forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Юли 22, 2025 2:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:26 pm 

Strabag са спечелили обществената поръчка за скоростния път до Драгоман. Стойността на проекта е 235 млн без ДДС. Няколко милиона от парите за връщане ще покрият част от задълженията ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:26 pm 
Аватар

Omraz написа:
Ама пак не е предоставен договора на форума за обсъждане. Никакви детайли не сме одобрили, ебаси :(

Ако е това което си мисля - един дълг, за един сектор ще се изплати по този начин, като реклама. Изплати не го слагам в кавички, но приемете, че е.

Аз договор не искам да чета, още по-малко изявявам претенции да одобрявам или не. Но не смяташ ли за нормално и професионално, пфк-то да обяви поне в какво най-общо се изразява това разширяване на сътрудничеството, както са го правили с други спонсори досега?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:29 pm 
Аватар

Ч. няма ли някакви позиции и в пиле "Градус", за да прекръстим сектор В така? :smt117

С тези последни преименувания вярвам изчистихме досадния остатъчен дълг от 3 млн. и от другата седмица излизаме яко на плюс.

Даже предполагам на мача с Локо (Пд) ще почваме да изплащаме дивиденти и бонуси, като на всяка седалка ще има залепена банкнота от 10 лв. + талон от Националната лотария + печена кълка/крило от пиле "Градус" + сувенирен макет на сектора с козирка с надпис STRABAG върху нея. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:32 pm 
Аватар

Идеално. А от тия 3 милиона дето остават, 2 са за Европа, нали?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:32 pm 

Гадая, но:

Предполагам, че Щрабаг под някаква форма са изкупили вземането към нас на Главболгарстрой и АМ Черно Море - дали чрез някакви прихващания, дали чрез плащане (малко вероятно).
Сега се сключва договор за реклама, по който уж да се ликвидира тоя дълг. Може и една козирка да се включи даже.

Какво инфо да дадат? Да излезе някой да ни излъже пак ли?

Някой да не би да пада от Марс и да си мисли, че пари за тоя сектор са плащани, ще се плащат и имаме възможност да ги плащаме? Всичко се прави, защото някой е наредил - както при нас, така и при покойните свине, така и при преместения Литекс.

Wake up and smell the coffee, казват англичаните.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:39 pm 
Аватар

Ако излезеш прав, вероятно на следващия отчет, ще гадаем защо е намалял дълга за сектора в такъв случай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:40 pm 
Аватар

На 6 март ще има ли powerpoint с вековни таблици и задължения :bigok ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 5:52 pm 
Аватар

@Омраз :smt023 И аз си мисля подобни неща, които, разбира се, няма да напишат в новината.
Но това не влияе на неприятното впечатление, с което оставам, при липсата дори и на един ред някаква минимална и изсмукана от пръстите конкретика. Ей така, за да го има черно на бяло, да не стои в тотална мъгла и бай левскар да не се пита кое е истина, когато малоумните журналя почнат да бълват верните, полуверните или изцяло лъжливите си спекулации по тази новина.
Ясно е, че положението е такова, но все повече и повече ми се драйфа от цялата тази мъгла и неясност, обзела и всички сфери на държавата ни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 6:08 pm 
Аватар

Разсъжденията на Ораз са интересни и може да са верни, но според мен схемата не е толкова сложна.

Клубът има нужда от 4-5-6 милиона на година. Ясно е, че г-н Череп няма да ги вади от личния джЕб, а от някоя от фирмите си. В случая поне от две от тях - Штрабаг и Ефбет. Тъй като имаме спонсор на фланелките, а стадионът се казва "Виваком" освен сектора нямаме много неща, които да са средство за реклама. Съвпадение е, че Штрабаг е строителна фирма.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 6:12 pm 
Аватар

Само ще ви кажа, че има още стотинки и то никак не малко да се дават покрай стадиона на папагалите... а дали някой някога ще ги даде - смятам, че отговора ви е ясен.

Може да го приемете за факт. Има откъде да знам конкретно за това нещо. (тук слагам 8383483 махащи човечета за експресивност) :bigok

Колкото до сектор "Strabag", ако това е начина да няма тире и всички в една или друга форма да са доволни - то нямам против. Нито някой от нас нарича стадиона с различно име от Герена или "Георги Аспарухов", нито някой ще вика "сееектор Strabag, сеектор Strabag".

Ключавата фраза тук е "всички в една или друга форма да са доволни", защото при папагалите никой не е доволен. Нито те си имат стадион, нито има и пари. (още една порция махащи човечета) :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 6:13 pm 
Аватар

Е не се ли виси с някакви пари на Щрабаг за Кабриолета на Спас Педерусев? Какво толко сложно има?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 6:16 pm 
Аватар

Искам да питам само ПРИПОЗНАВАЧИТЕ КОПАТ ЛИ ОТ ЯД, МАМА ВИ ДЕБА ВЪШЛИВА?
:smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 6:17 pm 

Тия Щрабаг не трябваше ли да ни правят козирка, или се бъркам?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:03 pm 
Аватар

Забавно ти е, но както се казва "не е за по форумите". Оная вечер на много хора не им е било забавно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:06 pm 
Аватар

Това като пречотох за хаштаговете се сетих на СЗ тъпата декларация, където щяха да следят кой псува и иронизира ранимата душица Неможидар и да се разправят с хората, както ТЕ сметнат за добре

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:08 pm 

Же сус Неможка.... :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:10 pm 
Аватар

Представям си кой е тоя "някой", дето наблюдава 3 часа нет-пространството за кълнежите на левскарите, след което привиква в 2 през нощта Спас и ЧЕРЕПА (Черепа, копеле, на килимчето...), тропва с крак и реве "Ееееейййй, майка ви шеба бе, ееееееййййй, тия полудеха бе, ееееййййй, я веднага се разбирайте, че и на вас ше ви еба майката бе еееееееееейййййййй!" и всичко се нарежда :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:11 pm 
Аватар

Няма как да не е било така. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 7:22 pm 
Аватар

akela написа:
... Само г-н Михайлов младши е по-добър човек, щото Божи ебе, а после Ники сменя памперси.
:bigok
Добре ти се получи

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 8:04 pm 
Аватар

Тъпия тапатолк почна да ме пуска от началото на темата вместо от последното мнение и чета как обсъждате Вили Рутенщайнер. Викам си бах му майката кво пак изтървах...

Да не съм офтопик: Черепа.

EDIT: Замислих се сега как щяхме да разтрогваме ако беше подписал...

Последна промяна significantone на Вто Фев 12, 2019 8:08 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 8:20 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Представям си кой е тоя "някой", дето наблюдава 3 часа нет-пространството за кълнежите на левскарите, след което привиква в 2 през нощта Спас и ЧЕРЕПА (Черепа, копеле, на килимчето...), тропва с крак и реве "Ееееейййй, майка ви шеба бе, ееееееййййй, тия полудеха бе, ееееййййй, я веднага се разбирайте, че и на вас ше ви еба майката бе еееееееееейййййййй!" и всичко се нарежда :bigok :bigok :bigok

Хора като Говядото го вярват това без капка ирония чуек :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 8:45 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Wildkid написа:

Естествено, че не, но приеми че не може винаги да е така както вещо си го мислиш, че е станало. ;)

Последна промяна Goviado на Вто Фев 12, 2019 8:49 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 9:17 pm 
Аватар

Goviado написа:
ДипломатО написа:
Wildkid написа:

Естествено, че не, но приеми че не може винаги да е така както вещо си го мислиш, че е станало. ;)

Аз не знам какво става и съответно не си съставям теория която да ми се вижда най-правдива, както ти правиш за всяко едно нещо.[/quote]
Не може Славишата да не е изпуснал съблекалнята и тем подобни алабализми. Е аз ти казвам, че ми казаха какво е станало горе-долу. А то е близко до акъла и не е особена тайна. И никъде не съм написал че са взели решение четейки форума или ретардската ни фесйбук група. ;) Просто и ме бонус. Все пак няма да захранвам слабоумни журналя и беззъби оранжеви.

Последна промяна Goviado на Вто Фев 12, 2019 9:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 9:25 pm 
Аватар

Ало, модераторите, бръскате ли? Спите ли, бе? Режи, режи от корен конспираторите! 300-500 мнения, голям праз - закриваййй :slap

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 9:26 pm 
Аватар

Щеше да е хубаво Македонията да е тук сега. Де да знаеш. Може да се върне като Северна Македония.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 10:21 pm 
Аватар

Goviado написа:
аз ти казвам, че ми казаха какво е станало горе-долу. А то е близко до акъла и не е особена тайна. И никъде не съм написал че са взели решение четейки форума или ретардската ни фесйбук група. ;) Просто и ме бонус. Все пак няма да захранвам слабоумни журналя и беззъби оранжеви.

Научи се да цитираш бе.
Всеки път като някой омаже така цитати ме боли главата :loser2
Казали му били ма не било за по форумите :loser2 Аре легай и пикай :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 10:25 pm 
Аватар

МрънкоматО страйкс агейн. Спирам с обяснителния режим.
Форума и без друго трябва да е за по-леки дискусии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 10:49 pm 
Аватар

Wildkid написа:

Това на 100% е комшията, който е почти клошар, защото всеки ден чувам през стената абсолютно същите тези думи, а точно онази нощ бяха изричани посредством вой :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 12, 2019 11:46 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Нито някой от нас нарича стадиона с различно име от Герена или "Георги Аспарухов", нито някой ще вика "сееектор Strabag, сеектор Strabag".

Намират се и такива.
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 13, 2019 12:36 am 
Аватар

Аз пък призовавам Levskar67 да почне отново да пише, а не само да чете, както прави в този момент!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 218, 219, 220, 221, 222, 223, 224 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]