forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Юли 13, 2025 7:14 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 5:39 pm 
Аватар

AtomuS написа:
blue heart написа:
Гледам, че сте намесили Гонзо. Нищо общо. Гонзо винаги е бил пич на място. Да, провали се като ръководител, но винаги ще го споменавам с добро.

Сигурно и в дядо Коледа вярваш. Най-хубаво щеше да е Гонзо да не е в Левски по какъвто и да било начин след като почти сам ни донесе титлата 2009.

Е къде съм написал, че е трябвало да бъде? Казвам, че се провали и не става за ръководна личност. Но никога не е срал по Левски. Опитваш да ми припишеш нещо, което никъде не съм твърдял.

Последна промяна blue heart на Чет Мар 28, 2019 5:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 5:40 pm 
Аватар

Както и да е, това да остане дискусионно, мачовете за покойния клуб и гола срещу нас остават, ама не виждам критично отношение заради тях.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 5:41 pm 
Аватар

Не я целува, май се избърсва. Още един мит е развенчан :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 5:54 pm 
Аватар

Разберете най-после, че има чудовищна разлика между "играе/хвърля се срещу нас" и "сере по нас".... Толкова огромна, че двете неща нямат нищо общо...

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 6:06 pm 
Аватар

Какво толкова е срал Хубчев? Мрънкал срещу съдиите. 99% от треньорите, играчите и футболните ръководители го правят.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 6:12 pm 
Аватар

07.04.2013 :smt006

Цитат:
Старши треньорът на Берое Стара Загора Петър Хубчев бе изключително лаконичен на своята пресконференция след мача с Левски. Бившият защитник заяви: „Не виждам смисъл от тези пресконференции. Казвам го пред 20 камери. Убеден съм, че нямаше да ни позволят да вземем нещо от мача“, сподели треньорът на „зелените“.

„Почнахме с по-голям респект от необходимото. Не казвам страх, а респект към Левски. Повярвахме си чак второто полувреме. Нямаме проблеми в отбора, имаме колектив. Странични са проблемите. Не четири, а и 40 съдии да изгонят все тая“, коментира още Петър Хубчев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 6:41 pm 
Аватар

Е, кое точно тук е обидното, че ми е трудно да зацепя :ohmygod2 То много нежни душици, много леснообиздчиви :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 6:44 pm 
Аватар

Ок, Хубчев е изключително учтив, добродушен човек. Никога не е казал нищо срещу Левски, не е плюл, не е правил нищо лошо, Не се е гъзил на умрелите. Не е подлога. От името на целия форум, макар аз да не съм го псувал лично, се извинявам на този прекрасен човек.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 6:53 pm 
Аватар

blue heart написа:
AtomuS написа:
blue heart написа:
Гледам, че сте намесили Гонзо. Нищо общо. Гонзо винаги е бил пич на място. Да, провали се като ръководител, но винаги ще го споменавам с добро.

Сигурно и в дядо Коледа вярваш. Най-хубаво щеше да е Гонзо да не е в Левски по какъвто и да било начин след като почти сам ни донесе титлата 2009.

Е къде съм написал, че е трябвало да бъде? Казвам, че се провали и не става за ръководна личност. Но никога не е срал по Левски. Опитваш да ми припишеш нещо, което никъде не съм твърдял.

Не е проблем, че се е провалил като ръководител, на всеки може да се случи. Проблемът е в някои неща, които статаха докато се проваляше като ръководител. Може директно с думи да не е срал, но го е правил с действия. Виж и първият пост на предната страница на Kryten. Нека не коментираме повече, Левски не печели от тея неща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 7:18 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ок, Хубчев е изключително учтив, добродушен човек. Никога не е казал нищо срещу Левски, не е плюл, не е правил нищо лошо, Не се е гъзил на умрелите. Не е подлога. От името на целия форум, макар аз да не съм го псувал лично, се извинявам на този прекрасен човек.

Тия неща с полягането се решават от ръководството, а не от треньора. Ставате като папагалите, които твърдяха, че Стоилов ни ляга в София през главата на Мустака.

バンドーム

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 7:45 pm 
Аватар

Тцъ написа:
Е, кое точно тук е обидното, че ми е трудно да зацепя :ohmygod2 То много нежни душици, много леснообиздчиви :smt115

На мен лично не ми допада бивш футболист на Левски да обяснява как е убеден, че съдиите няма да позволят на отборчето му да вземе нещо на Герена. Дори не е единичен случай, но не ми се търси още. Ако на теб ти харесва, поощрявай си го.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 7:46 pm 
Аватар

Цитат:
Ръководството на Левски задейства нова стратегия за развитието си. Тя е продължение на плана за налагане на млади играчи и наличие на мнозинство от българи в състава. За целта „сините“ са намерили начин как да обират каймака на талантите в родината ни.

В Левски са взели решение да подпомагат малките школи в България, което се намират в областните градове. От „Георги Аспарухов“ планират да заработят с множество академии у нас, които не са свързани с клубовете, а са частни. Въпросните школи ще получат от „сините“ подпомагане, което се изразява в екипировка, топки, техника, а понякога и финансови средства. Срещу това Левски ще получава правото на първи избор и ще бъде с предимство при желание да привлече някой от талантите на въпросната академия. Когато футболист от дадената школа покаже качества и „сините“ скаути видят в него голям потенциал, той ще може безпроблемно да акостира на „Герена“ дори към него да има интерес и от останалите водещи клубове.

От Левски вече са провели разговори с редица футболни школи у нас и повечето са приели присърце да влязат в договорни отношения със столичани.

Стратегията на Левски не е нещо невиждано досега. Редица големи клубове в развитите европейски държави действат по този начин. Грандове като Реал (Мадрид), Барселона, Манчестър Юнайтед и други имат отношения не само с школи в страната си, но и в цял свят.

Върнете се в началото
 Профил  

Супер идея.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Лично за мен е най-важно какъв човек си и дали имаш уважение към Левски. Ако нямаш - и аз нямам към теб.
Поради ей такива прости причини, хора като Ил.Ил, Хубси, Перуката, Боримиров и Наско си ги слагам в една графа - антипатични са ми.
Хич ми не е какво си постигнал с Левски, щом не си постигнал най-голямото нещо, а именно да имаш уважение към тази институция.
Говорите как не било левскарско да плюем по легендите (някой спомена колко много се преекспонира тази дума), но не обелвате дума когато те плюят по Левски.
Живи, здрави и далече от любимия ми отбор! :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 7:47 pm 
Site Admin
Аватар

Откъде е тая статия по-горе? :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 8:02 pm 
Аватар

На Юри Славчев от Блиц :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 28, 2019 8:22 pm 
Аватар

Кво значи право на първи избор? Ако детето е непълнолетно(а то ще е така),нали родителите решават и разрешават къде да иде детето.Ако тейко му е зомбиран припокрива,чакай отрочето да дойде при нас,ако ще да е и новото Меси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 2:50 am 
Аватар

Аз пък чакам НЖ да потвърди/отрече, факта, че Стоилов, който е трябвало да поеме Левски от лятото отново се отдръпнал. Споменах го някъде из темите даже май в тази преди седмица. Каним му помощника Саид през главата му, Лудогорци изкараха 3М € покрай него и разни съвети, а ние пак се опиваме.
Стига с тоя Хубчев, бил е опция за 15 минути и е отпаднал. Толкоз.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 3:51 am 
Аватар

Скандално е, че въобще е бил опция. Фенклубът на Хубчев ме разби. Явно има мегдан за награда посещение на Бергхайм :bigok

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 9:14 am 

Аз пък никъде не виждам Хубчев да има фенклуб. Само няколко човека, явно врагове на левскарството, които не се кефят на супер оригиналния и смислен прякор "путьо".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 9:47 am 
Аватар

Оригинален-не, заслужен с поведението си-да.

в сърцата ни разпръсква светлина

Един Апостол, свето име – Левски

Идея, Пример и Борба!“

Димчо Дебелянов

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 9:48 am 
Аватар

Hadjiev1914 написа:
Аз пък чакам НЖ да потвърди/отрече, факта, че Стоилов, който е трябвало да поеме Левски от лятото отново се отдръпнал. Споменах го някъде из темите даже май в тази преди седмица. Каним му помощника Саид през главата му, Лудогорци изкараха 3М € покрай него и разни съвети, а ние пак се опиваме.
Стига с тоя Хубчев, бил е опция за 15 минути и е отпаднал. Толкоз.

И мен това живо ме вълнува.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 10:30 am 
Аватар

Какво потвърждение? Мъри ни е отказал за от лятото. Не знам да има човек, който да не го разбра това нещо. Но е факт, че от негова страна не е поеман въобще ангажимент, просто П.К. е искаше да го привлече, но в никой момент Мъри не е обещавал, че ще дойде, та сега да се е отметнал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 10:34 am 
Аватар

И аз това се чудя. Казал е не. Не значи НЕ.

Какво има още да се коментира и да ходи някой да му се моли пак за лятото?
Щом не ще, прав му път и успех в живота...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 10:56 am 
Аватар

Супер, продължаваме напред. Като си оправим всичко, тогава го чакаме да дойде на белия кон, или не.... :smt017
Що се отнася до това с школите и първи избор на играчи от там, мисля ще е доста добро решение и до 5 години може да имаме резултати, ако го задействат. Но, разбира се, най-важно е да си оправим нашата школа. Не може всичко около нас да вадят таланти, а ние не. Не сме толкова малка държава, просто не се работи адекватно с тия момчета.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 11:03 am 
Site Admin
Аватар

Много бързо сте стигнали до "отказал ни е", бързате. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 11:14 am 
Аватар

Ако не си намери отбор до лятото, и отпаднем от някои малтийци в ект, има вероятност пак да се пробваме да върнем блудния син.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 1:12 pm 
Аватар

Още колко ще издържи форума преди да измисли прякор на Мъри Стоилов? Залагам на "до лятото". Дано поне не е нещо от сорта на "Кури Стоилов", а нещо оригинално.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 1:18 pm 

Е той си има - Несантименталния :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 29, 2019 1:21 pm 
Аватар

levskar_dokrai написа:
Ако не си намери отбор до лятото, и отпаднем от някои малтийци в ект, има вероятност пак да се пробваме да върнем блудния син.

Както на него му е удобно, разбира се. Свирка на повикване, когато пожелае. :bigok

А ако е имало намерение чичо Гошо просто да бъде носна кърпа до юни и да "разгрее" състава за Мъри, това показва професионализъм на сегашното ръководство, сравним само с този на Краси Усмивката. :bigok

Фейсбук Ганьовците вече издадоха виртуална присъда на Демрнеджиев и ще лъсакт от кеф ако се издъни още с папагалите.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 270, 271, 272, 273, 274, 275, 276 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]