forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 7:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 8:34 am 
Аватар

Скоро ще е непотребен и тогава ще си спомни за зарковата съдба като лакей

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 8:41 am 
Аватар

За Венци Корема мога да кажа, че аз съм левскар, но не мисля, че съм наркоман. Също както и той е баща, но не мисля, че има син.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:06 am 
Аватар

blue_master, защо си снимаш билетите от мачовете :shock: :lol: :lol: :lol:

Аз, след като си подарих всички хартийки на Ив Янсен, вече не мога да докажа нищо, мисля да се припозная като дърпатка :bii_chorbata :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:08 am 
Аватар

Свинете може да имат 31 титли, но Дърпат, понеже е от Литекс има само 4. А ако не спре да пише простотии може да има и само 4 зъба ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:11 am 
Аватар

От останалите клубове нищо не може да се очаква, всички до един са мръсни, комнунистически сателити и ни мразят в червата си. Ако ние бъдем пратени в трета дивизия ще умрем там, никой няма да ни направи ново първенство и да ни опрости дълговете.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:12 am 

Много са му.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:29 am 
Аватар

Само един за да си пука доматите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:39 am 
Аватар

Не е важно какво мислиш, важно е какво можеш да докажеш в съда. Единственият начин да се спре тази помия е да се намери ЗАКОНОВА причина. Правно основание, а не на думи.

На въпроса дали имаме интерес - имаме. Според мен, обаче единственият шанс е, ако Говедото-Череп съди Етрополе за използване на търговската марка и т.н.. Тогава Дришата е аут на 100%. Въпросът е дали събранието на кредиторите ще приеме неговия план и в последствие останалото.

Реакциите "нашите можеха да спрат това", "ние позволихме това да стане", не ги разбирам. Как по-точно трябваше да ги спрем? Ако всички са си наумили да ги вкарат и търсят начин за това? "трябваше да ги спрем, ама уефа в същото не време не ни брои за живи". WTF?

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Последна промяна tzvetan_22 на Пет Юли 01, 2016 9:43 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:41 am 

Дали ще успеят да ядосат достатъчно Черепа за да ги заебе и напук да иска да купи Левски :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:42 am 
Аватар

Пътищата са два.
Единия, понеже ЛЕВСКИ означава свобода, морал, достойнство, късаме потника и се мятаме на амбразурата. До 3 години търговското дружество и отбора по всяка вероятност няма да ги има. Уродите умират от кеф.
Втория, мажем си дупарите с кремче, вирваме задници и играем хорото на дришата лига. Уродите пак умират от кеф.
Та кое според вас е по-гут?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:43 am 
Аватар

Не е нещо, което да не знаем, но ми беше интересно да го срещна в "Стършел": http://starshel.bg/?pos=8&artid=1868

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:51 am 

Баждека е много отворен сега да говори, ама що не беше толкова принципен на разговорите преди 2 седмици

Мухльо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 9:54 am 
Аватар

Зъбчо! Дърпатке! Твоите съмишленици от комунистическия сектор не успяха да ти извадят зъбките, ама ако продължаваш така със срането и квалификациите със сигурност някой от тези, които си позволяваш да цитираш, осмиваш и т.н. ще свърши безплатно тая работа. Ще е радост за мен да те видя някъде из София, клошар!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:15 am 
Аватар

В 25 от 26те страници за новата А група се пише за урода и Дришата, сметам за ненужно съществуването на 2 отделни теми за едно и също.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:30 am 
Аватар

цитирай ме на фб страницата си, фея на зъбките. Ако може сложи и аватара ми :) Ебати урода е тоя. :shock: Всеки път като го погледна или му прочета някой пост и се чудя как може да има такъв урод.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:46 am 
Аватар

Дора Милева с писмо до Кралев. Явно следващата стъпка от плана е да изгонят истинското чурче от "Армията", за да се настани там Дришата. Чак им съчувствам на истинските свине, колко са безпомощни пред схемата, която им се върти. Която се върти и на нас, де...

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:52 am 
Аватар

Пичове, вместо да се помайваме, искам да знам - имате ли желание да се борим и да опитаме да направим нещо сериозно (дори с риск да пострадаме и ние, при санкция срещу ГФС, като например да ни изритат от турнирите), както и да обявим открита война на ГФс (а вероятно и на нашите бащици), с всички възможни последици от това, или ще правим бойкоти и нищо реално? Съвсем сериозен съм, защото това ще означава адсик много работа, от която резултат я видим - я не, а ще трябва да я свършим сами. Изключително сериозен съм. Ако някой има такова желание - да ми пише на ЛС.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:52 am 
Аватар

Понеже знам, че синът на тотонев чете този форум, искам да го попитам къде е сега баща му дв излезе и да покаже колко голям левскар е, който плаче след победи на Левски? Е така да излезе и да вземе отношение по курвачката, която ни играят всички. Да излезе и да кажае: Левски е синоним на достойснтво, чест и морал, ще направя необходимото, за да възтържествува правдата! Къде си, бе, Иво Тонев? Защо излиза да говори един счетоводител и да казва, че щяло да има крайни мерки? Кой му вярва на тоя слагач на всички власти? Къде си, Иво Тонев? Защо мълчиш, или Бойко Борисов ти заповяда да не се обаждаш?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 10:53 am 
Чавдари, лайнари, джуджета мръсни гадни!

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:01 am 
Аватар

0 tolerance написа:
Понеже знам, че синът на тотонев чете този форум, искам да го попитам къде е сега баща му дв излезе и да покаже колко голям левскар е, който плаче след победи на Левски? Е така да излезе и да вземе отношение по курвачката, която ни играят всички. Да излезе и да кажае: Левски е синоним на достойснтво, чест и морал, ще направя необходимото, за да възтържествува правдата! Къде си, бе, Иво Тонев? Защо излиза да говори един счетоводител и да казва, че щяло да има крайни мерки? Кой му вярва на тоя слагач на всички власти? Къде си, Иво Тонев? Защо мълчиш, или Бойко Борисов ти заповяда да не се обаждаш?

Какво точно трябва да направи, за да изхвърлят чурка? Ако е ясно вече, казвай, за да пробваме ние. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:16 am 
Аватар

Нещо не си ме разбрал. Търся в нищото лицето на клуба допреди 3 седмици, който беше непрекъснато в прожекторите, че и накара синът му сълзливо да ни убеждава, че баща му е по-голям левскар от нас :shock: Искам си аз само, с тов ща ще си остана.
Революция. Нищо друго не ме устройва. Всички в затвора и рестарт. Няма да сме ние, ама няма и да е тяхното.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:18 am 
Аватар

Може да няма регистрация и да чете само общодостъпните теми :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:18 am 
Аватар

Wildkid написа:
Пичове, вместо да се помайваме, искам да знам - имате ли желание да се борим и да опитаме да направим нещо сериозно (дори с риск да пострадаме и ние, при санкция срещу ГФС, като например да ни изритат от турнирите), както и да обявим открита война на ГФс (а вероятно и на нашите бащици), с всички възможни последици от това, или ще правим бойкоти и нищо реално? Съвсем сериозен съм, защото това ще означава адсик много работа, от която резултат я видим - я не, а ще трябва да я свършим сами. Изключително сериозен съм. Ако някой има такова желание - да ми пише на ЛС.

Едва ли вече на някои вече не му е писнало от схемите на джуджето и от ГФС-то. Ако има и минимален шанс да вдигнем шум и да спрем безчинството в българския футбол ще е престъпно да не се възползваме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:43 am 
Аватар

Wildkid написа:

Така или иначе ще отпаднем рано-рано.
По пет на нож!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:44 am 
Аватар

Момчета, благодаря на вече отзовалите се. Ще ми се наложи да спра да ви отговарям за известно време, че имам адски много работа днес, но ще ви отговарям при първа възможност. АКо има още желаещи - могат да продължат да ми пишат.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:46 am 
Аватар

0 tolerance написа:

0 tolerance написа:
Нещо не си ме разбрал. Търся в нищото лицето на клуба допреди 3 седмици, който беше непрекъснато в прожекторите, че и накара синът му сълзливо да ни убеждава, че баща му е по-голям левскар от нас :shock: Искам си аз само, с тов ща ще си остана.
Революция. Нищо друго не ме устройва. Всички в затвора и рестарт. Няма да сме ние, ама няма и да е тяхното.

И мен ме интересува същото. Ама го нЕма, защото ТОЙ знае как да направи Левски ПЕРФЕКТЕН клуб и действа! :pastor

Последна промяна jordanofff на Пет Юли 01, 2016 11:57 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:51 am 

Свинска кочина ви е стадиона, еничари са вашите деца.... Относно еничарите, измислилите тези куплети за са знаели какво ще се случи и как си продадоха вярата на едни помаци!!! :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 11:56 am 
Аватар

Дърпатoв, поздрави на майка ти, боклук!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:38 pm 
Аватар

В най-гнусният "спортен" сайт в държавата има статия/интервю от няколко абзаца по 3-4 реда(10 абзаца да бъдем точни) с повторение от 19(ДЕВЕТНАДЕСЕТ) пъти на гнусната абревиатура, която вече дори НЕ Е за този БУЛСТАТ, за който е писал, поредполагам поредния локомотивец по душа или левскар по душа, но всъщност гнусна чорбаро-комунистическа измет, наричаща себе си журналист. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 01, 2016 12:39 pm 
Аватар

Изчаках няколко дни с надежда да се успокоите малко и да мислите с главите си, а не просто емоционално. Явно това ще е по-дълъг процес, затова ще драсна няколко реда.
Не бъдете наивни и не действайте емоционално - предложението ние да напуснем групата е голяма глупост! Това няма да промени нищо в цялата престъпна схема, но ще докара оргазъм на всички които ни мразят, а те са много. Ние ще си мислим, че проявяваме морал, но постановките ще се въртят и историята ще се пише. След 20-30 години ще са позабравени нещата и новото поколение няма да разбере истината, за каква гнусотия става дума. Все пак свинските пропаганди ги знаем, ще се опитат да замажат нещата, и макар да не го допуснем никога изцяло, в някои среди ще успеят.
Затова моля не правете услуга на гнусни свини като венци корема, дърпанки, и всякакви уроди, които мастурбират при мисълта Левски да излезе, а те да са хегемони без конкуренция. За тях морал не съществува.
Нашите действия трябва да са насочени към разпространение на истината в световен мащаб. Врътката очевидно минава в мутренска България, колкото и да е абсурдна, но нека света разбере за този прецедент - фенове да се откажат от собствения си отбор, само за да играят пак в първата група. Добре, че феновете на Нотингам, Лийдс, Ювентус, Рейнджърс и т.н. и т.н. не са като свинете. Това наистина е уникален прецедент който е най-големия срам във футболната история. Трябва да се радваме, че именно свинете ще носят този срам. Дори не го виждате в тази светлина, а им се подлъгвате на тъпотиите и се чувствате преебани.

Няма всичко да мине така гладко, както се надяват, ще видите сами след няколко месеца. Достатъчно хора извън България са потърпевши и ще има отзвук от УЕФА. Ние трябва да сме част от този шум в световен мащаб, дори това да коства изхвърляне на уродливото БФС от Фифа и Уефа и да останем без евротурнири. Това е цената която може да платим. Във фен средите също трябва да се действа. Моля момчетата от филмовата фабрика, които вече доказаха, че нямат конкуренция в България, да поработят по клип. Нека всички фенове в Европа разберат, че има едни такива които се отказаха от отбора си. Отбора им още съществува в долните девизии, но те вече не са от него, а от друг, който се мести от друг град и се правят нови първенства само за да може да играе в първата лига без да има право.

Пропагандата е свински патент, но тук смръднята е огромна и няма да мине. Зависи от нас, нека и ние пропагандираме - но истината, а света сам ще ги осмее и осъди на вечен срам!

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 377, 378, 379, 380, 381, 382, 383 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]