forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 9:07 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 9:00 pm 
Аватар

kliba? kade&koga? :8)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 9:30 pm 
Аватар

nqma klib da ima

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:11 pm 
Аватар

Много е зле работата, въобще не го гледайте

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:19 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Много е зле работата, въобще не го гледайте

Ми, не е лъжа...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:27 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Тва ще да е свиня. Бан според мен.

Що пък всеки, който не харесва SW или някоя друга организация, трябва да е прасе. :lol: Повечето умерени привържениците нямат добро мнение за повечето от фракциите.
Действително пеенето ни е много бедно. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:35 pm 

От телефона изгледах клипа и ми се стори моШно пеенето/скандирането.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:46 pm 
Аватар

Абе много е зле работата, направо да се трие клипа, че станахме за смях на прасетата

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:51 pm 

Не съм свиня,бъдете спокойни!Регнах се за да чета и като цяло не съм наясно със постовете в самия форум и това как се структурират коментарите под тях,смятах че коментара ми ще отиде като отговор под самата тема за декларацията,но явно не е така и за това се извинявам,че коментара ми е малко не на място.Що се отнася до SW просто изразявам мнение....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 10:53 pm 
Аватар

Сбъркал си темата, явно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:00 pm 

Ем пак казвам,смятах че коментара ми ще отиде под темата за декларацият,не съм достатъчно наясно с форума.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:06 pm 
Аватар

Оградата ни изглежда :ohmygod пеенето е :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:11 pm 
Аватар

На Mr Peter Griffin-Smith иронията му е самата истина. :smt002

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:12 pm 

Let There Be Rock написа:
Оградата ни изглежда :ohmygod пеенето е :ohmygod2

+1 :smt031 Добре, че е мармалада при гола, иначе..... :oops:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:15 pm 
Аватар

В коя тема е качен клипа :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:21 pm 
Аватар

:lsfc3 :lsfc3 :lsfc3

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:22 pm 
Аватар

В никоя :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=b-hAUfJmFSU

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Май 07, 2015 11:27 pm 
Аватар

https://youtu.be/UJLEGv3991U a това е клипът от предпоследния мач 27.09.14. Всеки сам да си прави изводи за пеене.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:00 am 

Пичове,много си е хубав клиБа.Какво точно очаквате откъм пеене,при положение че 70%+ от хората,които бяха на стадиона,не са идвали от Юбилея.Сектора беше пълен и имаше атмосфера,ако някой ден заиграем редовно мачове като този и клиБа след мача е същия,тогава можете да се оплаквате.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:10 am 
Аватар

Изгледах ги и двата и не виждам голяма разлика, освен че на единия няма вятър, който да пречи на звука и е сниман от Кратун. Тъжно е, че не можем да се зарадваме на нищо вече. А този постоянен хейт ще ни вкара в гроба - и като отбор, и като публика. Жалко, че нямаме клипове от 80-те години, когато нямаше разпяващи, мегафони, микрофони и т.н. Тогава направо Сектора щеше да бъде закрит.
За мен най-добрата хореография е препълнения стадион, където няма къде карфица да хвърлиш. От това по-хубаво не знам да има. Да чуеш това бучене от трибуните, като вулкан, който всеки момент ще изригне... Ебал съм ги и найлоните, димките и квото и да било. Няма по-ценно от хората и претъпканите сектори, няма по-голям заряд и енергия от това. Всичко друго е дребнавост и откровено заяждане.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:13 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Всичко друго е дребнавост и откровено заяждане.

Което направо се лее напоследък..........

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:16 am 
Аватар

Чувате ли вятъра :D
Мощно се е получило "Какво е небето" между секторите. Голям сектор В :lsclapp "Дори живота си аз да прекарам" също без забележки - текстът е толкова силен, че задължава не да се мрънка, а да се пее с цяло гърло! Мистерия си остава защо сме позабравили "България има природни богатства", чийто текст също е супер добър...

С риск да обидя някого, поне според мен, прозрачният транспарант "Ултрас Левски" изглежда ужасно на оградата...

:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:21 am 
Аватар

Седем:Едно написа:
Изгледах ги и двата и не виждам голяма разлика, освен че на единия няма вятър, който да пречи на звука и е сниман от Кратун. Тъжно е, че не можем да се зарадваме на нищо вече. А този постоянен хейт ще ни вкара в гроба - и като отбор, и като публика. Жалко, че нямаме клипове от 80-те години, когато нямаше разпяващи, мегафони, микрофони и т.н. Тогава направо Сектора щеше да бъде закрит.
За мен най-добрата хореография е препълнения стадион, където няма къде карфица да хвърлиш. От това по-хубаво не знам да има. Да чуеш това бучене от трибуните, като вулкан, който всеки момент ще изригне... Ебал съм ги и найлоните, димките и квото и да било. Няма по-ценно от хората и претъпканите сектори, няма по-голям заряд и енергия от това. Всичко друго е дребнавост и откровено заяждане.

:fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod :fgod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:28 am 
Аватар

Транспаранта е прозрачен заради пирото може би. В едно дерби пак вдигахме такъв прозрачен и с факлите отзад става мощно. Иначе аз лично за нещата които пиша и казвам, ги казвам от ултра гледна точка. По-красиво нещо от пълен стадион няма - факт! Факт е и обаче, че ние не искаме само това. Искаме да сме 12 играч, да вдигаме отбора когато губи. Те и хората на домуса пълнеха стадиона, ама голяма работа.
Вдигнахме нивото много предните няколко години. От към пеене, организация, хореографии и т.н., сега сме много, ама много под него и е видимо дори за хората, които нямат нищо общо и свързващо ги до "ултра манталитет".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 12:47 am 
Аватар

Последният клип (благодаря за направата му!) е поредно доказателство, че "Да запеем дружно песента" се пее потресаващо зле. Ако пее е точна дума въобще. Е, няма такова състезание, братче! Не искам да звучи прекалено критично, ама да прекъсваме песни, на които очевидно почваме да набираме скорост и да се започва лудницата, а същевременно да се оставя тая пародия ("да запеем..."), защото за около 5 секунди звучи мощно (и дотам, нататък на 4-5 гласа и още толкова скорости), просто не е ОК. А, да, и ако може по време на мач да я повторим поне 4-5 пъти по възможност, а немалко други неща въобще да не се подемат (примерно "Ти си любовта")...

И за "100 години славен Левски" е крайно време да се реши един начин на пеене, защото в момента изобщо не може да се получи свестно, а не е като да няма потенциал. Просто хората се объркват и нормално! Според мен, трябва да се наложи или 2 куплета кротуване (демек по-тихо, седнали и лялякане с пляскане само) + 1 избухване, или редуване един избухване с един пляскане и без текст.

Още нещо - да, представянето е горе-долу нормално предвид обстоятелствата. Което не означава, че трябва да ни успокоява и да си мислим, че всичко е напълно в реда на нещата. Тенденцията при посещаемостта е доста вероятно да се запази, въпросът е дали въобще ще почне да се налага някаква визия за поведението и външния вид на тоя сектор, защото в момента липсва каквато и да е такава. Не мисля, че е нормално оградата ни да прилича на някакъв простор - т.е. всеки да си слага каквото му скимне знаме, с произволни цветове, шрифт, размери. Да не говорим и за транспарантите, покрай които многократно брахме срам. Същото се отнася и за песни, артикули, доста неща...

И накрая още нещо - все си мисля, че тук основно целта е да се говори за някакъв "ултра" аспект на Сектор Б. Защо изобщо намесваме времена отпреди 20-30-40 години с 2 песни, 3 скандирания и 0 мегафони? ОК, тогава навсякъде бяха пълни стадионите, сега да кажем е невъзможно да има отново толкова хора поради ред причини. Всичко това е минало, време е да гледаме малко в настоящето!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 3:41 am 
Аватар

Тоя лаф с простора не знам кой го е наложил,но се повтаря до безкрайност. Очаквам скоро включване защо не ходим като ония с анцузи,ами сме с дънки и кожени якета :lol: Ние задаваме как да са нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 8:25 am 
Аватар

Е мислиш, че всеки трябва да има право да си закача каквото си иска и да вдига каквито си иска транспаранти ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 8:54 am 
Аватар

Trooper написа:
Последният клип (благодаря за направата му!) е поредно доказателство, че "Да запеем дружно песента" се пее потресаващо зле. Ако пее е точна дума въобще. Е, няма такова състезание, братче! Не искам да звучи прекалено критично, ама да прекъсваме песни, на които очевидно почваме да набираме скорост и да се започва лудницата, а същевременно да се оставя тая пародия ("да запеем..."), защото за около 5 секунди звучи мощно (и дотам, нататък на 4-5 гласа и още толкова скорости), просто не е ОК. А, да, и ако може по време на мач да я повторим поне 4-5 пъти по възможност, а немалко други неща въобще да не се подемат (примерно "Ти си любовта")...

И за "100 години славен Левски" е крайно време да се реши един начин на пеене, защото в момента изобщо не може да се получи свестно, а не е като да няма потенциал. Просто хората се объркват и нормално! Според мен, трябва да се наложи или 2 куплета кротуване (демек по-тихо, седнали и лялякане с пляскане само) + 1 избухване, или редуване един избухване с един пляскане и без текст.

Още нещо - да, представянето е горе-долу нормално предвид обстоятелствата. Което не означава, че трябва да ни успокоява и да си мислим, че всичко е напълно в реда на нещата. Тенденцията при посещаемостта е доста вероятно да се запази, въпросът е дали въобще ще почне да се налага някаква визия за поведението и външния вид на тоя сектор, защото в момента липсва каквато и да е такава. Не мисля, че е нормално оградата ни да прилича на някакъв простор - т.е. всеки да си слага каквото му скимне знаме, с произволни цветове, шрифт, размери. Да не говорим и за транспарантите, покрай които многократно брахме срам. Същото се отнася и за песни, артикули, доста неща...

И накрая още нещо - все си мисля, че тук основно целта е да се говори за някакъв "ултра" аспект на Сектор Б. Защо изобщо намесваме времена отпреди 20-30-40 години с 2 песни, 3 скандирания и 0 мегафони? ОК, тогава навсякъде бяха пълни стадионите, сега да кажем е невъзможно да има отново толкова хора поради ред причини. Всичко това е минало, време е да гледаме малко в настоящето!

:smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 8:58 am 
Аватар

Да бе, почти няма разлика в репертоара при г/д една и съща посещаемост :lol:
Посещаемост и хореография не коментирам, говоря само за песните. Факт е, че този мач не ИЗПЯХМЕ една песен като хората.
Зарадвах се на победата ;)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 8:58 am 
Аватар

Сега ще дойде Антоанатан и ще каже, че лично за него, този мач срещу Лудогорец сме се представили по-добре от юбилея. Махайте очилата, защото с това мислене сме обречени, щом не виждаме нищо лошо в представянето и визията на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Май 08, 2015 8:59 am 
Аватар

Миши, крака куга? :bigok

На мен ми се струва, че микрофонът не е добре настроен :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]