forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Юли 28, 2025 8:46 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 2:21 pm 
Аватар

що станаа с 'виртуалния холандец' :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 5:45 pm 

Остана си виртуален.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 5:56 pm 
Аватар

LTBR, къде са новичките?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:05 pm 
Аватар

Търпение. Чакаме да видим дали ще отстраним сърбохърватите. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:10 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Не че нещо и не се заяждам с LTBR, ама за същите лиготии потребителя Миро го баМнаха, аз лично не виждам разликата...

... аааа, чекай малко, сетИх се, копеУе - to4niq човек на to4nite мАже, може би?!? :smt115 :levski

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:21 pm 
Аватар

Ltbr за разлика от Миро има и много познати трансфери.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:23 pm 
Аватар

Кое е лиготията, спамер? Човека ви написа двама футболисти, че се чакат и дойдоха. Ти си най-безполезния потребител във форума, пък си тръгнал и коментари да раздаваш. Мрази си лит(*кс-етрополе Москва, вместо да обичаш Левски и продължавай с безсмислените мнения, по всички теми на развален български.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:29 pm 
Аватар

Blue_Batka_Burgas написа:
Не че нещо и не се заяждам с LTBR, ама за същите лиготии потребителя Миро го баМнаха, аз лично не виждам разликата...

... аааа, чекай малко, сетИх се, копеУе - to4niq човек на to4nite мАже, може би?!? :smt115 :levski

Да, по-добре да се оглеждаш :bigok явно се чака реваншът с Хайдук за развитие по темата. Винаги е било така, все чакаме нещо...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:46 pm 
Аватар

Напълно съм съгласен с Алек!
Бургаски, няма да е лошо малко да поукротиш самомнението си, че си огромен специалист по всички теми в този форум и че твоята позиция е единствената правилна. Напоследък все по-честото ти подигравателно и ехидно отношение почва рязко да взима превес над доскорошните ти сравнително забавни коментари.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:50 pm 
Аватар

Alek написа:
Кое е лиготията, спамер? Човека ви написа двама футболисти, че се чакат и дойдоха. Ти си най-безполезния потребител във форума, пък си тръгнал и коментари да раздаваш. Мрази си лит(*кс-етрополе Москва, вместо да обичаш Левски и продължавай с безсмислените мнения, по всички теми на развален български.

Много хейт, много злоба нещо... :strkstrk По-добре да си хейтя каквото и да било с абревиатурата "лит(*кс-етрополе", отколкото други левскари, Mr Scientology. :smt006 :bii_chorbata

просТак написа:
Бургаски, няма да е лошо малко да поукротиш самомнението си, че си огромен специалист по всички теми в този форум и че твоята позиция е единствената правилна. Напоследък все по-честото ти подигравателно и ехидно отношение почва рязко да взима превес над доскорошните ти сравнително забавни коментари.

Няма проблеми - направете нова анкета, като тая която твърде удобно "се изгуби в превода", за да не се вижда в какъв огромен процент "народна любов" съм се къпал. :smt031 Гарантирам ти, че и нея ще спечеля, макар и с не толкова категоричен резултат, както тогава! :smt023
А за по-лесно, директно си ме баМнете, ако искате, щом аз съм Проблемът на тоя форум и след мен ще цъфнете и вържете, както казах и на Пържолет (не знам как му е името на човека, ама си ме мрази, без да знам защо)! :lsclapp Обещавам, че втори път няма да търся ничие съдействие за "дебананиране", честна левскарска! :smt023

п.п: Удрете, не ме щадете, ако това ви е на сърцето / душата, първият да хвърли камък, миниумка или квото има подръка! :smt023

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Последна промяна Батката на Пет Юли 14, 2017 6:59 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 6:53 pm 
Аватар

Ми много ясно, че чакат реванша. Чакай ти читав футболист да дойде в третия в България, който току що е отпаднал от ЕКТ. Какво да прави тука? Да рита с Витоша ли?
Иначе такива като Васил Панайотов и оня сръбски овчар съм сигурен, че можем да вземем още утре.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:12 pm 
Аватар

Alek написа:

Много хейт, много злоба нещо... :strkstrk По-добре да си хейтя каквото и да било с абревиатурата "лит(*кс-етрополе", отколкото други левскари, Mr Scientology. :smt006 :bii_chorbata

просТак написа:

Няма проблеми - направете нова анкета, като тая която твърде удобно "се изгуби в превода", за да не се вижда в какъв огромен процент "народна любов" съм се къпал. :smt031 Гарантирам ти, че и нея ще спечеля, макар и с не толкова категоричен резултат, както тогава! :smt023
А за по-лесно, директно си ме баМнете, ако искате, щом аз съм Проблемът на тоя форум и след мен ще цъфнете и вържете, както казах и на Пържолет (не знам как му е името на човека, ама си ме мрази, без да знам защо)! :lsclapp Обещавам, че втори път няма да търся ничие съдействие за "дебананиране", честна левскарска! :smt023

п.п: Удрете, не ме щадете, ако това ви е на сърцето / душата, първият да хвърли камък, миниумка или квото има подръка! :smt023

Не се изкарвай някаква псевдо жертва, а вземи се усети къде прекаляваш. И аз гласувах за теб в онази анкета, защото не си нарушил правилата, спами си глупости колкото искаш, но да излизаш и да си критик по темата, особено без почва, това е несериозно пич. ;)
"По-добре да си хейтя каквото и да било с абревиатурата "лит(*кс-етрополе", отколкото други левскари". Това ти съждение показва сбъркан мироглед. Обичай Левски, а не мрази другите! Не съм никой да ти давам наклон разбира се, просто ти превеждам това което ти написах първият път, а не да се правиш на луд в отговора си.
Хайде лека ти вечер и по-малко хейт за глупости.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:18 pm 

Тук анкетите нямат значение. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:34 pm 
Аватар

Бургаски, аз също гласувах за теб в онази анкета и затова не се изкарвай жертва с цел да печелиш симпатии :smt006
Това е поведение на цупещо се дете, а не на корав мъжага, за какъвто претендираш. Малко е объркващо да си уж нонстоп ербап и в един момент хленчо.
И отново за да не ме разбереш погрешно, ще ти го кажа ясно:
Аз не ти желая бан, а ми се иска да чета по-малко подигравки и нападки от теб по адрес на другите в този форум и малко повече дружеско отношение. Ако не вдяваш какво имам предвид - прочети пак внимателно предния мой коментар.
На останалите се извинявам за този спам в темата!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:38 pm 
Аватар

просТак написа:
Бургаски, аз също гласувах за теб в онази анкета...!

Сега си носете последствията за постъпките! :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:41 pm 

Росен написа:
Ми много ясно, че чакат реванша. Чакай ти читав футболист да дойде в третия в България, който току що е отпаднал от ЕКТ. Какво да прави тука? Да рита с Витоша ли?
Иначе такива като Васил Панайотов и оня сръбски овчар съм сигурен, че можем да вземем още утре.

Вчера защитата на Ботев се състоеше от Цветомир Панов (десен бек), Крум Стоянов (ляв бек и с асистенция в мача), Виктор Генев и Пламен Димов.

Единствения наш, по-добър от техните защитници е Яблонски. С нищо друго не ги превъзхождаме.

Може би решаващия фактор е този, който форума всяка година обявява за маловажен (защото си имаме къде по-сериозни проблеми).

Иначе за сърбина си прав. Вчера видях, че по-големи и тромави нападатели го надбягваха, половината от пасовете му бяха неадресирани и доста лесно го преминаваха (отне едва няколко топки). Дано влезе в час.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 7:56 pm 
Аватар

Alek написа:

просТак написа:

Изяваваш ли желание за БАН ?Да или Не-само това искам да разбера :smt047

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 8:01 pm 
Аватар

Alek написа:
Не се изкарвай някаква псевдо жертва, а вземи се усети къде прекаляваш. И аз гласувах за теб в онази анкета, защото не си нарушил правилата, спами си глупости колкото искаш, но да излизаш и да си критик по темата, особено без почва, това е несериозно пич. ;)
"По-добре да си хейтя каквото и да било с абревиатурата "лит(*кс-етрополе", отколкото други левскари". Това ти съждение показва сбъркан мироглед. Обичай Левски, а не мрази другите! Не съм никой да ти давам наклон разбира се, просто ти превеждам това което ти написах първият път, а не да се правиш на луд в отговора си.
Хайде лека ти вечер и по-малко хейт за глупости.

Аз и сега не бях нарушил правилата, просто обърнах внимание, че за едно и също в тая конкретна тема един потребител го баМват, а друг го канонизират, едва ли не!? :smt006
Както и да е, лека и на теб! :smt023

просТак написа:
Това е поведение на цупещо се дете, а не на корав мъжага, за какъвто претендираш. Малко е объркващо да си уж нонстоп ербап и в един момент хленчо.
И отново за да не ме разбереш погрешно, ще ти го кажа ясно:
Аз не ти желая бан, а ми се иска да чета по-малко подигравки и нападки от теб по адрес на другите в този форум и малко повече дружеско отношение. Ако не вдяваш какво имам предвид - прочети пак внимателно предния мой коментар.
На останалите се извинявам за този спам в темата!

Аз също предварително се извинявам за спама... Не съм нито "цупещо се дете", нито "корав мъжага", нито "ербап", нито "хленчо"! Аз съм просто един редови потребител на тоя форум, както почти всички останали. :smt006 Боли ме курац за вашите анкети, гласове и прочие... Когато си имаше реална Анкета, си я спечелих като Пич, чеСно и леСно; друг е въпросът къде, кога и защо се "затри" въпросната... :smt031 Оттам-нататък си има админ, както и екип от модератори. Моля, ако преценят, че съм "проблемен" потребител и прочие, да ми наложат перманентен бан. Ако не преценят, ще продължа да се възползвам от този интернет форум с позитивите и негативите му.

п.п: Ако някой Левскар се е почувствал обиден от коментарите ми по един или друг начин, държа да му поднеса официалното си извинение, преди евентуално да бъда перманентно баннат! Благодаря. :levski

edit: Данеса, лично "желание" - НЕ! Оттам насетне вие си преценете! :beerch

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 8:04 pm 
Аватар

Жив и здрав :) :levski
ПС. Идват ли Асус,Джими Флойд..и т.н. :smt026

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 9:50 pm 

Ако ние и Ботев скоро отпаднем от ЛЕ (ДА ПАЗИ БОГ!!!!) и бях на мястото на Ники Митов и Дани Боримиров, щях да положа максимални усилия да вземем Омар Косоко. Играе и като централен нападател и като крило (и от двете страни), има физика и техника, а от време на време и вкарва.

Бих им дал, кинти каквито има в бюджета, 50% от правата при следващ трансфер, плюс още 1-2 играчи за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:22 pm 
Аватар

@LTBR, твоят човек още отбелязва любопитни неща във всяка статия, вземи му кажи че това се изтърка преди 10 лета :bigok

Любопитно ми е да отбележа, че ме е яд, че съм изпуснал тази анкета :cry: дейба

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:24 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Ако ние и Ботев скоро отпаднем от ЛЕ (ДА ПАЗИ БОГ!!!!) и бях на мястото на Ники Митов и Дани Боримиров, щях да положа максимални усилия да вземем Омар Косоко. Играе и като централен нападател и като крило (и от двете страни), има физика и техника, а от време на време и вкарва.

Бих им дал, кинти каквито има в бюджета, 50% от правата при следващ трансфер, плюс още 1-2 играчи за него.

Косоко задължително трябва да го вземем. Все си мисля, че ще можем да му плащаме по-висока заплата от Ботев?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:32 pm 
Аватар

Косоко е един по-слаб Мапуку, изобщо не ни трябва.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:34 pm 
Аватар

Харесвам качествата на Пиргов, но във важни мачове прави грешки (Прима виста: Хайдук и Франция). В момента И.И. е свободен агент и моето скромно мнение го определя като класи над нашето момче. Нямам идея дали червената му душа би се навила да играе при нас, но ако реши, че Литекс не е Цесека, може и да дойде. :smt017

Последна промяна MCMXIV на Пет Юли 14, 2017 10:40 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:35 pm 
Аватар

Ко? Не.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:41 pm 
Аватар

Kryten написа:
Косоко е един по-слаб Мапуку, изобщо не ни трябва.

Нищо общо нямат, нито като стил на игра, нито като технически данни. Косоко е съвсем различен играч и би ни донесъл доста позитиви в атака.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:43 pm 
Аватар

Аз каквото съм гледал от Косоко е висока, но бавна пекча, която може прилично да завърши ако излезе сам срещу вратаря.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:47 pm 
Аватар

Техничен е доста за нашите стандарти.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:47 pm 
Аватар

Всичко друго, но не и бавен. Добър футболист, който отива в Турция след като отпаднат Ботев.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 14, 2017 10:54 pm 

И.И. колкото и да е противен с Apple-то съм сигурен, че ще направи железен тандем.
Няма путка която да ти откаже - зависи как ще си поискаш...

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 123, 124, 125, 126, 127, 128, 129 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]