forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Юли 23, 2025 11:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 388  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 6:08 pm 
Аватар

Цитат:
Левски продължава с звездната селекция

Отборът на Левски е много близо до подписите на Владимир Гаджев и Валери Домовчийски. Двете супер зведи са отклонили оферти от Китай и вече са в офисите на клуба за да подпишат договорите си с Левски. Нека припомним, че халфът изкара повече от добра година в родината на футбола Англия и се превърна в любимец на всички фенове на острова, преди да иде да си отпочине в Кипър за година.
Високо интелигентният нападател, познат с богатият си речник и умелото боравене с думите по време на интервютата си пък направи същото в Германия, след като бе продаден за огромна сума, след като вкарваше по над 20 гола на сезон при предишният си престой на Герена. Вторият идва по изричната препоръка на легендите на Левски, след като един от тях заяви в прав текст, че сините имат нужда точно от такъв тип световна звезда. Преговорите са водени лично от собственика на "сините" Спас Русев. Според думи на запознати и близки до собственика, условията са договорени изключително лесно, въпреки величината на двамата футболисти. "Разбрахме се за две минути, не като с онова менте французина, дето искаше да гледа базата" казал силният човек на Герена пред запознати.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 6:14 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Остана да върнем Тополата,и ще стане бахти цирка. :smt005

Е ние си го върнахме ,ама да тренира юношите :bigok
На какво ли ще ги научи ми е много интересно :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 6:25 pm 
Аватар

Питайте директора на дюш. Той трябва да е наясно

Последна промяна New Order на Пон Юли 02, 2018 6:39 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 6:28 pm 
Аватар

Ето това е треньор за йоноши, не като онова австрийско менте :smt007

Цитат:
Левски е отправил оферта към изключително класен шведски футболист, но той е отказал да дойде в София. Става въпрос за национала на "тре крунур" Александър Милошевич, съобщава местното издание Fotboll Direkt.

По принцип футболистът бил склонен да дойде на "Герена", но в последния момент за него дошли оферти от испанската Примера дивисион, както и от два от грандовете в руския шампионат. Затова той отклонил предложението от София.

Милошевич е на 26 години и се подвизава като централен защитник. В момента той носи екипа на АИК Стокколм, но е обявил на клубното ръководство, че иска да поеме отново в посока чужбина. '

Бранителят се е подвизавал в Бешикташ и Ризеспор в Турция, а в Бундеслигата е носил екипите на Хановер и Дармщад. За мъжкия национален отбор на Швеция има 5 мача, а за различните младежки формации - 29 мача с 3 гола. Той има и 5 мача за сръбския национален отбор до 17 г.

Левски търси централен защитник за алтернатива на Холмар Ейолфсон и Давид Яблонски. Първият беше част от състава на Исландия на Световното първенство, но не записа минути. Заместниците на дуото сега са Аймен Белаид и Деян Иванов, но Делио Роси иска по-опитни опции в тази зона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 10:05 pm 
Аватар

Ferio написа:
Ае вие нормални ли сте да пускате подобни глупости бе?
Ебавам БеВеПе-то и си отварям темата, където лъсва някакъв дебелак по бански.... :ohmygod2
Колегите щяха да ме разберат, ако е някаква мацка, ама тоя шкембак... :loser2

Какво дъно удари форума - в темата за трансфери дори няма спекулации, а само снимки на някакви голи дебелаци! Срам! :smt006
Много си нов във Форума явно. :bigom

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юли 02, 2018 11:56 pm 

New Order написа:
А защо Мъри не обели и дума за несправедливото отношение на спермогорец към неговия приятел и ментор Херо?

А не съм го чувал и да говори за несправедливото отношение на Лестър към Раниери, както и на Царско село към Вили. Според мен причината е, че го е яд че не е на хранилката в Левски и иска някое постче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 12:05 am 
Аватар

Goviado написа:
Ferio написа:
Ебавам БеВеПе-то и си отварям темата, където лъсва някакъв дебелак по бански.... :ohmygod2

Какво дъно удари форума - в темата за трансфери дори няма спекулации, а само снимки на някакви голи дебелаци! Срам! :smt006
Да върнем Cumshot ерата обратно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 12:15 am 

Супер беше къмшот ерата, доколкото си спомням аз я измислих и ми беше като дете. :( Зли модератори и админи я убиха :(

Оттогава най-умното което съм измислял е буферният пост :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 12:25 am 
Аватар

Goviado написа:
Ferio написа:

Така е.
С моята едногодишна история, която е малко по-малка от цяла история на тирето, няма как да се меря с хилядолетната такава на форума! :loser2
Прекланям глава и си водя записки.

Първата беше:
Не отваряй “Некултурната” в офиса.

Сега дописвам втората:
Всяка тема може да бъде скрито копие на “Некултурната”.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 7:39 am 
Аватар

Omraz написа:
Супер беше къмшот ерата, доколкото си спомням аз я измислих и ми беше като дете. :( Зли модератори и админи я убиха :(

Шарки беше :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:04 am 
Аватар

spurs написа:
New Order написа:
А защо Мъри не обели и дума за несправедливото отношение на спермогорец към неговия приятел и ментор Херо?

А не съм го чувал и да говори за несправедливото отношение на Лестър към Раниери, както и на Царско село към Вили. Според мен причината е, че го е яд че не е на хранилката в Левски и иска някое постче.

За хранилката си е твое мнение. Може да не съм съгласен с него, но имаш право на такова.
Моят въпрос беше продиктуван от някои думи в изказването на Мъри.
Цитат:
Има по-голяма търпимост към чуждите треньори, по-голямо уважение от медии и фенове, но в крайна сметка българските треньори винаги сме били малко от онеправданата страна, но явно има и защо. Нашата кожа прекалено лесно я предаваме.

Цитат:
Това, че треньорите не са единни е един от проблемите, който имаме. Дълги години не можем да се обединим.

Какъв по-удачен момент да даден личен пример и разкритикува спермогорец и домусата? Да попита защо изгониха приятеля му Херо и докараха бразилско менте? Вместо това
Цитат:
Но е явно, че Лудогорец е много напред в развитието си като клуб. Клуб, който строи стадион, има собствена база, вече е изпреварил всичките ни водещи клубове с километри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:17 am 

Suum cuique написа:
Omraz написа:

Шарки беше :loser2

Колебаех се и аз дали бях аз или той, но съм бил аз. :lol:

viewtopic.php?f=5&t=9910&p=1412768&hilit=%D0%BA%D1%8A%D0%BC%D1%88%D0%BE%D1%82#p1412768

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:29 am 

Имам предчувствие, което не се базира на никакви факти, че един от следващите клубни отбори, които ще води Станимир Стоилов, ще бъде Лайногорец.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 8:36 am 
Аватар

Omraz написа:
Супер беше къмшот ерата, доколкото си спомням аз я измислих и ми беше като дете. Зли модератори и админи я убиха

За историята на човечеството, изобретяването на буферния пост е от значение съпоставимо с откриването на пеницилина!
Малко са откритията с такава важност, които са спасили тилкова много съдби от модераторски произвол! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:09 am 
Аватар

Факт е че Омраз откакто стана модераст затъпя и не измисля нищо вече. :(

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:11 am 
Аватар

New Order написа:
Omraz написа:
Супер беше къмшот ерата, доколкото си спомням аз я измислих и ми беше като дете. Зли модератори и админи я убиха

За историята на човечеството, изобретяването на буферния пост е от значение съпоставимо с откриването на пеницилина!
Малко са откритията с такава важност, които са спасили тилкова много съдби от модераторски произвол! :bigok
Може само да си представяме какво би било, ако кирилизатора заработи... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 9:30 am 
Аватар

Proba proba edno dve.
п.с. Още не работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 10:45 am 

New Order написа:
spurs написа:
New Order написа:

За хранилката си е твое мнение. Може да не съм съгласен с него, но имаш право на такова.
Моят въпрос беше продиктуван от някои думи в изказването на Мъри.
Цитат:
Има по-голяма търпимост към чуждите треньори, по-голямо уважение от медии и фенове, но в крайна сметка българските треньори винаги сме били малко от онеправданата страна, но явно има и защо. Нашата кожа прекалено лесно я предаваме.

Цитат:
Това, че треньорите не са единни е един от проблемите, който имаме. Дълги години не можем да се обединим.

Какъв по-удачен момент да даден личен пример и разкритикува спермогорец и домусата? Да попита защо изгониха приятеля му Херо и докараха бразилско менте? Вместо това
Цитат:
Но е явно, че Лудогорец е много напред в развитието си като клуб. Клуб, който строи стадион, има собствена база, вече е изпреварил всичките ни водещи клубове с километри.

Ами аз съм сигурен, че ако бяха питали Мъри за Херо, щеше да каже че и за него се отнася това - в цитата, който си дал, говори общо. То Ил Ил го каза, дето доколкото знам не се обичат много с Херо, пък какво остава за Мъри. А иначе в изказването му основната теза е за това че трябва да си оправиш стадиона и да имаш база - какво странно има, че дава пример с Лудогорец? В крайна сметка е абсолютен факт, че са ни изпреварили с километри.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 10:59 am 
Аватар

Мъри не е казал нищо невярно, само че явно и той е адски далеч от реалността в нашия клуб. Много е лесно всичко, когато всичко в клуба ти е наред (включително, когато държавата ти помага да "си построиш стадион", когато удобно са ти убили всякаква конкуренция у нас, за да можеш по-лесно да се навреш в големите пари, когато си затварят очите за финансирането ти първите 2 години, че да можеш да налееш и т.н.). Да, ако всичко в Левски беше наред, вероятно Мъри щеше да може да прави същото, което и Роси, от Казахстан по телефона. Само че при нас нищо не е наред, и то не е наред не отсега, а от повече от 10 години. И ние нямаме и скоро няма да имаме много от нещата, които трябва да има един професионален клуб още доста време. В момента се опитваме да закрепим по някакъв начин първия отбор, с купуването на някакви що-годе читави играчи, прекратяване на практиката "цял нов отбор на всеки 6 месеца + нов треньор" и да се надяваме, че работата ще даде някакъв резултат, от който да можем да тръгнем нагоре. Или, поне според мен, това прави Спас. За мен тоя подход не е изцяло правилен (има правилни части от него, но не и цялостно - за мен промяната трябва да започне едновременно на всички нива и да върви поетапно), но това вече няма значение. А докъде ще я докараме - предстои да видим.

Мъри не е прав единствено с това, че "треньора отговаря за всичко". Той самият много добре знае, че не зависи от треньора да се привлекат необходимите играчи. Треньорът може само да ги поиска - било то като " профил", било като конкретни играчи. А дали ръководството ще ги привлече - наистина трябва да се пита ръководството. Естествено, треньорът трябва да има реална преценка какви играчи може да има и какви - не, щото иначе всеки ще каже "вземете ми Роналдо, Неймар и Азар", но все пак не треньора ги купува и привлича.

За съжаление имам подозрение, че тая година Спас направи фатална грешка, която може и да презака сезона и със сигурност ще изяде главата на Роси. Спас разчиташе, че ще вземе тоя Вили, и се надяваше той да движи селекцията, поискана от Роси. Вероятно, впрочем, Мариани дойде по препоръка именно на Вилито. Само че Вилито ни пя, и сега изведнъж се оказва, че се закъсняли брутално. Роси има нужда от определени играчи, всички го знаят, ръководството знае какви трябва да са те, обаче не е направено нищо. Така че талянското менте май си е съвсем прав в случая.....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:04 am 
Аватар

Последното смятам, че е напълно възможно, но се съмнявам да е толкова наивен Русев. Според мен проблемите ни се дължат основно на това, че все още не можем да си позволим купуваме футболисти. А като разчиташ на свободни агенти отнема повече време. Всъщност може да не отнеме повече време ако претупаш нещата и вземеш първия Нар, Диаби и подобни клоуни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:06 am 
Аватар

Само че домусагаспор първо взеха играчи и дръпнаха, после строиха. Или поне успоредно. Ако си бяха направили базата, стадионите, терените и да кажем, че бяха привлекли множество таланти, дали щяха да са толкова на плюс? Дали щяха да продават за толкова пари? Дали щяха да изкарват толкова пари? Дали щяха да станат шампиони толкова пъти и да играят толкова пъти в групи от евро турнирите? Това са въпроси, но не ги задавам, всеки да си отговори сам. Мъри не е прав за това. Да, може да е добре да се гради по този начин, но ето, че и по другия става. Не коментираме как си купуваха съдиите, и дори последната година как го направиха, да ги побутнат в няколко мача, още преди да са дръпнали с осемстотин точки. Така че, трябват ни добри трансфери, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, постоянен отбор, и възможно най-напред в турнирите. Иначе ще чакаме да направим база, около 5 години, стадионът(а пари от къде?) и т.н. Няма да стане така :)

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:09 am 
Аватар

Домусите започнаха начисто точно, когато ние и мъртвите бяхме затънали в дългове от по 20-30 милиона лева. Разбира се, за това са виновни идиоти като Батков, когото свариха като жаба, демек преди да се усети че нещата тръгват назле.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:16 am 
Аватар

Споделям мнението на Мъри за харченето на парите в Левски и че когато си взел 21 нови миналия сезон и двама нови през сегашния, да искаш още играчи означава, че има нещо тотално сбъркано в отговорниците за трансферите. 23-ма футболисти е група, с която да изкараш цял сезон без никакви проблеми, а ние взехме толкова, започнахме миналото лято с поне 12-13 след чистката на Митов и пак имаме един ляв бек, един десен бек, ? читави вратари ( не го знаем новия какъв е), един опорен халф- разбивач ( Белмонт, Жорди, Нашименто и Мариани не са силни в отнемането на топката, Васко беше приличен в това отношение ), максимум един плеймейкър ( ако Мариани е читав, Вутов е карикатура на футболист ), един централен нападател и то леко спорен ( Ривалдиньо няма да го коментирам, Костов е приличен играч, но не е точно таран ). При серия от контузии, титулярният ни състав ще е комичен, но вече ги няма бойците Прохазка и Панайотов да запълват дупки и да играят на 100000% на 18 различни позиции. Счупи се Милош, идва Найденов и ни правят смешни, счупва се Горанов, на левия бек застава Белаид и може да се гръмнем. Паулиньо в момента е контузен, на Мариани лявото крило му е втора позиция, Вадуц и Жалгирис ако ни разучат, всичко ще се бута към Обертан и хванат ли го ще е палаво. Титуляр в началото ще е Митрев, който след толкова грешки, сигурно и на тренировка изпуска топката, а Холмар не знам дали ще си е дошъл до първите мачове и със сигурност ще е назад в подготовката.

Сега за 23-мата привлечени от юни миналата година до днес. Белмонт, Рошу, Ривалдиньо, Белаид, Ангелов, Вутов, Костов, Любенов (да, и него си върнахме ), Кабрал са тотални разочарования и дупки. От 23-ма, 9 не стават за нищо, а някои от тях взимат и сериозни заплати. Та, така, прав е Мъри за всичко, а и си е извоювал правото да си ги казва тия неща. Светът се променя, не казвам, че искам да се връща, нито искам Митов, просто е съвършено прав за 99% от нещата в любимия ни клуб.

От друга страна, имаме по-силен отбор от последните 2-3 сезона и с много труд и дисциплина, както и няколко по-добри попълнения може и да сме по-близо до Лудокурец като точков актив, но няма как да ги настигнем засега. Ако имаме късмет в Европа и стигнем до плейофи като си запазим и състава, може да обърнем нещата и да сме пред тирето, но това ни е максимума за момента.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:28 am 
Аватар

Аз пък не мисля, че сме закъснели с каквото и да е. Запазихме почти изцяло отбора от миналага година и надградихме на два поста. От тук нататък трябва да преценим в какво точно се целим и къде искаме да скочим на макс. Ако целта ни е на 101% да отстраним Вадуц и Жалкарис и след това каквото стане - да, вече трябваше да сме подсигурили бек, централен защитник и нападател. Ако обаче целта ни наистина е да се борим за плейоф и влизане в групи, то много по-важно е да не рискуваме и да взимаме това, което ни се предлага сега, а с наличния обигран отбор да опитаме да преодолеем първите 2-3 отбора и след това, когато вече имаме гарантирани приходи от Европа, трансферният прозорец е напреднал, а и сме понатраупали малко престиж като клуб, да можем много по-лесно да привлечем играчи, които наистина да вдигнат нивото ни. Това е и начинът да опитаме да скочим на Лудогорец тази година. Да - по-рисковано е и има шанс да се провалим още в началото, но ако играем "на сигурно" с менте трансфери на кило като всяка година - шансът за успех е около 1%.

Последна промяна shalala на Вто Юли 03, 2018 11:29 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:29 am 
Аватар

https://www.transfermarkt.com/jubal/lei ... ler/149928
Цитат:
Двама бразилски футболисти са били предложени на гранда Левски. Защитникът Жубал Роха Мендес Жуниор е сред спряганите за трансфер на "Герена". Ако се стигне до сделка, то по всяка вероятност той ще заиграе при "сините" като преотстъпен. Жубал има договор с Витория Гимараеш, който през изминалото първенство завърши на девето място в местната Примейра лига.
Цената на бранителя е висока. Според специализирания сайт transfermarkt.com 24-годишният играч струва 1,25 милиона евро и Левски няма как да си позволи да го закупи. Проблем може да се окаже и фактът, че Жубал няма европейски паспорт. Той е роден на 29 август 1993 година, висок е 190 сантиметра. През изминалия сезон е изиграл общо 32 мача във всички турнири, в които е вкарал 1 гол.
На Левски е предложен и бразилският бек Лион. Пълното име на играча е Хосе Лион Барбоса де Лучена, като той е собственост на Рио Аве. Лион има португалски паспорт и няма да заема квота за играчи извън ЕС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:33 am 

Според мен и пред тирето няма да сме,нищо че взеха 7-8 нови.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:34 am 
Аватар

Престанете с тези очевидни партенки от дрисни като тоспорт и котаспорт, които нямат и на идея кой ще привлечем! Какъв е смисълът да четете очевидно неверни неща?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 11:49 am 
Аватар

1. Най-малкото не е колегиално да коментираш, че тренировките можеш да ги водиш и от Казахстан. Следващия път г-н несантиментален направо да каже, че Дуче Дельо само реди конусите. Предполагам и тогава тук ще се твърди, че не е казал нищо лошо.
2. Наистина, когато си привлякъл в рамките на 12 месеца 23 човека, на книга трябв да имаш достатъчно ресурс, но отново г-н несантиментален удобно пропуска, че голяма група от тези трансфери е правена от Боримитов, като някои от тях дори вече не са в клуба. Дали заради качества, дали заради недалновидност при подписването на договори, дали заради нещо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 1:07 pm 
Аватар

New Order, много е удобно все някой друг да е виновен :lol: Кои са трансферите на Боримиров, които ни дърпат назад в момента? Голяма група била на Боримиров. Да сметнем дали е така освен?

Сега естествено ще ме изкарате, че защитавам Боримиров :lol: Просто няма никаква логика да оставиш Кабрал, да махнеш Панайотов, да оставиш Рошу и да го махнеш. Никаква.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юли 03, 2018 1:43 pm 

Аз не мисля, че защитаваш Боримиров, но оставането на Кабрал и махането на Панайотов са две различни неща.
Тая година ДХ ще са Тиам - Гомез - Белмонт (който според мен би трябвало да е по-полезен в офанзивен, не в дефанзивен план), а пред тях ще са Нашименто - Мариани - Вутов.
Кабрал пък е резервна опция на крилото, може пък вече втората му година да е по-добра и да направи нещо смислено?

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 11613 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 388  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]