forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Сря Сеп 17, 2025 3:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2016
МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:18 pm 
Аватар

Omraz написа:
Тук понеже има много треньори и селекционери, не знам как не сте забелязали, че в библията ви transfermarkt на един от двамата ни нови негери му дават за основна позиция централен нападател, а на другия негер това му е втората позиция.

Също така не знам дали се сещате, че титуляр трябва да играе някой измежду Краев/Цонев/Орачев, а те всички играят крило и напред.

Именно затова се чудих що взеха втория негер, ако не за централен. Явно точно там ще го ползват.

Гном не го броя, досега в контролите дори тичането му е като на освободен от физическо.

Този, на който му дават, че втората му позиция е нападател всъщност има повече мачове като такъв, отколкото като крило -МангалО. :bigok Не е драма, че не взимаме никой, напротив, най-правилното решение, вместо поредния некадърник ей така, да има някой на този пост. По-скоро е драма непоследователната политика в селекцията, където е очевидно, че няма никаква визия. С пари, без пари, не са сериозни нещата, които се случват. Не за всичко е виновен Гонзо, но сериозно си плюче на собствените думи. Уж има някаква визия, а след някой друг месец плюе на всичко, което е казал. Като се взимаха играчи лятото Гонзо каза, че няма да повтори грешката след 6 месеца да се игонят взетите. Не само, че я повтори, а изгониха всички докарани атакуващи футболисти. :loser2 И далеч не смятам, че на Гонзо му е лесно. Нищо подобно.
А за визията, ще видим лятото. :bigok Имат няколко месеца да си харесат нападатели, да им предложат. Трудно ще се съглася, че просто няма, защото нямаме пари. :smt115

П.П. С риск да бъда здраво анатемосан, но смятам, че колкото виновен е Гонзо, не по-малко виновен е и СС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:20 pm 
Toзи има нула процента шанс да е от Конго. Хубавите, натурални и месести конгоанци са по-черни и от душата на Кюрда. Този си е абсолютен циганьор, но явно е човек на мешерето щом са успели да го снабдят с документи и да го промотират като играч от Африка.
Призовавам най-отговорно ръководството на Левски да му провери уотсап съобщенията както и ЛС-тата във фейса, убеден съм, че там си пише на българо-цигански, а на местния език не знае и 5 думи :smt006 Възможно е да е от белгийско Конго и да е научил там 10-20 думи от сестра му, която протостурва по Гент или Брюж. Този мангасар 100% ни го пращат, за да отвлекат вниманието от нападателя.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:27 pm 
Аватар

Интересно ми е дали някой футбалер на Верея смее да си остави телефона и/или часовника без надзор по време на тренировка :smt005

Последна промяна Soundlover на Вто Фев 02, 2016 5:27 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:27 pm 
Аватар

И на мен ми е тъпо и аматьорско, но сега направих една равносметка. Нямаме нападател, но имаме почти всичко друго. Преди имахме нападатели чат-пат и халфове, но никога защита.
Май предпочитам да почваме от 0:0 - нещо което беше лукс през последните 3 години.

На селяците немити от Разград не виждам какво им се възхищаваме, като не са нищо особено без съдиите. Предния полусезон им бяхме съвсем равностойни, при положение, че нападател ни беше Сакатото Зомби и другите некадърници, които приютявахме.

Да, Жиката го няма, но на другите постове изглеждаме добре и нещата не са толкова черни (освен селектираните тази зима играчи :strkstrk ).

Искам да стане чудо :pastor , да се сере на животите на всякаква селяндурска сволоч, обединена и грухтяща против нас и схемата ни на игра да се запише със златни букви във футболните учебници. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:32 pm 

Да взимат Абди за крило и това е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:34 pm 
Аватар

СС: Гонзо, от 1 година ти повтарям, че ми трябва качествен нападател, 2 трансферни прозореца минаха, какво става??
Гонзо: Я го пробвай тоя негър вратар..
:strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:35 pm 
Аватар

Единствения проблем е, че на Абдиту последният мач му е финала за Купата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:40 pm 
Аватар

За нападателя без драма. МангалО е с чудна физика за тази позиция по нашите терени. Дано уцелва топката. Ако ли не, на 20-ти да изяде Моцииииии и селското вратарче, пак ще допринесе с нещо. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:48 pm 

tzvetan_22 написа:
Да имаш негър вратар е най-големият срам във футбола. :smt012
Райс М'Боли да се засрами веднага. :?
Според мен ако бяхме запазили Илия Димитров щеше да е полезен,от друга страна при евентуално наше класиране за ЛЕ което ми се струва 95% реалност,ще трябва класен нападател,а да се търси такъв лятото може да няма време след това бързо да се приспособи към играта на отбора.
Седем:Едно е казал най-важното плащат се задълженията към НАП,които не бяха малко и те са приоритетни. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 5:55 pm 

deus написа:
СС: Гонзо, от 1 година ти повтарям, че ми трябва качествен нападател, 2 трансферни прозореца минаха, какво става??
Гонзо: Я го пробвай тоя негър вратар..
:strkstrk

Е, нали точно СС е отхвърлил негера от Жилина. Факт е, че нападателите са най-скъпите играчи във футбола, факт е, че зимата трудно се намира нещо качествено и е факт, че всички подбрани варианти са ни отказали и явно се е преценило този път да не се взима някоя съмнителна пекЧа. Гонзо е lose/lose каквото и да направи в тази ситуация, но поне е спестил пари. :8)

Отделно в селската "А" група голмайсторската листа изглежда така. Пиршество на атакуващия футбол и великите нападатели. Кой от тия освен Кешеру (1 млн. евро трансферна сума и 700 000 заплата) и Курьор стават за Левски? Айде и циганиньо, ама той не е нападател. :loser2
Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:06 pm 
Аватар

Имаме две гостувания в началото, на Ферхунде арена и на Боцман Мастиката или ще сме 6AH i MAT след това, или продължавамИ да мИчтайм.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:16 pm 
Аватар

strave написа:
tzvetan_22 написа:
Да имаш негър вратар е най-големият срам във футбола. :smt012
Райс М'Боли да се засрами веднага. :?
Според мен ако бяхме запазили Илия Димитров щеше да е полезен,от друга страна при евентуално наше класиране за ЛЕ което ми се струва 95% реалност,ще трябва класен нападател,а да се търси такъв лятото може да няма време след това бързо да се приспособи към играта на отбора.
Седем:Едно е казал най-важното плащат се задълженията към НАП,които не бяха малко и те са приоритетни. :)

Ако ще и Бернар Лама да е, няма как. Негер вратар - табу!

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:32 pm 
Аватар

Нар по принцип си е нападел. Това му е основната позиция.
През есенния сезон за Баник има 12 мача като нападател и 3 мача зад нападателя. Никога не са го ползвали крило. Не знам защо нашето ръководство го привлече за крило.

Той ще ни е новия нападател, а Менголо ще е крило, вместо обратното. Поне разума и логиката казват това.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:33 pm 
Аватар

Очевидно(надявам се за всички вече) в края на миналото лято сме били пред реалната възможност "да бъдем мъже всичките до един" и да споделим съдбата на розовите едноклетъчни. ОК, тук винаги сме повече "мъже" от мъжете, но само си представям какво щеше да означава това - не рязане на греди, ами рязане на вени, греди, курове, ръце, крака, глави, носещи колони, колони, шайби, гредоред, траверси, релси и т.н. По неведомите пътища обаче, стигнахме до там да стартираме един сезон с очаквания да се борим с Пирин, Монтана и Ко. за престижното 3-то място от долу нагоре в класирането и респективно да не изпаднем. То пък за огромна радост на всички ни(с малки изключения) стана така, че в края на първата част от магията на великата ни А група ни я оглавявахме, като след нас бяха "богаташите" с гръмките трансфери и единични заплати, които може би биха покрили 2 пълни сезона в сегашното ни положение. Няколко тъпи резултата ни разделиха от възможността и да сме водещи с разлика, но каквото такова. За купата.. мисля, че коментара е излишен напълно. Левски го има и ще продължи да го има. Сега сме пред старта на 2-та част от мега опороченото ни първенство, за чието опорочаване ние нямаме никаква вина, но всеки драскач, глупак, селяк, едноклетъчно и подчовек ни приписва на нас. В клубът в момента има наченки, че УС, който дълги години беше в кома се е задвижил. Бавно, но се движи. Продължавам с пълна сила да си смятам чичо иво за "левскар" от малък и си чакам козирката и сектора отново да работи, макар и 3 години по-късно, но може и 4 да станат, а може и повече - никой не знае явно. Но по-важното според мен в следващите месеци е, дали ние, като клуб ще поведем битка за поне малко подреждане на кочината ни наречена "български професионален футбол" или ще си останем на "тука е така" и ще "продължаваме напред". Все си мисля, че точно Гонзо и чичо Стойчо, разбират от футбол повече от 99% от експертите в форум.Левски.цом и в пъти повече от успешния Херо. :pastor А и най-малкото в тази очевидно "страхотна" ситуация сраха на всички капацитети, които очакваха да се борим с изпадащите и да се закрием. А в същото време лудогорбахче похарчиха милиони за транфери и още толкова месечно за заплати, в добавка с бонус точки и група от 9 отбора за да се надяват на титла - еми да я взимат, след като е толкова важна тенекията. За мен е по-важно веднъж завинаги да се наложат някакви правила и те да се спазват. Дай Боже през това време да имаме и стадион вече - би било прекрасно. Останалото е плюнки, които винаги ги е имало и ще продължава да ги има. Колкото са повече, значи толкова сме по-силни. Доказано е с времето. Сами срещу всички ни е съдбата явно, но аз нямам нищо против, когато нямам нищо общо с розови, зелени, жАлти и подобни едноклетъчни утайки. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:34 pm 
Дано поне се вземе решение да играем с нападател :bigok Така футболът винаги е една по-интересна и приятна игра. :strkstrk

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:37 pm 
Аватар

Аматьорщината е на шест :ohmygod2 професионален футболен отбор със амбиции да няма нападател.
Просто Гонзо не става за тази работа,ОК като играч беше бог,но като спортен директор е гола вода.
Както каза един колега тука "като имаш 2 лева си купуваш баничка а не се надяваш на френска гурме кухня!"
Разполагал бил със 360 000 евро,ми ОК като разполагаш със ограничен бюджет излизаш пред медиите и казваш "Ей хора Левски има ограничен бюджет в който трябва да се вместим."
А не, да излезеш със арогантното си поведение и да се биеш в гърдите
пред всички камери,че всички трябва да сме били спокойни,защото той щял да намери нов централен нападател, при това качествен. :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:42 pm 
Аватар

И какво става като излезеш пред медийте и кажеш, че имаш 360к евро? На Тодорини кукли се изсипват 20 негри, готови да бъдат следващата Гара ли :bigok
Идеята е да запазим отбора тоя сезон и тия пари, които не сме използвали тая зима и следващия сезон евентуално да сме конкуретноспособни на Фенербахче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:44 pm 
Аватар

jordanofff написа:
. Но по-важното според мен в следващите месеци е, дали ние, като клуб ще поведем битка за поне малко подреждане на кочината ни наречена "български професионален футбол" или ще си останем на "тука е така" и ще "продължаваме напред". Все си мисля, че точно Гонзо и чичо Стойчо, разбират от футбол повече от 99% от експертите в форум.Левски.цом и в пъти повече от успешния Херо. :pastor :levski

Демек Стойчо Стоев и Гонзо да отебат селекция и да започват да работят по въпроса с подреждането на кочината "БГ футбол"? Не могат да съчетават двете работи и изобщо това ли им е работа?

На фена, работата му е да е на стадиона, на футболиста да играе, на треньора да тренира, на собственика - да дава пари.

Сезон 2025/2026. - "Левски" е спечелил 2.5 т. за клубен коефициент, 3.5 т. за национален коефициент. Коефициентът на "Левски" за сезон 2026/2027 ще бъде 7.00. Спечелили сме 1.450 хил. евро от наградния фонд

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:46 pm 
Аватар

Не че нещо, но това за ограничения бюджет си го казаха и Гонзо, и СС, и Тонев поне по 10 пъти през тая пауза..... Факт е, че на фона на тоя бюдежт и напусналите (визирам Жиката и Белаид), на които задължително трябваше да намерим заместници, като се тегли чертата взехме доста прилични попълнения. Факт е, че останахме без търсения нападател (пак повтарям, че за мен Менголо си го взехме за резервен ЦН, с опция да е крило при нужда, а не обратното). Както казах - това за мен е по-добрия вариант, от това да вземем дърво, което всички да псуваме, и на лято да се чудим как да изгоним.

Това, което не ме кефи, е че тоя проблем се повтаря постоянно, и че се говореше друго (да, ясно ми е, че ситуацията е лайняна и са ни преебали разни други отбори с повече пари), но от говоренето излязохме с други очаквания. Силно се надявам да се работи по решаването на проблема лятото още от сега.

Най-притеснително, както казах, е прокрадването на оправданието "-5 точки". Това за мен означава примирение, а точно това не бива да се допуска. Няма значение дали го предвиждаш, или не - просто нямаш право на такава позиция. Това ми е забележката.

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:47 pm 
Аватар

Тука се сменят настроенията за нула време и то без мачове :loser2 В началото като взехме новите и бяха фанфари и суперлативи за Гонзо, а сега пак не става. Наистина не ви разбирам. Хиляди пъти се е писало, че е по-добре да се избират хората внимателно, а не след това да се чудим как да ги гоним и сега пак се говори да се вземе нещо пък каквото стане. Еми с жълти стотинки добри играчи много трудно. Нали чухте - втородивизионен турски отбор е вдигнал парите двойно като са разбрали, че и други го искат. Еми няма, не можем като едно време да даваме месечни заплати по 60-70 бона. Със сигурност тогава щяхме да вземем лесно играчи. Ама можеше и след това да цъкаме с прасетата по селата и да псуваме идиотите, които са ни докарали до там.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:48 pm 

Цитат:
"Няма да търсим нападател на всяка цена. Eдинственият шанс за нов футболист в Левски е, ако млад и перспективен чужденец приеме офертата, която клубът вече е изпратил.
Чакаме ли някой,или става въпрос за тоя от Верея?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:49 pm 
Аватар

tzvetan_22 написа:
jordanofff написа:
. Но по-важното според мен в следващите месеци е, дали ние, като клуб ще поведем битка за поне малко подреждане на кочината ни наречена "български професионален футбол" или ще си останем на "тука е така" и ще "продължаваме напред". Все си мисля, че точно Гонзо и чичо Стойчо, разбират от футбол повече от 99% от експертите в форум.Левски.цом и в пъти повече от успешния Херо. :pastor :levski

Демек Стойчо Стоев и Гонзо да отебат селекция и да започват да работят по въпроса с подреждането на кочината "БГ футбол"? Не могат да съчетават двете работи и изобщо това ли им е работа?

На фена, работата му е да е на стадиона, на футболиста да играе, на треньора да тренира, на собственика - да дава пари.

Къде казах, че това е работа на двамата? :smt017 Те двамата правят повече от много с наличния ресурс. А това с подреждането на кочината е работа на повелителя на СМР и компания, заедно с юристите ни. :smt031
Иначе много готино си ги подредил, ама тука е така и всеки разбира от всичко. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:50 pm 
Тази идея за полусезона само да направим/запазим еди какво си доста отдавна я имаме като идея, дейба :bigok Не хваща корен явно тая идея, че все я имаме...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:55 pm 

Цитат:
Буш пред сензационен трансфер в Левски!
Мениджъри са предложили румънеца Серджиу Буш на Левски. "Сините" усилено търсят нападател, а бившият играч на лит(*кс-етрополе вече е свободен агент.

По-рано днес Буш скъса своя контракт с Шефилд Уензди. Голаджията не успя да се наложи в Англия и няма нищо против да се завърне на Балканите.

Заплатата, която би искал Буш също е по силите на Левски. 23-годишният играч е готов да се разписва срещу 15 000 лева месечно.

За интерес към Буш се говореше и от страна на друг български отбор - Лудогорец.
:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:56 pm 
Аватар

Коце Маца написа:
Нар по принцип си е нападел. Това му е основната позиция.
През есенния сезон за Баник има 12 мача като нападател и 3 мача зад нападателя. Никога не са го ползвали крило. Не знам защо нашето ръководство го привлече за крило.

Той ще ни е новия нападател, а Менголо ще е крило, вместо обратното. Поне разума и логиката казват това.

Менголо е поне 10 см. по висок от Нар. Срещу сгъстена защита с нападател джудже 1.70. нищо няма да направим. Ще трябва пак да разчитаме само и единствено на контри в

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:58 pm 
Аватар

Буш, ако го вземем, няма да е зле.
Поне е доказал,че може да вкарва в А група, пък и свинете ще квичат на умряло, ако подпише с нас :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:59 pm 
Аватар

Буш от вчера е играч на Салернитана :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 6:59 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Дали вече е "мръсният мамалигарски циганин" във forum.daesh.com, за един молдовец на име Рейгън питам...

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
АЗЕРМАН МИ Е ИХТИБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 7:00 pm 
Аватар

Буш е под наем в Салернитана от вчера.

edit: ебасимо, изпревариха ме. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 02, 2016 7:04 pm 
Аватар

А сега би трябвало по-лесно да привлечем нови играчи, понеже трансферния прозорец в почти цяла Европа и затвори и ние сме едни от малкото, където продължава по-дълго.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 390, 391, 392, 393, 394, 395, 396 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]