forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Вто Ное 11, 2025 11:59 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 11:02 am 
Аватар

Panzerfaust написа:
Национална футболна дивизия е било името на елитната ни група и е започнала през 1937/1938 г.

Мисля, че първенство има от 1924.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 11:35 am 

Първенство има от 1924-та. До 48-та се играе в различни дивизии, като победителите отиват на директни елиминации с леки промени във формата от време на време.
От 1948-ма досега е в групова фаза, като през 2000-та година за пръв път имаше плейофи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 12:36 pm 
Аватар

Доста скучно, вече и обрати няма през две минути, еби му майката! :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 12:41 pm 
Аватар

Излезли са с декларацийка, в която отново използват непознати за тях думи като морал, достойнство и чест. Нямало да позволят да се преименува друг отбор на чурка, ако трябвало щели ново дружество да създадат. Естествено, ново дружество няма проблем. Друг отбор не пропознават, ама титли/купи ще припознаят моментално. Деби и уродите неземни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 12:49 pm 
Аватар

трима музиканти написа:
http://eurocom.bg/sport/article/fenove-na-cska-se-subraha-pred-parlamenta
"Снощи ми потвърждават ,че ще дойдат 200 прасета ,а сега сме 30" :lol:

Едва ли имат и 10 :loser2 Ако нямаше камери, сигурно щяха да са поне 1000 :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 12:51 pm 
Аватар

Ин чичу Сеп уи тръст :bigok ще припознае Цура и ще продължи да си я гласи на задна :strkstrk От мои източници знам, че на джуджето единствената му мисъл свързана със свинете е да ги обедини с Литекс. Никакви други варианти не го устройват и предвиждам да им пее кур много, много скоро. :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 1:24 pm 

Еми той може и да ги "обедини". Ще прекръсти ловешката простотия някак и тия ще се изпокарат кой кой е и какво е припознал. Като се замисля, може би това е един от най-добрите възможни сценарии.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 2:36 pm 
Аватар

чорбарите се намират в патова ситуация. Припознаването явно, не е само тяхна специалност :smt031 .

Тяхната агония е месец за всички нac!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:06 pm 
Аватар

Закриха ли ги вече? Налапаха ли кочаната тия путки умрели? :strkstrk :strkstrk :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:10 pm 
Аватар

Lidl написа:
Закриха ли ги вече? Налапаха ли кочаната тия путки умрели? :strkstrk :strkstrk :bigok

Ще им го кажат на 4.10. :strkstrk Ако някое прасе чете да знае, че това е краят :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:15 pm 
Аватар

Вече го знаят. Днешната декларация казаха, че не е никак случайна. В частта за бъдещето на свинете ще им бъде съобщено, че няма никакъв начин това дружество да бъде спасено и ще трябва обединение с Латекса... още зимата. В Ловеч им е казано вече. Тези дни са казали и нан някои свине, явно затова е декларацията.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:24 pm 
Аватар

Много ме забавлява Ники Аллахата как винаги всяка свинска "новина" е на първо място в сайта, но стане ли въпрос за отказите им да се обединяват/сливат/преименуват веднага се налага мощна цензура. Та така и днес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:25 pm 
Аватар

Зачетох се във форума на прасетата.
Пак се гласят да правят наказателен вот на изборите срещу ГЕРБ, понеже видиш ли нарочно им мачкал отбора :smt005
На кметските избори се гласяли да правят Герб втора политическа сила, а на следващите избори за правителство дори по-назад :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 3:48 pm 
Аватар

А ние си мислимхме, че циркът е към своя край :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 4:51 pm 
Аватар

Цитат:
Една седмица чета и слушам простотиите на какви ли не уроди. Свободни съчинения от всякакъв тип. Сега Ви давам вода от извора ...:
Вариант 1 - ФИФА спира наказанията срещу нас и уверено вървим по план /Бирое/ - като това е най-възможния и чист вариант.
Вариант 2 - ФИФА ни наказва сурово и на 04.10.2015г ни се казва или Литекс става лит(*кс-етрополе или се оправяйте с който искате и както искате.

Всеки има глава на раменете си. Аз вярвам единствено и само на ГГ. Ако той се откаже на момента ставаме поредното отборче на ДПС наред с Говеда, Ботев, Пирин и т.н.

Бог да пази цдна!!!

seems legit :bii_chorbata

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:02 pm 
Аватар

Урина от извора! Вярвам само и единствено на внука на Сталин! ЛОБОТОМИЯ!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:11 pm 

Един е написал, че има директива от САЩ да ги закрият, защото не можело в България да има руско влияние. Те били чурка софия, имало и чурка москва, това дразнело САЩ като има жребий за ЕКТ...и така :bigok Изходът бил да се преименуват. :bigok

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:25 pm 
Аватар

Ми ти кво мислиш. Новия посланик идва лично да ги закрие. Видяли са го да си купува особено голям размер ботуши. Разкошни за газене на безмозъчни свине :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:26 pm 
Аватар

Цитат:
Пътят пред лит(*кс-етрополе е от ясен, та по - ясен... Не знам защо се вкарвате в разни филми и сериали... За да се преборим с Кризата, в която ни вкараха трябва да се действа по Закон. От това, което черпя като информация от медиите точно това прави в момента Гриша Ганчев. Ако сте забравили какво каза в първото си интервю, то отворете го и пак го прочетете... Ако и това не ви стига, то пуснете си и изслушайте и второто. Аз лично не виждам какво повече може да се каже в точно този момент от развитието на плана... Всяко трето интервю ще е повторение на предишните две.

лит(*кс-етрополе трябва да излезе Законово на светло, за да се осъществи какъвто и да е прогрес за в бъдеще.В момента никой не знае точно в какви рамки са задълженията ни като клуб... Дали са 20, 30, 50 или 100 милиона лева. Това може да се констатира само след влизането на Синдик, който ако се не лъжа ще даде 3 месечен срок всички кредитори да излязат на светло и да кажат какви финансови претенции имат към лит(*кс-етрополе. В момента не се знаят тези не малки "подробности", да не говорим, че и Градев е покрил документация от клуба, която ще трябва да излезе също на бял свят през тези 3 месеца...

Сашо Тодоров го каза точно и ясно - "лит(*кс-етрополе влиза в процедура по несъстоятелност и след 1 година излиза начисто, като дълговете ще са вече в миналото"... Точно в този момент няма какво да се интересуваме какво говорят от БФС, ФИФА или УЕФА. Там също трябва да излезем Законово на светло след процедурите по несъстоятелност. Надали от тези организации ще ни правят сечено по Незаконен начин. Това ще ги компрометира тях самите, а не лит(*кс-етрополе.

Какво се случва в момента ?!? Дадена медия си измисля интервю с Гриша Ганчев, втора такава започва да прави преразказ по картинка от първата и хората започват да се объркват на коя от двете да вярват... А отговора е - На нито една от двете... Да не говорим, че се появява и трета, която шизофренично се прави на арбитър между първите две. А и трите медии са под един и същ калпак на управление и интереси.

лит(*кс-етрополе, Законово на чисто, в това е спасението ни хора. Влиза Синдика и се започва плана по оздравяването...
За да се получи това трябва да изтърпим необходимото технологично време за стартирането на тази процедура.
Какво се е случвало през последните 10 години в лит(*кс-етрополе ще излезе наяве през следващите 3 или 4 месеца. В момента си мисля, че даже и Гриша Ганчев не е на 100% наясно... Всекидневно излизат нови и нови сключвани, но необслужвани "договори" и съответните задължения по тях.

За мен лично БФС го е загазил много и се опитва на наш гръб да се прочиства, което естественно няма как да стане. Не забравяйте, че всичките сключвани договори с футболисти и мениджъри са минавали в годините през тях и те ще трябва да дават много отговори, но не на феновете на лит(*кс-етрополе, а пред Закона. От това ги е страх всичките тези пиявици... Столът на Перуката се клати и едва ли ще се задържи още дълго на този пост... За мен той е пътник заедно с всичките комисии, подкомисии и другите далавераджии около него.

Да споменем и тези от покрайнините, въпреки че те въобще не са ми приоритет... Там се върти един чек без покритие за десетки милиони и накрая парите, които се наливат ще се платят от бюджета за държавните поръчки.
МВР им строи индиректно стадиона също от перото държавни поръчки. В Подуене не плащат по милион годишно
за такса смет и други такива "неприятни плащания"... Тях ги поема МВР, разбирай ние, данъкоплатците. Стадион Раковски им беше харизан хей така, само защото той също е под опеката на МВР и там също с плащанията са се заели от МВР. Стигна се и до парадокса да имат 2 баскетболни отбора, и двата да играят едновременно в първото ниво на българския баскетбол. Зала Универсиада я откраднаха от държавата по криминален начин и в момента е собственост на Пеевската фирма Велдер груп. От медиите ни дума, ни вопъл, ни стон по този въпрос... Стига толкова за тях, те ще трябва да плащат на Бай Ганьо през следващите години чували с пари за придобитата собственост по простата причина, че безплатен обяд няма, колкото и Ганьо да пуска сълзички и да говори, че всичко дава безвъзмездно... Няма такива филми... Но стига толкова за рогатите...

За лит(*кс-етрополе пътя е да спазваме Законите на България... От там нататъка всичко ще се преболедува и ще се върнем в голямата игра само по такъв начин. Останем ли зависими от дълговете ще ни карат да се навеждаме и да правим свирки на уж кредиторите, което всъщност ще е пагубното. Това трябва да стане и аз съм сигурен, че с Гриша Ганчев ще излезем на светло и ще направим рестарт, който трябваше да стане още преди четвърт век, а не разни Вальо Миховци, Калпакчиевци и т.н. елементи да си оправят живота на децата и внуците си покрай лит(*кс-етрополе...

Така, че всичко стъпка по стъпка... Едно по едно... В момента времето работи за нас и ние в лицето на Гриша Ганчев трябва да го използваме рационално. В момента Гриша Ганчев трябва и е Лидера на идеята лит(*кс-етрополе и трябва да си го пазим. Нито Сектор Г, нито другите фенове на лит(*кс-етрополе трябва да се задълбочаваме в проблемите, а трябва да оставим това на Гриша Ганчев. Всичко друго води до разделение на Армейската общност и още рязане на вени. Това е всъщност и целта на пропагандата - да ни отвратят и с това и да намалят бройката на ходещите на мачовете, па макар и във В група. С лит(*кс-етрополе се опитват да се занимават хора, които само са взимали и нищо не са давали след приключване на кариерата им на Армията... Те са били на вечната хранилка на източването и сега трябва малко да се поспрат, защото вече няма да има кой да ги хрантути в лит(*кс-етрополе.

И да обобщим:

1. Влизане в процедура по несъстоятеност на 24.09. - 01.10.
2. Назначаване на Синдик
3. Общо събрание на Кредиторите
4. Редуциране на дълговете
5. Паралелно с това гонене на първото място във В група и взимане на лиценз за професионалната Б група
6. Оправянето на терените и базата ни в Панчарево
7. Ремонт на Армията
8. Преструктуриране на ДЮШ и съответно работеща ДЮШ. Това ще стане с обучението на млади хора в чужбина...
9. Забравяме за скъпоплатените чужденци, играем и развиваме таланта на българските футболисти - това
е заложено като основа още от създаването ни през 1948 година. Ставаме изцяло български отбор без чужди наемници...
10.Работа, работа и пак работа... На дела, а не на думи...

Съжалявам, че ви отегчавам, но рядко пиша и се надявам, че ще ми простите словоизлиянията.
лит(*кс-етрополе, това сме ние, феновете и докато ни има нас на стадиона, ще го има и лит(*кс-етрополе, колкото и да
се опитват да ни закрият/затрият.

:bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:42 pm 

Надали някое от тия прасета философи и разбирачи се е занимавало реално с дела по несъстоятелност, но пък аз съм и ходя по такива. :lol: Хванали са се за това като удавник за сламка, а всъщност не знаят какъв хуй е и че реално са се хванали за хуй. :lol: Почти ми е жал за тях. :bii_chorbata

Понеже четат, да им кажа че няма дело по несъстоятелност, което да е приключило за 1 или 2 години, защото дори само нормативно установените срокове не го позволяват. Обикновено се точи по няколко години и то в най-добрите случаи. :lol: Ако се влезе в тази процедура започват един куп други дела за попълване на масата на несъстоятелността, които ще се точат много, много години. :lol:

Доколкото си спомням, на един семинар точно на тема Несъстоятелност (на който ходих), лекторът ни сподели, че знаел само за две оздравени дружества след тази процедура, което като процент е грубо казано 0,00000001 % от случаите. :bii_chorbata

А и като ги обявят в несъстоятелност спират да са член на БФС, ебаси. Не могат да участват никъде. Това многократно се каза. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:42 pm 
Аватар

Ако кажеш, че си го прочел цялото :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:44 pm 

Само резюмето в 10 точки. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:46 pm 

Най-добрият вариант ще е микре да еволюира в нов червен урод и тия унтери да се изпокарат като междувременно има още един отбор по окръжните :lol: Така хем ще има кой да гаврим и да чукаме редовно, хем отборът на дефанзива ще има да чака най-малко 5 години до А група.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:50 pm 
Аватар

Дано се паднем за купата по-скоро, че като гледам не им остава много. Не искам последния ми спомен за тея утайки да е свързан със загуба...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:51 pm 
Аватар

Цитат:
Аз пък се чудя. като почне драмата със сливането, що се ограничавате само до Литекс? Па дайте да хванем да се слеем, съберем или както е там със Стяуа. Те си нямат име, ние имаме, ние си нямаме КЕШ, те си имат... Чиста работа. Пък и няма да са ни отсранявали 3 пъти. Нов стадион в Букурещ. Есента ще ритаме в БГ, пролетта в Румъния...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:53 pm 
Аватар

Е това 100% е някакъв трол. аххахахахах великан! :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 5:56 pm 
Аватар

Аз стигнах почти до самият край и се предадох.. :loser2 Чак се замислям дали да не се върна и да дочета и последните 2-3 абзаца от този шедьовър на мисълта! :strkstrk
В един момент започнах да се чудя, дали знам правилно значението на думите "законово", "чисто" и "светло" и след кратка пауза за размисъл заключих, че аз ги разбирам и трите думи какво означават, но розовата приятелка явно не. За пореден път някакви 3-ти страни или лица искат да си "измият" ръцете с клетата, неопетнена и непорочна цецка. Всеки път бе, всеки път някой друг е виновен, а те са най-чистите и най-моралните на тая планета. :smt005 Реално там и се отказах да го чета повече това творение на неземния интелект, който очевидно притежава този розов екземпляр. Сигурно до края му има още крайно "точни" слова. :smt005 Другото, което ми направи впечатление и не мога да прикрия вълнението си е, че отново "влиза синдика, минава една година и другото Саше било казало, че до края на тая година вече няма да дължи нищо никъде цецка" и синята и много лоша ФИФА, УЕФА, марсианците и рептилите - да се оправят. :smt005
Бая крив ден беше днес, но тези отделени около 7-8 мин. на приятелките с афинитет към аналните извращения и припознаването на различни курове за лапане ми върна настроението. :strkstrk

Справедливост и окончателно закриване за клетата и винаги онеправдана цецка и милиардите ѝ клети фенчета. :bii_chorbata :fuck6crb Амин! :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 6:04 pm 
Аватар

Колко лесно било да се отървеш от 30тина милиона дългове. Синдик, оздравяване и нема нужда от припознаване :bigok Много ми е интересно как ще се оздравяват точно :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 6:06 pm 
Аватар

http://grajdanskapeticia.com/pview.aspx?pi=BG31515
Пак почнаха да подписват разни петиции за вливане и разливане със селски отбори :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Сеп 17, 2015 6:38 pm 
Аватар

Павел Колев
Цитат:
Начетох се на страшни дивотии по адрес на лит(*кс-етрополе, че даже и на гениален спасителен план, който включва незабавно плащане на кредиторите по 3 дела, за да се спасели 15 точки! Уникално, само дето не става ясно какво правим с другите десетки дела?! И по тях ли се плаща чинно, най-вече на автора на плана, който също чака близо милион лева "заслужени" комисионни по трансфери в ерата "Титан"?!
Сега по същество: лит(*кс-етрополе не трябва да плаща на никого в момента! Поне докато не мине делото за несъстоятелност в съда другата седмица. Никой никакви точки няма да отнема на клуба все още. Има два ключови момента за този казус:
1. Съдът да обяви лит(*кс-етрополе в процедура по несъстоятелност на 24.09.
2. Съдът да отчете в решението си елемента на доброволност, тъй като лит(*кс-етрополе също е подал молба в този смисъл.
Тогава е простичко - адвокатите на лит(*кс-етрополе трябва да обяснят на съда, че над клуба висят наказания по дисциплинарни процедури от ФИФА за неизплатени суми на кредитори, а съдът има пълното право да нареди на БФС да не прилага никакви наказания на клуба, докато не приключи процедурата по несъстоятелност!
Точно това се случва в делото "Шахтьор" (Донецк) срещу Матусалем и "Реал Сарагоса". Първоначално ФИФА и КАС осъждат солидарно футболиста и испанския клуб да платят над 11 млн. евро обезщетение на украинците, а за неплащане - да се отнемат 6 точки от актива на "Сарагоса". Клубът обаче влиза в доброволна процедура по несъстоятелност и Търговският съд на Сарагоса директно забранява на RFEF да отнеме 6 точки на клуба, докато не приключи процедурата. ФИФА се съобразява, а тълкуванието на КАС, където "Шахтьор" обжалва, потвърждава, че "компания в несъстоятелност не разполага с финансите си и никакви плащания не могат да се извършват без решение на назначения администратор (синдик)". По чл. 107b от Дисциплинарния си правилник ФИФА е напълно в правото си да прекратява, но само докато трае процедурата по несъстоятелност, а не окончателно, дисциплинарните си процедури и налагането на санкции.
Същата дилема като на RFEF има в момента и БФС. И в двата случая трябва и ще се протака до решение на съда! В този случай ФИФА и КАС еднозначно признават решенията на националното правораздаване.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 157, 158, 159, 160, 161, 162, 163 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]