Boyo написа:
Абе ае мисли малко преди да ги пишеш тея глупости. Турците не са спирали да си пълнят стадионите, да не говорим какво население има Турция и какво България - знаеш ли колко е разликата умнико - 10 ПЪТИ. Иначе ние имаме повече професионални отбори, щото сме се заринали от големи играчи, страхотни стадиони, фенове. Докато Баткови и Томов си мечтаят за милиони сини и червени фенове, трите истамбулски гранда наистина имат милиони фенове. И докато баждека се радва , че изкарал 400 хиляди лева от фен шопа, в галатасарай тея пари феншопа ги прави сигурно за 2-3 седмици или пък от билетите за мача с коняспор. Динами Киев постопенно замира, защото замря и комунизма и лобановски и най-вече - цялата база и организация останала му от комунизма замира. Ти ходил ли си на нашата ДЮШ и на някоя на тея отбори дето си мислиш, че можем да мачкаме в ШЛ? Разликата е точно такава като между Герена и Стамфорд Бридж. И да, Аспарухов е тренирал при ужасни условия, но по това време подобни са били условията и в англия, и в испания и навсекъде. Сега, 50 години по-късно, в БГ условията са си почти същите като тогава, но в другите държави... Защо ни минаха Румънците? Позна за икономиката. Да ти изброявам ли кои големи световни компании заводите и централите им за региона са там? и колко са в бг?
Като споменаваш числото
10, нали не забравяш, че става въпрос за ЕВРОПЕЙСКАТА ЧАСТ НА ТУРЦИЯ. Щото милионите които живеят в азиацката част не знаят че има държава турция, да не говорим за футбол. Така че въобще не ми обяснявай че те са х10.
Аколото до нашта ДЮШ не само съм ходил но и съм тренирал 5 години. И много добре знам какво е било състоянието тогава и какво е сега. В момента нищо не им липсва. За България имат прекрасни условия за тренировки, подкотовки, възстановяване и т.н.
И не ми отговори на въпроса:
Ако бяхме предложили същитие условия на шведския национал каквито Клуж му предложи, той кой отбор щеше да избере?
south написа:
vale_pika написа:
И ква идеята ФК ЛЕВСКИ? Да си бием чорбата и да станем шампиони? Велико!!! Ето това истината! Кур за скапаната и корумпирана шампионска лига. Да си играят там англичаните и италианците. Ние си имаме божествената "А" ПФГ !!!
По въпроса за турското първенство. Защо стигнаха до там да си пълнят стадионите и да плащатат заплатата на Р. Карлош. И само не ми обяснявай за икономическия динозавър Турция. Просто щото си вложиха парите и ги завъртяха и затова сега са с големи бюджети.
Същото важи и за Динамо К. /писах вече 2 пъти за тях/. Къде бяха те 89-та година къде са сега? И защо?
А нашта ДЮШ си има всичко. 5 терена ли да направим? И кой ще тренира там? Те ако имат качества, и на поляната зад нашия блок ще се развият. Г. Аспарухов сигурно е тренирал на искуствен терен за 300 000 евро.
О, прости нам, простосмъртните, които се радваме на малкото.
О, прости на тези, за които
обичта към сините не се измерва с титли и купи. Нито в класирания в евротурнирите. Левски е много повече. Той е идея, вяра, пристан, упование. Те са просто заблудени души и не виждат истинската идея на Левски София - победа и само победа на всяка цена, без традиции, без история, без чест.
Айде Левски, айде Шампионска лига, ние пеем само при победа...
Сложи си ръка на сърцето и си признай. Пред себе си признай, не го пиши във форума. Пускаш ли си БТВ във вторник и сряда към 21:45? Възкликвашли " Еййййй тоа къв финт направи" и "Ебати и шута"?
Викаш ли си - "Ех ако бяхме там, щяхме да викаме повече....."?
Не си ли мечташе вместо Лион, Милан или Барса и ние да сме там?