forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Юли 18, 2025 1:02 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 92  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 11:46 pm 
Аватар

СпециалистО написа:
Всяко знаме дава фирата, явно старите не са били здрави. :wink: Относно сектора, днес можеше и по-добре, но нека да си се порадваме на победата, стига сме писали негативи. Ебаси, кога ли на човек му се случва за последна да се прегръща с непознати и се кефи заедно с тях в сектора ? :smt007 :lsfc3

Мерси за обяснението. Аз наистина питам, не търся негативи. Сега е време за празнуване, просто ми беше любопитно, защото не съм навътре в нещата. :lsfc3

"ДЯКОНЕ, СЛЕД 100 ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК!"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 11:50 pm 
Аватар

Ааа, аз ти отговорих най-спокойно, чуек. :bigok Дори и новите ни знамена за веене ако си забелязал са леко скъсани, пък камо ли по-старите. :) Иначе нека се кефим на победата, щото ако тръгнем да коментираме сектора, пак ще се стигне до караници. Да се мобилизираме за финала, това е следващата цел ! :lsfc4

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 29, 2015 11:57 pm 
Аватар

Нашият живот написа:
Пълна трагедия днес :smt006 С. и И. стават ама като сме 200 човека в сектора :smt023 Ако един друг човек беше на вишката щяхме да се разцепим :lsfc3 :levski Здраве да е, честита победа и Левски Завинаги ! :levski

Напълно съм съгласен, уникално зле. Без уредби и мегафони сме се справяли по-добре през годините (тва за пеенето). Хореографията - плача, ама айде, няма седалки, нз си кво. Пиро? пфффф толкова хаотична работа не съм виждал.

Живи здрави, но сектора се върна с години назад...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:10 am 
Аватар

Искам да ви кажа , че за първи път виждам целият сектор В да не седне цял мач. От сектора се чува ставайте, а то всички са на крака.Много силно изпълнение от "чичките" днес. Сектора го гледам за първи път през живота си от страни и мнение не мога да дам. :levski

пред славния ЛЕВСКИ непобедим.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:19 am 
Аватар

Пичове, ще е добре факторите в агитката да се пробудят от много дълбокият си сън и да осъзнаят, че нещата са много зле. Първо хореографията не може да е вдигнем 30 минути. След това вдигаме хорео, което прилича на някое хорео на Лудогорец. Къде има найлончета, къде не, къде се вдигат цветове, които не са за това място и т.н. Цял мач почти никакво пеене. Момчета, които разпяват си личи, че имат много желание, но това е голяма отговорност и там трябва да има човек, който да вдъхва респект. Ако този мач беше преди някои друг месец...знаем какво щеше да е през целия мач. Тъпан почти не чух цял мач. Казвам всичко това знаейки колко много труд и енергия изисква цялата организация, но нивото на сектор Б пада. И вместо всички да се плюят по между си - да седнат, да се разберат и нещата да се оправят.

И най-тежкото е, че ония помиите почват да раздават правосъдие в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И НЕ САМО. Уникално много хора се оплакаха от засади. Докато се прибирах пред очите ми станаха две такива. Разединението дава кураж на прасюнгерите и почнаха да си вярват.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 12:26 am 
Аватар

truegentleman написа:
Пичове, ще е добре факторите в агитката да се пробудят от много дълбокият си сън и да осъзнаят, че нещата са много зле. Първо хореографията не може да е вдигнем 30 минути. След това вдигаме хорео, което прилича на някое хорео на Лудогорец. Къде има найлончета, къде не, къде се вдигат цветове, които не са за това място и т.н. Цял мач почти никакво пеене. Момчета, които разпяват си личи, че имат много желание, но това е голяма отговорност и там трябва да има човек, който да вдъхва респект. Ако този мач беше преди някои друг месец...знаем какво щеше да е през целия мач. Тъпан почти не чух цял мач. Казвам всичко това знаейки колко много труд и енергия изисква цялата организация, но нивото на сектор Б пада. И вместо всички да се плюят по между си - да седнат, да се разберат и нещата да се оправят.

И най-тежкото е, че ония помиите почват да раздават правосъдие в ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И НЕ САМО. Уникално много хора се оплакаха от засади. Докато се прибирах пред очите ми станаха две такива. Разединението дава кураж на прасюнгерите и почнаха да си вярват.

+1 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 1:26 am 
Аватар

Не знам какво се оплаквате от засади, като това го е имало винаги след наши мачове и обратното. Повече внимание и ходене на по-голяма група няма да има такива изненади. Сега се прибирам от центъра и освен синьо море и песни, друго не се мерна, явно в по тъмните и малки улички се изчакват 2-3ма души и се налазват. Иначе и на мен ми направи впечатление как всичкото знамена е принт, на доста превъзбудения викач не му се разбираше нищо и никаква мелодичност в изпълненията.. Голям Аниете, голям мач , но да изчакаме финала и тогава да полудеем :lsclapp

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:41 am 

truegentleman написа:

truegentleman написа:
......... Докато се прибирах пред очите ми станаха две такива......

И кво направи?
Помогна ли с нещо?
Или ги пропусна бързайки за в къщи?

на нашите деди.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 3:49 am 

soulcrew написа:
А кой беше всъщност починалия? Да не е Белята?

Какво значение има кой е !? Уж почитаме разни хора, а в същото време вееме знамена с "Grim reaper" щото сме много корави....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 8:13 am 
Аватар

Това е най-дългото изречение, което някога съм виждал. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 8:18 am 
Аватар

slepeca написа:
Аз на мачо стоях до младежа и той постоянно говореше с гугутката и се караше на тоя дет разпява ,че хореото не било подредено и все подобни ,но иначе като пеене бяхме доста стабилни както каза човека преди мен сектор В беше постоянно на крака и пееше с нас това се дължи на " чичките" ,а като пиро и димки не най-доброто ни представяне но беше добро (толкова) хореото беше добра идея но боже мили не беше изпълнена вятърът също не помогна това накара повечето хора да свалят найлоните си тъй като им дуаше в лицето след мача хората от западните квартали си купонясвахме в 1-цата кадели не само дето полицията правеше проблеми а иначе правехме яко пеене повечето младоци което е положително а за засади никаде не ги намерихме дори когато бяхме единици нищо не стана ,но ако някой има инфо за изток и кварталите на там да пише .

Тамън се надявах да завърши с "гръмогласна" сила както и започна цялото това, но тази запетайка развали нещата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 8:25 am 
Аватар

Акримуньо, има още запетайки :bigok
А аз честно казано се омотах в тая супа от думи :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 8:28 am 
Аватар

Само СИНИТЕ написа:
Акримуньо, има още запетайки :bigok
А аз честно казано се омотах в тая супа от думи :lol:

Има, обаче последната е в началото на втория ред и след тва тръгва епохалната част :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:03 am 
Аватар

Преди да го заклеймим, трябва да се отбележи, че човекът може да има зрителни проблеми, съдейки се от ника.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:13 am 
Аватар

С такъв вятър е нормално да не се получи викането и пирото както трябва. Относно хореографията, беше замислена добре, но реализацията не се получи. Според мен е добре, когато не си убеден, че ще направиш нещо като хората, да не го правиш. Особено в тая сфера. Не е сериозно найлоните да се дават отгоре. Виждаш кое може да се осъществи предвид състоянието нс сектора и се съобразяваш. За една година се върнахме някъде около двадесет назад. Момчетата на вишката не са за тая работа, но не са виновни те. Като цяло голям мач на отбора и слаб на сектора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:38 am 
Аватар

На мен ми се падна да съм от хората, които държаха голямото знаме, дето се опъна. Направо не ни се верваше от тоя вятър. Иначе на мен ми хареса, А относно за слабото викане, ми да сте викали! Разбира се далеч по-лесно е да чупим стойки и да даваме акъл кое как трябвало да стане :smt031

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:48 am 
Аватар

Да разбирам, че упрекът ти е към мен и мрънкам, а всичко е окей?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 9:51 am 
Аватар

До всички дето се оплакват е. Не е окей. Некви до мене за малко да се сбият в началото на мача, едва ги разтървахме. Повечето гледаха и не пееха, но за това не е виновен човекът на вишката, вятърът или леля Пена. То си е до нас и винаги сме си били така. Никакво ниво не сме бутали, дърпали и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:00 am 

Първо един въпрос, че стана дълго и сигурно няма да се прочете цялото: какво пишеше на голямото знаме?

И сега мнението:
Аз пък твърдя, че Е виновен човека на вишката. Не може при идентични мачове/бройка хора в сектора с един човек на вишката да се избухва жестоко, а с друг човек да не можем 1 песен да изпеем :smt006
Жална му майка на този, който ще прави клип - имаме точно 1 изпълнение, което ставаше за нещо - "алеее само Левски е" към края на мача. Всичко друго беше леж. Не може точно да се почне да се начева някакъв вид циклаж и от вишката да се вика "чакай малко, чакай малко" - тъкмо се надявам, че ще каже "дайте да го направим като хората, всички заедно, в един глас,..." нееееее - "найлоните ще се подадат", или "всички ли имате найлони", или "я сега Сектор ве, сектор ве!" и запяваме дружно песента 8 пъти за 1 мач (и нито 1 път като хората). Защо се подават найлони като е почнал мача вече!?!? Не може да преебем и "на площад сан бабила", която песен не я бяхме преебавали сигурно от 10 години.

Пее ми се, мамка му - аз затова ходя на стадиона - ако ми се гледаха футболни достойнства, щях да си купя телевизор, да си седя дома на топло с биричка и мезенце и да си псувам от дивана. Няма да спра да ходя, ще си продължавам да съм в Б, но много се надявам който каквото има да дели да си го дели на друго място, а в сектора нещата да се правят правилно от правилните хора.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:06 am 
Аватар

Може би ние сме единствената агитка, която има претенции, разпяваща се от 18/20 годишни. А не е като да нямаме хора, свинете лансират Емо певицата от последната си титла, а ние сменихме десет човека, като трима определено бяха на отлично ниво, но личностни конфликти им отнеха микрофона.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:11 am 

Не бе - аз като цяло искам да съм на мнение, че не е важен човека на вишката. Да, ама очевидно не е така. Г-н ДЛГ за 2 месеца вкара толкова нови и интересни неща, колкото не бяха правени никога може би. Освен това ги вкара и по правилният начин. В настоящия момент израстване/надграждане ще имаме, ама друг път - даже мега-инерцията, която бяхме набрали, я стопихме за отрицателно време :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:15 am 
Аватар

West написа:
truegentleman написа:

truegentleman написа:
......... Докато се прибирах пред очите ми станаха две такива......

И кво направи?
Помогна ли с нещо?
Или ги пропусна бързайки за в къщи?

Е освен да спра и да тръгна да видя дали някои не е пострадал по-сериозно...какво друго да направя. Да тръгна сам срещу 50 човека въоръжени с палки, колове и т.н. ли?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:21 am 
Аватар

Не е въпроса дали ги е имало тия неща и преди, въпросът е, че сега зачестиха в пъти повече и то на все по-явни места. А че прасетата са шумкари и скачат 4 на 1 минимум е ясно, а вчера в момента, в който силите бяха горе-долу изравнени, нямаха късмета да избягат :smt006

Иначе за сектора - не разваляйте момента, на финала ще е по-добре :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:26 am 

Не разваляме нищо, все така ще е. :smt006

Антонатане, знамена и гъсеници са се държали при много по - силен вятър и не е имало проблем.
За пръв път гледам Сектора отстрани и единствената дума, която ми идва на ум е трагедия. Не мога да си представя, че на 1/2 финал е възможно толкова абсурдно и посредствено представяне.
Приоритети, кво да правиш.
И не, това не е хейт, реалност е.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:29 am 
Аватар

Ясно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:36 am 
Аватар

Правили сме хореографии като Лудогорец :ohmygod
Хора, вие нормални сте :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:43 am 
Аватар

Хореографията на лудоселец я видяхме вчера - 40 човека, които чакаха мача да свърши, за да си ходят. По-големи жалкари от тия няма и никога няма да има, абсолютно смешно е да бъдат споменавани като "публика".

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:43 am 
Аватар

Да бе и аз нещо не разбирам този краен песимизъм. Бях високо в "Б" и моите приятели ми казаха, че сме били доста слаби, аз по време на мача се зачудих 2-3 пъти защо пеем за чорбата, но ми се струваше добре като цяло, опитваха се известни песни през по-голямата част, това със скачането тепърва на клипчето ще го видим колко е яко. Чак пък провали и другите подобни определения са преувеличени, а и все пак при толкова важен мач, всеки се ядосваше за тъч дори или подскачаше от кеф при някой готин наш шпагат... не знам, САМО ЛЕВСКИ и това е! :)))

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:49 am 

Радвайте се бе хора....Кви глупости и анализи пишете. :ohmygod

Това е прекалено, за мен като страничен наблюдател е смешно и абсурдно. Кефим се, ама не много, щото X не е правил хореографията и У не е разпявал. :ohmygod

Вчера беше истински празник, емоция, адреналин, кеф, какъвто не сме изпитвали от доста време.

Няма да продължавам, за да не обидя някой, когото уважавам, но от моя гледна точка това наистина е абсурдно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Апр 30, 2015 10:56 am 
Аватар

Да, кеф страшен е, но когато те интересува и другата страна на един мач, не може да си затвориш очите. И стига с това сравняване и унижаване на хорицата от Разград, те нямат претенции да са ултра и т.н. Пред тях ли се доказваме? Те са ясни, а защо ние вчера бяхме трагични зад вратата е дъвкана тема. Да, бяхме трагични и никой не може да ме убеди, че това е подкрепата към отбора, която всеки иска да вижда. Отборът беше с класи над нас, няма какво да се лъжем. Замазването на очите не ни помага в случая.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 2748 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 92  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]