-Лудогорец?

Вратарчето им е талант недей така :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]