forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Авг 10, 2025 10:13 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 8:39 pm 
Аватар

Всеки нещо различно казва, братче, и всеки с вътрешно инфо....

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 8:43 pm 
Аватар

Сега е момента да купим 1000 бири и да ги изпием :bigok
Ясно е че на никой не му е ясно какво се случва освен на спас и краси евентуално

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:01 pm 
Не ти трябва вътрешно инфо, за да разбереш, че гонгаджийте са малоумни и неграмотни олигофрени. Нито наказанието е изхвърляне за 2 години от евротурнирите, нито трябва да доказваме, че сме платили към 30-ти септември 2018.

Другите журналя същата работа. Или си докарват кликове с фейк нюз, или са с мозък на пилци и не могат да си преведат две изречения.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:10 pm 
Аватар

Цитат:
PFC Levski Sofia (BUL): The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2019/20 and 2020/21 seasons) unless the club is able to prove by 28 February 2019 that it has paid the amounts that were identified as overdue payables as at 30 September 2018. The club has also been fined €100,000.

Кое не е така ? :bigok Директно извадено от сайта на УЕФА, и по-нагоре го има също. А кои от всички 4234424331 задължения трябва да се покрият ИТК хората да се изказват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:15 pm 
Аватар

Имаше много ИТК хора и при едни други и и те така обещаваха, че всичко е наред. Недейте да ляляте глупости, ясно е, че скоро предстоят разкошни циркове, поредица от загубени мачове и спешни разпродажби със скандали. Тия претенции са като лавина, а при нас тя вече започна. Аз, обаче, не вярвам някога ние да припознаем каквото и да било ГМО или пък да играем в А Окръжна... Не знам, гледахме го същото преди 3-4 години, а сякаш на всички са ви изтрити регистрите и не помните точно какво и как се случи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:15 pm 
Аватар

Дано платим, както с Мюлдер. Всичко друго ще е висша форма на аматьорщина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:23 pm 
Аватар

Бе вие английски знаете ли? Колкото гонгаджиите ли? Пише, че клуба ще бъде изключен от участие in the NEXT competition ... за което се класира през следващите две години. А не от две участия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:25 pm 

Затова пуснаха календарите в продажба, за да съберем пари за лиценз :smt031 Усмивката му е време да си ходи с последните си действия показа, че е пълен клоун! Къде е $па$, за да обясни фино тази ситуация :slap Всичко около Левски е пълен хаoс на всички нива. За съжаление го знаем и 3-4 добри мача ни карат да забравим, къде е проблема и след 3-4 загубени мача отново се сещаме, че Левски е в това положение от години. Далеч сме от професионализма и целите на този клуб и тази, така наречената прокоба, не съществува, а е аматьорщина на всички нива и лъжи!

Последна промяна kruc на Съб Дек 29, 2018 8:09 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:25 pm 
Аватар

celeronhater написа:
Аз, обаче, не вярвам някога ние да припознаем каквото и да било ГМО или пък да играем в А Окръжна...

Мнозинството със сигурно ще припознае. Ще се започнат едни обяснения, как при нас е по-различно, че не е като при свинете, че е морално, че е законно, че само спонсорът и директорът са дошли, но без да се мести клубът. На тая мантра с морално извисените левскари вече едва ли някой вярва. Вървим към Тире и следваме умрелите стъпка по стъпка. Същите циркове и успокоителни съобщения бяха и при тях, а после Литекс.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:27 pm 
СпециалистО написа:
Цитат:
PFC Levski Sofia (BUL): The club is excluded from participating in the next UEFA club competition for which it would otherwise qualify in the next two (2) seasons (i.e. the 2019/20 and 2020/21 seasons) unless the club is able to prove by 28 February 2019 that it has paid the amounts that were identified as overdue payables as at 30 September 2018. The club has also been fined €100,000.

Кое не е така ? :bigok Директно извадено от сайта на УЕФА, и по-нагоре го има също. А кои от всички 4234424331 задължения трябва да се покрият ИТК хората да се изказват.

До 28.02.2019 трябва да докажем, че сме платили задълженията, които сме просрочили към 30.09.2018. Ако не платим ни изхвърлят от европейските турнири за ЕДИН от следващите два сезона. 2019/2020 или 2020/2021.

Трябва да ви се обяснява като на малки деца, деба :D

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:27 pm 
Аватар

Аз първоначално го разбрах като свършен факт. Вече сме наказани освен ако не сме платили до септември и можем да го докажем до февруари.

Имам претенции са знам горе-долу английски, но това малко ми се вижда негрУмотно написано 'were identified as overdue payables as at 30 September 2018'.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:31 pm 
Аватар

K-1 написа:
СпециалистО написа:
Цитат:

До 28.02.2019 трябва да докажем, че сме платили задълженията, които сме просрочили към 30.09.2018. Ако не платим ни изхвърлят от европейските турнири за ЕДИН от следващите два сезона. 2019/2020 или 2020/2021.

Трябва да ви се обяснява като на малки деца, деба :D

:slap Извинявам се, не обърнах изобщо внимание, че е в единствено число.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:32 pm 
Аватар

А ако не се класираме за нито един? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:40 pm 
Аватар

Тогава 2020/21 Ще изтече наказанието и от 2021/22 можем да си участваме, ако се класираме .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:43 pm 
Аватар

Предполагам, че това е плана, за който говори Краси :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:48 pm 
Аватар

:lol:
Щом Спас не плаща и рискува тия 100 бона значи верно иска да си бие камшика. Бахти и аматьорите работят в тоя клуб :ohmygod2
А Гонг да го духа. Да ейба натиска да влезне тоя Наско бре, от зор да си изсипят ла@йното написаха пълна глупост от типа не бил шведски, а съвеЦки, не бил сексуален, а социален и тн.
Omraz написа:
Адепт, ти не си ли системен администратор?
Считаш ли че си запознат със спецификите на публичното дружество, щото аз съм юрист и не се считам такъв, понеже не съм се занимавал пряко.
Материята е доста специфична и сложна.

Казвам че съм работил в дружество, която се листва на борсата и едновременно с това беше финансова институция и оправянето с документация и прочее не беше от големите проблеми на фирмата. Не казвам че е лесно/безпроблемно и никъде не твърдя, че материята е лека и че юристите, финансистите и отговарящите за инвеститорите нищо не са вършили. Въпреки че като се замисля коя беше юрист...то и ти ако разбереш ще паднеш :lol:
И не твърдя, че е добра идея. Просто това е един малък проблем на фона на бълвоча в клуба.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:50 pm 
Аватар

Май се оказа, че Спас нищо не е плащал и парите дето се завъртяха в отбора са осигурени не от него. Идея си нямам защо тогава поставиха него, като със същия успех можеше да е Кичарата или Батков.
Иначе аз доколкото разбирам написаното сме имали срок до септември да платим Х пари, които ние разбира се не сме платили и сега заедно с глоба от 100 к еврона имаме срок до Февруари да ги платим тия пари за да имаме право да играем в евротурните за следващите ни две класирания, когато и да са те. Съмнява ме медиите да знаят точната цифра, която трябва да се плати но предполагам това трябва да са суми по дела с играчи, които са приключили и транш към НАП ако сме пропуснали такъв. Съмнява ме да се иска цялата сума към НАП, след като уж има споразумение за разсрочено плащане.

За мен стига само факта, че сме имали срок до септември, който сме изпуснали за да последват оставки на отговорните хора. Да не говорим дебилизмите с договорите на някой играчи, Моко и т.н.

Последна промяна Живко на Пет Дек 21, 2018 9:54 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:52 pm 
Аватар

Лошите резултати напоследък да не са и те следствие от неплащане на заплати, баси

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 9:59 pm 
Аватар

Не знам как дори за части от секундата бихме могли да си помислим, че е възможно Спас и Краси да не са платили нещо. :lol:

Реално като фенове сме изправени в win/win ситуация: или дълговете ни ще намалеят с 2 милиона, или в една от следващите две години ще спестим от екскурзиЯТА до екзотична дестинация като Гибралтар, Андора или Люксембург. :bigok

Предлагам да пикаем и да лягаме, защото причини за нервност, напрежение, объркване и недоволство просто няма и е излишно да си измисляме такива. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 10:11 pm 
Аватар

Goviado написа:
Аз първоначално го разбрах като свършен факт. Вече сме наказани освен ако не сме платили до септември и можем да го докажем до февруари.

Имам претенции са знам горе-долу английски, но това малко ми се вижда негрУмотно написано 'were identified as overdue payables as at 30 September 2018'.

As at си е напълно граматически правилно и точно използвано в случая. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 10:41 pm 
Аватар

K-1 написа:
Не ти трябва вътрешно инфо, за да разбереш, че гонгаджийте са малоумни и неграмотни олигофрени. Нито наказанието е изхвърляне за 2 години от евротурнирите, нито трябва да доказваме, че сме платили към 30-ти септември 2018.

Другите журналя същата работа. Или си докарват кликове с фейк нюз, или са с мозък на пилци и не могат да си преведат две изречения.

Че имат мозъка на пилци е едно на ръка,но живеят в "къщичка за пиленца" построена от знаем кой ,а за да получат зрънца раздуват и пишат ей такива лайна!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 10:53 pm 
Аватар

Цялата работа ми напомня на една констатация, която си спомням от като бяхме 5-ти клас и за пръв път по трудово ни оставиха да готвим сами:
"Пълна анархия 5-ти Ж клас!"

Каквото съм чувал за Финягата е, че той не е свикнал да плаща за каквото и да било. Като се започне от някакви сметки за кафенца по луксозните софийски хотели и се свърши с много по-големи парични транзакции.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 11:02 pm 
Аватар

Да плаща Краси, нали е изп. дир. а парите са в сметката на клуба. Или не?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 11:35 pm 

Левски не плаща :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 21, 2018 11:45 pm 

Goviado написа:

Kазанска афера - 2 :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:06 am 
Аватар

Журналистите за пореден път са на кафево. Не става дума за 2 години извън ЕКТ, а само за 1.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:07 am 
Аватар

Предполагам, че няма да оставят така неща и ще се плати. Въпросът за мен е: Защо се допусна да се стигне дотук?
Отново ръководството ни блесна с пълната си тъпотия. Плащат се супер големи заплати на играчи, които нищо не играят, но дълговете не се обслужват... Краси Лъжата лъже като луд на всяка крачка и чак когато ножът опре до кокала се сещат, че трябвало да плащат. Ама, вече сме станали за резил пред цяла Европа и България. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:09 am 
Аватар

Той срокът до 28 февруари, пък чичо Краси имал план до 31 януари всичко да било ОК. :lol: Айде да видим, що ли се съмнявам...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:36 am 
Аватар

Не съм се изразил (може би) правилно. Сега ще се опитам: Х дължи 100 лв. към дата 30.09.2018 г. Х има срок до 28.02.2019 г. да докаже, че е платил 100те лева, които е дължал към дата 30.09.2018 г.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 22, 2018 12:40 am 
Аватар

Само си обърни неизвестните в уравнението. Х е Левски, а 100те лв са У. Един господ знае дали са 2 или 15 милиона.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 119, 120, 121, 122, 123, 124, 125 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]