forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 10, 2025 11:47 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 12:28 pm 
Аватар

А може ли просто да е на стадиона, защото се възползва от запазеното му място в модерната ложа ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 12:30 pm 
Аватар

Не може бе, става шеф, 200%, нов собственик ще има, Мъри се връща, в ШЛ влизаме, абе всичко..... :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 12:51 pm 
Аватар

В края на март Мъри даде интервю за bulgaria on air. Там не звучеше много оптимистично за работата си в астана. Надежда има :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 2:57 pm 

Изпуснал съм момента, когато сме се съгласили да участваме в новата А група... аз очаквах ръководството на клуба да се противопостави на тази перверзия, целяща червените да не си платят дълговете, пък те "едвам се навили".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 2:59 pm 
Аватар

Не сме се съгласявали на нищо, просто сме подали документи за лиценз, както всяка година.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:00 pm 
Site Admin
Аватар

Няма никаква нова А група.Подали сме документи за лиценз за новия сезон,както всяка година

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:06 pm 
Аватар

Добре де, а защо малоумного БФС го афишира по следният начин: "18 клуба подадоха своите заявки за участие в новия формат на "А" група за сезон 2016/2017."? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:13 pm 
Аватар

"Отчитане на дейност"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:20 pm 
Аватар

"Новият" формат най-вероятно е 16 отбора :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:22 pm 
Аватар

И още първия кръг ще има 5 мача между 4 и 8 на нула :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:25 pm 
Аватар

В гонга обсъждат как като се вдигнат отборите на 16 ще се вдигне посещаемостта. Тия там са уникални идиоти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:30 pm 

Това добре! БФСто явно е решило "да пробва, пък ако мине". На няколко места прочетох-18 отбора- всичките от елита+ гриша1 и гриша2 и отбори от Б и дори В група... Ще съберем очите на световната футболна общественост, само защото Гришката и Черепо не им се плаащт 20 милиона лева и от министър-председателя до БФС се мъчат всячески да им ги спестят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:50 pm 
Аватар

18 :shock: :bigok :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 3:59 pm 
Аватар

18 нещо не ме кефи, могат да пробват с 22, 26 или пък 28. Направо една линия и пускай Преслава е работата :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 4:07 pm 
Аватар

Аржентинците направиха Примера с 30 отбора, нека ги последваме :ls-cup

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 4:15 pm 
Аватар

spurs написа:
Megablue написа:
Цитат:
Треньор и ръководител
От 1996 до 1998 г. е помощник-треньор на националния отбор на България, с който е на СП-98. Треньор на Славия през 1997 г. От 1999 до април 2003 и от април 2004 г. е изпълнителен директор на ФК Левски.

Извън тандема с Мъри- успех до успеха... Дълга и успешна кариера като СТД :smt006
Отделно ми е много интересно как би накарал някой като Бардон да дойде в отбор на седмо място в БГ: "Ела, пич, ще получаваш 5 бона и то през 3 месеца, ма няма страшно, поне сме седми и скоро не сме играли в Европа. За сметка на това може да се озовем във В група, а за бонус ще играеш заедно с половин отбор юноши, просто защо няма с кого друг..." :bigok За титличките и купичките- нещо ми четеш поста по странен начин... Все пак, моля, посочи на простосмъртните титлите и купите, които Наско е спечелил, извън тези, донесени от Мъри и къде е успял да натрупа уникалния опит като СТД, извън тези 4 години, както и с кой друг треньор е работил? И моля да отговориш също така на въпроса, защо като е толкова уникален СТД, не е работил като такъв, извън тези четири години? Също така дали голям професионалист би избрал мястото в изпълкома, вместо да практикува това, в което се предполага, че е адски добър? Мерси. :levski

Човек, ти сериозен ли си? Сам пишеш, че е бил директор 1999-2003 и после повтаряш, че нямал успехи без Мъри. Наистина ли мислиш, че не сме печелили нищо в периода 1999-2002?

А между другото за налагането на Мъри основната заслуга също е негова. Най-вероятно Батков щеше да го уволни още след Беверен, но Наско твърдо заложи на него тогава.

Естествено, че спечелихме в този период и то доста, но както казах, не мисля, че успехите са негови. Просто тогава си мачкахме наред поради някои известни причини, не мисля че е заради вездесъщия спортен директор- знаеш много добре какви бяха времената, не могат да се сравняват със сегашните. Когато стана тегаво- дойде Мъри и той ни измъкна, не Наско. А относно това, че пазил Мъри- колко го опази накрая и то при какво класиране? Дали щеше да го опази първия сезон, ако бяхме 7-ми? Не мисля, че Сираков е точния избор, особено в сегашния момент. Всякаква промяна, поне до приключване на участието ни в евротурнирите тази година, би била пагубна, особено идването на човек на жужето (това поне не те ли притеснява като говорим за професионализма на Наско? Или мислиш, че няма да играе за жужето, въпреки че микрето държи кариерата на жена му?).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:04 pm 
Аватар

Пълни глупости, няма как да стане тая работа с отборите. Могат да ги увеличат, но чак от следващото първенство. Форматът на А група е заложен в наредбата вече :smt006

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:17 pm 
Аватар

Някой може ли да ми каже със сигурност какво става при следния случай - свинете взимат купата (нямат право да играят в Европа) ,кой ще играе в ЛЕ - Монтана като финалист в турнира или четвъртия в А група?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:18 pm 
Site Admin
Аватар

Четвъртият от А групата.От две,три години вече,финалиста за купата не може да играе в ЛЕ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:22 pm 
Аватар

Купата дава право да започнеш от втория предварителен кръг. При такъв случай четвъртия от А група къде ще започне и това ще повлияе ли по някакъв начин на нас? :roll: Ние като втори в класирането трябва да започнем от първия кръг ,но дали ще има промяна заради тази врътка. :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:23 pm 
Аватар

Интересно ми е само как "строги правила за лицензиране, банкови гаранции, хубави стадиони и осветление" кореспондира с увеличаването на бройката на отборите?! Има 5 отбора в А група с нормални терени и издръжка, а те още искат да вкарат... Баси шизофренията

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:26 pm 

Споко, сега подават за лицензи и показват желание да играят в А. Но форматът ще се реши юни ли, юли ли, та не се знае нищо още ужким. Така казаха по ТВ поне и има сми

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:28 pm 
Аватар

Няма как форматът да се реши две седмици преди да започне.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:31 pm 
Аватар

If the winner of the domestic cup qualifies for UEFA Champions League, the access stage initially reserved for the domestic cup winner is reserved the club which finishes the domestic championship in the highest position out of all the clubs which qualify for the UEFA Europa League from the association concerned (see Annex A). In both cases each representative of the domestic
championship then enters the competition at the stage initially reserved for the domestic championship representative ranked immediately above it.

Юристите дa тълкувaт. Мисля, че почвaме от втори.

Последна промяна Оптимистичен стратег на Вто Май 03, 2016 6:32 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:32 pm 
Аватар

Вторият влиза през квотата за купата в ЛЕ от втори кръг. Квотите от първенството за ЛЕ са за първи кръг и съотвенто слизат 1 място надолу.
Това е за да се избегне нелепия вариант, в който би било по-изгодно да си 4ти отколкото 3ти.
Лично аз не съм напълно сигурен, кой вариант е по-добре за нас. 2 смислени мача повече или по-дълга подготовка.
В първи кръг дори и със сегашната си форма, би следвало да нямаме проблеми(освен ако не си ебе мамата тотално и отидем непоставени, което е много малко вероятно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:32 pm 

ОК де, аз просто казвам кво са казали по ТВ...

Изобщо не ме ебе дали може, дали не може, колко отбора ще са и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:36 pm 
Аватар

ДипломатО написа:
Вторият влиза през квотата за купата в ЛЕ от втори кръг. Квотите от първенството за ЛЕ са за първи кръг и съотвенто слизат 1 място надолу.
Това е за да се избегне нелепия вариант, в който би било по-изгодно да си 4ти отколкото 3ти.
Лично аз не съм напълно сигурен, кой вариант е по-добре за нас. 2 смислени мача повече или по-дълга подготовка.
В първи кръг дори и със сегашната си форма, би следвало да нямаме проблеми(освен ако не си ебе мамата тотално и отидем непоставени, което е много малко вероятно).

Значи отиваме към втори кръг. Така си мислех и аз...
Жребият е на 20 юни ,а мачовете на 14-21 юли.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:37 pm 
Аватар

Това естествено важи ако комунистите вземат купата. Ако (ега и амин) Кокала ги изчука, почваме от първи(освен ако Монтана не се откажат от участие или не вземат лиценз).
Само да припомним кога за последно играхме в първи кръг и как се очакваше да нямаме проблеми :smt042
Иртыш :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:38 pm 
Аватар

BSG написа:
ОК де, аз просто казвам кво са казали по ТВ...

Изобщо не ме ебе дали може, дали не може, колко отбора ще са и т.н.

Е те по ТВ и навсякъде плямпат глупости на килограм целенасочено от месеци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 03, 2016 6:39 pm 

Megablue написа:
spurs написа:
Човек, ти сериозен ли си? Сам пишеш, че е бил директор 1999-2003 и после повтаряш, че нямал успехи без Мъри. Наистина ли мислиш, че не сме печелили нищо в периода 1999-2002?

А между другото за налагането на Мъри основната заслуга също е негова. Най-вероятно Батков щеше да го уволни още след Беверен, но Наско твърдо заложи на него тогава.

Естествено, че спечелихме в този период и то доста, но както казах, не мисля, че успехите са негови. Просто тогава си мачкахме наред поради някои известни причини, не мисля че е заради вездесъщия спортен директор- знаеш много добре какви бяха времената, не могат да се сравняват със сегашните. Когато стана тегаво- дойде Мъри и той ни измъкна, не Наско. А относно това, че пазил Мъри- колко го опази накрая и то при какво класиране? Дали щеше да го опази първия сезон, ако бяхме 7-ми? Не мисля, че Сираков е точния избор, особено в сегашния момент. Всякаква промяна, поне до приключване на участието ни в евротурнирите тази година, би била пагубна, особено идването на човек на жужето (това поне не те ли притеснява като говорим за професионализма на Наско? Или мислиш, че няма да играе за жужето, въпреки че микрето държи кариерата на жена му?).

Виж, аз никъде не съм казал дали трябва или не трябва да се връща сега. Нямам отговор за себе си, но оспорвах абсурдното ти твърдение, че не бил нищо особено като ръководител и дължал славата си на Мъри. Ще ти го кажа по друг начин: Наско Сираков е най-успешната фигура в историята на Левски и за това не може да има абсолютно никакъв спор. Има пряко участие и решаваща роля в 11 от последните ни 12 титли (само за тая с Кокала и Боримиров няма участие) - 6 като футболист и 5 като директор. Не знам кога какви са били времената, ама явно за другите времената не са били такива, та само той е печелил. Много обичам като някой каже - едикой си верно беше в Левски по това време, но той няма заслуга :lol: Между другото чорбарската мантра по онова време беше, че Мъри не е никакъв треньор и дължи успехите си на Наско, сега за пръв път чувам обратното.

Що се отнася до опазването на Мъри, тогава Батков ги махна и двамата. Какво да направи, революция ли :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 185, 186, 187, 188, 189, 190, 191 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]