forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 4:31 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 73  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:20 pm 
Аватар

Продавачо дали е уреден...ония дразнитела с многото накичени артикули :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:23 pm 
АХАХАААХАХАХАХАХАХАХХА

АЗ ЩЕ ПРИПАДНА НЕ ИЗДЪРЖАМ

ТРАКТОР АВТОБУС КАМИОН И КАРАВАНА

а

ьааь
ьхьахьахаьххаьхьахьахаьх ПОМОЩ :!: :!:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:24 pm 

-Mytag- написа:
Продавачо дали е уреден...ония дразнитела с многото накичени артикули :lol:

ще трансферираме главнио продавач на Челси... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:25 pm 

Супер новина, не спирам да се изумявам :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:53 pm 
NoNameBoy написа:
SamoLevskiOle написа:
А кой е тоя Камиона дето сме го привлекли, не съм го чувал?

Брат на рейса :lol:

И братовчед на караваната!!!! :lol:

Върнете се в началото

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 8:56 pm 
Аватар

micho_veseliaka написа:
Действително идеята е много добра.Жалко ,че микробуса ще е пълен 95% с боклуци с лопатата,които не са успели да бъдат продадени в София :wink:

по малоумна идея не съм виждал :shock:
къв му е проблема на Баждека да даде 2 лева отстъпка на търговци,да му продават боклуците. :evil:

ся остана само самолет да си купим и парка е завършен,но явно парите не стигат. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 9:10 pm 
Аватар

Каравана - 10 000 евро
Шал с лопатата - 10 лева
Да видиш БаткО, БаждекО и СиракО как потъват с нея в язовир Искър безценно :idea:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Фев 19, 2007 11:48 pm 
Аватар

Баждеков, кУпи валяк....ще му праснеш отпред лопатата и ще асфалтираш дупките...пролет иде....ремонти :D

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:42 am 
Аватар

Цитат:
Левски спира ремонта на Герена
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че клубът спира всякакви ремонтни действия по стадион „Георги Аспарухов”, докато не се реши проблема с базите, съобщава „Топспорт”.
„Докато не се реши въпросът със собствеността на базата спираме влагането на средства за ремонти на стадиона. Няма да пръскаме повече пари, след като дори не ни признават инвестициите вложени тук от 1996 година” – заяви Баждеков.
„Сините” бяха планирали през пролета да започне скъп основен ремонт. Щеше да бъде изградено отопление, напоителна и дрежна система, както и да бъде подменено изцяло тревното покритие. За целта бяха заделени 600 000 евро. Единственото, което няма да бъде спирано е изграждащото се в момента общежитие на ДЮШ на шампионите: „Това е единствения проект, който остава” – допълни Баждеков.

Хубаво, че искат някаква позиция да заемат, ама им се получава малко хаотично. Вчера купи камион, днес вече няма да има за какво да го ползва. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:44 am 
Аватар

Ебати,няма да играем на националния,искам си в къщи,стига сме играли на вилата

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:11 pm 
Аватар

Всичко хубаво... може в шампионата да не сме първи, ама в агробизнеса ще разбиеме конкуренцията... липсва ни само една редосеялка, надявам се да успеем да я закупим преди затварянето на трансферния прозорец... :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:22 pm 

редосеалките обикновено са свободни агенти, така че могат да се привличат по всяко време на годината... :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:26 pm 
Аватар

Незнам дали тука е местото,ама го пускам.... ЛАКОМ ГЪЗ КРЪВ ПИКАЕ

Не съм получавал заплата от три месеца, мисля за връщане в България, признава нападателят на Насионал
Георги Чиликов втори сезон играе в португалския Насионал, но така и не се наложи в титулярния състав. Ден след като влезе резерва при загубата от Бенфика (0:2) бургазлията говори с удоволствие пред "Топспорт".

- Жоре, как премина срещата с Бенфика?

- Загубихме с 0:2, но така и се очакваше. Вкараха ни два гола, ние се бранехме през целия мач. Аз влязох към края, но нямах голови положение. Не ми харесва този стил на игра, защото топката рядко достига в предни позиции. Срещу Бенфика отново бях резерва, треньорът ме пусна, колкото да замаже положението. Играхме защитно и поради факта, че съперникът бе с класи над нас.

- А като цяло футболът в Португалия на високо ниво ли е?

- Смея да твърдя, че тук се играе най-тежкия футбол. Всички отбори залагат на защитните схеми и поради тази причина португалското първенство е много слабо по резултатност. Тук се играе твърдо, на ръба на грубостта. За нападателите е много трудно. Как попаднах в този отбор, се чудя? Добре, че са Бенфика, Порто и Спортинг. Трите гранда значително покачват класата на първенството и са много добре във финансово отношение. Те си позволяват да правят гръмки трансфери, привличат бразилци. А аз попаднах в аматьорски клуб. Финансово положението е много тежко. От 3 месеца не съм получавал заплата.

- Защо не ви плащат?

- И аз не мога да си обясня политиката на клуба. В момента строят стадион за над 20 млн. евро, а нас ни държат без заплати. Тук дори и премии не получаваме. В началото, като дойдох, вземах колкото в Левски. Парите все пак не са най-важното. Целта ми бе да дойда тук, да играя една година и ако може, да премина в по-класен отбор. В Португалия вземам малко, но се оправям някак си. Сам си плащам квартирата, която аз си осигурих. От клуба и за това не ми подадоха ръка. Също сам си купих кола, след като дойдох в Португалия. Дадох един чувал с пари за нея. Мисля, че мястото ми не е тук, но не знам какво ще стане в бъдеще. Имам договор за още две години.

- Ще го изпълниш ли?

- Едва ли. Не ми е тук мястото. Не ми допада играта на контраатаки, на които треньорът залага при гостуванията. В подготовката се представих отлично - вкарах 8 гола в 8 мача, започнах добре и в първенството, но напоследък рядко играя. Това се дължи до някаква степен и на двете контузии, които ме сполетяха през есента. Неприятното бе, че нямаме и доктор, който да ми помогне. Появи се по едно време, прегледа ме, а после 1 месец го няма. Ходя по болниците да го търся, за да ме прегледа и да ми каже дали мога да играя. Той ми каза, че съм добре, и аз на моя глава влязох в една тренировка, в която отново се контузих. Все неприятности...

- Съжаляваш ли, че отиде в Португалия?

- Не, защо да съжалявам. Бях длъжен да опитам, но ни най-малко не съм предполагал, че ще е толкова зле в Насионал. Иначе тук три отбора играят в Шампионска лига, три в УЕФА, нивото е много по-високо отколкото в България. На мачовете на грандовете ходят по 50-60 хиляди зрители, което е смайващо. В Насионал обаче положението не е много розово. Тук дори теренът за тренировки е ужасен! Не мога да ви изпратя снимка, за да видите, че е като тези от селските групи в България. Напоследък не си давам зор и в тренировките, което се случва за пръв път в живота ми. Самият аз не мога да се позная. Играя без желание. Като знам, че няма нищо насреща, за какво да си давам зор?! Отдал съм се на почивка. Не мога да си обясня защо ни предоставят такива мизерни условия, при положение че в отбора има толкова добри играчи и можем да постигнем нещо по-значимо. Дори с шефовете не мога да се видя, камо ли да говоря с тях. Та аз дори с треньора само веднъж съм оставал на четири очи, и то едва за 5 минути!

- Иначе кой ти е най-големият приятел в отбора?

- Има един защитник, с когото се разбирам много добре. Рикардо се казва и е женен за българка от София и с тях се виждам често. Вратарят Иларио също ми е приятел. Доскоро беше тук, но премина в Челси. Много добре се разбирах с него. Всички са ми приятели тук, но бразилците са по-особени и с тях рядко контактувам.

- Други български семейства няма ли край теб?

- Не бих казал, че семейството ми е в един затворен кръг, няма българи тук. Рядко се прибираме и в България, на 7-8 месеца веднъж. Идвах си през лятото, ще сторя същото сигурно отново чак през лятото.

- Тогава за постоянно ли ще си дойдеш?

- Не се знае. (Смее се.)

- А има ли вариант да заиграеш в някой от родните грандове?

- В България не са само Левски и лит(*кс-етрополе. Вижте Бургас например, дори и Ловеч. За родния ми клуб винаги ще говоря с добро. В Бургас условията са отлични, отборът е с амбиции. Аз имам още две години договор с португалците, но не ми се иска да го изпълня. Не проявявам големи претенции къде ще играя, важното е да се махна оттук. Готов съм всичко да направя, за да напусна Насионал. На този етап много неща ме спират да се върна в България, но не е изключен и този вариант. През лятото бях пред трансфер в Далиен, където е Зоран Янкович. С единия крак бях в Китай, но нещата не се получиха, защото, ако Далиен се бяха класирали в азиатската Шампионска лига, щяха да привлекат няколко чужденци, като единият от тях щях да съм аз може би. Няма смисъл да стоя в Португалия, след като не играя и организацията е на толкова ниско ниво. Бях готов да се махна от Насионал още през 2006 г. Не съм предполагал, че ще се сблъскам с тези условия. Тук играя за слава и за жълти стотинки! С моите качества не мисля, че трябва да вземам толкова малко или пък, както е в момента, изобщо да не получавам нищо.

- А как изхранваш семейството си?

- Оправяме се. Сега единият ми син тръгна на училище. Павлин е на 6 годинки, а малкият Михаел - на 2.

- Как преминава свободното ти време в Мадейра?

- Тук е прекрасно. Островът е с население 300 000. Отвсякъде си заобиколен от растителност, зеленина, палми. Уникално е. Има много шопинг центрове, но все пак това не ме успокоява, защото не съм дошъл тук, за да се забавлявам. Искам да играя футбол.

- Няма как да не те попитам за националния отбор. Ти като че ли спадаш в графата "забравени от Стоичков". Как ще коментираш това?

- Ни най-малко не искам да коментирам случващото се в националния. Не искам да падам на нивото на някои футболисти, които за щяло и нещяло си дават мнението. Писна ми да чета как знайни и незнайни футболисти се изказват, че Стоичков не ги викал. Аз съм интелигентен човек и не искам да питам Ицо защо не ме вика. Не мога да проумея как някои футболисти, които не са на нивото да играят в националния отбор, си дават мнението, а с играта си не показват нищо. Представят се почти невзрачно в срещите, а иначе на приказки са много силни.

- Имаме ли шансове да се класираме на европейското?

- Трудно е да се каже, много е относително. Трябва да имаме и късмет, защото понякога и при добра игра не се получават нещата. Аз уважавам Ицо и вярвам, че той ще направи всичко възможно да се класираме. Опитен е и се е сблъсквал с много неща, така че знае накъде е тръгнал. Стоичков се радва и на отличен треньорски екип.

- Ти отписал ли си националния отбор?

- Не, и дума да не става. В момента в националния има много добри нападатели, аз знам, че не ми е там мястото. Иначе мисля, че имам качества да играя за България, но реалността в момента е друга.

Аз обикновенно като почвам работа...не ми дават кола,апартамент и прочие...кур за тебе ЖОРО :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:36 pm 
Аватар

Илиян Стоянов № 2......
Как да не ги съжалиш....умират от глад.....ей......беднотията е лошо нещо.....
Да си купиш кола САМ....преставяте ли си.....това никъде го няма.... :evil: :evil: :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:38 pm 
Аватар

Ти нищо не разбираш сега....тихо :lol: :lol:. За мен това е типичния наемник футболист....

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:40 pm 
Аватар

дееба и цървула!ДЪРВО.

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:48 pm 
Аватар

Пожелавам му от Мадейра да го трансферират в Ташкент, а в последните си футболни години да поцъка като греда на стадионО в Курило...

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 1:49 pm 
Аватар

Не го щем

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 7:07 pm 
Аватар

Това е единствения наш футболист дето не мога даже на картинка да го гледам.Такова дърво като него няма.Тоя само да не се върне при нас ,че тогав Наско ще яде бои :evil:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 7:37 pm 

3941 написа:
Цитат:
Левски спира ремонта на Герена
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков заяви, че клубът спира всякакви ремонтни действия по стадион „Георги Аспарухов”, докато не се реши проблема с базите, съобщава „Топспорт”.
„Докато не се реши въпросът със собствеността на базата спираме влагането на средства за ремонти на стадиона. Няма да пръскаме повече пари, след като дори не ни признават инвестициите вложени тук от 1996 година” – заяви Баждеков.
„Сините” бяха планирали през пролета да започне скъп основен ремонт. Щеше да бъде изградено отопление, напоителна и дрежна система, както и да бъде подменено изцяло тревното покритие. За целта бяха заделени 600 000 евро. Единственото, което няма да бъде спирано е изграждащото се в момента общежитие на ДЮШ на шампионите: „Това е единствения проект, който остава” – допълни Баждеков.

Хубаво, че искат някаква позиция да заемат, ама им се получава малко хаотично. Вчера купи камион, днес вече няма да има за какво да го ползва. :roll:

За отоплението и смяната на тревното покритие всяка година се "заделят" пари... :x

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:03 pm 
Аватар

ТуристО написа:
Това е единствения наш футболист дето не мога даже на картинка да го гледам.Такова дърво като него няма.Тоя само да не се върне при нас ,че тогав Наско ще яде бои :evil:

А помниш ли реванша срещу Щурм :(

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:06 pm 
Аватар

Абе имаше минимални проблясъци. Като края на мача с чорбата за 2:!. Но беше рядкост, Уникални пропуски само

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:24 pm 
Аватар

najden написа:
ТуристО написа:

А помниш ли реванша срещу Щурм :(

Да не би да сме го спечелили ,че да го помна.И най-гоелмото дърво има проблясъци и късмет.Тоя е по куц и от мене с топката а повярваи ми аз съм като вързан в кракат .....тея от форум лигата ще потвърдят. :?

немога имато му да спомена........толкова ми е противен :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:25 pm 
Аватар

Това му беше рекорда за пропуски :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:27 pm 
Аватар

Па е имал пропуски......а когато хич не бараше топката

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:51 pm 
Аватар

Освен Щурм, други златни мачове в колекцията на Чилика са с Динамо и Беверен :oops:

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:52 pm 
Аватар

Спор няма, че беше големо дърво, но имаше и мачове в който беше много добър... само си припомнете му трите супер асистенции срещу Брьндби... вкара на прасетата... определено не е най-лошия напатед стъпвал на Герена, какъвто ми се струва, че го изкарвате. ( но съм далеч от мнението, че е и "Играч", а и с това интервю допълнително пада в очите - наемник )

Последна промяна Alek на Вто Фев 20, 2007 8:55 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:53 pm 
Аватар

Имаше и един култов пропуск на Герена , 2003 пролетта със свинете когато от 0,5 м. на празна врата не уцели топката , ако само се бе спрял и чакаше щеше да се удари и да влезе ама нъцки :?

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:56 pm 
Аватар

С брьондби май му е най-добрия мач

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 20, 2007 8:57 pm 
Аватар

al3kz написа:
Спор няма, че беше големо дърво, но имаше и мачове в който беше много добър... само си припомнете му трите супер асистенции срещу Брьндби... вкара на прасетата... определено не е най-лошия напатед стъпвал на Герена, какъвто ми се струва, че го изкарвате. ( но съм далеч от мнението, че е и "Играч", а и с това интервю допълнително пада в очите - наемник )

Но е най- скъпият некадърник стънвал на Герена :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2175 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 73  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]