forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Мар 28, 2024 4:20 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]





Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 1:17 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 11:01 pm
Мнения: 26695
Аз пък си мисля, че ако имаше времето на Роси и играчите, които има щеше да е различно, но все тая. И трети отбор ще вкара във висшата лига, докато тука овчата глава и кокала ще правят анализи по телевизията и вестници с 200 броя тираж.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 1:20 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Май 07, 2014 3:00 pm
Мнения: 6410
Местоположение: София
Проблемът не са анализите. Проблемът е, че добрите ни мачове с игра, за последните 365 дни се броят на пръстите на едната ми ръка. В първенство с Бистрица, Славия, Пирин и Витоша. Турнирни битки с Бобов Дол и Вадуц, а даже включвам контролите.

По време на Мъри никой не е анализирал или пък по времето на Ясен Петров.

_________________
Батк-off + Гласувайте за Една Разумна България = зависимост


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 1:41 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Юли 02, 2009 1:32 pm
Мнения: 4612
garry.rodriguez написа:
Оф тоя Йоканович, 3 месеца грам напредък нямаше в играта. Спомням си го добре не беше много отдавна. Играхме един мач със Славия 1-0 в Овча Купел и това му беше на Йоканович. Да по-добър е от наще вифаджии, но не по-добър от опитните треньори като Муслин и Люпко. На нас ни трябват от втория тип треньори и го имахме и го изгонихме заради Мърко левскарчето, което не спря да плюе за едни 70000 дето Батков му ги обещал преди 100 години. Човека, който ни предаде и отиде в лит(*кс-етрополе. Моя любим футболист и треньор на Левски, който заедно с Наско се чуди как да се довлече в Левски срещу сериозна сума пари. Да не забравяме как Иво Тонев бе готов да се махне през 2012 само и само на Мъри да му осигурят Наско та да му пази гърба. Да не забравяме и колко пари е поискал миналата есен 3 пъти повече от Роси. Големият левскар Мъри. Отваряйте ги тия очи бе колеги. Издигаме на пиедестал някой си само защото е постигнал нещо с Левски преди време. Едно време се дразнех на хората в А сектор които плюеха Наско, а той ни водеше до титли и купи. Сега разбрах, че са били прави и такива кримки трябва да стоят далеч от Левски. Гиби, Михтарски, Пелето, Радуканков и тем подобни сребрелюбци.



За почивката не каза, но ми е интересно, ако шефа ти те уволни несправедливо и 10 години не ти даде честно изработени пари, при положение, че си най- успешният работник на този пост и си му донесъл в пъти повече приходи от сумата, как ще реагираш :lol:

След Роси и Йоканович ли разкрихме :bigok Не става- вкара израелски отбор в ШЛ и два отбора в Първа лига, вярно че не е в марката А група, но мисля, че може да се брой като успех :bigok

Как да се получи на Йоканович, като в отбора имаше само трагични играчи, не беше провел подготовка, а беше наследил една жадна такава и го оставиха цели три месеца да работи...

Всички обясняват, колко бил добър Любко и как веднага отбора играел добре, но изпускат факта, че наследи приличен отбор изграден от Стойчо Стоев. Не привлече 14 нови играча... Да не говорим, че и тогава зор вкарвахме и бяхме първи, защото спермогорец изпуснаха доста точки...

_________________
Los Zetas написа:
Пл.Димов е като Йети-доста хора са чували за него,малцина са го виждали :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 1:54 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 15090
Adepta написа:
SZ_FEN написа:
Какво значи казал? Поставяш ултиматум и заплашваш с напускане. Представи си ако аз бях следващия работодател на Роси какво щях да си помисля като видя, че е отпаднал от Вадуц или Жалгирис. Ако му пукаше за собствената репутация нямаше да допусне подобно нещо.

:smt005 :smt005 :smt005
На мен като не ми одобрят бюджет за проект и плаша с напускане, точно така става :smt006
Като ти кажат "няма пари" стискаш зъби и правиш врътки, работиш с наличното.Проблема е в липсата на 3-4 поста/футболиста. Не знам защо го обвинявате, че той бил изгонил Васко и Роман. Нали искахме по-добри от тях? Това, че не са ги взели е проблем на други хора.

Ти не си нито Роси, нито футболен треньор.

_________________
Клуб АЛЕМ - www.alem.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 1:59 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Май 25, 2006 6:43 pm
Мнения: 2487
@niki92 Верно, че Петрович наследи отбор от Стоев, но за няма и пет месеца направи това, което Стоев не успя за година и малко. И също така е вярно, че Топузаков, който беше с Петрович успя да съсипе всичко градено точно за 3 срещи и една ПОДГОТОВКА. Просто дедака си е треньор, вижда правилно къде да постави хората и кои хора ще му свършат работа веднага. Явно и много добре ги мотивира, а също така и има шибан късмет, който е част от играта. Той също не знае български, но където и да е работил става шампион или взима купата. Петрович е най-титулувания треньор дето сме имали и това скоро няма да се промени, освен ако на септубалския мангал резко не му се приходи в ЩутГард.
Още нещо да отчетем, в България дойдоха достатъчно именити италиански треньори - при умрелите беше оня Симони, при нас Роси. Единствения дето направи нещо беше Катуци, който май почина, лека му пръст. А той беше доста по-недоказан и млад от своите съименици.
Балканец ни трябва :levski

_________________
Станимир Стоилов:
"Няма значение дали ще махнеш някого, като не можеш да намериш по-добър от него."

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 2:52 pm 
Offline
Site Admin
Аватар

Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 11:55 am
Мнения: 10274
Трябваше да се доплати на Грант, Спас кат човек който не разбира много от футбол се беше афектирал от това че Роси е водил Лацио и как ще се кефят точните хора на това решение... тва е.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:00 pm 
Offline

Регистриран на: Нед Юли 02, 2017 7:40 pm
Мнения: 939
jordanofff написа:
Вкара два отбора във висшата лига, но НЕ СТАВА!11!1!!!1!1

Не става за тук! Люпко го каза има си треньори, които колкото и да са добри не са от маята на балканските специалисти, а Йока макар и сърбин си е с нов западен тертип на работа, нямащ нищо общо с балканският такъв. Много умеете да нападате, но малко се замисляте. Така и Иван и Андрей ви бяха проблема, няма да забравя как тогава ги защитавах. Стилиян Шишков и Милена Модева също бяха проблем. Топчо и Гонзо обаче не бяха проблем, това че докараха една сурия суеци в Левски не беше проблем. Не беше проблем и Тони Здравков, Пламен Димов беше добро попадение и по-добър от Дъстли и т.н. Имаше и едни боклуци от сектор Б които хвърлиха банани по Карвальо и Дъстли! Имаше и едни други пигмейчета които вдигнаха транспарант Сребреница, нож, жица и квото беше там на мача със Сараево. Същите тези махнаха Петев, под давлението на наркотици и финансови средства. Тогава ме нападахте защото бяха обявени за спасители на Левски! Разни престъпници, като Митко Картата и разни пернишки смешници. Няма да забравя как Kryten, защитаваше тоя международаден престъпник, защото бил дал много повече за Левски от мен. Един пък друг от тук ме изтри от приятели във ФБ щото казах че повече няма да стъпя докато тия не се изметът от Герена. После като ви дойде акъла същите тия ги обявихте за персона нон-грата. Така стана и с Пламен Димов и разните боклуци които ни надовлякоха от отборчета като Черноморец и Берое.


Последна промяна garry.rodriguez на Пет Юли 13, 2018 3:05 pm, променена общо 3 пъти

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:03 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Сеп 13, 2016 12:18 pm
Мнения: 3905
akela написа:
Балканец ни трябва :levski

Просто треньор ни трябва. Не физкултурник и не примирен дядка. Толкоз


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:04 pm 
Offline
Site Admin
Аватар

Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 11:55 am
Мнения: 10274
Да не преподпишат с Васко между другото е страшна грешка, тоя хуй Белмонт е страшен фигурант и конус. :?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:29 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 29, 2014 3:15 am
Мнения: 8382
Местоположение: Там
:bigok

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 12650
Топ куолити е Белмонт, ебаси ментето :bigok. Кевин Бру беше боК в сравнение с тоя пендел.

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Фев 15, 2015 4:15 pm
Мнения: 937
akela написа:
Просто дедака си е треньор, вижда правилно къде да постави хората и кои хора ще му свършат работа веднага.

Този дядо на преклонна възраст взе лимитирания Пиргов от Славия и тогава всички тука се чудехме, защо аджеба го вземаме. Е, видя се защо, само след няколко месеца същия стана национал. И най-фрапиращата разлика си пролича, когато Топчо беше назначен за старши треньор този футболист се превърна в бледа сянка на това, което беше при Петрович, като цяло и играта/формата на целия отбор.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:46 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 8:58 pm
Мнения: 6110
Adepta написа:
Не знам защо го обвинявате, че той бил изгонил Васко и Роман. Нали искахме по-добри от тях? Това, че не са ги взели е проблем на други хора.


Аз не съм искал по-добри от тях, а просто да останат. Бях сигурен, че ще стане точно това което стана - ще се махнат и по-добри няма да дойдат. Миналото лято тоя филм вече го гледахме, само че с главно действащо лице Жоро Костадинов. Не знам защо някой е очаквал нещо различно. Точно по тая тема бая поспорих с Никича, дето ми обясняваше че 100% махаме Васко и Роман и взимаме на тяхно място Паулиньовци само.

_________________
ДипломатО написа:
КГБ са инфилтрирали американското общество с неомарксисти преди 50 години за да го сринат, сега ще го инфилтрират с неконсерватори за да го спасят.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 3:50 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 12650
Другото лято ще е по-тежко : Яблонски, Цветкович, Обертан, Жорди и Кабрал ( ДАНО!!!) стават свободни агенти. Най-вероятно ще продадем поне двама от тях зимата, а лятото Милош, Кабрал и Жорди просто ще си тръгнат, защото никой няма да даде пари за тях. Далновидно ръководство, добри договори и заплати, всичко е точно. НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ БААААААААААААА !!!

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 9:30 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 24, 2006 8:00 pm
Мнения: 40364
Хахохаха, Роси не става, Йоканович не става....велико бе, велико! И Конте не става, и Анчелоти, и Гуардиола, и Трапатони, и Моуриньо, и Хайнкес....не стават бе, никой не става! На нас ни трябва треньор, дето няма да ми иска играчи, ми с Кабрал, Стаси, Найденов, Буш, Белмонт ще бие всички (без резаните), ще влезе в групите на ЛЕ, и ще е пред тирето! А такива колкото щеш - тва Кокала, тва Сухия, тва Митов, тва Вуцан, тва Херо, тва Гочето....да не е един и двама! Тва ни е основния проблем, а не "ръководството", което не може да зареди магазина, да оправи терена, да боядиса две стени и да изчисти боклуците пред стадиона, камо ли да докара някой бек, или нападател дето не се спъва в топката... Тва ще да е!

_________________
С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ
С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ
С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ
С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 9:55 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 25, 2008 8:52 am
Мнения: 26522
Местоположение: София
Нямаш оправдание да падаш от Вадуц, та ако ще ръководството една стена да не е боядисало.

_________________
Само Левски - българското "Добър ден"!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:17 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Май 14, 2018 7:15 pm
Мнения: 428
То и от Тампере, Люцерн, Сараево, Иртиш, БАТЕ и прочие нямахме право. :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:23 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Май 25, 2006 6:43 pm
Мнения: 2487
Тъкмо това, че в 2/3 от тия случаи отпадахме от некадърници, не дава никакви позитивни карти в италианската колода. С какво ще е по-добър Роси, ако отпаднем от Вадуц. Надявам се да ни спести това взаимно унижение.

_________________
Станимир Стоилов:
"Няма значение дали ще махнеш някого, като не можеш да намериш по-добър от него."

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:25 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 28, 2004 7:55 pm
Мнения: 16875
Местоположение: Sofia/Glasgow
Падането от Вадуц е СЛЕДСТВИЕ на това, че ""ръководството", не може да зареди магазина, да оправи терена, да боядиса две стени и да изчисти боклуците пред стадиона, камо ли да докара някой бек, или нападател дето не се спъва в топката..."

Това се опитва да ви обясни Wildkid. :smt006

_________________
"Народе, народе, мaйцу ти ебем
oт слово бегаш, на куршум налиташ"


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:32 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 25, 2008 8:52 am
Мнения: 26522
Местоположение: София
Разбирам какво иска да обясни, не споделям мнението му обаче. Липсата на резервен ляв бек, на боядисана ограда и евтини ребърца не оправдава загуба от ВАДУЦ. Не и когато си треньор с претенции. Не и когато имаш качествени играчи. Щото имаме такива. Ако бяхме с Даниел Димов, Пачека и Илиян Йорданов - ОК. Ама не сме.

_________________
Само Левски - българското "Добър ден"!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:36 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 24, 2006 8:00 pm
Мнения: 40364
Ок. Само да не се окаже след 2 години, че тоя смешния Вадуц играе редовно в ЕКТ и е смешен в очите на тия, дето не са играли с него и ги мислят за готвачи и бръснари, а те не са... нещо като БАТЕ....
И не, не казвам, че не би трябвало да ги бием. Казвам само, че не са аборигени, за каквито ги мислят всички.

_________________
С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ
С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ
С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ
С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 10:40 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 25, 2008 8:52 am
Мнения: 26522
Местоположение: София
Е те играят редовно в ЕКТ, понеже са ботушари от Лихтенщайн. Това е втородивизионен швейцарски отбор. Майната му, че са от Лихтенщайн. Втора дивизия, не на Англия а на Швейцария. И те дори не са водещ отбор в нея. И на всичкото отгоре са с чисто нов отбор. А ние уж се бяхме развили, бяхме напреднали, а накрая падаме от тия абсолютни смешници. И не, не ги виждам в ШЛ, честно.

_________________
Само Левски - българското "Добър ден"!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 11:08 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 7:11 pm
Мнения: 9071
Всеки има право да си среже вените :strkstrk
Само едно ми е чудно за критикарите - видяхте ли какви чутовни издънки станаха този кръг? Май не сте. А на нас ни липсваха 2-ма от 3-ма много важни играчи.
SZ_FEN написа:
Ти не си нито Роси, нито футболен треньор.

Принципа е същия - скачаш според тоягата. Ако е футболен мениджър като онези в пробитата Висша лига и си прави селекцията има някакъв резон. Но тук не е и той не е такъв.
И какво означава "дайте 1-2-5 милиона за селекция или напускам" и шефа ти казва "ми нямаме" и ти обиден си тръгваш?
Zlostar_1111 написа:
Adepta написа:
Не знам защо го обвинявате, че той бил изгонил Васко и Роман. Нали искахме по-добри от тях? Това, че не са ги взели е проблем на други хора.


Аз не съм искал по-добри от тях, а просто да останат. Бях сигурен, че ще стане точно това което стана - ще се махнат и по-добри няма да дойдат. Миналото лято тоя филм вече го гледахме, само че с главно действащо лице Жоро Костадинов. Не знам защо някой е очаквал нещо различно. Точно по тая тема бая поспорих с Никича, дето ми обясняваше че 100% махаме Васко и Роман и взимаме на тяхно място Паулиньовци само.

Жадното ги изгони и каза, че той лично с Боримиров ще гради отбора с пили левскарско мляко. Роси казва, че ще се гради с по-добри, но за такива явно пари няма да се отпуснат на този етап. Не мислиш ли, че има разлика в ситуациите?

_________________
blue_master написа:
Да комбинираш Челси - Арсенал, Киево - Юве и Ботев Пд - Локо ПД е като да изпробваш последователно Лиса Анн, Миа Халифа и Сашка Васева.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 11:10 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Юни 25, 2008 8:52 am
Мнения: 26522
Местоположение: София
Видяхме, че Мьолде паднаха от някакви мотокари. Даже не се сещам от коя държава са въпросните. Освен да съм доволен, че ние се орезилихме по-малко от тях?

_________________
Само Левски - българското "Добър ден"!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 11:17 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 20, 2012 2:49 pm
Мнения: 1487
Щом търсим оправдания за загуба от Вадуц, положението верно е плачевно


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 11:20 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 8:58 pm
Мнения: 6110
Adepta написа:
Жадното ги изгони и каза, че той лично с Боримиров ще гради отбора с пили левскарско мляко. Роси казва, че ще се гради с по-добри, но за такива явно пари няма да се отпуснат на този етап. Не мислиш ли, че има разлика в ситуациите?

Не! Причини различни - резултат един.
Цитат:
Ако хората не извлекат уроци от историята, то те са обречени да правят едни и същи грешки.

_________________
ДипломатО написа:
КГБ са инфилтрирали американското общество с неомарксисти преди 50 години за да го сринат, сега ще го инфилтрират с неконсерватори за да го спасят.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Юли 13, 2018 11:44 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Дек 03, 2007 6:08 pm
Мнения: 15090
Adepta написа:
Всеки има право да си среже вените :strkstrk
Само едно ми е чудно за критикарите - видяхте ли какви чутовни издънки станаха този кръг? Май не сте. А на нас ни липсваха 2-ма от 3-ма много важни играчи.
SZ_FEN написа:
Ти не си нито Роси, нито футболен треньор.

Принципа е същия - скачаш според тоягата. Ако е футболен мениджър като онези в пробитата Висша лига и си прави селекцията има някакъв резон. Но тук не е и той не е такъв.
И какво означава "дайте 1-2-5 милиона за селекция или напускам" и шефа ти казва "ми нямаме" и ти обиден си тръгваш?

Въобще даже не е същия. Някои хора са в положение да могат да заплашват с оставка (Роси), други не са (ти).
Означава, че след като усещаш наближаващия провал, си спасяваш репутацията за да можеш после да си намериш нова работа поне толкова добра колкото сегашната. Ето ти един нагледен пример защо не са необходими 5 милиона когато си на зор. Като нямаш кинти за втори Тиам, оставяш Васко. Като треньора не ще Васко, вземаш му Меледже. Не е същото като втори Тиам, но не е и като Белмонт на този пост.

Разговора започна от това, че можеше да натисне да му докарат някои от най-необходимите играчи още по време на подготовката.

Ако не разбираш какво искам да кажа, ще ти го кажа по български, дори чисто левскарски начин. Помниш ли последствията от "колкото повече гледам чуждите играчи, толкова повече харесвам нашите"?

За това говорим в момента. Не се ли запънеш, няма кой да ти обърне внимание.

Нали разбираш, че след тази загуба, мача във вторник ще даде "наклон" на целия ни сезон, а според някои хора от форума и на сезоните след него. Няма вариант в който ни люмка Вадуц и Роси, Обертан, Паулиньо, Яблонски и Холмар остават в отбора до края на сезона. Няма вариант ако това стане, ние да спечелим трофей.

Усещаш ли ефекта на доминото?

_________________
Клуб АЛЕМ - www.alem.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2018 12:18 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 12650
Същото важи и за отпадане от жалкари като Жалгирис, но дайте първо тия да ги бием, че имам от онова приятно чувство, което имах и преди палавия финал с цирковата трупа на Венци, която би като гост някакви финландци, които са поне от първа дивизия на Финландия...

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2018 12:21 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Яну 31, 2016 12:27 am
Мнения: 6114
Местоположение: Оркистан
Спасе, вечеряй с:
https://www.transfermarkt.com/leonardo/ ... ler/241163
:pastor :pastor :pastor Този е убийствен, в Сърбия ги правеше луди. А какъв удар има, леле майко. :smt007 :smt007 :smt007

_________________
Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на ПФК Левски - благодарим Ви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Съб Юли 14, 2018 12:24 am 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 13542
Нема пари за вечеря

_________________
За ЛЕВСКИ - всичко! От ЛЕВСКИ - нищо!


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com