forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Сеп 15, 2025 5:56 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:05 pm 
Аватар

jordanofff написа:
Дедо Спас не иска да ми позволи да виждам акаунта му в инстаграмата... 3 дена вече. :(

Явно не одобрява вече поканите от хора, които не познава, аз чакам от много време. :bigok
Но това си е негов проблем, аз пък няма да го одобря да присъства на частните ми партита. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:35 pm 

Ние взехме 1 играч, а Лудогорец 0 засега. :strkstrk

Това че не взимаме на кило и на всяка цена пък според мен е хубаво. Очевидно се целим в качествени играчи, които трудно идват тук и предпочитат други оферти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:39 pm 
Аватар

"Селекцията не е задължителна"
:ohmygod ???

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:40 pm 
Аватар

Определено е добре да не се взима на кило. Но всъщност, на нас ни трябват не повече от трима. Викаме, че трябва да наваксва с подготовката, ама ако е класа като Обертан няма да се усети това. Последният дойде в започнал сезон и беше най-добрия на терена в третия си мач. Китамбали и Махмудовци кога и да ги вземеш, все тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:44 pm 
Аватар

Omraz написа:
Това че не взимаме на кило и на всяка цена пък според мен е хубаво. Очевидно се целим в качествени играчи, които трудно идват тук и предпочитат други оферти.

С това съм съгласен, НО в такъв случай защо и не преподписваме с основни играчи като Прохазка например. Какво градим ако лятото сме пак с нов отбор играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:47 pm 
Аватар

Ми ние няма как да знаем дали всъщност не се работи активно по нови договори за Прохазка, например. Да не говорим, че ако имаме предвид някой на неговото място, да не е задължително....но това са все неща, които няма как да знаем. Така че - по-спокойно.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:56 pm 

Е това е отбор,няма нужда от нови,нищо,че правим по 3 до 4 атаки в мачовете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:59 pm 
Аватар

Ами Алвеша и Славчо Шоколаров са готови да дойдат утре, да ги викам ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 7:59 pm 
Аватар

Хипотетично (едва ли), ако Дуче Делио цъфне утре на пресконференцията с трима нови до него, позиращи с фланелките, не ми се мисли какво ще става тук. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:00 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Ми ние няма как да знаем дали всъщност не се работи активно по нови договори за Прохазка, например. Да не говорим, че ако имаме предвид някой на неговото място, да не е задължително....но това са все неща, които няма как да знаем. Така че - по-спокойно.

Аз съм спокоен, но така като гледам новите и по- добри един през друг гледат да бягат възможно по- далеч от нас, та си викам ако може поне да си запазим тия дето са си ПРИ нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:02 pm 
Аватар

За какво са ни нови играчи? Белаид може да играе като ляв бек, Прохазка може да играе като крило и готово.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:04 pm 
Аватар

Абе на два поста(ляв бек и крило) си ни трябва класа и е, меко казано, задължително да се вземат такива играчи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:15 pm 
Аватар

Ляв бек си е направо задължително, а и десен не е лошо, защото Цветкович като се контузи става Марио Метушев положението. Трябват ни и поне двама офанзивни играчи, които да могат да играят на скорост, а не като охлюви :@. Така че минимум 3-ма... Тирето се подсили, на лудокурец резервите им струват колкото цялата ни селекция, така че Букарев да се стяга...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:20 pm 
Аватар

Тая дума "подсилили" за български трансфер е много спорна :lol: Лятото така се подсилихме с тия 14 човека, че направо взехме злато на световното по вдигане на тежести.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:26 pm 
Аватар

Не знам за вас,но това интервю на Асенчо, ми звучи като абдикация от каквито и да е цели.
Какво ли си викат: Няма смисъл от нови, шампиони няма да станем,като се класираме за лига европа тогава ще го мислим. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:43 pm 
Аватар

Черно Море ни отмъкнаха Венци Бенгюзов. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:47 pm 
Аватар

Не че нещо трябва да ме изненадва, но не мога да повярвам Букарев да хвърля кърпата със селекцията.

По-скоро се опитва малко да успокои ситуацията - Микре вече взеха 2-3 играчи, продадоха дори, феновете се нервят. Ще видим де.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 8:48 pm 
Аватар

blue heart написа:
Черно Море ни отмъкнаха Венци Бенгюзов. :strkstrk

Жалко, защото момчето знаеше какво е Левски, като цяло е уникален играч. Само сгрешихме с това менте Роси, тоя Букарев и той нищо не правят за селекцията. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 9:19 pm 
Аватар

Всъщност идея си нямам какво прави Букарев в Левски в момента и защо е на тоя пост. Първо беше помощник щяхме да го правим треньор в светлото бъдеще, сега се реши да е някакъв директор ама ходи да гледа уж и играчи ама защо точно той ходи няма кой да каже. Опит ли има, пари ли има, око за трансфери ли има, нямам представа.
Тирето зимат съдии, зоб и какво ли още не ама в момента въпреки, че отбора им е обигран вземаха 3 добри попълнения и сега гледам някакъв ляв бек дето е бил някво малко националче леко на Бразилия са вземали. Ние преговаряме с някакъв нефелен испанец 2 седмици и накрая ни пее.

Агите май и те са ниски на трансферите сега ама отбора им е толкова сработен и имат толкова футболисти, че може още 2 трансферни прозореца да взимат по 1 или 0 и пак ще са фаворити.

Ние в момента нищо не правим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 9:26 pm 
Аватар

Да, ама ся като мине Подготовката и ги почваме

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 9:27 pm 

Аз лично не съм твърде разтревожен от липсата на трансфери дотук. Да, надявах се, че новите ще се включат от ден 1 на подготовката, но си мисля, че запазването на основните играчи не е по-маловажна задача, ако не и по-съществена. Моите надежди свързани с подготовката са Делио да обиграва отбора на спокойствие, без непрекъснато да е в ритъм на официални мачове. Всички да поработят здраво, да отработят нови неща, пък ще видим. Признавам, че се осланям на вярването си, че Делио е достатъчно добър треньор, че и с настоящия материал може да направи по-силен отбор от този, който имахме есента. Естествено, нови и класни футболисти са ни нужни и мисля, че е въпрос на време да ги имаме. Дано са точните. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 9:31 pm 
Аватар

Тва иронизиране с "Подготовката" не ми се струва много уместно. Имам чувството, че някои тук само ще чакате първия хикс за да си кажете как "тоя Роси не става" и "nali mina podgotovkata we jabar". :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:06 pm 
Аватар

Никой нищо няма да чака, но лично на мен целия процес ми се струва едно голямо отбиване на номера. От близо 5 месеца е ясно, че ПФК-то няма читави футболисти на няколко поста, и въпреки това до момента те още не са осигурени, а най-вероятно и няма да бъдат осигурени скоро. Предстоят ни няколко много важни мача, със значение за краткосрочното ни бъдеще и ние стоим си чешем задниците. Ония взеха играчи, изградиха си сателитна система и какво ли още не, ние ще подтичкваме в МАЛТА? а нащо спортно шефченце ми заявява, че селекцията не била задължителна :lol: Може и да е рано за такъв тип изказване, ама между редовете започва да се очертава поредния провал...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:08 pm 

Няма да ни е за сефте,свикнахме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:17 pm 
Аватар

niki87 написа:
целия процес ми се струва едно голямо отбиване на номера

Питам без да се заяждам: Откъде сме сигурни, че нищо не се прави? Защо трябва да знаем какво всъщност се случва около селекцията? Ако след месец сме на тоя хал, съм съгласен да критикуваме. Аз лично искам да чуя Делио утре и да видя ще има ли развитие до седмица-10 дни и тогава ще коментирам. В момента всичко друго са догадки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:28 pm 
Аватар

Ние дори не знаем какви контроли ще играем, официалния сайт написа, че са „предвидени 5 контроли“ :lol: Това струва ли ти се сериозно?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:30 pm 
Аватар

Относно контролите съм съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:31 pm 
26 титли и 26 купи имаме и пак се мрънка за глупости. :ohmygod :bigok Верея са си обявили всички контроли, а ние бием Верея, значи обявяването на контролите не е важен фактор за титлата. Ние сме Левски и щом е казано, че не е задължителна селекцията, нищо че преди 4 месеца треньорът каза че е, значи не е. :pastor

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:34 pm 
Аватар

Целия процес е вързан. Играчите не са подсигурени, контролите не са ясни, треньорите си висят 1 месец в Италия, директорчето тотално несъстоятелно... Дай Боже това да е само привидно, макар че дълбоооко се съмнявам.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Яну 07, 2018 10:35 pm 
Аватар

Лятото ще изградим отбора, зимата купуват само слабите отборчета

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 279, 280, 281, 282, 283, 284, 285 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]