forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 12:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:31 am 
Аватар

Като ни карат да "даряваме" за Пламен Димов, ще кажат ли преди това кой и защо докара този човек за такава сума и подписа с него за 4.5 (sic!) години. Защо тая миризлива схема, с която очевидно се източва клуба, остава неразкрита и просто мълчаливо си плащаме. На това му викам аз прозрачност и промяна в управлението!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:43 am 
Аватар

Илиан Илиев. Но можем да напишем, че Гонзо е виновен, за да сме по-спокойни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:44 am 
Аватар

Народа пишеше, че Гонзо е изгонил Йоканович, ти за някакъв Пламен Пачеков говориш :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:48 am 
Аватар

Не съм убеден дали точно Ил. Ил. го доведе този

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:48 am 
Аватар

Гонзо- левскарският Иван Костов :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:50 am 
Аватар

Vasilev написа:
Подкрепата на всеки един отбор в нашата държава зависи от класиране и купи,ние не сме изключение.

Не съм съгласна.
За мен отливът на публика се дължи най-вече на абсолютно несъстоятелното управление на клуба, тотално сгрешената политика и безумните решения, на които сме свидетели вече с години. Корените, които вредителите са пуснали в клуба са толкова дълбоки, че премахването им е почти мисия невъзможна... Това гони публиката.
Не за пръв път играем слабо, съгласете се. Но поредица от грешни решения не позволява да излезем от посредствеността, в която затъваме. Плашещо е, че от притеснителен период от време в отбора не е имало Лидер, фигура, която да поведе останалите играчи в трудни мачове, да повдигне тон, да се скара, да надъха... Лидер като Гонзо, Топчо, Иванков, Илиян Стоянов.... Сега имаме Влади Гаджев с ушите и устите... пародия!!! Няма как в отбора да се роди и изгради такава фигура, при положение, че треньорите се сменят всеки сезон, играчите и те, няма атмосфера, няма колектив, нищо няма!

Баскетболният отбор на Левски ме спечели не защото съм луд фен на този спорт, не защото играем феноменално и взимаме всички отличия, а защото сегашните играчи играят със сърце и с душа за Левски София! В днешно време това наистина е нещо изключително! И съм сигурна, че това го оценявам не само аз. Причината, че залата не е пълна за мен се крие в това, че баскетболът не е любимият спорт на българина.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:51 am 
Аватар

Кока-Кольо написа:

Гонзо беше :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:53 am 
Аватар

:smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:55 am 
Аватар

Дончо Донев го домъкна този

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:56 am 
Аватар

Пачека предполагам е доведен от Иво Тонев.
Иронията с Гонзо не е уместна, тъй като повечето му трансфери си тръгваха с неустойки

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:00 am 

Mr. Smith написа:
Народа пишеше, че Гонзо е изгонил Йоканович, ти за някакъв Пламен Пачеков говориш :strkstrk

Като стана дума за Йоканович - вече е първи в Чемпиъншип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:01 am 
Аватар

tprodanov написа:
Кока-Кольо написа:

Гонзо беше :smt023

ХА-ХА-ХА КОЛКО СИ ОРИГИНАЛЕН И ИРОНИЧЕН САМО

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:02 am 
Аватар

Старая се да се доближа до, как беше - най-великите комици?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:04 am 
Аватар

bessen написа:
Mr. Smith написа:

Като стана дума за Йоканович - вече е първи в Чемпиъншип.

Не бе Йоканович е некадърник,то затова вещия и всеможещ Н.С го изгони ! Сигурно е много слабо първенството в Чемпиъншип ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:13 am 
Аватар

N.petrov написа:
Позна.

Спокойно може да се отрегистрираш тогава, стрийм буквално през крив макарон.

antonatan написа:
kozarets1914 написа:
antonatan написа:
Козарец, да не е изкочил нов дълг на магазина, та нещо си нервен ? :roll:

Ахахахаха, оня ден на кантар, ама се оказа фалшива тревога :smt005 За другото ще мълча, да не богохулствам.

Казаха ми как Баждечето милото дошъл с голямата кесия да взима 35 хил. лева от фланелки :loser2 :loser2

Само да не почнете да говорите против боК, че ще стане страшно!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:20 am 

antonatan написа:
Гонзо- левскарският Иван Костов :bigok

Не, тва е Наско Сираков. Щото за да е пълна аналогията идеята е да оставиш отбора/държавата 100 пъти по-добре отколкото си я заварил и въпреки тва всякакви да ти серат на главата.

Що се отнася до мозъчната пръдня, че той е изгонил Йоканович -> http://www.gol.bg/nachalo/2013-10-10/ba ... ch-i-petev

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:29 am 
Аватар

Сега като заговорихме за пачека ... Освен Иван Цветков друг успешен български футболист играл при нас май нямаме обаче. :smt017 Друг е въпроса, че го изгонихме за дърт и некадърен и след това направи ебати силните сезони.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:31 am 
Аватар

Ама още ли някой се кланя на мършата с мокет на главата? Същият дето по времето на чорни докара каква ли не измет от къде ли не само и само да лапа комисиони? И същата тая гад сере по Левски винаги, когато не е в клуба. Няма да забравя как плюеше преди година и обясняваше, че футболистите ни не стават, а когато го назначиха отново каза:"Левски има най-добрите футболисти"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:34 am 
Аватар

Росен написа:
Ама още ли някой се кланя на мършата с мокет на главата? Същият дето по времето на чорни докара каква ли не измет от къде ли не само и само да лапа комисиони? И същата тая гад сере по Левски винаги, когато не е в клуба. Няма да забравя как плюеше преди година и обясняваше, че футболистите ни не стават, а когато го назначиха отново каза:"Левски има най-добрите футболисти"

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:44 am 

Oachkatzlschwoaf написа:
http://www.лъжеспорт.bg/tymnite-oblaci-nad-levski-se-sgystqvat-video-74628.html

В това има ли доза истина? Как така 70 000 лв. утре? :shock: Сега ли стана ясно, че са за утре парите за ПЛАМЕН ДИМОВ, момче :ohmygod Това е следващата и по-силна дума след безобразие... Мръсната Мустаката свиня трябва да увисне на въже, нищо друго. :rip В момента други обират лайната, къде заслужено, къде не, а тоя помияр се кани по събрания, УС, ОС, на трибуна излиза да говори, кампании ще прави из страната, на въжето свиня... :idea:
А ако е вярна тази статия само доказва и "всемогъщността" на УС, дето участва в секса горе-долу колкото и ташаците :smt006

предприятие пред фалит, неможещо да си плаща текущите задължения моли,призовава да му се изкупуват акциите по номинал,дори цената била направо подарък

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:44 am 

Росен написа:

Оставете го човека! Дава сърце и душа за нас в синьото бфс в момента! :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:52 am 
Аватар

Вики, много ти се радвам на позитивното мислене. Смятам че ако поне половината човечество е като теб ще живеем в мир и просперитет. И мен като теб доскоро само това ме движеше, за всичко свързано с ЛЕВСКИ, за да успявам да преглъщам акитата, които разни индивиди сътворяваха и продължават да творят. Но след като дори не можем да бутнем фен #1 на Бататюрк, който ни дари с безподобен сезон като сегашния, изпъстрен с блестящи ходове и интервюта, вече виждам само в черно и искам да руша и чупя, загубил съм абсолютно всякаква частица оптимизъм. А появата на нови и нови щитове на Бурат, ме обезнадежди до такава степен, че вече дори и не вярвам да се отървем от него посмъртно. Карабас Барабас е изградил цяла мрежа от кукли на конци и дори една да падне излизат нови и ни обеждават, че всичко е ок. Иначе да нищо кой знае не е станало. Днес се борихме достойно да попаднем в първите шест, е за жалост лошите свине ни попречиха. Утре ще се радваме, че достойно сме запазили мястото в групата. Регресията е в пълен ход. Вече стигнахме до момента в който Аз и Ти, трябва да плащаме дълговете натрупани от гениалните решения на пълководците като сегашния месия(не визирам точно Димов, сигурен съм че перото едва започва). Ти искаш да има мъже в отбора как да стане, като този който ги докарва и им подписва договорите не показва качествата прилежащи на един мъж, дори елементарните такива? Как да се напълни стадиона при такива условия и резултати. Можем наистина само да се надяваме, че хората ще се абстрахират от всички безобразия случващи се в клуба, и любовта им ще надделее над разочарованието, но за съжаление си мисля че това разочарование вече е взело превес и само положителни неща случващи се в клуба биха го премахнали. За сега обаче аз поне за себе си невиждам абсолютно никакви такива индикации. Напротив точно обратното.
За начало си пожелавам повече хора да проумеят, че ЛЕВСКИ СОФИЯ е много повече от някакви си личности. Пожелавам си все повече левскари, да пренасочат сляпата любов от кумирите си към идеята Левски. :levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:54 am 
Аватар

Kryten написа:
Нали се сещаш че красивият и нападателен футбол и седмото място са взаимно изключващи се понятия.

Не е точно така, не е като да не сме ставали шампиони с голям брой минимални победи и грозен футбол. Сега обаче сме твърде далеч и от двата вариянта...... :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:55 am 

Относно Сираков, може да коментираме на дълго и на широко жълтите статии за комисионни и за Серж Йофу, за фейсбука на Мокета (а като сме тръгнали да подкараме и Коловати, че и той май е същия продажник :o ), може да позахраним профилактично и "Урсула" и "путката Мърльо", защото така.

А може и просто да се запитаме Левски по-добре ли се справя, когато тоя човек е в клуба ни.

Че май с "успехите не са най-важното", "Левски е много повече от тенекиени купи", "искам ЛЕВСКАРИ с главно Л и истински мъже в отбора" и тем подобни малоумни мантри за 15 годишни не вървят много добре нещата. Поне аз така си мисля де, мене представянето последните години не ме задоволява много. :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 1:58 am 
Аватар

Ами последният път, когато беше в клуба ни не забелязах да се справя.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:01 am 

Признавам, че не видях магическа промяна на играта за три месеца, ама излиза май, че ни е бил намерил доста свестен треньор като гледам как се справя въпросния на следващата си работа. Тва не е лошо начало.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:03 am 
Аватар

Не знам, Батков каза друго тогава.. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:04 am 

Хаха, тука не мога да споря. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:04 am 
Аватар

Не може да се даде обективна оценка за представянето му там, защото Уотфорд са един от клубовете с най-много уредени мачове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 2:05 am 

Той и гонзо беше намерил добър треньор, но реши след три мача да го махне и да поеме нещата в ръце. Благодарение на този му далновиден ход сега не само, че ще играем в долната половина, но и играта ни е зле. Добре, че дойде СС да оправи малко нещата.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 199, 200, 201, 202, 203, 204, 205 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]