forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юни 27, 2025 1:20 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 595  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Съб Юни 13, 2015 11:58 pm 
Аватар

БялоСини написа:
Цитат:
Левски стартира преговори за двама от Ботев Пд, Гонзо обещава висок процент от бъдеща продажба
Спортният директор на Левски Георги Иванов се е срещнал с Ангел Палийски, който е член на директорите на Ботев (Пловдив). В основата на срещата е интересът на „сините“ към Даниел Златков и Алекс Колев, информира ТВ 7.

Гонзо е обещал, че Левски ще плати за двамата футболисти, но предложената сума не е висока. Спортният директор на „сините“ опитва да включи като част от сделката висок процент за „канарчетата“ при последващ трансфер на Златков и Колев. Двамата играчи също са уведомени за преговорите.

Цитат:
Членът на съвета на директорите на Ботев Ангел Палийски отрече появилите се информации, че клубът преговаря с Левски за двама от основните си футболисти Алекс Колев и Даниел Златков.

По-рано днес се заговори, че той се е срещнал със спортния директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо и двамата са обсъждали възможността за такива трансфери на "Герена". Палийски сподели специално за Гонг, че не само не е говорил с него, но и не го е виждал от около година.

"Това са спекулации. Георги Иванов не съм го виждал от последния мач между Ботев и Левски под ръководството на Станимир Стоилов. Отделно от това, от две седмици съм в Катар по бизнесдела. Не съм упълномощен от ръководството на Ботев да водя преговори с когото и да било, не само с Левски, за продажба на играчи", сподели Палийски.

Според ръководството на Ботев, Алекс Колев ще се превърне в основен нападател при евентуалното отказване на Иван Цветков от футбола. Името му се свърза за втори път тази седмица с трансфер на "Герена", но самият той отрече това, както и ръководството на "канарчетата".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Юни 14, 2015 10:58 pm 

Тоя "македонеца" дали няма в последния момент да реши, че не му се играе тук :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 12:24 am 
Аватар

Цитат:
Антонио Аниете и Роман Прохазка си издействаха нова отсрочка от Левски. Двамата са поискали още два дни за размисъл на последните предложения, които им бяха отправени от шефовете на клуба през уикенда.

От "Герена" правят всичко възможно, за да задържат поне един от двамата. Правят се опити в отбора да остане и Веселин Минев. Защитникът също не бе доволен от първоначалната оферта, която му бе направена след края на сезона. В "Левски" обаче са уверени, че е размислил.

Стойчо Стоев ще изведе играчите, макар и в доста оредял брой, в понеделник в 18,00 часа. Вместо "добре дошли" двама ще получат потупване по рамото за сбогом. Става въпрос за Нину и Гикиевич. Първият така и не успя да се наложи в състава, полякът пък стана ненужен, след като се забърка в скандал със Стойчо Стоев.

Все още не е ясно и положението на Луис Педро. Холандецът не бърза да си тръгне от "Левски" и иска да остане. За да може Стоев да проведе пълноценна тренировка в първия тим ще бъдат привикани още няколко юноши. Следващата седмица обаче се очакват още нови попълнения. Водят се преговори с трима българи, както и няколко чужденци.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 2:05 am 
Аватар

Не може ли да организираме една среща с Аниете, Прохазка и Веско и да ги убедим някак да останат...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 2:10 am 
Аватар

От мене агнето :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 6:04 am 
Аватар

Подписахме ли с някого? :smt017
30-ти знаем къде е, подписа не. :smt089

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 10:16 am 
Аватар

Цитат:
Шефовете на Левски се решиха на отчаян ход, за да задържат най-добрия си играч Антонио Антиете.

В събота испанецът е получил нова оферта за нов договор, според която заплатата му се вдига с около 3000 лева и ще стигне до около 16 000, съобщава „Меридиан мач".

Аниете е единственият футболист, който първоначално не пострада ит глобалното намаление на заплатите.

Той първо получи оферта при същите условия, а от събота парите му са вдигнати.

Според запознати именно новата оферта е отложила крайното решение на Аниете.

Испанецът трябваше да го вземе вчера, но Стойчо Стоев обяви, че той и Прохазка са поискали ден-два отсрочка.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 10:22 am 
Оффф, трансферна драма, братче. Голямо чакане на предложения от тези двамцата. Хайде Прохазка да се чуди нормално. Ние три години не знаем дали ни трябва или не. Ама испанчето какво му мисли толкова, при положение, че е силно желан, а ако имаше някакви страхотни предложения, вече да е подписал. Ние подготовка почваме, той си мисли. Да не се озове във втора гръцка пак да гиниже...

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:26 am 
Аватар

Цитат:
Мехди Бурабия пристигна снощи във Варна и тази сутрин направи първа тренировка с новите си съотборници от Черно море.

Халфът се включи в беговите занимания на Аладжа Манастир. Бурабия е роден в Дижон, Франция. Халфът е на 23 години, висок 183 см. В кариерата му до момента личат имената на втория отбор на Гренобъл, Гренобъл, Б-формацията на Лил, а последният му тим е Локомотив Пд, където записва 11 мача и 1 гол.
SZ_fen си го беше заплюл, обаче адмирал мастика е по-бърз от нашето спортно-техническо ръководство.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:44 am 
Аватар

Не е достатъчно черен, висок, хеле пък негер :strkstrk
Чист идиладжия си е, сАлам Халейкум - такива имахме и един не стана човек :duner

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:46 am 
Аватар

Цитат:
Подписвам в сряда, за мен ще бъде чест да играя в Ботев. Това заяви ексклузивно за Plovdiv24.bg най-новото попълнение на "папагалите" Даниел Младенов.
В момента бившият играч на Левски и Пирин (Благоевград) пътува, за да се включи в първата тренировка на тима. Утре ще премине медицински прегледи и ако всичко е наред, в сряда ще подпише договор. Все още не са уточнени параметрите на контракта, утре предстои финален разговор между агента на Младенов и ръководството на клуба.

"Явно са ме харесали треньори, шефове. Предложен съм от моя мениджър, те са проявили интерес. Доколкото знам доста нападатели и крила са си тръгнали от Ботев Пловдив и в момента се търсят такива футболисти. Може и да са гледали някои мои изяви с отбора на Панагюрище и ми се обадиха. За мен ще бъде чест да играя в Ботев Пловдив", заяви футболистът, който в кариерата си е играл още за Велбъдж (Кюстендил), Марек (Дупница), Черноморец Бургас, Монтана, Черно море и гръцкия Трикала. Последно той се подвизаваше в Оборище Панагюрище, който спечели историческа първа промоция в Б група.

"Не ме притесняват трудностите, които имаше клубът миналия сезон. Ботев е голям отбор с фенове и традиции. Не знам какви са им финансовите трудности, не съм и разпитвал. Мисля, че като редовност на заплати и възнаграждения, за които се разберем, няма да има проблем. Преди може заплатите да са били много по-големи, сега да са по-малко, но това не е моя работа", каза още новото попълнение на "папагалите".

Изтървахме го и тоя.. :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:48 am 
Аватар

Дойдоха ли головите машини ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:49 am 
Аватар

E имаме обещание и сакаме, айде чекаме :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:49 am 
Аватар

Дани Младенов не разцъкваше ли във В група предния сезон :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:50 am 
Аватар

Младенов буташе по некой гол покрай Дембеле, Тасевски и Жо. Иначе чеп за зеле не става от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 11:56 am 
Аватар

Коце Маца написа:
Дани Младенов не разцъкваше ли във В група предния сезон :)

В Оборище Панагюрище разцъква и се изживява нещо като звезда на тима. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 12:02 pm 
Аватар

Ебем ти и крилата дето ги мъчехме Дани Младенов, Тoшко Христов и Милен Василев българския Гарет Бейл, щом от Левски стигнаха до В групите и то при положение че са на по 27-28 години! :smt005 :strkstrk :ohmygod

Само Илиян Йорданов изневери на традицията и си разцъква във втора турска дивизия при Хичо! :strkstrk :strkstrk :smt007

Ебем ти крилата, ебем ти чудото! :? :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 2:34 pm 
Аватар

Минев подписал днес за още един сезон.... :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 2:44 pm 
Аватар

Добро интервю на СС. Църното германче и кемадончето са одобрени от него.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:11 pm 
Аватар

Къде е това интервю?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:16 pm 
Аватар

Ше остава май мангалата.

Цитат:
Belaid Aymen
14 mins ·

Already end of vacation. Back to Sofia.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:16 pm 
Аватар

Спортал, цитирали са ММ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:17 pm 
Аватар

Цитат:
Днес Левски стартира своята лятна подготовка. Проблемите на „Герена" са много. Не е ясно нито кои от сегашните футболисти ще останат при „сините", нито кои нови попълнения ще се навият на условията, които им предлага 26-кратният шампион на България. За цялата тази ситуация „Меридиан Мач" по­търси Стойчо Стоев. Старши треньорът коментира случващото се на „Герена".

- Г-н Стоев, докъ­де стигна селекци­ята?
- Сложно ми е да отговоря на този въпрос, защото в интерес на истината работим усилено, но черно на бяло нямаме подпис на нито един футболист. Когато парафираме с някого, тогава ще бъде сигурно.

- В София обаче са футболисти за преговори - Апия и Махмудов. Какво се случва с тях?
- Те говорят с ръководството. Аз съм ги одобрил, искам ги в състава, а от там нататък всичко останало е в ръцете нa Георги Иванов, на Иво Тонев. Те трябва да се разберат за условията.

- Добре. Ясно е, че има неяснота около новите. Поне знае ли се кои футболис­ти ще приемат ва­шите нови финансови условия?
- Нямаме все още отговори. Момчета като Аниете и Прохазка поискаха още малко време да помислят и ние ще им го дадем. Към момента не е сигурно. Знаете, че в България нещата обикновено се случват малко по-бавно. Това е положението в момента.

- Така като ви слушам, ще има ли изобщо с кого да за­почнете първа тре­нировка?

- С много малко хора (смее се). С ня­кои още не сме се разбрали, на част от чужденците съм им дал малко по-дълга почивка - до вторник, до сряда. Национали­те са пуснати до съ­бота, така че в движе­ние ще се събираме.

- Като споменахте национал, приклю­чи с Левски Влади­мир Гаджев?
- Доколкото знам той си търси отбор в чужбина. Неговият договор изтече, така че ситуацията е по-различна.

- Ако не си наме­ри отбор, както ставаше в послед­ните години, ще го търсите ли изоб­що?

- Нека да видим какво ще се случи и тогава ще коменти­раме. По принцип в ситуацията, в която е Левски, за футболист като Владимир Гаджев няма как да затворя вратата. Оставям я отворена.

- Не е тайна, че клубът е в сериозна финансова криза. Селекцията, по която работите в момента, план "А" ли е?
- Много е трудно да говорим за план "А" или план "Б". Истината е, че план "А" за всеки треньор и отбор е, когато може да отиде и да си купи футболистите, от които има нужда. Кога­то сме принуде­ни да работим със свободни агенти, ве­роятността от греш­ка съществува, но ние изгледахме доста футболисти и се стараем да сведем опасност­та до минимум.

- И все пак набелязаните иг­рачи сред най-харесваните от вас ли са?

- Да. Определено, ако говорим в тази насока, можем да кажем, че са от план "А" за селекция. Добри футболисти.

- Можем ли да очакваме някак­ви други лица, изненади на старта днес?
- Ситуацията е доста динамична, така че всичко е възмож­но.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:29 pm 
Аватар

targovishte написа:
Минев подписал днес за още един сезон.... :smt006

Това е добра новина. Дори на тези години по-добър на левия бек от него няма да намерим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:32 pm 

Белaйд със Стойчев сa горе долу,добрa двойкa ЦЗ.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:36 pm 
Аватар

Т.е., досега напуснали са само Ретардиньо и Велев, на кантар са Аниете, Прохазка и Абди? И евентуално идват некви нови...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:38 pm 
Аватар

Абди си е пътник, според мен :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 3:42 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Т.е., досега напуснали са само Ретардиньо и Велев, на кантар са Аниете, Прохазка и Абди? И евентуално идват некви нови...

Тигъра

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 4:18 pm 
Аватар

Надявам се никой не си прави илюзии, че ще се борим за титла. План максимум е класиране за Европа, но вероятността е максимум 50%. Качеството на футболистите през новия сезон ще е в най-добрия случай малко под това в предишния, а то беше меко казано незадоволително. Въобще не си правя илюзии, че ще се борим за нещо, но поне да се стабилизираме финансово, че много малко ни дели от състоянието на свинете.

Минев ще стане на 35 есента и статутът му на приемлив вариант се дължи единствено на посредствеността на А група. По-добре да се дава шанс на Орачев. Освобождаването на Пламен Илиев за мен беше грешка, особено предвид солидната заплата на Йоргачевич и неголямата разлика в класата им. А Митрев трудно ще се върне. Прохазка ми харесва много като дисциплина, манталитет и раздаване, но това не е футболист, който може да е в основата на един европейски Левски. Аниете си е класа за А група и ролята му е подобна на Бардон в последния ни голям отбор. Дано остане, но сам не може да направи чудеса. Гаджев почти сигурно си заминава. Преди няколко години ми беше любимец, но въобще няма да ми липсва. Въобще не се разви и само трови атмосферата с крясъци и простотия. А за разхождането по терена да не говорим.

Ако ще привличаме анонимници от отбори в средата на таблицата - не, мерси. По-добре да играят младите, било то и с цената на грешки и по-слабо класиране.

за нищо на света,
за Левски аз на всичко съм готов!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Юни 15, 2015 4:21 pm 
Аватар

Е то по-слабо класиране от миналия сезон ще значи изпадане през новия, ако останат 10 отбора. :lol: :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 17840 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 595  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]