forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Ное 13, 2025 9:02 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Трансфери 2015
МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 8:22 pm 
Аватар

Миналата година загубихме бая точки заради малоумието с вратарите, сега пък губим точки заради липсата на нападатели. А ни се обясняваше, че селекцията се бави защото се търсят точните играчи. За толкова време как пък не се намери 1 пекча дето да е свободен агент и да не се съди с бившия си клуб.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:20 pm 
Аватар

губим точки заради защитата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:21 pm 
Аватар

celeronhater написа:
С такъв млад отбор има някакъв шанс да се окаже, че след 1 година и с тези 2- годишни договори може да имаме солидна основа върху която да се гради. Освен това, може да се окаже, че един или двама от тези футболисти избухнат през сезона и ни вържат бюджета за догодина.

Да, може, дано. Но е факт, че ние изгубихме една година. Една година, в която нищо не градихме, за нищо не се борихме, посрамихме се, стигнахме дъното. Надали някой е получавал толеранс, колкото Гонзо получи. Особено след подобен резултат. Като изобщо не визирам класирането, а постигнатото в отбора. Нищо градивно не се направи миналата година. Напротив, тотална деградация. :smt006 Сега има някакъв шанс да се гради. Аз лично съм голям песимист, но нека видим. Дано!

П.П. А при малко по-сериозно вглеждане в бюджета и разпределението му може да се види, че е направен като за средняк. Разпределен е без никакъв фокус, просто са разпределени парите в различните звена. Ако имаш някакъв фокус може и да постигнеш някакъв успех. Когато имаш санитарен минимум като бюджет и го разпределиш да покриеш от всичко по малко, някой да ми обясни как имаш шанс да излезеш от блатото. Ставаш си средняк, попълваш дупките и губиш всякакъв фокус за развитие.
Само пример- решаваш, че ще разчиташ на ДЮШ и ще събираш талантливи деца от цяла България. Това уж ти е фокус. В същото време режеш жестоко бюджета в ДЮШ и намаляваш децата в общежитието от близо 40 на... 10. Ебем ти и фокуса. Просто режеш парите в ДЮШ, но не правиш някаква реформа. Просто режеш, но там ти е уж фокуса. :smt115

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:30 pm 
Аватар

antonatan написа:

Защитата започва от целия отбор....не може на 4 човека да хвърляме вина....още повече, че от двата мача, които вече минаха....това ни беше що годе най-стабилната част.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:32 pm 
Аватар

Стабилна ама пак леки голове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:33 pm 
Аватар

DirtyDog написа:
celeronhater написа:
С такъв млад отбор има някакъв шанс да се окаже, че след 1 година и с тези 2- годишни договори може да имаме солидна основа върху която да се гради. Освен това, може да се окаже, че един или двама от тези футболисти избухнат през сезона и ни вържат бюджета за догодина.

Да, може, дано. Но е факт, че ние изгубихме една година. Една година, в която нищо не градихме, за нищо не се борихме, посрамихме се, стигнахме дъното. Надали някой е получавал толеранс, колкото Гонзо получи. Особено след подобен резултат. Като изобщо не визирам класирането, а постигнатото в отбора. Нищо градивно не се направи миналата година. Напротив, тотална деградация. :smt006 Сега има някакъв шанс да се гради. Аз лично съм голям песимист, но нека видим. Дано!

П.П. А при малко по-сериозно вглеждане в бюджета и разпределението му може да се види, че е направен като за средняк. Разпределен е без никакъв фокус, просто са разпределени парите в различните звена. Ако имаш някакъв фокус може и да постигнеш някакъв успех. Когато имаш санитарен минимум като бюджет и го разпределиш да покриеш от всичко по малко, някой да ми обясни как имаш шанс да излезеш от блатото. Ставаш си средняк, попълваш дупките и губиш всякакъв фокус за развитие.
Само пример- решаваш, че ще разчиташ на ДЮШ и ще събираш талантливи деца от цяла България. Това уж ти е фокус. В същото време режеш жестоко бюджета в ДЮШ и намаляваш децата в общежитието от близо 40 на... 10. Ебем ти и фокуса. Просто режеш парите в ДЮШ, но не правиш някаква реформа. Просто режеш, но там ти е уж фокуса. :smt115

Ми ей това е... :smt023
в Левски НЯМА никаква яснота и стратегия, как да се развива клубът....и всякакви приказки за две годишни договори и как сме щели да просперираме след една година са приказки за наивници.... :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:34 pm 
Аватар

Kryten написа:
Стабилна ама пак леки голове.

А какво да кажем за останалата част от отбора? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:36 pm 
Аватар

Останалата все пак направи така че водехме и в двата мача.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:47 pm 
Аватар

targovishte написа:
antonatan написа:

Защитата започва от целия отбор....не може на 4 човека да хвърляме вина....още повече, че от двата мача, които вече минаха....това ни беше що годе най-стабилната част.... :wink:

Не смятам, че трябва да се хвърля вина върху някого. Просто трябва повече да работят по защитата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 10:58 pm 
Аватар

Kryten написа:
Останалата все пак направи така че водехме и в двата мача.

Кратуне, аз смятам, че отборът като цяло трябва да се защитава и атакува. А какво излиза...ама реално погледни.....нашите три гола станаха след две грешки на противника...и то олигофренски грешки и един далечен удар, които влиза един път от 20 пъти.....не я виждам, аз нещо останалата част....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:05 pm 
Аватар

А техните не станаха след наши елементарни грешки. Айде да не издребняваме. В Пловдив трябваше още малко да остискаме и взимахме мача. Срещу селяните не трябваше да ни изравняват преди почивката.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:10 pm 
Аватар

А ако бяха вкарали дузпата и признали гола....какво трябваше да стискаме и как виждаше ти нещата, че ще победим или вземем равен....щото, аз не виждах как.... :smt006
Вярно много ни е паднал критерият, след като вече се радваме, че сме устискали от един изпадащ отбор и някакви селяни на Герена.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:28 pm 
Аватар

На Търговище му се случва рядко, но в случая е прав :mrgreen: реално имахме късмет, че и в двата мача взехме точка, а не малшанс, че загубихме 2...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:33 pm 
Аватар

acrimonious написа:
На Търговище му се случва рядко, но в случая е прав :mrgreen: реално имахме късмет, че и в двата мача взехме точка, а не малшанс, че загубихме 2...

Ако дойдеш в събота в Разград си изцяло на мои разноски от 12 часа на обяд, докато можеш да ходиш на два крака..... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:44 pm 
Аватар

Ествествено, че защитата зависи много и от другите футболисти пред нея. Не може халфовете и крилата да правят елементарни грешки и да оставят примерно 3ма в защита да се оправят срещу 3ма или 4ма от другите. Наще трябва да се научат да играят като отбор... само с 4 човека не може да се защитаваш.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:45 pm 

Защо да са грешки, а не добре изиграни положения? Срещу папагалите си беше заучено и перфектно отиграно положението. Тва, че тяхната защита заспа и изглежда леснo, не трябва да омаловажава това, че Цонев искаше да подаде точно на Костадинов и той го знаеше и очакваше. Беше си тренирано. Първият гол срещу селяните падна след много добра преса. Айде при втория имаше доза късмет, че топката намери път през играчите. Ами другите две 100% положения, които не влязоха, не са ли липса на късмет? :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:46 pm 
Аватар

Неприличното_Куче го е казал най точно! :smt023
Аз лично много "неща" се правя, че не ме вълнуват, но това "решение" за ДЮШ направо ме изкарва извън кожата. Очертава се ДЮШ да ни е единственото спасение в близките години, а НИЕ какво правим... :smt102
Много бих желел някой в клуба да насочи "фокуса" към ДЮШ и да се орентира голяма част от паричния поток за заплати на методисти/специалисти, подобряванена базата и т.н., а не за заплати на...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Юли 29, 2015 11:54 pm 
Аватар

Не искам да наливам масло в огъня, но например Гората започват строителството на още 5 терена в базата си, още съблекални за ДЮШ, като знам, че са готови да удвоят приема на деца....ми срещу нашите 10 деца и техните 360, как мислите, че ще се развиваме....аз осъзнавам, че от 360 деца, всичките няма да станат футболисти, но шанса е 36 пъти по голям от 10 деца. :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:31 am 
Аватар

И какво точно е лошото в школата, и как решихте, че бюджетът е основен аргумент за фокуса? :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:45 am 
Аватар

Чисто математически и на базата на случайните числа... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:48 am 
Аватар

А какво ще кажем, чисто хипотетично, ако даден процес в школата, че е струвал 100 лв,но сега е оптимизиран и върви по-добре, но за 40 лв? И това позволява да се намали бюджетът, и същевременно школата да върви по-добре?

Или изхождаме от напълно логичното и безалтернативно правило, че при Батков всички структури, процеси и дейности са били оптимизирани да си ебе майката, даже са родители на lean six sigma :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:56 am 
Аватар

Питай Емо Спасов....той беше много навътре в нещата....Може и Кирил Ивков да питаш..... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 12:58 am 
Аватар

Тоя разговор вече сме го водили. И ще се повторя. Преди две-три години записах племенника си и знам с какви методики и условия тренираше той. Сега синът ми тренира и знам колко е драстична разликата. Знам и как децата изведнъж взеха да печелят турнирите. Разликата е потресаваща и то за добро. Па ако ще бюджетът да е станал 0 лв., и да си е тръгнал който и да е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:02 am 
Аватар

tprodanov написа:
И какво точно е лошото в школата, и как решихте, че бюджетът е основен аргумент за фокуса? :smt007

Отговори на въпроса- защото преди 10 години Левски обираше всички най-добри младоци в България, а сега се пазари да вземе някой от друг град? И пак трудно ни се получава. :)
Явно не си много на ясно как работеше школата преди 10 години (при Деркс), и как работи сега. Далеч съм от мисълта, че Боримиров е виновен. Много далеч даже. И не търся виновни. Просто сравнявам.

П.П. Печеленето на турнири в детска възраст е абсолютно безпредметно и никому не нужно и без значение. Ако не ги учат на елементарни неща, все е тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:05 am 
Аватар

tprodanov написа:
Тоя разговор вече сме го водили. И ще се повторя. Преди две-три години записах племенника си и знам с какви методики и условия тренираше той. Сега синът ми тренира и знам колко е драстична разликата. Знам и как децата изведнъж взеха да печелят турнирите. Разликата е потресаваща и то за добро. Па ако ще бюджетът да е станал 0 лв., и да си е тръгнал който и да е.

Бачи....това е несериозно.... :wink:
Аз ще ти дам друг пример....на брат ми хлапето на 6 години...беше одобрено в школата на Саутхямптън...но тъй като няма 7 години, не го взеха....и днеска ми вика....чичо....аз септември ще ходя в.....Лудогорец, тогава имат кастинг за нови деца....щото са много яки.....направо паднах.... :o

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:05 am 
Аватар

Не знам що реши, че не съм бил наясно. Само че тоя момент отмина - да благодарим на Насо, Мъри и Батков, великите професионалисти.

Само че, след неговото напускане, школата затъна в едно блато. И сега се съживява и то с чудесни темпове. А печеленето на турнири, предвид, че досега не се случваше кой знае колко често, е показател за коренната промяна в школата. Един от многото.

Що сравняваш с преди 10 години? Що не сравняваш с преди 2?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:06 am 
Аватар

targovishte написа:
tprodanov написа:

Бачи....това е несериозно.... :wink:
Аз ще ти дам друг пример....на брат ми хлапето на 6 години...беше одобрено в школата на Саутхямптън...но тъй като няма 7 години, не го взеха....и днеска ми вика....чичо....аз септември ще ходя в.....Лудогорец, тогава имат кастинг за нови деца....щото са много яки.....направо паднах.... :o

Това не разбрах точно какво иде да рече. Детето е имало единствена алтернатива Лудогорец и е отишло там. Това какво трябва да ни говори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:10 am 
Аватар

Трябва да ни говори, че даже децата избират Лудогорец....а не Левски.... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:16 am 
Аватар

Проданов, не сравнявам с преди 2, защото нали уж "ние сме Левски". Преди 2 нямаше школа, имаше блато. Сега има някакво излизане, но от постовете ти става ясно, че пак сме станали някаква супер школа. А всъщност сме посредствени, точно както и първия отбор. :smt006

И това с общежитието е показателен пример. В стратегията ти за ДЮШ залагаш, че фокус ще са ти талантливите деца от цяла България (основно извън София, логично), а в същото време свиваш децата в общежитието. :loser2 И, това е не само мое мнение, а на хората от школата, вкл. и нейния шеф.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Юли 30, 2015 1:19 am 
Аватар

Не казвам, че сме станали, а че се развиваме. И то чудесно. И когато това е факт, просто трябва да се каже - браво. Защото от 10 години пътят на школата ни беше силно надолу, и когато започват правилните промени, няма смисъл от храна.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 213, 214, 215, 216, 217, 218, 219 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]