forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:04 pm 
Аватар

Това с разделянето на две половини и играенето на "плейофи" е най - малоумното нещо правено някога в българския футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:06 pm 
Аватар

Sir_J написа:
Това с разделянето на две половини и играенето на "плейофи" е най - малоумното нещо правено някога в българския футбол.

Обоснови се.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:11 pm 

БСФС пуууууутттттткккк******* умрели защо наказват Бурабия за ТРИ мача :ohmygod2 :ohmygod2 :ohmygod2 ТРИ човек :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:13 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Sir_J написа:

Обоснови се.

Ами видяхме го вече у нас. Малоумия е. Получават се доста безсмислени мачове особено във втората половина.
А в първата шестица имаше няколко кръга, в които всички мачове свършиха 0:0. Там пък залогът е по-голям и отборите гледат повече да не избегнат загубата, затова се и получиха доста скучни двубои, а уж се водиха дербита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:23 pm 
Аватар

Kryten написа:
Тодор Батков що говори на английски на пресконференцията и се прави на холандец :smt005
Изображение

Уер ис дъ дилигейт, имидиътли :batkoff :batkoff :batkoff

Днешната сбирка ми се струва като един доста сериозен ташак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 7:26 pm 
Аватар

Синият Болярин написа:
Sir_J написа:

Обоснови се.

Отборите на челните места във втората половина, както и тези в дъното на първата не се борят за абсолютно нищо. Това е предпоставка за уговорени мачове, липса на зррителски интерес и като цяло посредственост. Освен това почти всички комбинации, включващи плейофи водят или до небалансираност програмата на отборите, или до недобър брой кръгове, или и двете.

Да разгледаме вариантите:
16 отбора - мисля че тук единствено е възможно два мача между всеки два отбора. Общо 30 кръга. При плейофи биха станали 30 + 14 = 44.
14 отбора - това е най - тегавата бройка. Малко кръгове при само 2 мача (26), но все още твърде много при плейофи (26 + 12 = 38).
12 отбора - при 2 мача + плейофи по още 2 стават 22 + 10 = 32. При 4 мача между всеки два отбора, но без плейофи кръговете са твърде много - 44.
10 отбора - 2 мача + плейофи = 26 кръга. 4 мача без плейофи = 36 кръга. Два мача с плейофи = 26 кръга.
* Това при положение, че при плейоф се делят поравно отборите.

Ето и в табличен вид:
Изображение

Имайки предвид колко се рева вкл. в този форум за натоварената програма сряда/събота, а мачовете през сезона бяха 36 (преди да бъдат извадени Литекс), можем да кажем, че 36 е горната граница на възможностите на българските отбори.

Всичко под 26 кръга би било смешно и празните седмици биха били повече от тези с мачове, затова да определим 26 като минималната граница.

Освен това при получаване на нечетен брой отбори при плейофи някой ще трябва да почива, така че отпадат вариантите с 10 и 14 отбора + плейофи.

Така остават следните възможности:
Изображение

Единственият оставащ, що - годе смислен вариант, който включва плейофи е този с 12 отбора и то само защото при два мача между всички кръговете са твърде малко, а при четири - твърде много.

Това обосновава ли достатъчно твърдението ми?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:34 pm 
Аватар

Плейофите при 16 отбора не са 44 кръга. В Полша, Белгия, Сърбия и Израел са 16 отбора с плейофи но там врътката е друга.

В Полша, Израел и Сърбия изиграват 30 мача, като след това отборите се разделят на 2 групи, долна и горна по 8 отбора, но играят само един път един срещу друг. Т.е. сезона е от 37 кръга. А Домакинството и гостуването в плейофа зависи от класирането след 30 кръг. Първия домакинства на втория, после гостува не третия, после е домакин на четвъртия и т.н. с всички други отбори.

В Белгия пък след изиграването на 30-кръг отборите се разделят на няколко групи. Една от 6 отбора дето се бори за титлата и още две по 4 отбора дето се борят за ЛЕ! А останалите 2 отбора май играят един срещу друг. Но никой там не играе 44 кръга.

И накрая има и 3 вариант пак с плейофи. След 30 кръг отборите се разделят на 2 групи, първа за отбори борещи се за титлата и ЛЕ от 6 отбора. И втора за изпадане от 10 отбора, като тези в горната група играят 2 пъти още един срещу друг или общо 40 кръга. А тези в долната група от 10 отбора само по един път или общо 39 кръга.

Това са вариантите при 16 отбора и плейофи, други на практика няма!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:43 pm 
Аватар

За мен настоящият формат на първенството е оптималния и нищо не трябва да се променя. 10 максимум 12 отбора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:45 pm 
Аватар

Всички варианти, които изброи водят до твърде много мачове, неравнопоставеност между отборите заради нечетен брой отбори, неравен брой домакинства в преките сблъсъци, меко казано странно разпредляне на квотите за ЕКТ или комбинация от горните.

И според мен 10/12 отбора, играещи 4 пъти помежду си е оптималният вариант. Ако случайно пък след някоя и друга година нивото в "Б" група се вдигне достатъчно, за да има още отбори, покриващи невероятните изисквания да има осветление, що годе читави трибуни и терен (демек нормален стадион), нека тогава се вдигне. А не да слагаме каруцата пред коня...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:48 pm 
Аватар

Sir_J написа:
Всички варианти, които изброи водят до твърде много мачове, неравнопоставеност между отборите заради нечетен брой отбори, неравен брой домакинства в преките сблъсъци, меко казано странно разпредляне на квотите за ЕКТ или комбинация от горните.

И според мен 10/12 отбора, играещи 4 пъти помежду си е оптималният вариант. Ако случайно пък след някоя и друга година нивото в "Б" група се вдигне достатъчно, за да има още отбори, покриващи невероятните изисквания да има осветление, що годе читави трибуни и терен (демек нормален стадион), нека тогава се вдигне. А не да слагаме каруцата пред коня...

И за мен те са абсурдни, но просто ги споделих. За мен 10 отбора е истината и нищо друго.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:49 pm 
Аватар

Е да, то варианти - бол. Въпроса е колко от тях са смислените нали. :) Oт друга страна - защо търсим смисъл в действията на БФС? :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:51 pm 
Аватар

10 отбора по 4 мача. Проблемът сега не е изобщо във формата на първенството.
Това, което трябва да направят глупаците е изключително просто - да оставят всичко да се решава със спортни резултати. Последните да отпадат - първите от "Б" да влизат. А феновете да знаят, че така ще бъде и следващият сезон, и по-следващия. На тях, обаче, това не им изнася и година след година правят циркове за да решават адмнистративно изходът от първенството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:54 pm 

Извинявам се, че давам линк към чорбал, но не издържах и се разревах :? :cry:

http://www.sportal.bg/video.php?video=86502

пак геноцид, пак несправедливост, пак обидно отношение към чурка...... :cry:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:58 pm 
Аватар

Ужас! :|

Поне "човека от холандия предложил схема". :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 8:59 pm 
Аватар

При такава несправедливост,що не се самоубиват,тона тяхното не е живот

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 9:03 pm 
Аватар

Не знам как изобщо дъвчета тая тема цял ден. За вас бира и паркове няма ли :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 9:06 pm 
Аватар

Да бе,е сега съм тръгнал в парка,за да ми се стопли ракийката,заеби ти :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 9:49 pm 
Аватар

Omraz написа:
Извинявам се, че давам линк към чорбал, но не издържах и се разревах :? :cry:

http://www.sportal.bg/video.php?video=86502

пак геноцид, пак несправедливост, пак обидно отношение към чурка...... :cry:

От думите на чорбето ми се струва, че са ги поканили, за да не реват, че не са ги поканили :strkstrk Много ми хареса специално това: "Те в момента ни канят, тъй като знаят, че ние не можем да покрием изискванията" :bigok

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 10:00 pm 
Аватар

Крадци задигнаха звездата на Бербатов от "Армията", първият мъж на Малта се чуди как е възможно

:smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 10:29 pm 
Аватар

Защо футболист, играл 1 година при тях и донесъл титлата на Левски с пропуск, има звезда там :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Апр 05, 2016 10:38 pm 
Аватар

Е, очевидно няма. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 12:01 am 
Аватар

Милко е бил шутът на забавата :bigok всички са му се смеели и иронизирали цура :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 9:31 am 
Аватар

Аз, първо не разбирам, защо БФС се е впрегнало така да "реформира" първенството. То е ясно, че по-малко отбори, ще е по-добре. Ако е само заради ЧУРКА, което си е ясно, де, е редно да се самозакрият.

Мисля, че 10 отбора е оптималния вариант. Не играеш по селата, а парите, от ТВ, се разпределят между по-малко отбори, т.е. на книга, нивото трябва да се вдига. Логиката е, че колкото е по-недостъпна, толкова е по-висша. Ако лигата е с 16 отбора, няма да има кой да влезе следващата година, ДЕЙБА.

Реформата не трябва да е в броя отбори, а в цялотостното финансиране. Да се създаде фонд, било то и с държавни пари (евро-мевро / УЕФА програма гол + пас / корнер + тъч), за където отборите да кандидатстват и да си оправят базата.

Реформа относно лицензите и базите + 10 отбора = повече дербита + повече пари + по-високо качество! :pastor

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 9:45 am 
Аватар

Ами всъщност, според мен, изобщо никой не се е заемал с нещо реално. На Перуката и Ко им пари под гъза заради купищата тъпотии, които натвориха, особено покрай лайната на Латекса, а и дришата, домуса и корема не спират да хленчат. Затова и се правят опити за имитация на някаква дейност, за "рестарт" и тем подобни, като на всеки се казва това, което иска да чуе - на свинете - че "има възможност, при определени условия....", на латекса "ако кандидатствате, ще видим...", на останалите "ще има строги правила...", обсъжда се увеличаване на групата, защото за това се лобира яко - първо като вариант да върнат свинете и латекса (при определени условия :loser2 ), второ - защото селските кметове искат отборче в А група, трето - защото домуса и диемите искат повече мачове, инак 4-те лева на месец никой няма да ги плаща...и те така. А реално не става нищо, ама нищичко. Критериите за лицензиране са ясни, критериите за "сливания" и "премествания" са си ясни, и те не се сменят, защото не зависят от нас. Тука развяваме някакви глупости, ама като дойде време за лицензи, няма накъде. Единственото, което може и да направят, ще е да увеличат групата, и то ако намерят достатъчно отбори с лиценз, а това далеч не е сигурно. Но после гордо ще кажат "еми ето, ние искахме, опитахме, поканихме всички, ама на - няма лицензи......".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 10:05 am 

Точно това е единственото, което ще направят и то си е легално - увеличаване на А група и вкарване на всички с лицензи вътре. Така евентуално ще опитат да върнат Микре и да прескочат годината, през която ще са в Б.
Това е грандиозният проект "Висша лига" :lol:

И всички тия гимнастики, празни приказки и загуба на време, защото през декември едно джудже се е изнервило и се обадило на лакея си да му каже "Слизайти и изваждайти утбора".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 10:39 am 
Аватар

Спорили сме, аз предпочитам да има 16 отбора, ама с оправени терени и осветление.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 10:57 am 
Аватар

Е да, ама да има толкова много отбори с читави стадиони в момента е химера. Да не говорим, че за да е това така трябва и всяка година още 2 отбора, влизащи от "Б" група, да отговарят на изискванията. Т.е. общо поне 18.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 10:58 am 
Аватар

konvoec написа:
Спорили сме, аз предпочитам да има 16 отбора, ама с оправени терени и осветление.

Тия отбори с оправени терени не са и десет дори, така че няма какво да спорим. Няма да има десет и в близките 5 години.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 11:00 am 
Аватар

На мен не ми се гледат мачове, завършващи 6-7:0, защото единият отбор залага да губи с колкото може повече.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 06, 2016 11:05 am 
Аватар

Абе, реално, ако Монтана изпаднат, а Черно Море и Локо Пд си оправят терените, догодина ще имаме подобрение.

Герена - ок
Разград - ок
Бирой - ок
Ботев - ок
Пирин - ок
Локо Пд - ок (?)
Черно Море - ок (?)
Славия - ту партс.
Отбор от Б група. (дано ремонтира)
Отбор от Б фрупа. (дано ремонтира)

П.С. Едвам ги докарах до 10, къде 16...

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 149, 150, 151, 152, 153, 154, 155 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]