forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Чет Сеп 11, 2025 11:00 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:11 pm 
Аватар

Извинявай, ама при положение, че в следващите 3 месеца ще играем за здраве с изпадащи отбори 10 лева за В сектор е меко казано безумно. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:13 pm 
Аватар

kozarets1914 написа:
antonatan написа:
Козарец, да не е изкочил нов дълг на магазина, та нещо си нервен ? :roll:

Ахахахаха, оня ден на кантар, ама се оказа фалшива тревога :smt005 За другото ще мълча, да не богохулствам.

Казаха ми как Баждечето милото дошъл с голямата кесия да взима 35 хил. лева от фланелки :loser2 :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:14 pm 
Аватар

И :roll: Имало ли е духаюс :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:15 pm 
Аватар

Цитат:
"Да, отказах да я приема. Моделът, по който се развива Левски е негово дело и не мисля, че е лош", потвърди Тодор Батков, че не е приел оставката на Георги Иванов.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:17 pm 

Insomnia написа:
Извинявай, ама при положение, че в следващите 3 месеца ще играем за здраве с изпадащи отбори 10 лева за В сектор е меко казано безумно. :smt006

Вчера като пуснаха предложението в страницата на тръстта за по-драстично и от това намаление, имаше реване защо въобще ги променят цените. Това е един вид компромисен вариант. А и при положение, че за всяко гостуване почти билетите са м/у 5 и 10 лева смятам, че цените са напълно адекватни, а и няма да повлияят на интереса особено. Който отиде в този момент, парите ще са най-малкият му проблем.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:20 pm 

FLAME написа:
Цитат:
"Да, отказах да я приема. Моделът, по който се развива Левски е негово дело и не мисля, че е лош", потвърди Тодор Батков, че не е приел оставката на Георги Иванов.

На мен пък "Да, отказах да я приема" ми направи повече впечатление. Не е ли управителният съвет, този, на който Гонзо трябва да си подаде оставката? :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:26 pm 
Аватар

Подаването на оставка, не е ли един вид 'предизвестие за напускане', задължително ли трябва някой да я приеме?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:26 pm 
Аватар

deian1914 написа:
Insomnia написа:

Вчера като пуснаха предложението в страницата на тръстта за по-драстично и от това намаление, имаше реване защо въобще ги променят цените. Това е един вид компромисен вариант. А и при положение, че за всяко гостуване почти билетите са м/у 5 и 10 лева смятам, че цените са напълно адекватни, а и няма да повлияят на интереса особено. Който отиде в този момент, парите ще са най-малкият му проблем.

Повярвай ми цената ВЛИЯЕ за масовия орк в татарстан за каквото и да е било. Не говорим само за мачове. Предпочитам да събираме по 3-4 000 души на мач с цени от 2-3 лева, отколкото 200 с цени от 5 и 10.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:27 pm 
Аватар

Insomnia написа:
Цитат:
Управителния съвет на Левски взе решение цените на билетите да бъдат намалени драстично за мачовете от втората шестица. Всички деца до 18 години ще влизат на стадиона срещу билет с цена 1 лев.

Пропуските за сектор „Б“ стават 5 лева, а за сектор „В“ цената ще е 10. Това означава, че намалението е от по 5 лева на трибуна.

:ohmygod

Очаквам доста народ рязко да се подмлади :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:37 pm 

Insomnia написа:
Повярвай ми цената ВЛИЯЕ за масовия орк в татарстан за каквото и да е било. Не говорим само за мачове. Предпочитам да събираме по 3-4 000 души на мач с цени от 2-3 лева, отколкото 200 с цени от 5 и 10.

Можеш да погледнеш снимки от миналия ни сезон в мачовете в 7цата колко хора имаше по трибуните при по-ниски цени от този сезон. На тази база смятам, че и левче да бях билетите за всички нямаше да покачи посещаемостта значително. Иначе и аз бих препочел, това което написа, но просто не мисля, че е възможно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:41 pm 
Аватар

Абе, половината влизате без билети, още толкова са с карти, какво ви интересува колко е билетО?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:47 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
И :roll: Имало ли е духаюс :loser2

Да, ама не за Баждечето :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:48 pm 
Аватар

deian1914 написа:
Insomnia написа:

Можеш да погледнеш снимки от миналия ни сезон в мачовете в 7цата колко хора имаше по трибуните при по-ниски цени от този сезон. На тази база смятам, че и левче да бях билетите за всички нямаше да покачи посещаемостта значително. Иначе и аз бих препочел, това което написа, но просто не мисля, че е възможно.

Цените бяха същите каквито днес УС реши да постави. :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:50 pm 
Аватар

Можеше и за дедовците да е левче.Те по имат нужда от намалени билети.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:53 pm 
Аватар

Кво искаш да кажеш :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 8:55 pm 

Insomnia написа:

Бяхме в 7цата. Играехме срещу грандовете. И все пак няма значение и двамата знаем, че кой знае какъв ефект няма да има. Не виждам смисъл в този спор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:04 pm 
Аватар

RIR написа:
Сигурен съм, че ще има много голямо посещение на мачове... :? Особено когато са в петък, от 17:45 и то съботата е работна.
Реализма не е мрънкане. Според мен, повече от 3к няма да съберем на нито един мач, освен ако не се класираме на финала на купата. Даже и 3 не ги виждам... Как не стана ясно, че твърдата фенска маса е пряко сили 2к човека? Останалите идват когато има какво да гледат.

То и за юбилея имаше съмнение колко публика ще се събере, понеже не завършихме сезона с отличие... Накрая всички видяхме резултата, нали? Едно-две клипчета, няколко пламенни призива, които да накарат хората да излязат от апатията, в която са изпаднали, и да помогнат на клуба в този наистина ужасяващ момент. Да помогнат от стадиона! По съвети и указания КАК трябва да се работи, кое е правилно и кое е грешно няма кой да ни бие - доказват го и последните дни. В най-трудните дни помощта и подкрепата са по-необходими от всякога. Бойкотът на мачове НЕ е решение и това колкото по-бързо се разбере, толкова по-добре.
Покажем ли сега, че за нас Левски е нещо много повече от тъпото класиране, че винаги ще бъдем до отбора и няма да го изоставим, докажем ли, че наистина именно публиката е най-големият капитал на Левски, то тогава има надежда за спасение... Иначе просто се превръщаме в отбор и публика, неразличаващи се по нищо от останалите такива в България...
Не всичко е цифри и статистика.
deian1914 написа:
Insomnia написа:

Бяхме в 7цата. Играехме срещу грандовете.

Кои грандове :D Грандове, участващи в циркови постановки... Хайде само да не представяме първата шестица като някакво място на богоизбрани :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:17 pm 
Аватар

Вики, де да можех да ти споделя оптимизма... Много се надявам да си права.

За жалост обаче си мисля, че на хората вече тотално им е писнало от мазохизъм и единственият мач, на който би могло да има масово посещение, е евентуален финал за Купата. Еле пък, ако продължават да слагат такива часове и дни.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:18 pm 
Аватар

Ако 5 лева са проблем да се дават веднъж седмично ... :ohmygod2 , още повече че който иска си намери по - евтин билет винаги може да намери начин , ако в парите са проблема :smt047

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:23 pm 

Виктория написа:
Кои грандове :D Грандове, участващи в циркови постановки... Хайде само да не представяме първата шестица като някакво място на богоизбрани :D

Пропуснах кавичките за грандове. Никой не ги взима за богоизбрани, спокойно. :D

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:24 pm 
Аватар

Тук не става дума за оптимизъм, а за реален израз на това, с което всеки един Левскар е закърмен и което е чувал от "по-големите" - че ние се различаваме от другите фенове в България. Че любовта и подкрепата ни не зависят от класиране и купи.
Ако загубим и това, то тогава напълно обезличаваме граденото през годините! Аз не искам такова нещо да ми тежи на съвестта!

deian1914 , :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 10:28 pm 

Подкрепата на всеки един отбор в нашата държава зависи от класиране и купи,ние не сме изключение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:30 pm 

Не бих казал, че като фен на Левски ме мъчи това, че сме седми и не сме печелили нищо от цифра време. Това което ме мъчи е тотално грозният и безидеен футбол който играем от много време съчетано с дърводелците които обличат свещената синя фланелка! Левскарите сме свикнали да гледаме красив и нападателен футбол.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:33 pm 
Аватар

Нали се сещаш че красивият и нападателен футбол и седмото място са взаимно изключващи се понятия.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:38 pm 

Така е! Аз не съм казал друго. Просто казах мен какво ме мъчи, защото в момента да гледаш Левски си е доста тегаво изживяване, а играта в защита е нямам думи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:41 pm 
http://www.лъжеспорт.bg/tymnite-oblaci- ... 74628.html

В това има ли доза истина? Как така 70 000 лв. утре? :shock: Сега ли стана ясно, че са за утре парите за ПЛАМЕН ДИМОВ, момче :ohmygod Това е следващата и по-силна дума след безобразие... Мръсната Мустаката свиня трябва да увисне на въже, нищо друго. :rip В момента други обират лайната, къде заслужено, къде не, а тоя помияр се кани по събрания, УС, ОС, на трибуна излиза да говори, кампании ще прави из страната, на въжето свиня... :idea:
А ако е вярна тази статия само доказва и "всемогъщността" на УС, дето участва в секса горе-долу колкото и ташаците :smt006

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:45 pm 
Аватар

Еми да, поредно доказателство, че Мустака е отебал всичко и само гледа сеир и иска другите да му свършат работа, разбира се с подкрепата на СТД. Та съвсем очаквано ще е, че Тръста в лицето на Колев да са виновни :wink:
:arrow: Всъщност ташаците държат матр'яла, така че има роля, по-скоро за космите говорим :smt003

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:57 pm 

Нз в коя тема ама...гледам на НКП последната декларация - не трябва ли да е Отбора на народа - щото е прякор. И само о-то главно... :?:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2015 11:57 pm 
Аватар

Insomnia написа:

Дали ще е 10 лева или 1 лев, разликата в хората ще е до 100 души. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2015 12:17 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Уайлдкид, аз имах доста конкретен въпрос. :wink: Нали всяко мнение в този форум регардинг Тръста, УС и Батков започваше и свършваше с... вече сме вътре (в путката на Мустака) и 100лв. за ковра на акримуньо не могат да се гласуват без всемогъщния УС да каже тежката си дума. Как така Батю получава оставка и решава да я отхвърли, ама иначе днес МАЙ щяло да има УС, на което ще се "реши"... същото :bigok Айде да хванем бас за 2 транспаранта?

П.С: Квото и да се вдигне и запали в тоя сектор вече, нищо не може да достигне класата и замисъла на бомбите от Сиони и свастиките с Барселона, дело на агитката на Ливорно внедрила се в нашия сектор. astor Тях и до днес ги гледаме и им се любуваме

Това е друго, Македония, и тука съм напълно съгласен!

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 198, 199, 200, 201, 202, 203, 204 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]