forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 10:25 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 216  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 1:10 am 

Просто няма аналог такава лига никъде по света. Няма закон с който да се вкара отбор от третата група във втората и то отбор в несъстоятелност. ФИФА И УЕФА изобщо не са питани за такова нещо. Защо не вкарат Миньор или Спартак Плевен и те имат много сезони в А група и фенове, Тъбъдъчково Ямболско пък току виж отговарят на финансовите критерии. Чорбарите ли са най великият отбор на света та да се правят такива пародии само заради тях? Според мен трябва още сега ФИФА И УЕФА да бъдат запознати от нас какво се готви тук, за да им прекъснем идеята в зародиш!Да припомням ли кой инициира декларацията на 13те към Газпром?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 10:52 am 
Аватар

Цитат:
"Уайлд кард"-ът, който БФС ще отпусне за нови членове на Висшата лига, е желан от доста родни клубове, които по една или друга причина са в долните дивизии.

Апетити към бързо завръщане в елита имат Етър и Нефтохимик. Двата клуба нямат никакви дългове, а освен това притежават хубави стадиони. Няма спор, че търновци са изключително значим за българския футбол клуб - и откъм фенове, и откъм история, и откъм национали.

Иначе дори и по-нови тимове като Созопол също заявиха, че са готови да кандидатстват за "уайлд кард". Те дори призоваха всеки един клуб да снима собствената си база и да качи фотосите в официалния си сайт. Никой обаче до момента не е прегърнал тяхната идея.

Доста сложно е положението с Локо (Сф). В момента отборът се състезава в четвърта дивизия. Реално това е ново дружество, тъй като старото бе убито от Касев и Льосков. Феновете обаче вече припознаха тима на Тони Велков за наследник и подкрепят футболистите по терените около София. Друг е въпросът, че настоящите спонсори, нямат възможност да издържат клуб от "А" група.

plovdiv24

Прасетата да си снимат и те някой от хилядите проекти. Баси това лято ще е хем забавно, хем тъжно май накрая. Ако тая глупост стане факт е редно ние да приключим участието си, а бьефьесье да получи зелена светлина да спре да съществува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 11:50 am 
Аватар

Всичко това ми се струва адски невъзможно да се случи. Толкова невъзможно, че е абсурдно и смешно в същото време.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 11:51 am 
Аватар

Вчера слушах Павел Колев и той каза, че не е казано, че чурка ще влезе. Трябвало да отговаря на критерии, тъй че можело да влязат след 2-3 години. Според мен се прави за Микре тази работа, а жожето да ги прекръсти на чурка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 11:58 am 
Аватар

Е това с прекръстването не стана ли ясно , че няма как да стане :smt017 А ако се прави само за микре , е доста жалко.Ще вкарат 16 отбора , от който още на полусезона ще се разпаднат и накрая пак ще намаляват лигата.БФС е изпаднало в тотална летаргия и се чуди каква простотия да направи отново.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:25 pm 
Аватар

Въобще не им се връзвам на глупостите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:28 pm 

Toя "левскар" Павел Колев май наистина е най-големия неадекватник там.
Градев ще излезе прав.

Аз мисля, че ние като клуба с най-много привърженици в първенството, трябва твърдо да се противопоставим на тези простотии с ясна позиция. Каквото и да правят, няма как да го направят без Левски.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:38 pm 
Аватар

Лично лично аз искам една силна А група , с всички отбори.Липсва ми дербито , ще ми липсва гостуването в Ловеч , дразни ме че стадиона на папагалите прилича на помощното игрище на Герена...Ама поне да не го правят по възможно най-селският и тарикатски начин.Това най-много дразни.Прасетата като си платят всичко дължимо да си влизат в А група , няма кой да ги спре да го сторят тогава , Латекса да си изкара 1 сезон в Б да им дойде акъла.И малко да се спре Домуса , че не се търпи как всички са му налапали хойа.Имат си шибаните закони да си ги спазват , и то "закони" които те са писали , или по скоро правила , които важат за едни , но за други са различни.А Павел Колев е толкова неадекватен , че чак ми е жал за него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:46 pm 

А може ли Павел Колев и Боби Михайлов вместо да са левскари, да са професионалисти?
Или си вършат работата, или си тръгват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:47 pm 
Аватар

Така като ги гледаш, на професионалисти ли ти мязат :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 12:55 pm 
Аватар

Е като пуснат Преслава , стават професионалисти :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 1:51 pm 
Аватар

Аз много искам да се случи следното:
1. ФИФА, УЕФА, ФАФА, ФУФА, НАСА и т.н дават зелена светлина за Висшото лига :bigok
2. След това дават уайлд кард или каквото да е там и вкарват новото дружество на чорбата в лигата, като междувременно старото е в несъстоятелност
3. "Винаги верните" припознават новото цуци :loser2
4. ФИФА, УЕФА, ФАФА, ФУФА, НАСА обаче припознават и те новото цуци и както и всичките дългове на старото :strkstrk :strkstrk :strkstrk
5. Оставям на вашето въображение какво следва после :strkstrk :strkstrk :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:42 pm 
Аватар

За мен е много трудно да се излезе с адекватна позиция, преди да стане ясно какво изобщо смятат да правят (засега само се подмятат някакви уж идеи, уж планове и т.н., което е несериозно). Но като цяло просто няма кой да допусне (говоря международно) "класиране" на отбори на неспортен принцип, което по критериите на ФИФА и УЕФА е основание за отнемане на лиценз дори. Така че дори да направим "Висша Лига", тя ще си е същата А група, с отборите, които са ес класирали там. Дори да разширят бройката, пак ще я попълнят от Б група, а не свинете....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:48 pm 
Аватар

Наказали Моци ЕДИН мач :shock: :ohmygod2

И гората разбира се за факли - само 300 лева - като за факли на терена по принцип са 1300. Няма проблеми.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:52 pm 
Аватар

Е то дори по наредба, наказанието за директен червен картон, не е ли минимум 2 мача?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:52 pm 
Аватар

Да. Очевидно са го наказали за два жълти :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:53 pm 
Аватар

shalala написа:
Е то дори по наредба, наказанието за директен червен картон, не е ли минимум 2 мача?

Май си е 1 мач, но в случая му е втори червен картон за сезона и тогава наказанието е даже май 3 мача, но не съм убеден.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 2:54 pm 
Аватар

Грешка, два са само за удар без топка :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 3:01 pm 
Аватар

даде му жълт и директен червен :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 3:36 pm 
Аватар

Аз знам , че като имаш един жълт картон в мача , а после получиш директен червен картон , го броят като 2 жълти.Друг е въпроса , че има случаи в които ако направиш прекалено грубо нарушение ти дават 2+ мача.Ама за ноци не важат тези работи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 3:38 pm 
Аватар

В случая има директен червен, жълтият, който му даде първоначално не се зачита.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 3:56 pm 
Аватар

Е кво очаквате да накажат "GEROIA NA CIALA BALGARAI, OBI4AMETE NOCI" с 3 мача ли? Е га то тушират някъде тоя дървар, мамалигар гнусен!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:10 pm 

Всъщност ако накажат Моци за 3 мача, тия остават отзад с Терзиев и Керчев, който има навика да излиза в петата минута.
Затова е цялата работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:13 pm 
Аватар

Кога ли ще му счупят краченцата на тоя

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:29 pm 
Аватар

FLAME написа:

Мен ми е интересно какво пише в съдийския доклад.Дали е писал , че има вече жълт картон или му дава директен червен картон без преди това да има жълт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:34 pm 
Site Admin
Аватар

Добре де,възможно ли е за едно нарушение,да получиш 2 пъти жълт картон? :smt005 Директен червен картон си е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:35 pm 
Аватар

Ми не, просто правилника е чутовно малоумен. Досега го четох, и в общи линии, за да отнесеш по-сериозно наказание, трябва или жестоко да контузиш някого (или да го убиеш), или да направиш нещо на длъжностно лице..... Като цяло е огромен пасквил, и нищо чудно наказанието на Латекса верно да отпадне, защото правилника е написан с гъз и не е съобразен с абсолютно нищо. Да не говорим колко правописни грешки има....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:46 pm 
Аватар

Diabolik написа:
Добре де,възможно ли е за едно нарушение,да получиш 2 пъти жълт картон? :smt005 Директен червен картон си е...

Виж си въпроса пак , после се сети в коя страна живееш и си отговори :lol: :lol: Тука всичко е възможно , за това ако е така както си мисля че е , а именно при вече получен жълт картон , а след това директен червен , да го броят за 2 жълти и 1 мач наказание , а не като само директен червен картон (за което би трябвало наказанието да е по тежко).Просто ми е интересно как е записано :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 4:49 pm 
Аватар

bate sasho написа:
FLAME написа:

Мен ми е интересно какво пише в съдийския доклад.Дали е писал , че има вече жълт картон или му дава директен червен картон без преди това да има жълт.

Вероятно е писал,че е отменил жълтия и по сигнал на помощник е отсъдил червен картон. Според мен точно това се случи. Главният говори по системата за връзка, която имат и извади червен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 23, 2016 5:15 pm 

Тия наще докторчета кви хапчета им дават за въстановяване не знам. За пореден път се почва с мускулните контузии. Есента Диаби и Гаджев през 2 мача. Сега Де Нойер изпусна мача с Лудогорец и не е тренирал нормално от месец с изключение на два дни и една контрола. Менголо онзи ден направи един спринт и се хвана за крака. По същият начин беше и есента. Колкото до Веско, не знам кой ще го замести догодина ако не преподпише. Май ще си връщаме Нуньо Пинто или друг португалец, тук в България единственият който би свършил работа е Веско Пенев а той му е набор и Антон от Литекс, ама тва няма как да стане.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 6476 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 126, 127, 128, 129, 130, 131, 132 ... 216  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]