forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Мар 28, 2024 1:32 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]





Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:11 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 12650
Значи не е под наем тоя, а просто е с контракт до лятото? Ако махнем Белмонт и Рошу, които дадоха 0 на отбора през миналия полусезон, тоя може и да се окаже откритие или просто да го изгоним лятото, когато му свърши контракта. Не е лоша сделката - губим само заплатите на мамуната за периода.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:19 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Яну 31, 2016 12:27 am
Мнения: 6114
Местоположение: Оркистан
Sociyall написа:
Малко обърнато нянякъде - флагът на Италия! :bigok

:smt005

_________________
Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на ПФК Левски - благодарим Ви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:27 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Мар 26, 2006 10:27 pm
Мнения: 8209
Местоположение: София
niki87 написа:
Изображение


Ти пък имаш ли и 1 позитивно писане във форума, освен за Мюмюнхен :bigok :smt005


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:32 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Май 25, 2006 8:49 pm
Мнения: 3861
Ами така както е описано тука...си е под наем.
Цитат:
23-годишният сенегалски халф Кали Тиам се очаква да стане седмото ново попълнение на Левски тази зима.
Трансферът ще е и рекорден за “сините”, които никога досега в почти 104-годишната си история не са привличали повече от 20 нови футболисти за един сезона – Тиам ще е 21-ият!
Кариерата му е някак изненадваща – играч от Сенегал, минал за кратко през втория отбор на Новара и харесан от унгарския слабак Капосвар, а след това и от един от традиционните местни отбори МТК (Будапеща). Отдаван под наем в първенства далеч по-сериозни от унгарското – американската МЛС и руската Премиерлига, откъдето всъщност пристигна на “Герена”, и подписал договор за 3,5 години в Турция, явно в Тиам има качества по-добри от това да се бори за оцеляване в елита или промоция от втора дивизя с МТК, но все нещо около него се случва и тoй не успява да покаже пълния си потенциал.
В родината си Тиам играе за два отбора преди едва на 18 години да бъде поканен от италиански мениджър за турнир на Ботуша. Там е част от примаверата на Новара и хваща окото на Капосвар, като самият Кали обяснява, че е имал и други оферти, но тази просто му е харесала най-много. След година и половина е взет в МТК, където записва 52 мача. “В Унгария научих основните неща във футбола, в родния ми Сенегал просто пускахме топката и искахме да я вкараме във вратата. Тук се развих страшно много като футболист и човек, затова приемам страната като мой втори дом и винаги ще я обичам”, разказва полузащитникът в края на миналата година, когато вече е ясно, че не влиза в плановете на треньорския щаб на Динамо (Москва).
Преди да се озове в Русия обаче, Кали Тиам преживява доста. За два сезона в МТК се превръща в един от основните играчи на отбора, като добрите му изяви в центъра на терена помагат на тима да се класира за Лига Европа през сезон 2015/16. Там обаче е отстранен още от първия си съперник – сръбският Войводина, воден от настоящия треньор на Славия Златомир Загорчич. МТК завършва сезона на 4-о място, а в Будапеща пристига изненадваща оферта за наем от Чикаго Файър и така Тиам заминава за САЩ. Там обаче не успява да покаже демонстрира същото ниво, както в Унгария. В Чикаго очакват Тиам да е едва ли не плеймейкър, който да прави разликата в атака и да дава ритъма на играта на целия отбор. В края на шестмесечния си престой обаче той е запомнен само с две неща – голът срещу Филаделфия Юниън при головия трилър завършил 4:3 за южняците и безумния си червен картон срещу ДиСи Юнайтед. Интересното за попадението на Тиам е, че в същия мач новото попълнение на лит(*кс-етрополе Роланд Алберг отбелязва хеттрик за Филаделфия. Изгонването му срещу тима от Вашингтон идва в заключителен мач от редовния сезон, в който Файър все още има шанс за класиране в плейофите. След неправилно отсъдено нарушение новият играч на Левски уцелва с топката в главата симулиралия съперник и това предопределя краят на престоя му в САЩ, за който чигакси журналист пише: “От Кали Тиам очаквахме да е елегантен пианист, но той се оказа просто хамалин, който може да мести пиана.”
Тиам се прибира в Унгария, само за да види, че МТК от участник в Лига Европа предния сезон, сега го е закъсал здраво в класирането и се бори за оцеляването. Сенегалецът има късмет и получава оферта от турския Газиантепспор. Договорът между двата клуба е за наем с опция за закупуване, като при официалното представяне на играча е обявено, че той подписва за 3,5 години в южната ни съседка. Нещата обаче не се развиват точно по план заради огромната селекция в Газиантеп. Тимът привлича 9 нови попълнения през зимата, от които повечето са чужденци. Общата бройка на играчите набъбва до 30 при 28 позволени за регистриране във федерацията, но по-големият проблем се оказва, че 17 от тях са от чужбина. Турската федерация е наложило правило, че само 14 чужденци могат да са в един клуб по едно и също време, като на терена едновременно може да са не повече от четирима. Това създава големи финансови проблеми на Газиантепспор, който започва да разчиства ненужните играчи един по един, но без да може да покрие обезщетенията им. Въпреки че Кали Тиам е ново попълнение и мястото му в тима е гарантирано, в края на сезона той се оказва в същата ситуация и дори в момента съди турския клуб за 185 хиляди евро. МТК Будапеща пък има да получава 190 000 евро за първоначалния наем на играча. Преди да се стигне до съдебните проблеми, Тиам оставя нелоши впечатления в Сюперлиг, като записва 11 мача и вкарва един гол срещу гранда Галатасарай.
След края на миналия сезон Тиам се прибира отново в Будапеща, а МТК вече е изпаднал. Играчът няма намерение да играе отново в местната втора дивизия, в която е започнал във втория отбор на Капосвар. Мениджърите му отново вършат чудесна работа, осигурявайки му три оферти от Русия и една от унгарския Ференцварош, като дори прави няколко тренировки с отбора, но не може да уточни личните си условия. Ясно е, че го искат и московските лит(*кс-етрополе и Динамо. “Избрах тази оферта, която просто беше по-добра – на Динамо”, обяснява решението си да отреже “армейците” Кали.
При динамовци пристига при вече започнало първенство и записва дебютни 23 минути при загубата с 0:2 като гост на Краснодар. В следващите 5 кръга играе три пъти като титуляр, но получава контузия, която го вади от строя за три седмици. През това време треньорът на Динамо Дмитрий Хлохов подрежда състава си без Тиам и до края на годината го оставя на пейката във всички мачове. Така приключва футболната 2017 г. за Кали Тиам и той решава, че не иска да стои резерва в закъсалия гранд, който ще се бори за оцеляването си в Премиерлигата. Контрактът е прекратен по взаимно съгласие и сенегалецът отново се озовава в Будапеща, нежелаещ да играе във втора унгарска дивизия. МТК пък го вижда като отлична възможност да изкара отново пари от наем и агентите му получават за задача да му намерят четвърти клуб зад граница, който да го вземе до края на сезона. Кали Тиам избира Левски и възможността да играе под ръководството на Делио Роси пред това да “покори” и полската Екстракласа.
Дали в него наистина има футбол, или всичко е просто прекрасна работа на агентите му, които правят един “хамалин” да изглежда като добър играч, на който винаги обстоятелствата пречат да покаже възможностите, изглежда ще видим в следващите 6 месеца.

_________________
Животът ми без Левски е изгубен.
Животът ми без Левски е провал.
Левски е това което имам,
Левски - това е моя идеал.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:34 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Окт 04, 2010 8:52 pm
Мнения: 11743
Lucifer написа:
niki87 написа:
Изображение


Ти пък имаш ли и 1 позитивно писане във форума, освен за Мюмюнхен :bigok :smt005

Регнах се 2010та, оттогава не изобилстват поводи за "позитивно писане" :lol:


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:39 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
Тоя ако е успял да научи унгарски ще проговори приличен български до мачовете с тирето :loser2


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:47 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 7:11 pm
Мнения: 9071
Че то унгарски може ли да се научи?
Едно е сигурно, че ще научи - твърдата длан на Дуче Делио :strkstrk

_________________
blue_master написа:
Да комбинираш Челси - Арсенал, Киево - Юве и Ботев Пд - Локо ПД е като да изпробваш последователно Лиса Анн, Миа Халифа и Сашка Васева.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 8:59 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 6:26 pm
Мнения: 356
Това ли е новия беГ?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 9:05 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
Adepta написа:
Че то унгарски може ли да се научи?

Епа вика, че го направили човек там :loser2 Т'ва как и да го гледаш минава през говорене :bigok Само с бой ако ставаше :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 9:06 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Мар 29, 2006 6:34 pm
Мнения: 14822
Няма научаване тоя език мамиту му.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 9:24 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Сеп 15, 2013 10:14 am
Мнения: 2946
С такава даскалка всичко е възможно. Ох, Котьо!

_________________
"Глупакът има голямо предимство пред образования човек: той винаги е доволен от себе си".-Наполеон


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 9:39 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Окт 09, 2005 9:41 pm
Мнения: 13788
Тоя си го представям тип Ибрахима Гай, очаквам да впечатли с балтии :lol: дано само не ни остави с човек по-малко във важен момент

_________________
"Писна ми на кура да чета за тия смешници от да българия или както им е там фьешан името дейба майка му да еба."
dabulgaria.bg


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 9:41 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 16, 2013 9:34 pm
Мнения: 12650
Аз все още не си представям как в 4-4-2 Нашименто или Жорди остават резерва, за да пори Хали : D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

_________________
7-1 7-2 5-0


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 10:00 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Авг 24, 2009 1:20 pm
Мнения: 4365
Местоположение: Норич, UK
Полусезонът ще е доста интензивен, чичо Делио трябва да прави ротации в състава :loser2 Да не говорим, че през следващия сезон като участваме в групите на Лига Европа календарът ни ще е още по-сгъстен. :strkstrk

_________________
105 ГОДИНИ НАЧИН НА ЖИВОТ!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 10:07 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Май 24, 2016 11:12 am
Мнения: 12154
Местоположение: София
Господ Делио знае за Шампионската Лига, а не за кварталното ЛЕ. :bigok

_________________
И само Левски обичаме те! :levski


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 10:09 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Яну 31, 2016 12:27 am
Мнения: 6114
Местоположение: Оркистан
Първо трябва да вдигнем ПЪРВАТА в ЛЕ, после ще го мислим турнира на богаташите. :bigok

_________________
Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на ПФК Левски - благодарим Ви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 10:10 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Авг 24, 2009 1:20 pm
Мнения: 4365
Местоположение: Норич, UK
Точно така. Стъпка по стъпка :bigok

_________________
105 ГОДИНИ НАЧИН НА ЖИВОТ!


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Сря Фев 14, 2018 10:18 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Май 24, 2016 11:12 am
Мнения: 12154
Местоположение: София
Тези изказвания са срам за името на Левски! :shock: :loser2

1. Левски трябва да атакува!
2. Левски не се занимава със селски турнири като ЛЕ!
3. Левски трябва да мачка!
4. Левски трябва да владее топката!
5. Отбори като Бистрица не трябва да минават центъра срещу Левски!

:bigok :bigok :loser2

_________________
И само Левски обичаме те! :levski


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 10:50 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 01, 2008 8:03 pm
Мнения: 13385
мичо написа:
Изображение :bigok :bigok



Изображение

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 10:56 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Дек 13, 2004 2:04 pm
Мнения: 44112
Местоположение: София
Тия неща ще взема верно да ги изтрия, че тоя само трябва да се гугълне на кирлица и излизат най-отгоре :smt042


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:09 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6938
Местоположение: Монтана
Понеже "левскарски" настроените """специалисти""" постоянно критикуват и разсъждават, ето мнение на немеца от Ловеч за някои от нашите трансфери...

https://topsport.bg/cska/tomas-noybert- ... listi.html

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Последна промяна Alek на Чет Фев 15, 2018 2:20 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:13 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Авг 31, 2009 12:52 pm
Мнения: 6261
*някоИ от нашите трансфери! Grammar nazi дебне, да не се повтаря


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:21 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6938
Местоположение: Монтана
Не знам за какво говориш... :strkstrk :loser2

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:40 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 29, 2014 3:15 am
Мнения: 8382
Местоположение: Там
Кво толкова е казал, което тука не се е казало. Нашименто е мега класа, ясно беше още преди да дойде. За Ривалдиньо е казал някви неща, че играе в ляво и зад нападателя, можел да реши мача с 1 удар. То и Яблонски може, много важно :lol:

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:41 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Яну 31, 2016 12:27 am
Мнения: 6114
Местоположение: Оркистан
Този каза повече хубави неща за нас от всичките ни "легенди" тази зима, no comment... :smt005 :ohmygod

_________________
Мило Борисов, краен собственик на генералния спонсор на ПФК Левски - благодарим Ви.


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Май 28, 2005 8:49 pm
Мнения: 6938
Местоположение: Монтана
Аз не видях повече от 1-2 мнения на левскарски "легенди", които да подкрепят селекцията или да кажат, че отборът е по-силен. Не говоря за форума.

_________________
www.metacafe.com/watch/1136373


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 15, 2018 2:47 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 29, 2014 3:15 am
Мнения: 8382
Местоположение: Там
Аз помислих, че визираш мрънкачите от името на контра-мрънкачите и се почувствах засегнат. :bigok Не чета никакви легенди и митове, не съм наясно кой какво е казал :bigok

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 22, 2018 6:47 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Юни 09, 2011 6:26 pm
Мнения: 356
Венци Христов се самопредлагал на разни отбори разбрах... Да не цьфне другата седмица при нас?


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Чет Фев 22, 2018 7:10 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Ное 15, 2012 11:01 pm
Мнения: 1987
Не останаха хора в клуба, които да го вземат дейба :bigok :?

_________________
Изображение
A TEAM IS, ABOVE ALL, AN IDEA..


Върнете се в началото
 Профил  
 
МнениеПубликувано на: Пет Фев 23, 2018 1:02 am 
Offline

Регистриран на: Нед Юли 02, 2017 7:40 pm
Мнения: 939
По-добре ще е от Слави. Има силен удар и може да бие фаулове. Само че е глъмар с путкенски характер и след като прееба мача с Марибор ми е черен пред очите. :x


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 365, 366, 367, 368, 369, 370, 371 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com