forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Мар 28, 2024 9:34 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]





Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 9:52 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Май 08, 2015 2:58 pm
Мнения: 2155
Антонио Вутов да не мине наш Краев по голове. :smt089 :smt089 :smt089


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 10:30 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пон Сеп 21, 2009 7:11 pm
Мнения: 9071
jordanofff написа:
Цитат:
...На "Герена" не разбраха ли, че на този етап Мъри е единственото спасение. По всичко личи, че той е готов да се върне в любимия си клуб за по-ниска заплата от тази в Казахстан. Стоилов на няколко пъти го подсказа, но в Левски се правят, че не разбират. Сигурно така им изнася. Какво от това като взима много пари в Астана? Защо пък Левски да не може да му осигури примерно 30 хиляди евро на месец? Толкова ли са много?....


Основната теза си е абсолютно вярна. Като да не повярваш за Чорбал.

Не, че ще трогне някой, но пък ляля да има.

Айде пък човека с условие че ще работи само с Наско Сираков да не е единственото спасение. Защо не постави такова в "Ботев" (където уж нямаше да работи) или в Казакстан :smt006

_________________
blue_master написа:
Да комбинираш Челси - Арсенал, Киево - Юве и Ботев Пд - Локо ПД е като да изпробваш последователно Лиса Анн, Миа Халифа и Сашка Васева.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 10:35 am 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 11:01 pm
Мнения: 26695
Не е това сентенцията на този текст, глобалната картинка е важната. Визията, Стратегията и Идеята за развитие, докато не пристигнат на Герена, ще гледаме още 2-3 години това, което гледаме сега, докато на всички спре да ни пука.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 1:53 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Яну 29, 2014 3:15 am
Мнения: 8382
Местоположение: Там
Цитат:
Селекцията в Левски пред провал

По-малко от две седмици остават до първия официален мач на "Левски" в Лига Европа, но "сините" все още не успяват да намерят нови играчи, които да подсилят тима на ключови места. Става дума за позициите на ляв бек, ляво крило, халф и нападател. След края на миналия сезон от "Герена" се разделиха с Георги Костадинов, Джереми Де Нойер, Антонио Аниете и Амаду Сукуна, което остави доста дупки в селекцията на Левски.

Николай Митов желае да подпише само с класни чужденци, които да отговарят на класата и марката на клуба, но такива засега липсват. Основната причина е, че от "Герена" могат да привлекат само свободни агенти поради тежката финансова ситуация клуба. Собственикът на отбора Спас Русев е осигурил средства, които обаче не са достатъчни. Даниел Боримиров води преговори с няколко класни чужденци на поста централен нападател и дефанзивен халф, но до официална договорка така и не се стигна.

Ако до няколко дни "сините" не успеят да подпишат с желаните играчи, ще се наложи да прибегнат до услугите на тези, които са с по-ниски финансови изисквания и ще акостират на "Герена".


Журналисти, преписвайте и пускайте към 15 юни :pastor

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 1:55 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Юли 02, 2009 1:32 pm
Мнения: 4612
как две седмици :smt005 кога почва ЛЕ

_________________
Los Zetas написа:
Пл.Димов е като Йети-доста хора са чували за него,малцина са го виждали :bigok


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 2:35 pm 
Offline

Регистриран на: Вто Сеп 14, 2010 5:18 pm
Мнения: 5532
2017/18 UEFA Europa League calendar
19/06/17: First and second qualifying round draws
29/06/17: First qualifying round, first leg
06/07/17: First qualifying round, second leg
13/07/17: Second qualifying round, first leg
14/07/17: Third qualifying round draw
20/07/17: Second qualifying round, second leg


Sent from my iPhone using Tapatalk


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 3:40 pm 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 13543
Само за първи кръг трябваше да извадиш датите,другите не ни вълнуват :sm_cigar :loser2

_________________
За ЛЕВСКИ - всичко! От ЛЕВСКИ - нищо!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Съб Май 20, 2017 7:52 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Яну 01, 2009 11:54 pm
Мнения: 422
Отборът на Левски набор 2002 година с треньор Борислав Кьосев бе награден с титлата на градски първенец. Това се случи преди срещата на 15-годишните таланти на "сините" срещу Витоша от 27-ия кръг на столичното първенство. Момчетата на Кьосев разбиха своя противник със 7:2, като кръг преди края на градското първенство продължават да имат само победи.

Талантите от школата на "Герена" имат 27 победи от 27 мача, като са едноличен лидер с преднина от 18 точки пред връстниците си от ЦСКА-София. Двата мача между отборите завършиха с победи по 2:0 на "сините", които имат голова-разлика 135:15. Награждаването се състоя днес, тъй като бе последното домакинство на набор 2002, а на него присъства и шефът на школата Даниел Боримиров.

Талантливият отбор на Кьосев е носител на Купата на България от миналата година, а на 8 юни стартира битката за републиканската титла. Надеждата на Боримиров е този отбор да вземе титлата на страната в своята възраст, след като вече набор 2001 и набор 2003 година отстъпиха с дузпи във финалите за Купата на България преди месец. Тимът на Георги Тодоров от Ботев Пловдив (1:1 в редовното време, 3:4 след дузпите) в Горна Оряховица, а този на Красимир Петров от Лудогорец (1:1 в редовното време, 9:10 след дузпите) във Велико Търново.


п.с. Видях във фейсбоклука,че днеска се игра тоя мач с Витоша.Някой ако го е гледал или поне част от него,може да сподели някакви впечатления от 15 годишните


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:03 am 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 13543
Малко ляляне
Цитат:
Колко далеч е Левски от истината?

Колко далеч е всъщност Левски от истината? Това се питат всички фенове на "сините" в последно време, след като гледат разочарование след разочарование на терена, поне като резултат. Всъщност, важното в случая е кое приемаме за истина. Ако истината в българския футбол е Лудогорец, то можем да прогнозираме, че Левски и догодина трудно ще се пребори за титлата. Това не е нито трудна, нито срамна констатация. Такива са реалностите. Ако истината обаче е Левски да заиграе нормален футбол и да бъде един от основните фактори, да се представи прилично в Европа и поне да се бори с "орлите", то Левски не е чак толкова далеч.
Всъщност, в края на сезона е време за малко изводи, а те са, че "сините" не са толкова зле, колкото резултатите показват. Левски бе в същата позиция през миналата година по това време. Отборът изглеждаше загубен, но тогава само с факта, че Люпко Петрович работи добре, Левски изведнъж сякаш възкръсна. Тимът бе на косъм да отстрани средноевропейски тим като Марибор, водеше в първенството и продължаваше за Купата до септември. После Люпко си тръгна, това разстрои целия тим, дойдоха загубите от Локо (Пд) за първенство и от Черно море за Купата, които сложиха край на всички амбиции за трофей. Реално погледнато това са само два мача, които обаче съсипаха сезона. Както и едно грешно решение - отборът да бъде поверен на неопитния Елин Топузаков. Заради няколко такива слаби мача обаче не бива всичко да бъде сривано. Най-важното във футбола са успехите, но не винаги само те определят сезона на даден отбор. Николай Митов започна да си набира все повече врагове, но истината е, че при него Левски играе добре.
"Сините" се стараят да налагат стил, да не се страхуват от съперника, да играят офанзивно. Мачът с Лудогорец ни помага да направим много добра, дори и неволна дисекция на това какво представлява тимът. Левски играотлично, създаде много главоболия на шампионите и дори удари три греди. Отборът прояви характер да се върне в мача от 0:2, но губеше с такъв резултат заради липсата на класа и две огромни грешки. Ясно е, че накрая остава резултатът, но това не е малко, защото Левски го направи с юноши и доста футболисти с определено малки качества. Представете си сега, че тази добра и организирана игра Даниел Боримиров и Николай Митов я облекат и в малко качество през лятото. Тогава Левски ще бъде никак не лош продукт.
Ясно е, че загубите болят, макар Левски вече да е в Европа и да няма шанс да стане шампион. Те обаче са за добро, или поне така изглежда в момента. Левски наистина дава път на много млади момчета, които иначе нямаше да при-парят до първия отбор. Сега Станислав Иванов, Ивайло Найденов, Алекс Боримиров и дори Деян Иванов изглеждат като хора, които се учат на терена и заради тях "сините" търпят глупави поражения. След време обаче тези футболисти може да са основата на голям Левски. Все някой трябваше да се наеме да мине през този кризисен и преходен период. Иначе всеки се крие зад маската на търсенето на задължителни успехи, които така и не идват, и не предприема абсолютно нищо, за да промени Левски към нещо по-добро.
В момента на "Герена" имат солиден гръбнак. "Сините" разполагат с млад, наложен вратар в лицето на Ники Кръстев, който може в следващите 10 години да е човекът под рамката. Това трябваше да се направи отдавна, но едва сега някой го видя и му даде шанс. Резерва му е българин, пак от школата - Божидар Митрев, а трети страж е пак дете на Левски - Димитър Шейтанов. За какво повече може да мечтае Левски? В никакъв случай на този клуб не е нужен повече Йоргачевич.
В защита също има гръбнак от български футболисти. Пиргов, Александров и младият Деян Иванов вече са доказали, че могат да носят защитата на гръб. Към тях има и точният профил на чужденец, който Левски търси - Давид Яблонски. Играч, който не струва много, но може да прави разликата.
В халфовата линия този преходен сезон помогна на Левски да намери точния човек, който да движи играта на отбора - Мехди Бурабия. С Прохазка, Краев и талантите от школата покрай него, за тима има бъдеще. В атака само няма нищо, освен младока Станислав Иванов. Там наистина трябва да се започва от нулата.
Левски обаче има гръбнак, с характер и облик. Вече е работа на ръководството да осигури някакви средства на Боримиров и Митов, с които да намерят точните футболисти. Те са ясни на всички. На "Герена" от години няма никаква скорост. Тя е нужна както на бековете, така и на фланговете в атака.Левски реално се нуждае от поне четирима футболисти по крилата, от поне един сериозен нападател, както и от още един халф. Всички те трябва да са класни. Важното за Левски обаче е, че ако намерят точните играчи, те ще дойдат в дисциплиниран, сплотен и хомогенен отбор, а така може бързо да се премине от просто приятен футбол към победи. Лошото за Левски е нещо друго - разединението в публиката.

_________________
За ЛЕВСКИ - всичко! От ЛЕВСКИ - нищо!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 12:23 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 24, 2006 8:00 pm
Мнения: 40364
Всичко това е хубаво, но само ако имаме ръководство и клуб, които искат да вървят нагоре и да се развиваме. А ние имаме точно обратното. Тях идеално ги устройва да сме си трети, и да унищожаваме и малкото, което имаме, с топчовци, жадни и тем подобни....

_________________
С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ
С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ
С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ
С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 4:41 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 05, 2010 11:01 pm
Мнения: 26695
Цитат:
Звездата :smt005 :loser2 :strkstrk на Ботев (Пд) Тодор Неделев отряза оферта от Левски. Той е отказал да премине на "Герена", като е обяснил, че в България ще играе само за "канарчетата", съобщава "Меридиан мач".

Както е известно, Тодор Неделев е под наем в Ботев от Майнц 05.

Германците обаче не искат и да чуват за родния национал.

Според информация на вестника "сините" са разговаряли с шефовете на немския клуб и са получили "да" за негово преминаване без пари на "Герена". Неделев обаче твърдо е отказал.


:smt005 :bigok :loser2 :strkstrk

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 4:57 pm 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 13543
ТошУ Белоземски №1 на село :bigok

_________________
За ЛЕВСКИ - всичко! От ЛЕВСКИ - нищо!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 4:59 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Май 24, 2016 11:12 am
Мнения: 12154
Местоположение: София
Нищо шокиращо - синът на Митьо Селския е свикнал да бъде първи на село. :smt006

_________________
И само Левски обичаме те! :levski


Последна промяна blue heart на Нед Май 21, 2017 9:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 5:27 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 13, 2014 6:34 pm
Мнения: 15651
Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия
Това е повече от достатъчно Тошко Африкански да бъде записан със златни букви като легенда на Боталик... редом до икони като Георги Какалов-Каниджата и "Принца на Пловдив" Лимона ли беше там, Грейпфрута ли... а, не, тоя май игра в Докото. :strkstrk Само Жоре Певецо има топките да им пее навремето на доматевци.

п.п: ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЕЛО, ВЪН ЖАЛЧИЧИ ОТ МОЯ ЛЕВСКИ! :loser2

_________________
БУРГАС
МРАЗИ
ПЕЙКИ

ИзображениеИзображение
АХМАТОШКО СИЛА!
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 5:33 pm 
Offline

Регистриран на: Пет Авг 22, 2014 9:31 pm
Мнения: 13543
Тодор Тимонов май беше :loser2

_________________
За ЛЕВСКИ - всичко! От ЛЕВСКИ - нищо!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 7:04 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Чет Авг 24, 2006 8:00 pm
Мнения: 40364
Абсолютно ненужен ретард, който ще се насере при първото подвикване от трибуните, а такива ще има бая, защото е доста бездарен. Добре, че не се е навил.

_________________
С ЛЕВСКИ СЕ РОДИХ
С ЛЕВСКИ ИЗРАСНАХ
С ЛЕВСКИ СЕ РАДВАМ
С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 7:23 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Май 30, 2014 6:46 pm
Мнения: 2794
На фона на това което имаме като футболисти би бил добро попадение, но шанса да дойде е по-малък от нула даже.

Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk

_________________
Сърце, душа за ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 8:43 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Сеп 24, 2010 6:23 pm
Мнения: 5750
Доста е добър ама чак пък класа.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 8:45 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 13, 2014 6:34 pm
Мнения: 15651
Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия
Чак за първенството не е, но за тоя Левски си е класа. :smt006

_________________
БУРГАС
МРАЗИ
ПЕЙКИ

ИзображениеИзображение
АХМАТОШКО СИЛА!
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 9:29 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Нед Юни 04, 2006 6:45 pm
Мнения: 10730
Абе бездарен със сигурност не е. Че не му провървя е друг въпрос, но си беше страшен талант едно време, преди да го шитнат на немците. Сега не го знам как е, щото не съм го гледал в Ботев откак се върна, но ме съмнява да не става за нас в това ни състояние. Самият факт, че ни отрязва по тоя начин ясно говори в какъв отбор сме се превърнали. Преди такива като него плачеха и се молеха на колене да дойдат при нас или при чорбата, сега си позволяват да ни пускат водата без много да му мислят. :smt006

Станали сме част от аматьорското ни първенство и се вписваме идеално в него без да се разграничаваме по нищо от който и да е друг. Единствено Нямахорец са професионален отбор в момента в А група и то и затова на ходом стават шампион всяка година пет кръга преди края. :roll:

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 10:54 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Авг 27, 2010 11:28 am
Мнения: 641
Кога ? :bigok


Прикачени файлове:
Screenshot_3.png
Screenshot_3.png [ 335.65 KiB | Прегледано 2954 пъти ]


Последна промяна Chris12 на Нед Май 21, 2017 10:58 pm, променена общо 1 път
Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 10:57 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Май 08, 2009 7:17 pm
Мнения: 3730
Ще може ли да играе срещу оранжевите?


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:00 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Сря Сеп 20, 2006 7:18 pm
Мнения: 7083
Местоположение: София
Една идея по-добър от Бабатунде.
Иначе е проблемен негер, който на първо място ще мисли как да ебе в студенЦки. :loser2


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:03 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Съб Апр 23, 2016 11:08 pm
Мнения: 10311
1914 Докрай написа:
Ще може ли да играе срещу оранжевите?


Нье. Даже още не е минал мед. прегледи. Требе да е отворен и прозореца...

Хубаво е, че от сега почват трансферите... не седмица преди 1 мач в Юропа.

_________________
Душите не продавайте за мъничко пари,
за това ли ги обесиха сините очи?


Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:04 pm 
Online
Аватар

Регистриран на: Пон Яну 13, 2014 6:34 pm
Мнения: 15651
Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия
Тоя вляво не знам кой е, ама прилича на извънбрачния продукт от връзката между Съни Дякофф (жИната) и Кьоксал баба (мАжа)...

_________________
БУРГАС
МРАЗИ
ПЕЙКИ

ИзображениеИзображение
АХМАТОШКО СИЛА!
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:05 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Авг 24, 2009 1:20 pm
Мнения: 4365
Местоположение: Норич, UK
Ако вземем и Автобуса, правим атомно нападение :strkstrk

_________________
105 ГОДИНИ НАЧИН НА ЖИВОТ!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:07 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Пет Сеп 24, 2010 6:23 pm
Мнения: 5750
Ако вземем 2 центрлни ще рече, че гоним Тунде.


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:19 pm 
Offline

Регистриран на: Пон Авг 24, 2009 1:20 pm
Мнения: 4365
Местоположение: Норич, UK
Сукуна гоним, Тунде остава

_________________
105 ГОДИНИ НАЧИН НА ЖИВОТ!


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:19 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Дек 19, 2006 11:47 pm
Мнения: 19469
Добра мангала е Мапуку. Доволен съм. Един от малкото класни играчи в А група, които може да си позволим.

_________________
Изображение


Върнете се в началото
 Профил  
 
 Заглавие: Re: Трансфери 2017
МнениеПубликувано на: Нед Май 21, 2017 11:20 pm 
Offline
Аватар

Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 10:27 am
Мнения: 2300
Местоположение: Радомир
Дано не избяга като Деса :bigok

_________________
...вечно синитее...


Върнете се в началото
 Профил  
 
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12313 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта


Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения
Вие не можете да прикачвате файл

Търсене:
Иди на:  
Форума се задвижва от phpBB® Forum Software © phpBB Group
Преведено от yarnaudov.com