forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 8:47 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:11 pm 
Аватар

Нашите можеха да скочат много рано и да не позволят това да се случи. Със сигурност щяха да се намерят поне още 2 отбора да ни подкрепят. Но тъй Тонев и ко. са зависими от много неща включително парите от тв правата се страхуват думичка да кажат. Нямаме и лоби в ГФС-то от години и ни правят на маймуни. Общо взето можем да гледаме само отстрани гаврата на няколко мутри с БГ футбола.

Не знам какво ще правят, но нашите не бива да допускат отбора да губи от урода на властта. Само с бой по канчетата можем да се противопоставим на тази гавра. Както сме го правили винаги! :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

Заглавие: Re: ФК Лупи
МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:14 pm 
Аватар

peccatum7 написа:
Wildkid написа:
Ето СЕГА вече клубът трябва да излезе с позиция и категорично да заяви, че ще сезира УЕФА и ФИФА за безобразията на ГФС.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

И все пак нещо не ми е ясно - защо да са погазени правила с участието на Литекс-Етрополе в А група? Клубът си сменил името и адреса, но реално нищо друго освен името не го свързва със старата чурка. Това си е просто преименуван Литекс, със сменен адрес. С 4 титли. Това, че феновете го припознават си е техен проблем.

не е баш така, щото микре трябваше да не играят в А група и без преименуване ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:17 pm 

Марката българско първенство - мястото където завършилия на второ място в Б група не е във великата първа лига, но 8-я и 11-я са в нея. :bigok
Цялата тази работа е няма такъв ташак, ако има някаква справедливост ще им излезе през носа на микренци. С облъчване, парадиране и вменяване на вина за отклоняване на вниманието, постигнаха своето. :loser2 Смърт да бъде, дано УЕФА ни закрият пародията на първенство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:23 pm 

Много се надявам на утрешната пресконференция да се заяви явното - това е преименуван литекс с 4 титли и нищо общо с чурка. Нека не им дадат петолъчката и кочината и ще ми е супер кеф да им гледам гърча. Нека поне това се спази в тази тъпа държава или и ние да си направим нов клуб и да сложим емблемата на Барса. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:24 pm 
Аватар

Честно казано вече изобщо не ми дреме за тая пародия, наречена кой знае защо футбол. Съжалявам, обичам Левски, безумно много го обичам този отбор и ценностите, които стоят зад него, но вече не виждам особено връзката.

Чорбата не плаща на никой, пее кура на всички, на другата година сменят цялото първенство изоснови, за да може да се върне някакъв трети отбор, който се казва чорба и всичко е точно. Мерси, но не - без мене.

Не искам да гледам нито тях, нито всички, които ще подритват с тях, в тоя ред на мисли и нашите. Ние, които за пореден път се правиме на ни видели, ни чули - никой от сегашното ръководство не желая да подкрепям и не желая в любимия ми клуб. Честно казано, дори не знам и кой е в ръководството, след като шефовете подават оставки по три пъти на кой знае кого. Дори не знам кой да напсувам, ега ти.

Колко още да се търпи? Питайте после защо никой не го е еня за А висша лига, първа лига, гриша лига или както се казва там.

Ще си ходя по мачлета, ще си пея за Левски и ще продължа с каквото мога да помагам на синята идея - ще разпространявам книжки, статии, видеа, материали, ще давам по някой лев за сините инициативи и това е. Сори, но като стане въпрос за футбол, не ме ебе, защото такъв тук няма. Ще си рипкам там пред Диемата с приятелите, ще си се радвам на чужди отбори и това е. Аз обичам спорта и футбола в тая графа, какво да го правиш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:25 pm 
Аватар

Въпреки, че толкова ме е гнус, пак тая надежда, че ще им го начука някой со се ташаците. А нашите лайнари от ПФК-то, да ви еба майката нещастна продажна, трябва да излязат от първенството незабавно, и да заведат дело за пропуснати ползи и да вдигнат олелия до бога. Ебати държавата сме... думи нямам! Иска ми утре НКП и Тръста да тропат и да заплашват и да почваме тая революция, че вече ми писна, и ми иде да се махам от тая прокажена среда, която деля с малоумници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:25 pm 
Аватар

PNB написа:
Много се надявам на утрешната пресконференция да се заяви явното - това е преименуван литекс с 4 титли и нищо общо с чурка. Нека не им дадат петолъчката и кочината и ще ми е супер кеф да им гледам гърча. Нека поне това се спази в тази тъпа държава или и ние да си направим нов клуб и да сложим емблемата на Барса. :bigok

Ами те тея евнуси вече казаха, че това е Литекс и е с 4 титли. Даже казаха, че трябва да го доизмислят, защото най-вероятно е чисто нов отбор с 0 титли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:30 pm 

Жожето щял да прави нещо по този въпрос, но не помня какво. :D На свините яко ще им бърка в здравето като знаят, че титлите са 4, защото както видяхме са фенове на отбора, а на трофеите. :D Тогава ще има яко циркове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:31 pm 
Аватар

Цитат:
Подкрепям отбор, който се казва лит(*кс-етрополе, играе на Армията, с червени екипи, има 31 титли, безброй други купи и успехи в Европа...ако този отбор е такъв, няма какво да припознавам, това си е лит(*кс-етрополе.

Цитат:
няма цесекар, който да подкрепя отбор, който няма да има 31 титли, а повече или по-малко....дали ще играем в А, Б, В и т.н. има значение(но не е най-важното), но ако няма 31титли, Армия и т.н. е проблем

:blowj :blowj

No me importa donde juegues
Siempre te voy a seguir
Yo lo quiero a Levski Sofia
Y por él voy a morir

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:33 pm 
Аватар

Незабавно трябва да напуснем тази пародия, която са на път да сътворят.Тотално разграничение и разобличване на далаверите, които се въртят.Години наред търпяхме.Тук трябва да се тегли смело чертата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:33 pm 
Аватар

При положение, че десет пъти се целуна гъзЪ на министъра, явно е уредено всичко и ще си имат и петолъчица, да й се радват и стадионче да си припкат на него. Чорбата на черепа е взела-дала. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:35 pm 
Аватар

Няма к'во да ги цитирате. Свинята няма чест и родова памет. Вчера е било така, утре както каже Джуджето, нали той плаща.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:35 pm 

incheto_1914 написа:
Нашите 200% няма да сезират ФИФА, УЕФА и който там трябва. Убедена съм, че никой няма да тръгне срещу тиквониевата воля.

Е как ще тръГнат, нали прЕди две или тРи години Бяхме призовавани да гласуваме за “точната“ партия :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:46 pm 
Аватар

Чакаме да приемат оздравителен план за истинската чурка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:48 pm 
Аватар

Най - правилния ход е да напуснем първенството, ама топките на тримата машинисти са като стафиди, ако изобщо имат. А и се чудя какво стана с оставките на комисиите, които искахме. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:49 pm 
Аватар

PNB написа:
Жожето щял да прави нещо по този въпрос, но не помня какво. :D На свините яко ще им бърка в здравето като знаят, че титлите са 4, защото както видяхме са фенове на отбора, а на трофеите. :D Тогава ще има яко циркове.

Нищо не може да направи. Ливърпул не може да купи Нотингам и да изравни Манчестър Юнайтед по титли (съжалявам, че използвам свинските сравнения). Това е нов клуб, който не може по неспортен път да се окаже със 100 трофея. Това дори и тук не може да се случи

п.с.: Ако това се случи след година-две, ме банвайте доживотно :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:50 pm 

psiho написа:
Най - правилния ход е да напуснем първенството, ама топките на тримата машинисти са като стафиди, ако изобщо имат. А и се чудя какво стана с оставките на комисиите, които искахме. :lol:

:lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 5:56 pm 
Аватар

Само като се сетя колко нагло беше уредена/наредена купата на България тази година, не ми се мисли какво ще представлява това "ново" първенство.И естествено пропагандата срещу Левски ще продължава, за да се отвлича вниманието от нагло уредените мачове, които предстоят.Цяла година ще слушаме как говедата отново уреждат мачове, за да се докопат до 5-то място. И да се проправя път на ГМО урода.....всички знаем,че чорбарите са най-безморалните и недостойни,безчестиви същества, дори циганите имат повече морал и достойство,но те се продадоха за някакви си купа......и спомогнаха за окончателното пропадане на футбола у нас.

Последна промяна Toru на Сря Юни 29, 2016 6:02 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:00 pm 
Аватар

Той Гришата, макар и не в прав текст (ама почти), си е признавал, че си е уреждал първенството за латекса, смятай сега како ще бъде, като се докопа до така желаната чорба :roll: . Мутренските години тепърва ще предстоят явно и ние ще ги приемаме мълчаливо. За съжаление и като клуб и като фенове, защото не виждам някой да прави нещо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:03 pm 
Аватар

ivo_gg написа:
PNB написа:

Нищо не може да направи. Ливърпул не може да купи Нотингам и да изравни Манчестър Юнайтед по титли (съжалявам, че използвам свинските сравнения). Това е нов клуб, който не може по неспортен път да се окаже със 100 трофея. Това дори и тук не може да се случи

п.с.: Ако това се случи след година-две, ме банвайте доживотно :)

То се случи вече, ще се пореве още малко и всичко ще е постарому.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:06 pm 
Аватар

В тая тема, кой от двата урода коментираме? :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:10 pm 
Аватар

Всъщност не би трябвало да имат никакви титли :) Литекс беше ликвидиран, а те са Етрополе.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:24 pm 

По -жалка смърт на чорбата немаше как да й се случи. Умира бедна и изоставена от винаги верните. Продадена срещу жълти стинки и обещания. А капака се бута от кюрда и почти цялата червена измет. Колко отдавна им го казахме и бяхме прави : Еничари са вашите деца! :losers

Последна промяна сините в атака на Сря Юни 29, 2016 6:26 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:25 pm 
Аватар

Следя с интерес за реакция от страна на ПФК, знайни и незнайни "легенди", НКП и Тръста. Нали чакахме да стане, е па станА, и сега какво правим?

Левски и келепир!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:29 pm 
Аватар

Точно. Гаврата с нас тепърва предстои. Дришата и Домуса ще си правят пишки с нас....и ние като безгласна буква ще търпим. Няма да казвам това на какво ни оприличава...всички се досещате. Токова съм бесен и ми се гади, че не е истина. Никога не съм вярвал, че ще стигна до тука.....но и толкова сигурен не съм бил в решението си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:33 pm 
Аватар

Уважаеми членове,
Управителния съвет на тръст "Синя България". стои твърдо зад вече обявената позиция, относно допускането на Литекс-Чадвар-цска в "Първа професионална лига". Утре на 30.06.2016г., ще бъде проведено заседание на УС на ПФК "Левски" АД, на което представителите на сдружението ще настояват за обсъждане на твърда и навременна позиция, както и предприемане на мерки по този въпрос

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:33 pm 
Аватар

Ще наблюдаваме чуден цирк с участието на делиорманската мастия от една страна и джуджето от другата. И аз се надявам още на някаква реакция първо от клуба и второ от уефа, но явно тука е така и трудно ще стане нещо. А баждевинята дето си е турил подписа под това да го набият на ръждив кол дано.

притихва цялата вселена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:38 pm 
Аватар

New Order написа:
Уважаеми членове,
Управителния съвет на тръст "Синя България". стои твърдо зад вече обявената позиция, относно допускането на Литекс-Чадвар-цска в "Първа професионална лига". Утре на 30.06.2016г., ще бъде проведено заседание на УС на ПФК "Левски" АД, на което представителите на сдружението ще настояват за обсъждане на твърда и навременна позиция, както и предприемане на мерки по този въпрос

Сиреч ще напишем декларация и нема да им се верва докато я четат ::kid

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 6:40 pm 
Аватар

Някои хора обаче им е супер тегаво да разберат концепцията "след дъжд качулка"... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юни 29, 2016 7:28 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Баш до Полша ли? :smt005

Не просто Полша ами Краков :strk После могат да наминат на 50Ина километра на запад, да посетят забележителностите там и дим да ги няма.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 364, 365, 366, 367, 368, 369, 370 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]