forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юни 22, 2025 2:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 184  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 1:33 pm 
Аватар

Да , така е съгласен съм.Но все пак в България има два, три стадиона.Другите не приличат на нищо.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 2:14 pm 
Аватар

Абе ае мисли малко преди да ги пишеш тея глупости. Турците не са спирали да си пълнят стадионите, да не говорим какво население има Турция и какво България - знаеш ли колко е разликата умнико - 10 ПЪТИ. Иначе ние имаме повече професионални отбори, щото сме се заринали от големи играчи, страхотни стадиони, фенове. Докато Баткови и Томов си мечтаят за милиони сини и червени фенове, трите истамбулски гранда наистина имат милиони фенове. И докато баждека се радва , че изкарал 400 хиляди лева от фен шопа, в галатасарай тея пари феншопа ги прави сигурно за 2-3 седмици или пък от билетите за мача с коняспор. Динами Киев постопенно замира, защото замря и комунизма и лобановски и най-вече - цялата база и организация останала му от комунизма замира. Ти ходил ли си на нашата ДЮШ и на някоя на тея отбори дето си мислиш, че можем да мачкаме в ШЛ? Разликата е точно такава като между Герена и Стамфорд Бридж. И да, Аспарухов е тренирал при ужасни условия, но по това време подобни са били условията и в англия, и в испания и навсекъде. Сега, 50 години по-късно, в БГ условията са си почти същите като тогава, но в другите държави... Защо ни минаха Румънците? Позна за икономиката. Да ти изброявам ли кои големи световни компании заводите и централите им за региона са там? и колко са в бг?

vale_pika написа:

И ква идеята ФК ЛЕВСКИ? Да си бием чорбата и да станем шампиони? Велико!!! Ето това истината! Кур за скапаната и корумпирана шампионска лига. Да си играят там англичаните и италианците. Ние си имаме божествената "А" ПФГ !!!

По въпроса за турското първенство. Защо стигнаха до там да си пълнят стадионите и да плащатат заплатата на Р. Карлош. И само не ми обяснявай за икономическия динозавър Турция. Просто щото си вложиха парите и ги завъртяха и затова сега са с големи бюджети.
Същото важи и за Динамо К. /писах вече 2 пъти за тях/. Къде бяха те 89-та година къде са сега? И защо?

А нашта ДЮШ си има всичко. 5 терена ли да направим? И кой ще тренира там? Те ако имат качества, и на поляната зад нашия блок ще се развият. Г. Аспарухов сигурно е тренирал на искуствен терен за 300 000 евро.

И тук ще питам защо румънците ни минаха? Може би са другия икономически динозавър на балканите?
А я да си представим следната картинка:
Ако ние бяхме извадили същата оферта като Клуж, тоя шведски национал кой отбор щеше да предпочете?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 2:49 pm 
Аватар

south написа:
vale_pika написа:
И ква идеята ФК ЛЕВСКИ? Да си бием чорбата и да станем шампиони? Велико!!! Ето това истината! Кур за скапаната и корумпирана шампионска лига. Да си играят там англичаните и италианците. Ние си имаме божествената "А" ПФГ !!!

По въпроса за турското първенство. Защо стигнаха до там да си пълнят стадионите и да плащатат заплатата на Р. Карлош. И само не ми обяснявай за икономическия динозавър Турция. Просто щото си вложиха парите и ги завъртяха и затова сега са с големи бюджети.
Същото важи и за Динамо К. /писах вече 2 пъти за тях/. Къде бяха те 89-та година къде са сега? И защо?

А нашта ДЮШ си има всичко. 5 терена ли да направим? И кой ще тренира там? Те ако имат качества, и на поляната зад нашия блок ще се развият. Г. Аспарухов сигурно е тренирал на искуствен терен за 300 000 евро.

О, прости нам, простосмъртните, които се радваме на малкото. :fgod

О, прости на тези, за които обичта към сините не се измерва с титли и купи. Нито в класирания в евротурнирите. Левски е много повече. Той е идея, вяра, пристан, упование. Те са просто заблудени души и не виждат истинската идея на Левски София - победа и само победа на всяка цена, без традиции, без история, без чест.

Айде Левски, айде Шампионска лига, ние пеем само при победа...

Излез от филма!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 2:59 pm 
Аватар

Boyo написа:
STALKER написа:
:idea: Извод: Един средняшки отбор в Румъния, разполога с пъти по голям бюджет от нас или поне харчи с пъти повече за селкция, плащат се трансферни суми, привличат се национали!

Щеше ли некой от тея национали да отиде в Клуж преди две години? Преди румънците да направят тея силни представяния в евротурнирите и да стигнат 7-мо место (пред Холандия например) по държавен коефициент. Като за миналата година са номер едно в европа, а тази номер 4?

Разберете го, Румънците ни минаха яко за две години. И в икономиката, и във футбола.

Клуж си е Клуж, ако ще и да цъфти и върже румънския футбол! И ако Левски не е финансово конкурентноспособен на Клуж и Тимишуара, проблема е в липсата на богат собственик, а не в международното положение!

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 3:57 pm 
Аватар

Boyo написа:
Абе ае мисли малко преди да ги пишеш тея глупости. Турците не са спирали да си пълнят стадионите, да не говорим какво население има Турция и какво България - знаеш ли колко е разликата умнико - 10 ПЪТИ. Иначе ние имаме повече професионални отбори, щото сме се заринали от големи играчи, страхотни стадиони, фенове. Докато Баткови и Томов си мечтаят за милиони сини и червени фенове, трите истамбулски гранда наистина имат милиони фенове. И докато баждека се радва , че изкарал 400 хиляди лева от фен шопа, в галатасарай тея пари феншопа ги прави сигурно за 2-3 седмици или пък от билетите за мача с коняспор. Динами Киев постопенно замира, защото замря и комунизма и лобановски и най-вече - цялата база и организация останала му от комунизма замира. Ти ходил ли си на нашата ДЮШ и на някоя на тея отбори дето си мислиш, че можем да мачкаме в ШЛ? Разликата е точно такава като между Герена и Стамфорд Бридж. И да, Аспарухов е тренирал при ужасни условия, но по това време подобни са били условията и в англия, и в испания и навсекъде. Сега, 50 години по-късно, в БГ условията са си почти същите като тогава, но в другите държави... Защо ни минаха Румънците? Позна за икономиката. Да ти изброявам ли кои големи световни компании заводите и централите им за региона са там? и колко са в бг?

Като споменаваш числото 10, нали не забравяш, че става въпрос за ЕВРОПЕЙСКАТА ЧАСТ НА ТУРЦИЯ. Щото милионите които живеят в азиацката част не знаят че има държава турция, да не говорим за футбол. Така че въобще не ми обяснявай че те са х10.
Аколото до нашта ДЮШ не само съм ходил но и съм тренирал 5 години. И много добре знам какво е било състоянието тогава и какво е сега. В момента нищо не им липсва. За България имат прекрасни условия за тренировки, подкотовки, възстановяване и т.н.
И не ми отговори на въпроса:
Ако бяхме предложили същитие условия на шведския национал каквито Клуж му предложи, той кой отбор щеше да избере?

south написа:
vale_pika написа:

О, прости нам, простосмъртните, които се радваме на малкото. :fgod

О, прости на тези, за които обичта към сините не се измерва с титли и купи. Нито в класирания в евротурнирите. Левски е много повече. Той е идея, вяра, пристан, упование. Те са просто заблудени души и не виждат истинската идея на Левски София - победа и само победа на всяка цена, без традиции, без история, без чест.

Айде Левски, айде Шампионска лига, ние пеем само при победа...

Сложи си ръка на сърцето и си признай. Пред себе си признай, не го пиши във форума. Пускаш ли си БТВ във вторник и сряда към 21:45? Възкликвашли " Еййййй тоа къв финт направи" и "Ебати и шута"?
Викаш ли си - "Ех ако бяхме там, щяхме да викаме повече....."?
Не си ли мечташе вместо Лион, Милан или Барса и ние да сме там?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 4:32 pm 
Аватар

Аз ли съм бълнувал нещо, или ние все пак бяхме ТАМ. :shock:
Надявам се няма да тръгнеш да защитаваш сега свинската позиция за "позора".

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 4:35 pm 
Аватар

Аз съм ФЕН и не ми е това работата, да търсим нов собственик и спонсор! Тия в Румъния феновете ли са ги довели?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 4:36 pm 
Аватар

STALKER написа:
Излез от филма!

Ще ме прощаваш, ама не те разбрах...

vale_pika написа:
Сложи си ръка на сърцето и си признай. Пред себе си признай, не го пиши във форума. Пускаш ли си БТВ във вторник и сряда към 21:45? Възкликвашли " Еййййй тоа къв финт направи" и "Ебати и шута"?

С ръка на сърцето си признавам - не гледам Шампионска лига. Отказах дори и с приятели да ходим да гледаме финала, даже и вкъщи не го гледах. От миналогодишните евротурнири, като изключим мачовете на Левски, гледах още 1-2 от Купата на УЕФА. Не знам, може и в мен да е проблемът. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 4:39 pm 
Аватар

vale_pika написа:

Некой сигурно даже мастурбират като гледат ШЛ, но не си мисли, че всеки толкова се кефи. Аз последната година гледах малко повече мачове щото Левски се класира, но преди това няколко години почти не съм гледал ШЛ. Кво да гледам, челси и ливърпул дето си вкарват средно по 1 гол на четири мача некъде. Заеби, бахти футбола. ШЛ да си я гледат глорихънтърите, дето Индзаги като вкара с гръб-рамо-ръка и умират от щастие. Ако Левски някога вземе че бие некой друг отбор там, излезне от групите, знаеш ли какво ще се случи - квото се случи на Лийдс преди време, а и на нас но за уефа преди две години. Така че споко, всички се кефим на успехи в Европа, но да се лишим от други ценности само заради некъв евентуален полу-успех в евротурнири не е в наш стил, а на един друг отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 4:50 pm 
Аватар

LSFC написа:
STALKER написа:
Аз съм ФЕН и не ми е това работата, да търсим нов собственик и спонсор! Тия в Румъния феновете ли са ги довели?

Ми като не ти е работата, що се оплакваш от сегашния.. дай доводи какво не ти харесва в отбора..

Оплаквам се, защото ми пука за отбора...Доводите съм ги дал поназад в темата...Ако те интересува, отвори

:arrow: south, ще ме разбереш...някой ден

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 5:10 pm 
Аватар

Това е много хубаво, не нека не се заблуждаваме...По-слаба конкуренция в България одавна не сме имали...Аз към Мъри и отбора немам забележки, те добре си вършат работата...Ако имахме един Мъри и за президент на Левски немаше да е зле...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 6:06 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Ама чакаи малко бе.Боли ме уя за някой селтак дето иска да идва на опера.Какво значи да му е удобно?Кожена седалка ли иска да му сложиме?Персонална мацка от кетъринга ли иска?Семето по-препечено ли го иска.Стига с тея удобства.Да всички искаме нормално излеждащ стадион но аз не искам меки седалки и по-препечени семки а да вляза за 5мин. и да изляза за толкова от стадиона.Аз искам да не ми се троши земята под краката.Седалка не ми трябва.Аз искам да бъдат махнати лопатите от оградата.Искам да има къде да си паркирам колата пред стадиона.НО 90 мин. вътре никой няма да умре без излишни удобства.

Мисля, че си ги разбрал нещата, но ще доуточня. По едно време спореха с мене едни хора "ултраси" тука, че нема защо на стадиона да има публика, която е извън категорията "ултрас". Семейства, бащи с деца, девойки, та даже и стари баби като на мачовете на Севиля... те били ненужни, щото не викали толкова и били "туристи". Тоест ако баща ми, с неговите почти 70 години и легенди за Гунди и Патрата, си заведе внучето на "Герена" и седне там да гледа мач и да даде на детето едно незабравимо изживяване да гледа "сините облачета" по терена - той е турист, според некви 16, или още по-зле 30-годишни, промити от Грийн Стрийт мозъчета. Тия мозъчета дето не могат да зацепат, че пари идват от определени таргет групи по цял свят - средната класа. Тия пари от публиката на клубовете, които давате за пример не идват от лапета , а идват от хора с доход.
И сега връзката с удобствата - помните ли кината в София преди 10 години? Колко от тях бяха толкова пълни, колкото е сега само една от залите на Арената? Или тогава филмите са били по-тъпи от сега? Отговора е в удобствата. Съгласен съм, че не е нужна мека седалка. Искам нормални условия. Но, извинете - в "Б" и "В" има редове, които са с 30 градуса ъгъл надолу и дори стоенето (стъпил на седалката) е трудно. Е сори, ама тва бункер ли е или стадион, дееба?! Ето ви перо в бюджета, ето ви 15-20 000 хиляди средно на мач.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 6:19 pm 
Аватар

south написа:
kozarets1914 написа:
Тоест ако баща ми, с неговите почти 70 години и легенди за Гунди и Патрата, си заведе внучето на "Герена" и седне там да гледа мач и да даде на детето едно незабравимо изживяване да гледа "сините облачета" по терена - той е турист, според некви 16, или още по-зле 30-годишни, промити от Грийн Стрийт мозъчета.

Чшшш, става въпрос да не са в Б. :wink: Иначе на стадиона има място за всеки.

А ако лапето поиска да са в "Б" кво праиме?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 6:25 pm 
Аватар

Изтрих си мнението, не се бях изразил точно, ама всичко си зависи. Най-вече от мача. Защото ако прасетата с фуражки решат да се направят на големи и (недай си Боже) някое дете го отнесе, то е ясно, че пак пияниците, наркоманите и "блуждаещите погледи" ще се виновни за всичко. Нищо, че вече никой не брои убийствата, извършени от полицаи...

Това, заедно с бомбичките, факлите, димките, допълват картинката.

Проблемът е също и с хората, които нямат много пари, но все пак се решават да посетят мач на Левски. За тях е неизбежно Б сектор да е просто най-евтиният.

Както и да е, не съм капацитет по темата, затова ще си замълча. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 6:36 pm 
Аватар

south написа:
Изтрих си мнението, не се бях изразил точно, ама всичко си зависи. Най-вече от мача. Защото ако прасетата с фуражки решат да се направят на големи и (недай си Боже) някое дете го отнесе, то е ясно, че пак пияниците, наркоманите и "блуждаещите погледи" ще се виновни за всичко. Нищо, че вече никой не брои убийствата, извършени от полицаи...

Това, заедно с бомбичките, факлите, димките, допълват картинката.

Проблемът е също и с хората, които нямат много пари, но все пак се решават да посетят мач на Левски. За тях е неизбежно Б сектор да е просто най-евтиният.

Както и да е, не съм капацитет по темата, затова ще си замълча. :wink:

Бате,... :lol: Тва с "лумпените" и лумпените ще остане в историята, в момента, в който стадиона ни заприлича на такъв, а не на полигон. И ще ти кажа как: ще се направи една кампания "Аз ходя в сектор Б" и ще плъзнем в пресата известни българи - бизнесмени, актьори, "звезди", които обичат Левски, снимани с абонаментни карти за Б сектор. И после как ще обяснява Румен, че в Б е пълно с паплач? Ще внимават как пипат, щото сега тоя етикет им е извинение, ама в обстоятелствата, които описвам ще им е малко трудно. И тогава вече ще има дисциплинарно уволнени. Остава само да няма провокации от хора в сектора, щото там е другата страна на монетата.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 6:57 pm 

Очевидно е,че и Левски е постъпил некоректно спрямо Станислав.То е очевадно,да не говорим,че има предател от 4-мата.Пелето си каза-някой от четиримата знаеше.Не знам,ама Наско може да се спре да се прави на всемогъщ и велик и да престане да проваля кариерите на великолепни играчи.Левски е отбор,а не затвор

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:05 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
ТуристО написа:
Ама чакаи малко бе.Боли ме уя за някой селтак дето иска да идва на опера.Какво значи да му е удобно?Кожена седалка ли иска да му сложиме?Персонална мацка от кетъринга ли иска?Семето по-препечено ли го иска.Стига с тея удобства.Да всички искаме нормално излеждащ стадион но аз не искам меки седалки и по-препечени семки а да вляза за 5мин. и да изляза за толкова от стадиона.Аз искам да не ми се троши земята под краката.Седалка не ми трябва.Аз искам да бъдат махнати лопатите от оградата.Искам да има къде да си паркирам колата пред стадиона.НО 90 мин. вътре никой няма да умре без излишни удобства.

Мисля, че си ги разбрал нещата, но ще доуточня. По едно време спореха с мене едни хора "ултраси" тука, че нема защо на стадиона да има публика, която е извън категорията "ултрас". Семейства, бащи с деца, девойки, та даже и стари баби като на мачовете на Севиля... те били ненужни, щото не викали толкова и били "туристи". Тоест ако баща ми, с неговите почти 70 години и легенди за Гунди и Патрата, си заведе внучето на "Герена" и седне там да гледа мач и да даде на детето едно незабравимо изживяване да гледа "сините облачета" по терена - той е турист, според некви 16, или още по-зле 30-годишни, промити от Грийн Стрийт мозъчета. Тия мозъчета дето не могат да зацепат, че пари идват от определени таргет групи по цял свят - средната класа. Тия пари от публиката на клубовете, които давате за пример не идват от лапета , а идват от хора с доход.
И сега връзката с удобствата - помните ли кината в София преди 10 години? Колко от тях бяха толкова пълни, колкото е сега само една от залите на Арената? Или тогава филмите са били по-тъпи от сега? Отговора е в удобствата. Съгласен съм, че не е нужна мека седалка. Искам нормални условия. Но, извинете - в "Б" и "В" има редове, които са с 30 градуса ъгъл надолу и дори стоенето (стъпил на седалката) е трудно. Е сори, ама тва бункер ли е или стадион, дееба?! Ето ви перо в бюджета, ето ви 15-20 000 хиляди средно на мач.

Бе то хубаво ама едно е нормален стадион с БЕТОН под краката ТИ,друго е седалки,семки,сандвичи,колички,молички ала бала.Нека в Сектор А и сектор В да има малко повече удобства,но в Б не ни трябват нищо друго освен здрава ограда,бетон под краката,кенеф с течаща вода и нормални входове за бързо влизане и излизане.Защото в Италия видях как се пълни стадион 30 000 за 15-20 мин.Тука братче на голям мач да влезнеш ти трябват поне 40мин. Да минаваш през 15 проверки щото "Колега може да го е домързело",да се държат с тебе все едно са нещо повече от "400лв. с палка и пистолет" и да ти разглобват телефона щото "това е бомба".Аре стига глупости.....Всичко е до манталитет.Ако беше виновен стадиона нямаше да ги има и тея 5 хилки на всеки мач.Ако беше виновен стадиона нямаше на нац. стадион където е що годе добре като база да има 10 хилки на дерби а щеше да има 40 000.Разбираш ли на къде бия.Не е важна седалката и тоя дето къса билетчето,важен е филма :wink: .Преди 30 години да не би да е било много по модерно и хубаво от сега ,че са се събирали 70 000 на нац. стадион?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:08 pm 
Аватар

shalala написа:
Аз ли съм бълнувал нещо, или ние все пак бяхме ТАМ. :shock:
Надявам се няма да тръгнеш да защитаваш сега свинската позиция за "позора".

Два цитатата от мен, от предишните страници

vale_pika написа:

Спомена че сегашното развитие на ЛЕВСКИ не ми допада. Напротив допада ми и то много. Но не виждам какво се прави клуба да се развиава още и още. Горе го споменах. Стъпка по стъпка, стъпало по стъпало.
А колкото до желанието на футболистите, само с него няма да стане. Трябват и качества. На този еатап в отбора на ЛЕВСКИ има 6-7 футболисти с качества.

vale_pika написа:

Сега е момента.
Имаме коефициент.
Поставени сме.
Имаме инерция.
Имаме самочувсвие.
Имаме добър гръбнак на отбора от 6-7 футболисти.
Имаме ПАРИ.
Имаме РЕНОМЕ в Европа.
Само селекция ни трябва това лято :arrow: зимата :arrow: другото лято :arrow: другата зима......

И продължавам да задавам въпроса:
Ако бяхме предложили същитие условия на шведския национал каквито Клуж му предложи, той кой отбор щеше да избере?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:19 pm 
Аватар

ТуристО написа:
kozarets1914 написа:
ТуристО написа:
.

Бе то хубаво ама едно е нормален стадион с БЕТОН под краката ТИ,друго е седалки,семки,сандвичи,колички,молички ала бала.Нека в Сектор А и сектор В да има малко повече удобства,но в Б не ни трябват нищо друго освен здрава ограда,бетон под краката,кенеф с течаща вода и нормални входове за бързо влизане и излизане.Защото в Италия видях как се пълни стадион 30 000 за 15-20 мин.Тука братче на голям мач да влезнеш ти трябват поне 40мин. Да минаваш през 15 проверки щото "Колега може да го е домързело",да се държат с тебе все едно са нещо повече от "400лв. с палка и пистолет" и да ти разглобват телефона щото "това е бомба".Аре стига глупости.....Всичко е до манталитет.Ако беше виновен стадиона нямаше да ги има и тея 5 хилки на всеки мач.Ако беше виновен стадиона нямаше на нац. стадион където е що годе добре като база да има 10 хилки на дерби а щеше да има 40 000.Разбираш ли на къде бия.Не е важна седалката и тоя дето къса билетчето,важен е филма :wink: .Преди 30 години да не би да е било много по модерно и хубаво от сега ,че са се събирали 70 000 на нац. стадион?

Ми горе-долу съм съгласен. Единственото, с което не съм съгласен е, че Националния е добър пример за удобно. Не, че няма всичко нужно - напротив. Б сектор е ок. Но друго ще е да си е наш стадиона, целия в синичко, с Емблемата тук и там, с безалкохолна биричка (за друга не вервам) в кюшенцата, двуетажничък такъв (дори и 30-35-хиляден само)... е нема ли да иде човек, та и рождения ден там да си прави? :)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:26 pm 
Аватар

Аз лично ще се женим(недай си боже) на стадиона.Ако ще и трибуни да нема до тогава 8)

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:45 pm 
Аватар

Какво общо с трансферите ни,имат последните мнения? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 7:50 pm 
Аватар

Какво повече има да се обсъжда по трансферите......така де какво повече да ги дъвчеме тея 3-ма нови :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 8:09 pm 

Яд ме е единствено защо се замаза положението с Рабех и се отклони вниманието, след като това трябва да е основна тема - играча се е разбрал за личните си условия, но сделка въпреки това няма. Тези детайли така и не се изчистиха. Батков, да ринеш лайна, бял ден да не видиш, да се задавиш дано с тея пари, изкарани от Мъри и играчите в Ш. Л., които ти прибра и сега не искаш да дадеш и малка част от тях за селекция. Мри :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 8:25 pm 
Аватар

vale_pika написа:

Разбира се че логично е да приеме нашата оферта. НО забравяш малката подробност - на какъв пост играе и имаме ли нужда от такъв футбулист (идея си нямам на какъв пост играе). В крайна сметка не може да изкупим всички футболисти. Ако клуж бяха купили Буфон за 100000 евро щеше ли да си задаваш въпроса "що не го взехме ние" ?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 8:40 pm 
Аватар

3941 написа:
vale_pika написа:

Разбира се че логично е да приеме нашата оферта. НО забравяш малката подробност - на какъв пост играе и имаме ли нужда от такъв футбулист (идея си нямам на какъв пост играе). В крайна сметка не може да изкупим всички футболисти. Ако клуж бяха купили Буфон за 100000 евро щеше ли да си задаваш въпроса "що не го взехме ние" ?

Ей, най-накрая се намери някой който да ми отговори на въпроса.

Идеята на въпроса е не да вземем играча "х". А това, че шведски национал би се съгласил да играе тук. И цената му е, забележи 400 000 евро. Иначе казано със сто хиляди по-малко от Бензукан. Занчи имало класни /за да си национал на Швеция, мисля че трябва да имаш класа/ играчи по света които не са скъпи и биха се съгласили да играят в родното ни първенство. И след като уточнихме, че има такива играчи, изникват новите ми два въпроса. А именно:
Има ли кой да ги гледа?
И след като някой ги види, има ли кой да направи запитване за тях, и съответно да предложи договор на клуба и играча?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 8:44 pm 
Аватар

Добре бе купиха 2-ма добри млади играча.Играчи с бъдеще.Ние обаче продължаваме да се правим на умни и да даваме акъл.Рабех,Джими,Тристан.........абе аре стига?Не сме ги зели и толкова.Миналата година като не зехме никои си влязохме в ШЛ без проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 8:57 pm 
Аватар

BlueKiller написа:
Добре бе купиха 2-ма добри млади играча.Играчи с бъдеще.Ние обаче продължаваме да се правим на умни и да даваме акъл.Рабех,Джими,Тристан.........абе аре стига?Не сме ги зели и толкова.Миналата година като не зехме никои си влязохме в ШЛ без проблеми.

Явно трябва да повтарям като папгал по 100 пъти.
Аз не вярвам, че със сегашният си състав можем да направим нещо повече от 0т. и 1-17. Мисля, че всяка година трябва да се стремим към нещо повече. Примерно тази година да имаме 2т. и 5-10. Но затова според мен трябват нови класни играчи.
Това е мое мнение. Може и да не се окажа прав. Може и да успеем и с тези играчи.
Ще поживеем и ще видим, както казват руснаците.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 9:03 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Има ли кой да ги гледа?
И след като някой ги види, има ли кой да направи запитване за тях, и съответно да предложи договор на клуба и играча?

Нали се сещаш, че освен ако Наско или Батков не се е логнал тайно във форума няма кой друг да ти отговори конкретно на въпроса. Скаути разбира се че имаме но предполагам че не са 100 човека и е нормално да отидат да гледат ФАР където ще могат да видят повече играчи които биха дошли тук на приемлива за клуба цена. Още повече че се търсят млади играчи и е логично да гледаш футолисти които са 4-ти на световно първенство. Сериозно не ми се вярва шведски национал да го набелязваш със скаут. То все едно да пратиш някой на Милан-Интер да търси някой "необработен диамант". Този тип играчи сменят отборите си на ниво менажери, които ги предлагат в зависимост къде имат по-добри контакти. И тук вече идва въпроса за менажерската група на Батков, Чорни и сие. До каква степен са познати в тези среди, какви отношения поддържат с други менажери и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 9:13 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Аз не вярвам, че със сегашният си състав можем да направим нещо повече от 0т. и 1-17. Мисля, че всяка година трябва да се стремим към нещо повече. Примерно тази година да имаме 2т. и 5-10. Но затова според мен трябват нови класни играчи.
Това е мое мнение. Може и да не се окажа прав. Може и да успеем и с тези играчи.

Тези точки можеше и тази година да ги спечелим в някоя малко по-поносима група. Работата е там че наистина сме много назад в доста отношения спрямо отборите от топ 10 в ШЛ. Анализи на играта ни там обаче се правеха преди доста време и е излишно да се връщаме. Мисълта ми е че и 11 нови да вземем няма никаква гаранция че резултатите ще са дори на същото ниво.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пет Юни 22, 2007 9:18 pm 
Аватар

vale_pika написа:
Ще поживеем и ще видим, както казват руснаците.

Дали пък ако успеем да се класираме за груповата фаза и случайно не изтеглим най-силния отбор от всяка урна няма да имаме някакви шансове за "2т. и 5-10". Отстранените от нас Артмедия и Удинезе преди 2 години го направиха. Освен Рабе, за който според Мъри още се били водели преговори, едва ли ще вземем още някой, освен ако не продадем титуляр. Не защото не можем, ами защото или "новото класно попълнение" ще трябва да виси резерва, или играчът играл преди него на този пост и помогнал за страхотните успехи последните 2 години ще трябва да го направи. Така че, дано да не си прав и вземем, че успеем да направим нещо. С това смятам и ти ще се съгласиш :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 5501 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 184  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]