forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Юли 10, 2025 12:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 2:07 pm 
Аватар

Потекоха?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 2:11 pm 
Аватар

Румънските медии не се научиха значи.....без пряка реч, това статия ли е? :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 3:32 pm 

Въпросът е дали Павел Колев е питан за това, скоро ще си проличи. : bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 3:46 pm 
Кланът Бекали е най-голямата мафия в историята на румънския футбол. При тях важи само парата, така че :strkstrk

А последните страници в тая тема са по-отровни от Новичок.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 5:01 pm 

Цитат:
Договорите на тримата няма да бъдат подновени. Аз като треньор пък няма да ги ползвам. Това са играчи, които са защитавали фланелката на Левски, правили са всичко възможно, за да помогнат на отбора, и все още имат действащи договори. Трябва да говорим с позитивна нагласа за тях, а не в минало време. Те все още са наши футболисти. Това решение е на всички. Следва се програмата на новото ръководство. Ще има достатъчно играчи, тъй като ще вземем и деца от школата”, коментира треньорът на Левски.

:? :?: :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 5:06 pm 
Аватар

Vladislav написа:
Goviado написа:
goshogolem написа:
С оглед на последните събития за жалост установих, че болшинството тука не са с по-различен манталитет от средностатистически чорбар!

Прав ти път тогава. Аз пък за теб имам много хубаво мнение. Идеален си за фен на някой селски отбор където президента удря по масата и им показва кой е шефа, когато не слушат, а при единствената победа за сезона събира играчите на чеверме и ракия до зори.

Всъщност това което "goshogolem" може би недовижда е, че тук има истински чорбари регистрирани основно през последната 1 година и те разиграват част от форума като панаирна мечка. Пускат се провокативни мнения, подават си един на друг реплики и отговори, ударно трупат мнения и си мислят, че като се хванат на въдицата им 10-на лековерни форумци, ще вдигнат революция. Този въпрос го повдигам многократно, но явно на никой не му се занимава или сме много либерални.

Пиши ми заподозрените от теб и може да измислим някоя ваканцийка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 5:09 pm 
Аватар

Почва интервю с г-н Шуба по дарик.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 5:48 pm 

velkov914 написа:
БялоСини написа:
И на мен ми прие поканата за следване. :smt005 :loser2

Значи сме трима. Но аз му пях.
И на мен ми прие днес, ама и аз веднага му пях :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Апр 05, 2019 9:12 pm 
Аватар

Статията в гонг е скандална. Или е тотално измислена или ще се правят схеми през Левски..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 2:50 am 
Аватар

Скоро ЛСФК може да не е само име на охранителна фирма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 6:38 am 
Аватар

SZ_FEN написа:
Цитат:
Договорите на тримата няма да бъдат подновени. Аз като треньор пък няма да ги ползвам. Това са играчи, които са защитавали фланелката на Левски, правили са всичко възможно, за да помогнат на отбора, и все още имат действащи договори. Трябва да говорим с позитивна нагласа за тях, а не в минало време. Те все още са наши футболисти. Това решение е на всички. Следва се програмата на новото ръководство. Ще има достатъчно играчи, тъй като ще вземем и деца от школата”, коментира треньорът на Левски.

:smt005 Гугъл транслейт за Шубиньо имидиътли!

Моето неангажиращо мнение е, че Шубата и П. Колев разбиха конкурентен отбор дето имаше сили за титлата и му липсваше само вратар, който всъщност намерихме точно преди да разбият отбора... Всички циркове с трансфери, прекратявания на договори, смяна на треньор и гледане на видео трябваше да станат след, като изгубим математически шанс за трофея. Нито цената на Огретен щеше да падне лятото, нито парите дето се дават на Божинката, Буш, Райнов и Миланов са толкова по-малко от тия за Огретен. Тотално безхаберие по никое време за пореден път! Тия хора сега вагони с пари да им дойдат, като са некадърни нищо няма да направят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 10:23 am 
Аватар

Политиката на новото ръководство дотук е в стил "три пъти го режа и то все късо излиза" :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 10:36 am 
Аватар

:smt033 :chalga

На снимката много прилича на дядката от 'страшното' детско филмче с кучето и бабата на люлеещия се стол, ма не се сещам как беше. :bigok

Прикачени файлове:
Screenshot_1.png
Screenshot_1.png [ 458.23 KiB | Прегледано 5445 пъти ]

Изображение
Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 10:41 am 
Аватар

Courage the cowardly dog.
Дядката беше Юстис

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 11:02 am 
Аватар

На тая снимка имам чувството, че Шаги и Скубиб ще му дръпната маската инотдолу ще се покаже Баждеков..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 1:13 pm 
Аватар

Живко написа:
SZ_FEN написа:
Цитат:

:smt005 Гугъл транслейт за Шубиньо имидиътли!

Моето неангажиращо мнение е, че Шубата и П. Колев разбиха конкурентен отбор дето имаше сили за титлата и му липсваше само вратар, който всъщност намерихме точно преди да разбият отбора... Всички циркове с трансфери, прекратявания на договори, смяна на треньор и гледане на видео трябваше да станат след, като изгубим математически шанс за трофея. Нито цената на Огретен щеше да падне лятото, нито парите дето се дават на Божинката, Буш, Райнов и Миланов са толкова по-малко от тия за Огретен. Тотално безхаберие по никое време за пореден път! Тия хора сега вагони с пари да им дойдат, като са некадърни нищо няма да направят.

Пусни си мачовете ни от края на 2018-ма срещу Ботев Враца, Септември, Етър и Чорбое и ги сравни с тея от пролетта. Аз лично коренна промяна не виждам. В отбора стана нещо в края на миналата година, тогава естествено пак виновен беше треньорът. Превръна се в словенското менте и почнаха да го гонят, че изпуснал съблекалнята, че много им се карал и т.н. Станаха ясни и дълговете, както и това че са били забавяни заплати. А Шубиньо и ПК тогава не играеха :smt023 На тях двамата оценка може да им се дава най-рано в края на сезона.

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 1:26 pm 
Аватар

Не може да им се дава оценка - наследиха отбор пред фалит с играчи събирани от различни треньори.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 2:22 pm 
Аватар

tones написа:
...
Пусни си мачовете ни от края на 2018-ма срещу Ботев Враца, Септември, Етър и Чорбое и ги сравни с тея от пролетта. Аз лично коренна промяна не виждам. В отбора стана нещо в края на миналата година, тогава естествено пак виновен беше треньорът. Превръна се в словенското менте и почнаха да го гонят, че изпуснал съблекалнята, че много им се карал и т.н. Станаха ясни и дълговете, както и това че са били забавяни заплати. А Шубиньо и ПК тогава не играеха :smt023 На тях двамата оценка може да им се дава най-рано в края на сезона.

Пусни си мачовете ни от есента и ако не виждаш разлика значи не мога да ти помогна. Единствения мач, в който не загубихме точки заради вратар беше тоя с Ботев Вц и оня с Локо Пд, но там имаше ключови съдийски аванти за противника. Иначе основна грешка за това "нещо стана" беше, когато Спас даде на Огретен високата заплата. Въпреки тая грешка обаче отбора тогава беше доста по-добре от отбора сега, като в мачовете ни с Тирето и Спермогорец стояхме в пъти по-добре от мачовете срещу тях при Шубиньо тая пролет. Когато ти дадат обществени поръчки на стойност десетки или стотици милиони ойро за да издържаш Левски, няма как да се правиш на мангал още от самото начало! Да факт бяха нереалните разходи, но начина по който започнаха да се орязват разруши готов отбор граден сезон и половина, а в момента дори можеш да се набалбучиш повече ако тръгнеш да правиш отбор от нулата(което ще правим) и дори няма гаранции, че ще стане нещо! Ние сме на НУЛАТА вече заради грешките на Колев! Това да не оцениш, какво качествено е сторено от тия преди теб е чиста проба некадърност, високомерие и нарцисизъм. Няма управление дето само да руши, винаги е имало и хубави неща т.е. хубави трансфери поне- при Батков, при Тотоневи и при Спас имаше попадения, но разбира се когато дойде следващия събаря каквото е правено и давай на ново. В тая прокълната държава никога не се надгражда! Мразя белите мангали и никога няма да ги разбера! Катафалката няма джобове мутри мръсни!

Както и да е, Колев е прав и сме на прав път, ще ни оправи много добре, а Шубата беше точния избор, а аз съм в грешка! Каквото е казал до сега Колев, това е станало!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 2:58 pm 
Аватар

Живко написа:
Иначе основна грешка за това "нещо стана" беше, когато Спас даде на Огретен високата заплата.

За мен това не е грешка. Ако не беше преподписал тогава 2 месеца по-късно щеше да може да си преговаря с всеки един отбор и нямаше и лев да видим за него. И преди съм писал, че е много вероятно част (по-голяма или по-малка) от парите за лиценза да са платени именно с парите от трансфера му при турците.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 06, 2019 3:20 pm 
Аватар

Спас много се е състарил. Любовта към Левски му изпи младостта...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 11:16 am 
Аватар

Или нещо друго, силиконесто му изпива спаружената биба. :blowj

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 12:04 pm 
Аватар

Умопомрачителните 10 млн. евро за селекция щял да вложи Левски в летни трансфери. Бомбастичната информация идва от Румъния. Местни издания твърдят, че Джовани Бекали чрез агенцията си Becali Management Consulting е получил право да движи цялостно селекцията на “Герена”.
С тази цел в Левски за главен скаут бе назначен Богдан Патрашку. Бившият играч на Литекс работи за агенцията на Бекали. Той заменя на поста Кирил Вангелов, който бе освободен след смяната на собствеността на клуба.

Тelekomsport.ro пише, че Патрашку ще бъде отговорен за всички трансфери, които ще бъдат реализирани занапред. Информацията за приготвените 10 млн. евро за покупки на футболисти е на Gazeta Sporturilor. Целта е с тях Левски да изгради състав, който може да се бори за титлата и да гони влизане в групите на Лига Европа през лятото. Същото издание твърди, че планът е изготвен между Бекали и Васил Божков, който чрез “Нове холдинг” се зае с оздравяването на затъналия в дългове “син” клуб.

И СЕГА, ГОСПОДА И ДАМИ, ПРЯКАТА РЕЧ:

“Изненадах се много, когато получих обаждания от двама български приятели. Един от тях е много богат. Хората от Левски кацнаха на летището в Букурещ, а там ги посрещнаха внуците ми. Беше удоволствие да видя стари другари, тъй като в този момент съм под домашен арест и не мога да излизам от къщата си”, казва Бекали пред telekomsport.ro.

“24 часа”
:bigok :bii_chorbata

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 12:15 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005

Тази статия е за темата за важните новини. Тотален скандал :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 12:28 pm 
Аватар

Сити на балканите :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 12:50 pm 
Site Admin
Аватар

Отваряйте от скъпото :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 07, 2019 12:52 pm 
Аватар

Даже в друг вариант на пряката реч бяха включили детаил като и ето на летището, което не е международното. :bigok
Естествено, че са се срещнали на частно летище и със самолета на г-н Чери

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2019 1:08 pm 
Аватар

Аз хич не съм ОК с тая новина, ако ще не 10, а 20 милиона да са предвидени за селекция.
Тия Бекали ми изглеждат като типичен цигански клан - далавераджии и мошеници. Преди време, един румънец ми разправяше, че (не помня по какъв повод) някой от тях обявил, че ще раздава пари на ръка на "бедните" и пред палатите му се извила опашка от желаещи. Не знам дали е истина.
Интервюто ми изглежда като свободно съчинение на тема лигаво-кръчмарска балканщина, тип "той е мой брат", размахване на милиони и гръмки клетви и обещания. Което не пречи и да е истинско.
Не съм ОК и с новоназначения "главен скаут". Все пак, подозирам, че някой се е поизхвърлил, а става въпрос единствено за някакво съдействие за трансферите, а "главния скаут", просто ще отговаря конкретно за нас (не им знам, структурата там, ако въобще имат някаква).
Като цяло, личната ми визия за Левски не се връзва по никакъв начин с тия чокои.
Започват да ми се въртят разни (неприятни) мисли в главата, но засега ще ги запазя за себе си.
Аз оставам привърженик на тезата, че в отбора трябва да бъдат налагани български играчи (по възможност юноши) - мое мнение - не го натрапвам на никого, възможно е и да не съм прав (инстинктивно го усещам така).
Оставам, също на мнение, че тази година, не ни трябват ЕКТ, но по някаква странна ирония се намираме опасно :lol: близо дори до участие в квалификации за Шампионска лига.
Въпреки това, хич няма да съм разочарован ако до края запишем само победи. :bigok
...в такава шизофрения съм изпаднал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2019 1:24 pm 

Футбол е :wink: Спомняш ли си пролетта на '99та ?
Играехме предпазлив футбол и не бяхме в кой знае каква форма. Лятото обаче направихме селекция Пажин, Йофу, Чавдар Атанасов, Далибор, купихме Бачев(взехме и един футболист който не изигра един мач и си тръгна но и той беше класа-Дамир Чакар), освен това се върна Кривия от контузия. Отбора заигра страшно! Изплашихме дори Ювентус! Много е важно да се види на кои постове има нужда от хора и да са точната класа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2019 1:29 pm 
Аватар

Изображение

:sm_cigar :sm_cigar :sm_cigar

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 08, 2019 2:19 pm 
Аватар

Сигурен съм че съм го виждал тоя отляво с череп на главата :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 284, 285, 286, 287, 288, 289, 290 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]