forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 04, 2025 9:56 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 235  Следваща

Кой отбор подкрепяте?
Англия 22%  22%  [ 30 ]
Белгия 12%  12%  [ 17 ]
Франция 12%  12%  [ 16 ]
Хърватия 54%  54%  [ 74 ]
Общо гласове : 137
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 2:58 pm 
Аватар

Щото на миналото световно кръвосмешенията не завършиха 4-ти в група с ВековнаЪ КостаЪ РикаЪ :loser2 :bii_chorbata :bii_chorbata, а 2010 минаха групата след клизми срещу АлжирЪ и СловенияЪ :smt026 :lol:

Последна промяна Knoxville на Вто Юли 03, 2018 2:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 2:58 pm 
Аватар

Британеца написа:
Тази вечер ни е Рубиконът, братя сектанти :pastor Ако се осерЕМ срещу Колумбия, ще бъдем подложени на нечовешки гаври :? БиЕМ ли днес, ще дойде!
Three lions on a shirt :lsfc3

И да паднеМЕ и да биеМЕ, в крайното класиране на това световно, пак ще СМЕ пред последната в група от 4 отбора, зад братска Южна Корея, клета Дюнерландия. :bigok

И то за следващите 4 години.. поне. :lol: :strkstrk :loser2

Нека не се разсейваме и от този факт. Редно е. Трябва да сме обективни и толерантни. :loser2 :bigok

Wildkid написа:
Че откога е нужно да се правят каквито и да е заклинания за това инбредите да се издънят? :bigok

Може и да не е нужно, но този път определено има недостиг по КООП-те на изброените продукти. Злите езици твърдят, че крачетата от гарван, всъщност са "пребоядисани" пилешки. :loser2 :bigok :strkstrk :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:00 pm 

Така и не разбрах защо феновете извън Европа са в такова мнозинство повече. Верно ли е някакъв бойкот на Путин и мафията това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:16 pm 
Кое е комплексарското. И какви чорбарски аргументи? :smt005 :smt005 Какви по-точно аргументи може да има човек за ЧУЖД НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО, освен победи и купи? Вие англичани ли сте? Сантиментални и исторически подбуди ли имате различни от чисто кво става на терена? Сигурно и мразите Аржентина заради враждата около Фолклендските острови и я взимате присърце. :lol: Естествено, че за ЧУЖДИ НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ единствените спорове/аргументи може да са кой е победител/шампион и кой е лузър комплексар, който все си татуира купата преди първенство, а се прибира с кур в устата. Какви са аналогиите с чорбари и тенекии не разбирам. Там нещата са идеологически, лични, исторически, национални ако искате. Тва другото са чужди национални отбори и няма други аргументи освен мачове и победи/загуби. :lol:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:18 pm 
Аватар

Eми и ние над това се концетрираме де. :loser2
Загуба, последно място зад вековения и братски народ Южна Корея, билета към дома, сега вкъщи на спокойствие хапват сополи и така. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:23 pm 
ДипломатО вика, че ВИЕ сте Левски, щото не разбрах защо, а НИЕ сме чорбарите щото ни интересували купи и титли. :cry:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:25 pm 
Аватар

Британеца написа:
Тази вечер ни е Рубиконът, братя сектанти :pastor Ако се осерЕМ срещу Колумбия, ще бъдем подложени на нечовешки гаври :? БиЕМ ли днес, ще дойде!
Three lions on a shirt :lsfc3

Хайде, хайде, хайде! :pastor Паля свещите! :pastor Вадя иконите! :pastor Drinking all your vodka... :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:26 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
ДипломатО вика, че ВИЕ сте Левски, щото не разбрах защо, а НИЕ сме чорбарите щото ни интересували купи и титли. :cry:

Нищо, ще изпеем God save the Queen довечера и ще го пишем, че е имало да става. :bigok :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:36 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Кое е комплексарското. И какви чорбарски аргументи? :smt005 :smt005 Какви по-точно аргументи може да има човек за ЧУЖД НАЦИОНАЛЕН ОТБОР НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО, освен победи и купи? Вие англичани ли сте? Сантиментални и исторически подбуди ли имате различни от чисто кво става на терена? Сигурно и мразите Аржентина заради враждата около Фолклендските острови и я взимате присърце. :lol: Естествено, че за ЧУЖДИ НАЦИОНАЛНИ ОТБОРИ единствените спорове/аргументи може да са кой е победител/шампион и кой е лузър комплексар, който все си татуира купата преди първенство, а се прибира с кур в устата. Какви са аналогиите с чорбари и тенекии не разбирам. Там нещата са идеологически, лични, исторически, национални ако искате. Тва другото са чужди национални отбори и няма други аргументи освен мачове и победи/загуби. :lol:

Сигурно и Турция, Сърбия и Румъния би подкрепял така пламенно, ако показваха чуден футбол :strkstrk Пееше ли РАССИЯ на всеки мач, гледай колко са добри, ще играят на четвърт финал :bigok

Бразилия са с най-много купи, предполагам си сменил ботуша с джапанка havaianas :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:42 pm 
Добре, де, обясни ми ясно аргумента и аналогията с Англия = Левски, ако си от Германия, Италия и Бразилия = чорбари заради титлите/купите. Сигурен съм, че не можеш. :D
От Левски сме по идеологически причини, семейна традиция, историческа, социално-политическа конюнктура и разбирания за страната ни. Как това се съотнася към чужд национален отбор, не знам. Към тях може да имаш симпатии заради страната, футбола и успехите им. И на база последното просто отбелязваме факта, че едните са супер сили - Бразилия, Германия и Италия, а другите са откровени лузъри обаче със самочувствието на Мис Тигрова дето все носят нещо хоум и все е хоята... :bigok Няма лошо да си от Англия щото те кефи първенство, страна и т.н., ама да маскираш футболното лузърство с някви аналогии на Левски/умрелите, е тъпо.

Кой на световното са примерно жАлтите? А Локо София?

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:43 pm 
Site Admin
Аватар

:strkstrk :strkstrk :strkstrk КОЙТО ДНЕС НЕ ГЛЕДА МАЧА НА АНГЛИЯ ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:44 pm 
Аватар

Обяснявам ти я. По възможно най-краткия начин. Харесал съм си некъв отбор и не ми дреме дали и колко тенекии има. Точно както харесвах Левски като дете без да имам понятие от тенекии. А като слушам някой да ми ляля за тенекии от преди емнайсе години ми звучи чорбарски.
Ако ми дремеше, трябваше да ги сменям през няколко години или така нареченото припознаване.
Применро Юнайтед като изпревари Ливърпул да "мина от другите, щото те вече са най-добррите" и т.н. За мене т'ва е олицетворение на чорбарщината и желанието да си винаги от силните на деня + нема им стъпим като паднат.
Иначе харесвам и Италия, и Холандия, но ги няма. От другите "лузъри" харесвам Аржентина и Хърватска. Даже и Уругвай дано го набият на Франция, ама на дали.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:46 pm 
Що се напъвате толкова много за тая купа и присъства във всяко мнение, като не ви интересува? :strkstrk Не е ли тва по-скоро комплекс? Да се обясняваш как не те ебе за титли и как който ги има е чорбар, а същевременно да ти е единствената болна амбиция...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:49 pm 
Аватар

Много едитвах и точно това явно остана изтрито.
Естествено, че ми дреме за купата и искам отборът дето харесвам да я вземе. Ама не го харесвам заради това ,че я е взимал емнайсе пъти преди емнайсе години :smt006 А всички тия провали в миналото ще направят едно спечелване много по-сладко :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:50 pm 

Ксения с каква фамилия е?
Или направо давай Инстаграмата. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:53 pm 
Аватар

Скоро ще е Македонска. :bigok
После да се опише сватбата в темата за орките. :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:56 pm 

Мисля че имаше тема или поне дискутирахме и пускахме снимки кой от къде е ебал от бившия СССР, беше интересно. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:56 pm 
Аватар

Давай инстаграмата преди да сте се оженили, че после рускините си удвояват размера на всеки 2-3 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:58 pm 
Аватар

Това с рускините май наистина го има като тенденция. Като млади изглеждат страхотно и в един момент стават ебати разплутите тьотки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 3:59 pm 
Аватар

Ксения Собчак ли си търбушил? Кога ще ставаш кмет на Питер?Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:04 pm 
Аз лично имам вечен респект към всеки ебал албанка. Тези имат убийствени мадами, особено по западна Европа, но абсолютно всички имат по 5 братя и 10 братовчеди, които всички са каратисти и ножари, гледат на сестра си като зеницата на окото и а дори си мигнал неправилно ти се изрежда цялата албанска мафия отпред и отзад и на места, на които не си предполагал, че имаш нещо за минаване :strkstrk Горко ти ако нещо я преебеш или нараниш. Мятат те с колелото в чувал...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:05 pm 

Не отклонявай темата и давай инстаграм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:07 pm 
Морозова е фамилията, ама не давам нищо, щото форумът ще ме злепостави, а и аз се представям в абсолютно друга светлина пред нея, нищо общо с кой действително съм :bigok

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:14 pm 
Аватар

С това име Ксения Морозова сигурно има 1 милион рускинчета :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:16 pm 
Аватар

Аз покрай контактите ми през годините с немци и англичани състуденти, колеги и познати съм останал с впечатлението, че немците далеч не смятат англичаните за кой знае какъв противник във футбола, което далеч не може да се каже за последните :smt006 Нещо като отношението на жАлтите към нас, за тях сме били винаги противник номер едно и една случайна победа ги топли после 10-15 години.

Немците 100% ще ги боли много повече ако паднат от ХоландиЕ или пък недай си боже оранжевите да станат световни шампиони :lol: Е тогава вече сигурно ще умрат от яд.

Англезите сега им е много повече кеф, че Германия се изложи както никога, но то наистина, кога се е чуло и видяло немците да отпаднат преди тях. Мен лично ме дразни много огромното им самочувствие без покритие, и това е винаги на всяко едно първенство от както се помня. Една случайна победа или благоприятно развитие на нещата и се почва с надъхването и възхваляването. Единственият път когато имаха симпатичен отбор и дори имах леки симпатии към тях беше на европейското 1996-та когато бяха с Шиърър и Гаскойн, но както винаги става при тях се срещнаха с Германия и се наядоха по най-болезнения начин.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:16 pm 
Е те имат четири имена. Аз за две седмици не срещнах някой руснак, който да не е Серьожа, Миша, Владимир или Никита.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:19 pm 
Аватар

Андреас Мьолер, който всъщност е доста голям противняк. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:20 pm 
Аватар

antonatan написа:
С това име Ксения Морозова сигурно има 1 милион рускинчета :bigok

Това е първият резултат във Фейсбук през Гугъл, така че докато не получим истинския инстаграм, тази е изгората на Оахкатцелшоаф :bigok
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:22 pm 
Аватар

В инстаграмата намерих неква дето ѝ е пълен профила със снимки от екзотични места ама май е женена :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 4:31 pm 
Бахти нахалниците. Стига ровили, че да не намерили... От форума ме е страх повече отколкото от спин.

Изображение

Върнете се в началото

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7038 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 235  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]