forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Авг 04, 2025 5:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 338  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 7:53 pm 
Аватар

Toй Мъри понеже преди нас води Реал и Барса, за да понатрупа опит. :bigok Проблемът да оставим Симов-Тодоров е, че се натрупаха прекалено много подобни сценарии с лош край, а не, че реално са толко кофти вариант. Иначе момчето прави добро впечатление, разбира се и с играчите, което както забелязахме е горе долу половината работа

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:06 pm 
Аватар

Бе вие сериозно ли искате Симов-Тодоров бе :smt005 :smt005 Те нямат и 1% общо с победата снощи. Играчите взеха мача сами.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:17 pm 
Аватар

Аз не ги искам за постоянно, но играчите ги споменаха в интервютата в положителна светлина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:25 pm 
Аватар

Е какво да кажат играчите след победа в първия мач от годината и разкаран треньор, когото не харесват?

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:27 pm 
Аватар

Майтапи, надъхване и шегички за да падне напрежението. Най-много тва да са направили. Ако искаме да вдигаме нивото ни трябва Треньор с дългосрочна визия, с който да надградим. Както и класен нападател

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:27 pm 
Аватар

Niki4a написа:
Започна се. Левскари, юношки, знаят какво е Левски, Симов какъв тактик е и тн. Много правилно се назначава треньор, а не се оставя Симов.
Много ясно ! Всичко друго сме го гледали твърде много пъти...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:29 pm 
Аватар

Споменаха ги като контрапункт на Делио....какво да кажат, че им липсва ли??? И без треньори го взимахме този мач защото има достатъчно класа в отбора!
Симов да остава в щаба на Стоянович и да се учи!
Много правилни действия на Спас!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:33 pm 
Site Admin
Аватар

Цитат:
Словенецът пристига с екип от двама асистенти, като останалите представители в неговия щаб ще бъдат двама или трима българи. Един от тях ще бъде треньорът на вратарите Валентин Захариев, който след идването на Делио Роси работи в школата на "Герена".

Вероятно въпросните двама ще бъдат помощник треньор и кондиционен.Ако е така би трябвало Симов ще остане като помощник,което е оптималния вариант.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:37 pm 
Аватар

Дано оставят Вальо да тренира Полачек и Петър Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:42 pm 
Аватар

SouthSupporter написа:
И аз съм за Симов - Тодоров много повече от някакви балкански ментета, изкарали по половин или един сезон някъде си и идващи на бял кон. Младостта не е порок, нито опита. Някои са талантливи и имат успехи и без да са водили Барса и Реал. Мен лично този Стоянович адси много сме съмнява като специалист, без значение, че е станал шампион със Звезда и Домжале.

Симов определно ми хареса като изказване и поведение вчера. Очевидно е попил поне нещо от Роси, ако има акъл ще попива и от Славишата, ще се развива и в някой момент може да стане и треньор. Но да се оставя сега да води отбора.....да не ставаме смешни :lol: :bigok :smt006

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 8:50 pm 

Оборването на аргументи, които другия НЕ е направил е отличителен белег на воденето на дискусии в този форум. :bigok

Не разбирам защо тези от вас, които подкрепяха до последно Роси са против Симов. Той е последния представител на щаба на Роси и както сами видяхме използва неговата схема, неговия състав, само дето играчите не го мразят, а в малкото случаи когато се наложи той да взема решения действията му бяха съвсем адекватни.

Мнозинството от тези дето сте сега в подкрепа на Стоянович (дано му потръгне при нас) оперирате главно на принципа, марсианец да е българин да не е. Макар това да е по-безопасния избор искам само да ви припомня, че ако се придържахме стриктно към него, сега нямаше да имаме Мъри Стоилов. Не знам някой тук да има претенции и за това как Валентин Захариев си върши работата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:00 pm 
Аватар

Няколко пъти го пиша. Според мен, Симов вчера направи ужасни смени, които доведоха до изпускане на инициативата. За наша радост късметът ни покри.
Нямам против да се учи, някой ден може да стане добър треньор, но в момента е далече от нивото да води левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:08 pm 

Направи такива смени, каквито "дълбочината" на състава му позволи. Белмонт беше на един фал от изгонване. Нямаме алтернатива за смяна. Най-логичния избор беше да сложи единствения друг играч в наличност, което е играл на този пост. След като и той се контузи направи единствената логична смяна със защитник.

Претенции може да имаш само за смяната на Костов с Илия Димитров, но след като първия изпусна 2 стопроцентови положения, а втория донесе победата ако ще и само с правилно пласиране, не мисля, че можеш много да кажеш и по този въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:12 pm 
Аватар

До първата смяна водехме играта и имахме инициатива, но след това все едно друг отбор играеше с изключение на головата атака. До тогава си мислех, че сме открили БГ варианта на Юлиан Нагелсман :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:13 pm 
Аватар

Преводача за треньор??? Ново дъно копаем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:15 pm 

FLAME написа:
Няколко пъти го пиша. Според мен, Симов вчера направи ужасни смени, които доведоха до изпускане на инициативата. За наша радост късметът ни покри.
Нямам против да се учи, някой ден може да стане добър треньор, но в момента е далече от нивото да води левски.

Кое точно бе ужасно ? Смяната на Белмонт ? Ейолфсон след контузията на Найденов ? На този етап от подготовката как ти се вижда да държим инициативата 90 мин в Коматево ? Срещу Вадуц проспахме много повече и много по-ценно игрово време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:17 pm 

Мислех, че се ебавате за Симов и Георги Тодоров :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:22 pm 

Не Симов, а Тодоров трябва да е помошник на новия и не да се учи, а да помага! Така може да избегнем някои загуби от отбори които не могат два паса да направят.

Ако не той някой друг с опит в бг.

Така няма да повторим грешката с Роси!

А футболистите които не си харесват треньора да си намерят друг отбор!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:35 pm 
Аватар

je suis, Детелин. След като си изтърпи заслуженото наказание ще гази! Дайте му шанс! Българин, знае какво е Левски!!!!!!!!1111!1!!11!1 Даже знае как се случват нещата и в съдииството :bigok Какви са тези сърбо- словенски ментета,които не са пили Левскарско мляко... Само Детелин и юношки. Вън чужденците от моя Левски :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:46 pm 

2 неща ми правят впечатление.

1. Задължително е Обертан да бъде задържан. Това момче играе много силно и интелигентно. Без него сме за масата.

2. Трябва да се пробват удари от далечни и средни дистанции. Струва ми се, че срещу по-затворени отборчета това ще ни печели мачовете. Да не говорим, че вратарите и защитите в Кафявата лига са тотални неможачи.

Левски е на прав път с налагането на млади футболисти ( независимо от националността им ).

Дано новия треньорски щаб се нагоди бързо към ситуацията. За разлика от други години няма да се почва от 0-та, може да се надгради. Разбирам , че ситуацията е много напрегната. Привърженици и ръководство се намираме в тотална апатия. Изходът е поредни победи и добри мачове до срещите с гората и Литекс.

За мен, вчерашният мач свърши по най-добрия възможен начин. Гол в последната минута, много яко :smt007 :smt026 Видя се радостта сред всичките футболисти.

С Паулиньо, Нашименто и Тиам в състава, ще изглеждаме по коренно различен ( по-добър ! ) начин.

Само Левски :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:52 pm 
Аватар

Симов има още много да учи. Тодоров е пълна щета. Вчера тотално изпусна мача, но късмета го покри. Не мисля, че има място дори като треньор в школата. Новият леко ме притеснява, но отговаря на критериите ми за треньор на Левски. Имам надежда, че ще се окаже точния майстор, който да надгради над основата оставена от Дельо. Успехът му зависи изключително от редовността, с която Финягата ще плаща. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:52 pm 
Аватар

Изображение

Мъничета, вие така кога? :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:54 pm 
Аватар

Няма логика да се взима треньор от чужбина, а да не се плащат заплати в бъдеще. Пълно безумие би било...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 9:57 pm 
Аватар

Според мен Славишата се взима, за да пече ребра от 70лв. на скарата и плескавици срещу 800лв. брутна+бакшиш, така че не вярвам да е финансово бреме за клуба. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 10:00 pm 

Искам да направя едно уточнение на "дискутиращите" тук. Няма истински левскар, който да желае провал на един или друг треньор водещ Левски.

Всеки си има мнение свързано с треньора на отбора. Едни са аргументирани, други не, но така или иначе всички мислим едно и също на отбора и хората, които го водят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 10:06 pm 

:smt023
Именно, бачи :!:

В темата за Роси, написах какво мисля и ме емнаха масово. Времето ще покаже дали съм прав, с цялото си сърце се надявам да съм сгрешил.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 10:42 pm 
Аватар

Тцъ написа:
Симов има още много да учи. Тодоров е пълна щета. Вчера тотално изпусна мача, но късмета го покри. Не мисля, че има място дори като треньор в школата. Новият леко ме притеснява, но отговаря на критериите ми за треньор на Левски. Имам надежда, че ще се окаже точния майстор, който да надгради над основата оставена от Дельо. Успехът му зависи изключително от редовността, с която Финягата ще плаща. :loser2
Симов си бил водил мача. На Тодоров се използвал само лиценза.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 11:11 pm 
Аватар

Значи е подготвен една милимунда повече от Топчо. :smt085

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 11:18 pm 
Аватар

Доста рисковано е Симов да бъде оставен - най-малкото не е коректно и към самия него да го хвърляш в дълбокото без никакъв опит. Иначе искам да го похваля заедно с Гошо Тодоров, че успяха да вдигнат психологически отбора след провала с Вадуц и да се отървем от още евентуални катаклизми и лайна от всякакви нещастници. :smt026

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юли 22, 2018 11:21 pm 
Аватар

Оставете пича да работи бе, мизерници!
Взема мач в последната секунда. Какво искате повече?
Кур за чужденците! :strkstrk :blass

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 10120 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 338  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]