forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 20, 2025 7:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 3:04 pm 
Аватар

Може, ама биха ни стрували колкото Обертан..

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 3:26 pm 

Демек, идеални са за врагове на левскарството. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 8:53 pm 

Цитат:
Преговорите между Ботев и мениджърите на Даниел Кайзер са в задънена улица, твърдят колегите от PlovdivNews.bg

Като цяло Кайзер съгласен с условията на Ботев. Досега като основен проблем се спрягаше мениджърска комисионна, която е около 20 000 евро. Оказва се, че има много по- сериозно разминаване между двете страни.

Оказва се ,че мениджърите на Кайзер искат в договора откупна клауза на стойност 100 000 евро.

От Ботев логично не са съгласни стражът да може да си тръгне във всеки един момент срещу тази скромна сума на фона на исканата заплата и комисионна, която трябва да платят.

Сигурен съм че след новите тенденции в трансферната ни политика нашите веднага ще извадят тези пари за Кайзер :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 1:11 am 
Аватар

Съмнява ме да дойде за да е резерва на Михайлов. То не е само ние да го искаме, трябва и той да е съгласен. Не е пил мляко и не е запознат с ''На Левски не се отказва''

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 4:26 am 

Викаш няма да е навит да е резерва на Михайлов. Ама ние много го искаме. Целият форум го иска :) .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 12:28 pm 
Аватар

Явно има ново правило - На форумО не се отказва Баааа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 1:36 pm 

:smt002 :smt002 :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 2:48 pm 
Аватар

На клиповете и махмудов ги вкарваше подобни, но не му понесе Софията и Гонзо бързо го направи мъж :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 3:19 pm 

AtomuS написа:

Форумната реалност и финансовата ситуация в отбора ни от много години нямат нищо общо.

Форума трансферира месита и роналдовци на кило, а отбора ни има кинти главно за райновци, "млека-ветерани" и от време на време за някой Утонджи.

Едно от най-важните качества на Херо беше, че привличаше за без пари от вторите и третите дивизии на Франция и Холандия играчи, които после продаваше, а някои от тях дори и ставаха звезди на новите си отбори.

Форума плаче за обертановци и жордита (аз също бих плакал за тях ако ни бяха по джоба), а на Левски му трябва някой който редовно да открива и води по един Георги Терзиев, Шаешу, Яник Боли и Жужу.

Приказките за вземане в Левски на всеки който е направил силен мач срещу нас са абсолютен мит. Аз не се сещам за нито един играч който сме взели на този принцип през последните години. И да има такива те са малцинство.

Причината поради която повечето левскари коментират "звезди" на Дунав, Враца, Верея и Септември след мачовете им с нас е че това са единствените мачове в които гледаме как "бродират по зеления килим" отбори от този тип (ОК аз като заралия си позволявам да видя 1-2 допълнителни мача на Верея).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 7:24 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Аз не се сещам за нито един играч който сме взели на този принцип през последните години.

Не от последните години, а от последния джам - Божи86 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 7:58 pm 

Заради коментари като този направих темата за 9-те кладенеца в АНТИФУТБОЛ :smt005.

Още по-пресен пример от миналия кръг с Верея. Гол ни вкара Аурелиан Лола, който точно в момента е свободен агент. Откритие на Херо, играл е в Бг преди, дойде от Арсенал Киев.

Защо не е при нас?

Даваш ми за пример играч, който не само вече е бил при нас, ами се и вписва в актуалната трансферна политика да връщаме опитни бивши играчи - Миланов, Михайлов, а се пробвахме и за Галин Иванов. :smt006

Давай ги другите имена от твоя списък. Една птичка от 9 кладенеца, пролет не прави :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 8:13 pm 
Аватар

Искаш да кажеш, че дори и да беше най-слабия на терена и не ни беше вкарал 2 гола в онзи мач пак го взимахме независимо от всичко :smt042
Апропо искаш още:
- пак от последния джам - Райнов;
- от по-предния: Вутов, Мапуку, Буш
- още по назад: Сукуна (гол срещу тирето), Антон Огнянов
Не е като да няма :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 11:02 pm 

Zlostar_1111 написа:
Искаш да кажеш, че дори и да беше най-слабия на терена и не ни беше вкарал 2 гола в онзи мач пак го взимахме независимо от всичко :smt042
Апропо искаш още:
- пак от последния джам - Райнов;
- от по-предния: Вутов, Мапуку, Буш
- още по назад: Сукуна (гол срещу тирето), Антон Огнянов
Не е като да няма :loser2

1. Докажи ми, че ако Буш беше във формата си от пролетта на миналия сезон и един измежду Илия Димитров и Ривалдиньо не беше контузен, пак щяхме да вземем Божинов заради 2-та му гола.
2. Докажи ми, че ако трябваше да платим трансферна сума на Враца (а не беше свободен агент) пак щяхме да го вземем при нас?
3. Докажи ми, че ако нямaше визитката която имa и вече не беше играл при нас, щяхме да го вземем само заради 2-та му гола срещу нас.

4. Докажи ми, че взехме Вутов само заради този гол, а не за това, че този същия сезон взе купата, вкара гол и асистенция на финала, вкара още 4-5 гола за първенството, а и вече беше играл при нас?

5. Докажи ми, че взехме Огнянов заради въпросния гол, а не заради това, че вкара още 3-4 гола в първенството и беше вече играл при нас (3-ти играч в списъка ти!!!).

6. Докажи, че взехме Мапуку заради този гол, а не за другите 11 гола (от 24 мача) и куп асистенции, които вкара в този същия сезон.

7. Сукуна само ти май не знаеш как се отзова при нас :loser2

:loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 11:59 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
1. Докажи ми, че ако Буш беше във формата си от пролетта на миналия сезон и един измежду Илия Димитров и Ривалдиньо не беше контузен, пак щяхме да вземем Божинов заради 2-та му гола.
2. Докажи ми, че ако трябваше да платим трансферна сума на Враца (а не беше свободен агент) пак щяхме да го вземем при нас?
3. Докажи ми, че ако нямяше визитката която и вече не беше играл при нас, щяхме да го вземем само заради 2-та му гола срещу нас.

4. Докажи ми, че взехме Вутов само заради този гол, а не за това, че този същия сезон взе купата, вкара гол и асистенция на финала, вкара още 4-5 гола за първенството, а и вече беше играл при нас?

5. Докажи ми, че взехме Огнянов заради въпросния гол, а не заради това, че вкара още 3-4 гола в първенството и не беше вече играл при нас (3-ти играч в списъка ти!!!).

6. Докажи, че взехме Мапуку заради този гол, а не за другите 11 гола (от 24 мача) и куп асистенции, които вкара в този същия сезон.

:loser2 :loser2 :loser2

1. Формата на Буш от пролет 2018 е силно преувеличена. Човекът във форма тогава беше Паулиньо. Буш вкара на тирето, но до там. Една от основните причини да загубим финала със Славия.
2. За Райнов платихме трансферна сума. Отделно дори и договорът му с Враца да беше до лятото, то това би било със сигурност с условието да не му правят спънки при добро предложение към него иначе по никой начин не би отишъл там.
3. Ако не беше мачът му срещу нас с тая визитка само можеше да си изтрие гъзЪ предвид другите мачове там. Направи мачът на сезона си определено.
4. Вутов не ни е вкарвал при първия си престой в Ботев. Сложих го в списъка, щото тогава имаше голям рев как можело да играе в Ботев, а не сме го взели ние. Е взехме го...
5. Гол срещу тирето. Срещу нас изпусна единственото положение за Дунав при резултат 0-0 (2-0 краен) чисто по Найковси начин. Пак рев, че като се контузи не е получил достатъчно шанс. Е и него взехме...Драмата с Райнов тази зима е copy/paste с тази на Найка тогава, предстаянето им след това също...
6. По-скоро неудачен пример. Грешно съм останал с впечатление, че и при втория си престой при марулите ни е вкарвал.
7. Аз знам историята за тоя от 3мата дето е с мантинелите, но можеше да е всеки един играч от Верея по тая схема. Дойде точно Сукуна именно заради тоя гол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:33 am 

Zlostar_1111 написа:
SZ_FEN написа:
3. Докажи ми, че ако нямяше визитката която и вече не беше играл при нас, щяхме да го вземем само заради 2-та му гола срещу нас.

5. Докажи ми, че взехме Огнянов заради въпросния гол, а не заради това, че вкара още 3-4 гола в първенството и не беше вече играл при нас (3-ти играч в списъка ти!!!).

:loser2 :loser2 :loser2

1. Формата на Буш от пролет 2018 е силно преувеличена. Човекът във форма тогава беше Паулиньо. Буш вкара на тирето, но до там. Една от основните причини да загубим финала със Славия.
2. За Райнов платихме трансферна сума. Отделно дори и договорът му с Враца да беше до лятото, то това би било със сигурност с условието да не му правят спънки при добро предложение към него иначе по никой начин не би отишъл там.
3. Ако не беше мачът му срещу нас с тая визитка само можеше да си изтрие гъзЪ предвид другите мачове там. Направи мачът на сезона си определено.
4. Вутов не ни е вкарвал при първия си престой в Ботев. Сложих го в списъка, щото тогава имаше голям рев как можело да играе в Ботев, а не сме го взели ние. Е взехме го...
5. Гол срещу тирето. Срещу нас изпусна единственото положение за Дунав при резултат 0-0 (2-0 краен) чисто по Найковси начин. Пак рев, че като се контузи не е получил достатъчно шанс. Е и него взехме...Драмата с Райнов тази зима е copy/paste с тази на Найка тогава, предстаянето им след това също...
6. По-скоро неудачен пример. Грешно съм останал с впечатление, че и при втория си престой при марулите ни е вкарвал.
7. Аз знам историята за тоя от 3мата дето е с мантинелите, но можеше да е всеки един играч от Верея по тая схема. Дойде точно Сукуна именно заради тоя гол.

1. Головете му със сигурност са оказали огромно влияние, но не са единствената причина. Ако имахме втори адекватен нападател (без значение кой измежду Буш, Виана, Ривалдиньо или Ил. Димитров) пак ли щяхме да вземем Божинов само заради тези 2 гола?

2. Говорех за Божинов тук, но и на тема Райнов нищо не се променя. Още ранна есен Славишата го искаше (заедно с Вандерсон Виана от Берое).

3. Трудно футболист с визитката на Божинов ще е направил на 33 годишна възраст мача на живота си срещу нас. Божинката вкара 7 гола за Враца за един полусезон.
За същото време, втория ни нападател (Буш) вкара 1 гол за първенството (с/у Етър), 1 гол за купата (с/у "Атлетик" Куклен) и 1 гол за ЕКТ с/у Вадуц (гарниран с пропусната дузпа в същия мач).

4. Темата беше "вземаме играчи само заради това, че са ни вкарали гол".

5. Отново, темата беше "вземаме играчи само заради това, че са ни вкарали гол" (и отново, даваш за пример 3-ти играч, който вече е бил при нас).

6. ОК.

7. ОК.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 1:10 am 
Аватар

Това което беше Божинов срещу Локо Пд, същото беше и есента във Враца. Не съм писал за мач на живота(минал през Лече, Фиорентина, Ювентус, Сити, Спортинг ще е малоумно да напиша, че мача на живота му е с Ботев Вр.), а на сезона и ДА ако не бяха тия 2 гола с цялостното си представяне от есента нямаше сега да е при нас. Самият той се предложи след тия 2 гола и от там се пое вълната за връщането му. По питането ти за втори нападател - Илия Димитров (апропо, ти винаги си искал да му се даде шанс) загатна първите 2 кръга есента, че добре се разбира с Костов - гол, асистенция, пейка, наем. Повтаря се историята с Костов от миналата пролет. Дори и Илия да не покаже нужния потенциал беше по-добре него да пробват, отколкото 33Г свършил Божи. Райнов го споменах като пример за играч за който е платена тр. сума, защото ти твърдиш, че Божи се взима и защото е св. агент, иначе не.
"Вкарал или направил силен мач срещу нас или срещу ония дето ги няма, впоследствие на тирето". (Пламен Илиев например няма как да е взет щото ни е вкарал, но направи перфектен мач срещу нас когато го взехме).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 12:11 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
AtomuS написа:

Форумната реалност и финансовата ситуация в отбора ни от много години нямат нищо общо.

Форума трансферира месита и роналдовци на кило, а отбора ни има кинти главно за райновци, "млека-ветерани" и от време на време за някой Утонджи.

Едно от най-важните качества на Херо беше, че привличаше за без пари от вторите и третите дивизии на Франция и Холандия играчи, които после продаваше, а някои от тях дори и ставаха звезди на новите си отбори.

Форума плаче за обертановци и жордита (аз също бих плакал за тях ако ни бяха по джоба), а на Левски му трябва някой който редовно да открива и води по един Георги Терзиев, Шаешу, Яник Боли и Жужу.

Приказките за вземане в Левски на всеки който е направил силен мач срещу нас са абсолютен мит. Аз не се сещам за нито един играч който сме взели на този принцип през последните години. И да има такива те са малцинство.

Причината поради която повечето левскари коментират "звезди" на Дунав, Враца, Верея и Септември след мачовете им с нас е че това са единствените мачове в които гледаме как "бродират по зеления килим" отбори от този тип (ОК аз като заралия си позволявам да видя 1-2 допълнителни мача на Верея).
За Мартин Райнов, Иво Главата и Жуниор ПамукО чувал ли си? :) Валери Божинов и други, за които сега ме мързи да се сещам

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 4:19 pm 

А ти прочете ли по-горе какво съм написал, че ме боли главата да пиша едни и същи неща на една и съща страница.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 4:31 pm 
Аватар

Ти не знаеш ли, че тук е форон за писатели, а не за читатели?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 6:04 pm 
Аватар

"Габриел Обертан е преминал от Левски в турския Ерзурумспор със свободен трансфер, научи кенефСПОРТ. Това означава, че "сините" не са взели нито лев за френския футболист.

В медийното пространство се завъртя сумата от около 1 млн. евро. Босът на "белите орли" твърдеше, че е купил Обертан за 1.8 млн. евро. От "Герена" запазиха пълно мълчание около трансфера, като дори не обявиха раздялата с офанзивния играч на официалния си сайт. "

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 6:26 pm 

Бяха се кротнали малко покрай идването на Божков. Сега пак изпълзяха. Такива лизачи заслужават само бой и тормоз, та другите да се поучат.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Мар 30, 2019 9:10 pm 
Site Admin
Аватар

Според мен даже сме и платили да го вземат. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 1:14 am 
Аватар

Тия не спят само и само да измислят новата сензация :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 5:30 pm 

Diabolik написа:
Според мен даже сме и платили да го вземат. :bigok

Да но на траншове като вече сме пропуснали втория транш и Ерзурумспор заплашват да се оплачат на УЕФА поради което лиценза ни отново е в опасност :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 9:59 pm 

Zlostar_1111 написа:
Това което беше Божинов срещу Локо Пд, същото беше и есента във Враца. Не съм писал за мач на живота(минал през Лече, Фиорентина, Ювентус, Сити, Спортинг ще е малоумно да напиша, че мача на живота му е с Ботев Вр.), а на сезона и ДА ако не бяха тия 2 гола с цялостното си представяне от есента нямаше сега да е при нас. Самият той се предложи след тия 2 гола и от там се пое вълната за връщането му. По питането ти за втори нападател - Илия Димитров (апропо, ти винаги си искал да му се даде шанс) загатна първите 2 кръга есента, че добре се разбира с Костов - гол, асистенция, пейка, наем. Повтаря се историята с Костов от миналата пролет. Дори и Илия да не покаже нужния потенциал беше по-добре него да пробват, отколкото 33Г свършил Божи. Райнов го споменах като пример за играч за който е платена тр. сума, защото ти твърдиш, че Божи се взима и защото е св. агент, иначе не.
"Вкарал или направил силен мач срещу нас или срещу ония дето ги няма, впоследствие на тирето". (Пламен Илиев например няма как да е взет щото ни е вкарал, но направи перфектен мач срещу нас когато го взехме).

Ако по малко нескопосан начин се опитваше да ми кажеш, че трансфера на Божинов при нас беше напълно излишен и безсмислен, тук не мога да кажа на черното бяло.

Така е. Най-добре да си беше останал във Враца.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 31, 2019 11:39 pm 
Аватар

И това също. Поне вярвам вече си съгласен, че ако не бяха онези 2 гола, то сега в най-добрия случай да си беше във Враца (а дори те са вече над нивото му).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2019 1:31 am 
Аватар

Отдавна чакам да направя една прогноза за летните ни изходящи трансфери, а през август ще си прегледам мнението и да видим какво съм познал:

Вратари:

Ники Михайлов - ще остане след драми и оферти от поне 4 отбора, които вече са взимали КЕШ, но ще "помогне с каквото може до зимата", когато ще приеме "оферта, на която не може да откаже" от Карабах или Баку.

Кръстев и Пепи Иванов - също ще останат като ще ни костват между 6 и 14 точки, когато Mr. Greshen е с разтежение.

Защитници:
Цветкович - чаЛ
Иво Найденов - основна фигура от септември
Нганиони - чаЛ, незаслужено, но е черен, така че е виновен
Горанов - ОСТАВА!!!
Реиш - разтрогваме, но без неустойки, защото не му се рита за 10 хил. лева. Не че ги заслужава.
Яблонски - чаЛ и в Банишора
Унтонджи - вАн и Аушвиц след поне 7 фатални грешки между април и юли
Папазов - резерва от септември, после трансфер в Мюнхен 1860
Живко - капитан
Холмар - боК, дано се оправи и остава

Халфове:
Мариани - вАн с трансферна сума
Паулиньо - вАн с минимална трансферна сума
Вашчук - вАн и кур за жена му
Райнов - втори капитан!!!
Тиам - остава!!!
Белмонт - вАн, педал
Нашименто - вАн, гейче
Юруков - резерва, но ще се налага
Сейдахмет - остава до зимата да го обиграем за УФА, които да го шитнат за 5 милиона ойро, 10% за нас, ПК доволен
Кабрал - вАн, помийо
Кабов - титуляр

Нападатели:
Буш - вАн
Виана - вАн
Илия Димитров - резерва, докато стане на 29
Костов - трансфер в топ първенство, максимум Азърбейджан или Финландия, но взимаме поне 400 хил. лева
Божигол - ОСТАВА, но октомври се отказва от футбола, но не и от живота. Във футбола нападател, с жените - нападател :bigok.
РИВАЛДИНЬО - трети капитан, но разтрогва като прибира поне 10 заплати :(

Вие сами си смятайте колко нови ще ни трябват. Не са много, 10-15 максимум.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2019 1:38 am 
Аватар

Последният път, като взехме 15 нови, поне елимирахме някой отбор в Европа. Така че едва ли ще е много зле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2019 2:06 am 
Аватар

celeronhater написа:
...

Горе-долу се препокрива с моето мнение. За Горанов, Луи и Райнов само бих добавил "за жалост", а това за Тиам и Холмар по-скоро ми изглежда като пожелателно отколкото като реална възможност да ги запазим за още 1 сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Апр 01, 2019 4:44 am 

Zlostar_1111 написа:
И това също. Поне вярвам вече си съгласен, че ако не бяха онези 2 гола, то сега в най-добрия случай да си беше във Враца (а дори те са вече над нивото му).

Никога не съм отричал ефекта от въпросните 2 гола. Това което казвах беше, че за всяко решение си има повод и причина (често пъти те са едно и също нещо).

За да вземем 6-ти нападател причината е била, че освен Костов другите или не стават или са контузени.

Повода са били въпросните 2 гола.

От това което виждам, Божи е главно контузен, а когато не е се съревновава с Буш за приза най-неадекватен играч на Левски.

Трябва да отбележа, че и Живко е само подобие на себе си ама на 35 какво повече да очакваме.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]