forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пон Ное 03, 2025 11:18 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 411  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:00 am 
Аватар

Цитат:
Сегашният собственик на лит(*кс-етрополе Ивайло Манджуков опипва почвата за нов сензационен ход за спасението на „армейците", научи Меридиан Мач". Бизнесменът е провел разговори за закупуване на Локо (Пд) и преименуването на „смърфовете" с надеждата новият лит(*кс-етрополе да играе в елита. Това обаче би предизвикало огромно недоволство сред феновете на толкова популярен клуб като „черно-белите".

:bigok

Трите групи ще са много щастливи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:01 am 
Аватар

Правят ли се сондажи? Ще има ли припознаване? :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:05 am 
Аватар

Добре бе, не мога да разбера - пределно ясно стана, че НЯМА КАК Латекса да бъде прекръстен на ЧОРБА. Невъзможно е по правилата и УЕФА няма да го допусне. Що някой си мисли, че ситуацията е различна с който и да било друг отбор, та продължават с тия глупости? :smt017

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:07 am 
Аватар

Гладна кокошка просо сънува.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:09 am 
Аватар

Е това ще е вече края. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:11 am 
Аватар

Локо,Велбъжд, Юве, Чурка коои сте всъщност виеее! :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:11 am 
Аватар

Тая квичаща измет и мъртвец от гроба ще съживят ако се налага само и само да го припознаят, за да са в АПФГ.

Иначе темата яко кефи и се смях доста :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:19 am 

Някой има ли идея дали може без админски права да се експортне тема от форум, че златните попадения в розовия станаха твърде много и трябва да се архивират. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:24 am 
Аватар

Цитат:
Кало да те попитам и аз нещо, ако в възможно. По всичко личи, че може да има 2 лит(*кс-етрополе. Вчера в миг на шизофрения разсъждавах по въпроса. Стигам до извода, че нищо не пречи да има два лит(*кс-етрополе. Дори някои хора ще ходят по два пъти на мач на лит(*кс-етрополе :) Проблема с базите е Решим, този който е с професионален статут може да ги получи за ползване и другия да е съползвател. Така и двата отбора ще могат да играят на армията и да ползват базите. Така дори може инвестициите в базите да са разделени поравно от двата отбора. Когато узреем ние, сектор г. Пречистим се или каквото е там, можем да се обединим по всяко време дори и да се случи непоравимото...

:ohmygod :ohmygod :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:26 am 
Аватар

Изображение

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:34 am 

Цитат:
Сегашните собственици на лит(*кс-етрополе атакуват и Локо Пловдив за лиценза

:smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:37 am 
Аватар

Цитат:
Не съм чул ПФК Левски Сф. да са се опълчили на Левски с.Писарово и Левски с. Сухаче или обратното.Напротив съществуват си и вторите си ритат по селата,нищо че им съвпадат малко имената.

Опълчете се говяда! Какво чакате още :strkstrk :smt005 :ohmygod :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:39 am 
Аватар

Цитат:
искам да призова всички ..СПРЕТЕ С ОБИДИТЕ, всички сме от лит(*кс-етрополе, това поне е ясно.
Искам да ПОМОЛЯ хората от фракциите да спрат замалко и да помислят, лит(*кс-етрополе ИМА НУЖДА ОТ ВАС МОМЧЕТА, НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ САМО НА ЧУВСТВА, ФУТБОЛЪТ ВСЕ ПАК Е БИЗНЕС, нека да не се делим. Какъв ти локо софия, те и така загиват, нищо не крадем от тях, просто са носители - това е. Знаете как се е образувала държавата ни, нали ? Прабългари са се обеденили със слявянски племена, истината е, че просто сме ги асимилирали и претопили. Локо явно вече е история, нека да не оставяме това да е напразно...ако недай си Боже близък ваш роднина има нужда от трансплантация, за да живее, няма да го признаете ли, щото носи чуждо сърце, примерно ? Нека подкрепим един силен лит(*кс-етрополе с който няма да може да се подиграват, нито на терена, нито извън него. Това зависи от нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:39 am 
Аватар

Гледам китайците са срали на харизмата :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:40 am 
Аватар

Цитат:
Не съм чул ПФК Левски Сф. да са се опълчили на Левски с.Писарово и Левски с. Сухаче или обратното.Напротив съществуват си и вторите си ритат по селата,нищо че им съвпадат малко имената.

:ohmygod :ohmygod :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:41 am 
Аватар

bate sasho написа:
Цитат:
искам да призова всички ..СПРЕТЕ С ОБИДИТЕ, всички сме от цнда, това поне е ясно.
Искам да ПОМОЛЯ хората от фракциите да спрат замалко и да помислят, цнда ИМА НУЖДА ОТ ВАС МОМЧЕТА, НЕ СЕ ПОДАВАЙТЕ САМО НА ЧУВСТВА, ФУТБОЛЪТ ВСЕ ПАК Е БИЗНЕС, нека да не се делим. Какъв ти локо софия, те и така загиват, нищо не крадем от тях, просто са носители - това е. Знаете как се е образувала държавата ни, нали ? Прабългари са се обеденили със слявянски племена, истината е, че просто сме ги асимилирали и претопили. Локо явно вече е история, нека да не оставяме това да е напразно...ако недай си Боже близък ваш роднина има нужда от трансплантация, за да живее, няма да го признаете ли, щото носи чуждо сърце, примерно ? Нека подкрепим един силен цнда с който няма да може да се подиграват, нито на терена, нито извън него. Това зависи от нас.

Е този не може да е сериозен :ohmygod :ohmygod :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 11:55 am 
Аватар

На тези неща се правят снимки, момчета. Да има за поколенията, да гледат какви НЕ ТРЯБВА да стават. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:11 pm 

Между другото както тече тая полемика, няма ли неусетно да дойде шампионата? Тия глупаци не могат да се организират вече 2 месеца. Струва ми се, че всеки изминал ден в неяснота е плюс. :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:18 pm 
Аватар

Къв шампионат, тия няма да участват, това е сигурно. Ебати амебите прости. Гигов ако го питай някой журналист за преименуване на ЦДНА ще се надрайфа от смях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:23 pm 
Аватар

Аз пък знам, че Гигов е искал да вземе цдна навремето (1995 мисля е било) ама нещо не му са се получили работите или поне така ми обясни един познат шопар като си говорехме вчера за това ...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:26 pm 
Аватар

Е то вчера вече навсякъде се тръбеше, че Гигов бил прасе от малък и 95-та искал клуба, ама го били преебали, подчертавам - преебали с ЕДИН ГЛАС :bigok И се налива за обединение на чорбарите от години Дришата и Гигов :loser2

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:28 pm 
Аватар

А Дришата коя година е дошъл с колело до София, за да гледа свинята, че ми е важно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:28 pm 
Аватар

THE BLUE BEAST написа:
Аз пък знам, че Гигов е искал да вземе цдна навремето (1995 мисля е било) ама нещо не му са се получили работите или поне така ми обясни един познат шопар като си говорехме вчера за това ...

До 99та нямаше АДта и президентите на отборите се избираха на избори с мандати! Та през 95та Гигов е кандидатствал за президент на чурка, но е загубил за сметка Илия Павлов! Което е напълно нормално за тех, да изберат милионите на Мултигруп. Те само това си гледат и до днес, да налапат кОра на някой чичко милионер! :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:36 pm 
Аватар

Wildkid написа:
Omraz написа:
Ако си говорим честно, позицията на организираните свине около Роси е единствената нормална в случая и честно казано съм много изненадан, че е такава. Независимо от какво е продиктувана.

Такава би трябвало да е позицията и на всички левскари в подобна ситуация. Ама айде да бъдем честни, че няма да е така.
В такава ситуация, при нас също ще има немалко "привърженици", които ще са готови да лапнат хуя на всяка селска мутра и комунист, както и да приветстват сърдечно всякакво ГМО, само за да се радват на скъп негър, който да играе отляво и да могат да обсъждат звездна селекция. :wink: Това за мен е вън от съмнение. :smt006

Съгласен, само с вметката, че щеше да е така АКО "оригинала" беше фалирал вече. А той, поне де юре, още съществува. За мен не е особено "морално" да се опитваш да правиш нов отбор, докато стария е жив. Така че, за мен, единствената нормална позиция щеше да бъде - фалираме ИДИЛ, и тогава отиваме в А окръжна с ново дружество. Иначе да, пределно ясно е, че това е доста по-мъжка и смислена позиция, отколкото "дайте бързо да налапаме някоя хоя, че да останем в А, кво ни дреме как се казваме...."

За при нас - ситуацията вероятно ще е доста сходна - едно малцинство ще иска пречистване, "масата" ще си натиска за А група, независимо под каква форма.....

Тая позиция щеше да си е мъжка постъпка, ако не беше пълна позьорщина. До оня ден същите тия реваха да станат литекс и не ги притесняваше моралната страна на въпроса. Сега изведнъж обърнаха палачинката и станаха моралисти до един. Явно добре са се спогодили с черепа, щом толкова здравата врещят.

А че при нас ще е същото - уви, така ще е. Стига ти да погледнеш коментарите под разните статии в сайтове и фейсбук и прочее, за да ти стане ясно, че олигофрени не липсват нито при нас, нито при тях.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:41 pm 

We_Are_Levski! написа:
THE BLUE BEAST написа:

До 99та нямаше АДта и президентите на отборите се избираха на избори с мандати! Та през 95та Гигов е кандидатствал за президент на чурка, но е загубил за сметка Илия Павлов! Което е напълно нормално за тех, да изберат милионите на Мултигруп. Те само това си гледат и до днес, да налапат кОра на някой чичко милионер! :losers

Все едно Гигов няма милионите от Delta-G. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:44 pm 
Аватар

Цитат:
"Новият сезон в "А" група ще стартира на 18 юли, стана ясно след редовното заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, което се проведе в понеделник, 22 юни. Членовете на Изпълкома разгледаха проведената лицензионна процедура за новия сезон и констатираха решенията на Лицензионната комисия и Апелативната комисия, които оставиха "А" група с 10 клуба. При това положение вероятно жребият за "А" група ще бъде теглен с 10 отбора, които ще се състезават помежду си в 36 кръга с по 4 мача между тях и без плейофи".

От сайта на БФС.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:48 pm 
Аватар

"при това положение вероятно..." ебати официалното съобщение :lol: :ohmygod :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:48 pm 
Аватар

"вероятно" :loser2

Палячовци...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 12:54 pm 
Аватар

Просто забравихме какви са важните въпроси относно финансирането, а те са:

"Прасе написа:
Искам да си допълня въпросите, като също бих искал да ми отговориш: Венелин Колев беше ли служител на ПФК лит(*кс-етрополе АД в качеството си на продавач- консултант във феншопа? Защото избяга с едни пари, нали?! Но нека да уточним чии пари. Знаем преди как се продаваха основно артикулите на Офанзива и после на фенклуба. Впоследствие част от тях започнаха да се продават във феншопа. Артикули като тениските "CSKA Sofia hools army", "А Герена да гори", "Свобода за армейците", кой ги лансира и къде отиват приходите от продажби от тях? Защото не помня, може и да греша, да са лансирани от фенклуба и парите от тях да отиват в сметката за хорео и т.н. След като Венелин Колев избяга, момчето което го наследи (не му знам името, но го виждам на мачовете, споко) има ли договор с ПФК лит(*кс-етрополе АД, или е към друга фирма?
Благодаря."
:ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Юни 23, 2015 1:09 pm 
Аватар

Цитат:
В девет часа по сметката на Локо задълженията си стояха 1,44млн.Ще пиша ако има някакво развитие през деня.Може просто да не са отразени за това са необходими един два дена след плащането.

да :smt035 не :smt035 са :smt035 отразени :smt035

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 12304 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89 ... 411  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]