forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 28, 2025 9:55 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:33 pm 
Аватар

Говорещите в дискусията са наясно, че всяка една от страните е права, но понеже се спори Делио Роси ли е по-голям грешник или Спас Русев, до консенсус не се стига. Аз съм съгласен и с Никича, и с дивото дете и с Цецо, като за мен проблемът си е на по-глобално ниво. Къде в по-голяма, къде в по-малка степен но никой по веригата от Спас Русев до Делио Роси, Лимоне и т.н не си свърши работата както подобава.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:35 pm 
Аватар

Обаче тук се описва някаква паралелна реалсност :lol: това, че БориМитов решиха да изгонят целия отбор и да привлекат нови 20 играча с единственото изискване към тях да са пили левскарско мляко, без знамение на качествата, та година по-късно този гениален ход се приписва на въображаемо “свиване” на бюджета. :lol: След като се видя, че въврим към пълен провал, да напомня, че Гомез бе взет при БориМитов и игра в двата мача с Хайдук, а Обертан подписа на 20-ти юли(вероятно е договорен по-рано), а пък Делио Роси дойде чак на 8-ми август, така че е нагло изопачаване на истината за “свиване на бюджета” при БориМитов и разхищяния след това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:37 pm 
Site Admin
Аватар

Е то тук има хора,които преписват Кабрал и Белмонт на Роси. :smt042 Никакво "свиване" на бюджет не е имало.Просто БориМитов явно бяха гледали много мачове на Динамо Загреб или Звезда и бяха решили,че с юношки,които "милеят" за Левски ще мачкаме. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:40 pm 
Аватар

На кого са Кабрал и Белмонт?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:42 pm 
Site Admin
Аватар

На Спас Русев или който там е правил всички летни трансфери,миналата година.

Последна промяна Diabolik на Пет Авг 03, 2018 2:42 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 2:42 pm 
Аватар

Абсурдно е да няма никой в клуба дето да 'не е пил левскарско мляко'. Кой ще отстоява традициите на клуба? Нали в случая точно проблемът е, че някакъв гъз не е подходил с необходимото уважение към легендата на клуба и сега се излагаме като кифладжии? Нали същото важи за неща като екипите, например и общо за символите на клуба? Защо нямаше някой който да обясни на Русев, че тоя филм от това лято сме го гледали 1:1 няколко пъти при Батков? Същият филм със заплатите, с ненавременната селекция, с организационния хаос. Нали трябва да да има *някой* дето да следи отборът отблизо от 15-20-25 години и да преотврати повтарянето на едни и същи ситуации? Иначе напълно за това клубът да се управлява от специалисти. Ама като се сменят на по 2 години максимум, всичко започва от нулата и стават такива ситуации.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 3:04 pm 
Аватар

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
На кого са Кабрал и Белмонт?
На глаДния скаут, който всеки мач е в ложите на Герена, а в чужбина пътува само за ваканция.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 3:05 pm 
Аватар

скаутите и трансФерите са ни да си е.е майката...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 3:14 pm 
Аватар

СкаутО бил виновен и за връщането на Буки. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 3:26 pm 
Аватар

Никой професионален футболен клуб няма скаутско звено от ...един човек. Дано Славиша знае някакви евтини словенци и да попълним няколкото дупки възможно най-бързо иначе няма как с тоя състав да изкараме цял сезон. Имаме най-небалансирана селекция за всички времена :

2-ма вратари, от които един безобразен и един доста спорен
1 ляв бек (0 резерви)
1 десен бек (0 резерви)
1 дефанзивен халф (0 резерви)
4-ма офанзивни полузащитници...
1 ляво крило и един Кабрал...
1 дясно крило без алтернатива
4-ма ялови централни нападатели :bigok

А в същото време имаме Ейолфсон, Яблонски, Обертан, Цветкович, Тиам и Паулиньо, които ако бяха в Лудокурец вече щяха да струват по няколко милиона ойро. При нас, обаче, са длъжни да покриват останалите дупки и да не използваме пълния им потенциал. А той е доста висок - Паулиньо, Тиам и Холмар са играчи за няколко милиона ойро и в прекрасна футболна възраст. Нашименто и Мариани също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 4:03 pm 
Аватар

Чакай Мариани и Нашименто да изиграят по няколко мача, все пак :bigok Иначе другото явно е така, ама пропускаш, че освен скаути или каквото там, няма да е лошо да извадим и пари за тия потенциални нови....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 4:13 pm 
Аватар

не е всичко пари....на оранжевите старата маймуна номер 9 и сега новата маймуна номер 9 не са ги взимали за някакви сериозни парЕ
просто ние мсе супер некадърни и взимаме мариян ама не огнянов и няколко готвача, решили да се пробват във футбола.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 6:46 pm 
Аватар

За да доведеш добри играчи, не винаги е въпрос на пари. Сигурно има поне 20 000 добри играчи из футбола които биха дошли да играят при нас, ама трябва някой да ги гледа, да ходи да ги търси, да ги следи известно време. Само с гледане на клипове няма как да стане. Такъв клип всеки (дори човек с нищо общо с футбола, може да си сглоби) и с един по-добър мениджър, да си оправи живота за две три години напред от такива баламурници като нас. Няма как да имаш един скаут в клуба от не знам колко години вече и да искаш да имаш добри и евтини играчи. Само можете да погледнете трансферите на отбори близки до нас от последните няколко години и нашите и да си направите изводите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 6:53 pm 
Аватар

Ние правим нововъведение във футбола. Имаме скаут който не пътува да гледа играчи и чиято дума тежи повече от тази на старши треньора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 7:10 pm 
Аватар

Деба, тоя Кирил Вангелов излезна по-тегав от директора на стадиона Калоян :smt005 Нема оттърване от тия, братче

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 7:22 pm 
Аватар

Почти съм сигурен, че Кирчо Вангелов въобще не е ходил да гледа гамбийчетата, а е написал в гугъл cheap/young gambian talents, излезли са му клипчетата на Бамблие и Бабу, изгледал ги е и е решил да пише на фейсбук страницата на Superstars Academy да му ги пратят маймунчетата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 7:24 pm 
Аватар

Ние сме сигурно единственият отбор с претенции в света, който не разчита на такива отживелици като скаутите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 7:59 pm 
Аватар

Модерен клуб работи по модерни методи и с модерни технологии и накрая си намираме само мЪдерни футбалери :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 8:35 pm 
Аватар

Гамбийците са предложени от мениджъри, които представляват школата им. Не знам как може да се помисли, че някой ги е гледал. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 8:38 pm 
Аватар

Навремето Саид Ибраимов беше направен на половин стотинка от форумната треньорска комисия, само отбелязвам без да оправдавам Вангелов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 9:15 pm 
Аватар

Като цяло съм склонен да дам някакъв шанс на Полачек, май и Йоргачевич не беше много стабилен в началото, а след това беше половин отбор. Иначе наистина трябва да се вземат бекове, може и още един ДХ. Невероятните ни нападатели бих желал да видя дали СС-3 може да вдигне нивото им, както стана с Горанов,Цветкович и Панайотов при Роси. Ако не стане, ще трябва и ЦН да се взима.

А между другото продадохме ли капитана-предател ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:36 pm 
Аватар

Стига с тия бекове бре хора, писано е по темата че това е най-рядко покривания с резерва пост. Вратар и ЦН - това са ни първите проблеми. След това крила, халфове, ЦЗ и чак накрая бекове.
Относно липсата на организация, писах го в друга тема - имането на човек на поста не гарантира нищо, трябва този човек/хора да носят отговорност. Като няма контрол и заинтерасованост от висшестоящия, няма и от този под него.
Хората които си мислят, че проблема не е в клуба като организация да не можем да бием Вадуц/Славия/Долно Нанагорнище, а причините са спортно-технически имат грешна представа за нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:41 pm 
Аватар

Ако приемем, че Славия нямат по-добри футболисти от нас, то искаш да кажеш, че тяхната организация е далеч по-добр от нашата, за да бият финландски отбор в ЛЕ и нас ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:47 pm 

Adepta написа:
Стига с тия бекове бре хора, писано е по темата че това е най-рядко покривания с резерва пост. Вратар и ЦН - това са ни първите проблеми. След това крила, халфове, ЦЗ и чак накрая бекове.
Относно липсата на организация, писах го в друга тема - имането на човек на поста не гарантира нищо, трябва този човек/хора да носят отговорност. Като няма контрол и заинтерасованост от висшестоящия, няма и от този под него.
Хората които си мислят, че проблема не е в клуба като организация да не можем да бием Вадуц/Славия/Долно Нанагорнище, а причините са спортно-технически имат грешна представа за нещата.

Видяхме добре как покриваме бековете.. Белайд беше скандален срещу ЧМ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 10:53 pm 
Аватар

Adepta, може и да си прав относно бековете, но на мен ми се струва, че това е едно от слабите места на иначе добрата ни защита, затова написах, че ни трябват резерви - не е нужно да са звезди от ранга на Обертан и Гомез, може и да са от пилите левскарско мляко. :wink:

За вратаря Полачек не смятам, че след 2 мача в отбора може да се правят генерални заключения, още повече за негова смяна, а за ЦН написах, но да поясня - от това, което чета, СС-3 предпочита атакуващият футбол, докато Роси беше привърженик на по-дефанзивния стил на игра. Затова и смятам, че ще се обърне повече внимание на атаката при новият треньор, та може и да вдигне нивото на Костов, Буш и Димитров, а ако трябва да съм супер позитивен, защо не и на доста зле представящите се Кабрал и Ривалдиньо ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Авг 03, 2018 11:34 pm 
Аватар

Аз не мога да си обясня, каква е тази уникална школа, която за 10 години не може да извади един шибан бек, който просто да става за резерва. Също така няма и един здрав дефанзивен халф тип ръгач, пак за резерва. Всичките ни юношки са 160 анорексици, с оскубани вежди. Поне нещо там да ги зобят, като не могат да ги научат на футбол...
Ебати организацията и плановете на дедо боре, ебати и неграмотните треньори. По- добре да я закрият и да не се харчат грешни пари...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2018 12:28 am 
Аватар

Kriviq написа:
Adepta, може и да си прав относно бековете, но на мен ми се струва, че това е едно от слабите места на иначе добрата ни защита, затова написах, че ни трябват резерви - не е нужно да са звезди от ранга на Обертан и Гомез, може и да са от пилите левскарско мляко. :wink:

За вратаря Полачек не смятам, че след 2 мача в отбора може да се правят генерални заключения, още повече за негова смяна, а за ЦН написах, но да поясня - от това, което чета, СС-3 предпочита атакуващият футбол, докато Роси беше привърженик на по-дефанзивния стил на игра. Затова и смятам, че ще се обърне повече внимание на атаката при новият треньор, та може и да вдигне нивото на Костов, Буш и Димитров, а ако трябва да съм супер позитивен, защо не и на доста зле представящите се Кабрал и Ривалдиньо ?

Може да се вземат играчи, които играят и като бекове, но чисти бекове загуба. Това имам предвид.
А новото треньор се изказа именно за атакуващата ни оголена игра срещу Ч.М. ака Топчостайл. Няма нормален треньор, който първо да не подобри играта в защита особено както и трудно вкарваме голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2018 12:59 am 
Аватар

Е, да. Ние сме некви уникални в измислянето на "бизнес модели".
Наште "скаути" или седят по цел ден на Герена, "скаутвайки" клипове в You Tube (той Кирчо май дори и това не прави) или пращаме Чилика на едномесечна командировка в Скандинавия "на лов за играчи". Тва е неква турбоидиотия.
Как го правят другите?
Всички знаем, че в Литекс, играчите ги намира Стойкас.
Всъщност, той не намира нищо! Вероятно (сигурен съм) има някакъв много ценен (очевидно) контакт там (не е дори агенция), който ги намира и предлага. Тоя тука, само казва - тва-да, тва-не. Така пристигат фернандовците. Семпличка схема е, ама за у наше село върши работа.
При Лудогорец положението е същото, но вероятно на по-високо ниво. Там вече очевидно, онзи оттатък има достъп и до хора като Аутори (който явно е име в Бразилия). Всъщност, имам усещането, че със скаутването вече ще се нагърби самия Аутори, Идеята за назначаването му, според мен е точно такава - не да се разнася по анцуг, а да е менажер от типа на Венгер, да кажем.
.. а ние безотговорно разпиляхме всичко... само ще спомена две имена - Лусио Вагнер и Седрик Бардон. Вервам сещате се кво имам предвид...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2018 2:08 am 
Аватар

И не само Вагнер и Бардон. Предостатъчно контакти имахме и в Сърбия, но пък така с истински скаутинг и читави попълнения не валят неустойки. А, и Гонзо после дава интервюта как са ни слаби чужденците. Пародия ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Авг 04, 2018 8:41 am 
Аватар

Тия гамбийчета впрочем(не знам какви са и кой и как ги е довел), хич не са лоша опция.
Навремето по такава схема дойде Ричи и още едно негърче (мисля че БабА се казваше, ма не помня какъв играеше) и играха известно време при юношите.
Африканците имат природни дадености, точно за този пост (опорен халф) - въпросът е как ще ги развиеш и оформиш чисто футболно.
В тази връзка, за мен, трансфера на Тиам (ако е наистина 300 000) е пълно безумие на фона на това, че купихме плеймейкър само за 200 хилки.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]