forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 1:49 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:16 pm 
Аватар

sct02 написа:
1. Не съм бащицата на Левски и не назначвам.

Е то никой от нас не е бащица да назначава, но всички уволняваме. :bigok В Тръста някои хора така са го взели присърце това уволняване, че чак и заповедта са написали :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:17 pm 
Аватар

acrimonious написа:
АвстралиецО написа:
И още нещо. Сезонът не в свършил. Да се завърши сезона и да се види какво е постигнато от целите и какво не. После да се вземат решения, пък било то и в 00:05.

Сезонът свърши. В долната шестица сме и най- високото място, което можем да заемем е седмото.

Дори да вземем купата чрез унищожителен рейд Спартак Вн- Монтана- Хасково- Локо Пловдив- Литекс да речем, не виждам какво положително ще говори за спортно- техническото ниво на Левски. Ясно е, че сме без трофей хиляда години и ни трябва дори и някоя плейстейшън къп, ама реално тази купа може само да ни залъже и да потопим и следващия сезон.

Добре, имаме ли готов човек да поеме работата?
Adepta написа:
acrimonious написа:
АвстралиецО написа:
И още нещо. Сезонът не в свършил. Да се завърши сезона и да се види какво е постигнато от целите и какво не. После да се вземат решения, пък било то и в 00:05.

Сезонът свърши....

Имаме мачове за купата. Поне два :bigok
Не знам дали има смисъл да се сменя СТД сега. Нито може да се купи някой, само ще се разбишкат нещата в клуба. Едно е ясно - със сигурност смяната му ще свали напрежението от ТодАр.

+1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:19 pm 
Аватар

Вече има отказващи се от тръста защото не иска оставката на Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:22 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:

Или Херо, или да бъде оставен СС като мениджър от английски тип.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:23 pm 
Аватар

Да чакаме да свърши сезона, за да може после по време на паузата да се махне директорът и също по нейно време да дойде някой нов, който за 2 седмици да набележи играчите, да преговаря с тях и т.н... След което ще дойдат пак изявленията, че е нямало време, имало напрежение и какви ли не още неща, които трудно човек би се сетил...
И хора, не става въпрос дали някой ще се справи по-добре от Гонзо, става въпрос, че ще се смъкне доста напрежението и евентуално и бая хора ще преосмислят ходенето на мачове и помощ за отбора. Но няколко поредни години да се повтаря за истинското лице на отбора и за резултатите, които ще постигнем, а вместо това да затъваме все по-вече, няма да върне никой на стадиона, ако щете излейте 1 милион лева за реклама по телевизиите. Ефектът ще е същия.. Имаше там някаква мъдрост, дето се твърдеше, че идиот е тоя, който прави едно и също многократно, очаквайки различни резултати. В момента Батков няма мърдане, това е. Но виж, персоналът под него има. И като казва в момента, имам предвид, че няма да се стекат 1 милион човека и да му изкупят акциите. Всичко ще стане постепенно, както е и идеята, но всички други под мустака може да се сменят на момента.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:27 pm 
Аватар

Добре де, абстрахирайте се от имената.

В тази позорна година за клуба кой трябва да поеме отговорността за провала?
Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:28 pm 
Аватар

Въпроса е кога ше я поемат - някои мислим, че сега не е момента.
acrimonious написа:
АвстралиецО написа:

Виждам в Херо нашия вариант за Тройчо. Между другото, ти сериозно ли мислиш, че той или СС имат потенциал за поста? На такива от селски отбори дето не стават се нагледахме - Ил. Ил. още ми държи влага.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:29 pm 
Аватар

New Order написа:
Вече има отказващи се от тръста защото не иска оставката на Гонзо.

Аз сериозно го обмислям. И не заради друго, а защото аргументацията е скандална - да не гоним Гозно, защото трябва да изгоним Батков.

Да не говорим, че напоследък Васко Колев все го дават покрай Гугутката... Не знам. Май трябва да спра да чета форума, че започнах да изпитвам недоверие към всичко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:29 pm 
Аватар

acrimonious написа:
АвстралиецО написа:

Ти говориш за селекционер/скаут. Знаем ли Херо дали може да се справя с преговори, договаряне на добри финансови условия? Какъв опит има? Смяташ ли, че сам ги е правил тия неща в Черноморец? Може и да има набито око за футболисти, но той е просто скаут.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:32 pm 
Аватар

немлад написа:

Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Според мен с търсенето на персонална отговорност няма да се постигне нищо. Вече 6 години се търси персонална отговорност, а резултати няма. В управлението на клуба има нещо генерално сбъркано.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:34 pm 
Аватар

RIR написа:
Аз сериозно го обмислям. И не заради друго, а защото аргументацията е скандална - да не гоним Гозно, защото трябва да изгоним Батков.

Maлко ми идва като- да не лекуваме разтройството, щото ни е счупен крака, нищо, че сме се осрали до гуша.

antonatan написа:
немлад написа:

Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Според мен с търсенето на персонална отговорност няма да се постигне нищо. Вече 6 години се търси персонална отговорност, а резултати няма. В управлението на клуба има нещо генерално сбъркано.

Не нещо- целия клуб е генерално сбъркан. За мен трябва да се смени всяка една от фигурите на дъската. Тотален рестарт.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:35 pm 
Аватар

niki87 написа:
Не може Левски да попада в групата на борещите се за оцеляване и да няма паднали глави. Някой трябва да понесе отговорност, и този някой е човекът отговарящ за футболния отбор- Георги Иванов, чиято поредица от безумни решения ни докара до конкретното положение. Просто е крайно време да се спре практиката клубът ни да бъде училище за начинаещи. Не ни трябват левскари, а професионалисти, можещи, разбиращи от работата си. Ясно е, че рибата се вмирисва откъм главата, но борбата ни за смяна на собствеността не означава, че трябва да търпим некадърността по долните етажи, които рефлектират на крайния продукт- футболния отбор. А всеки, които не е в състояние да бъде полезен за отбора и да допринася за израстването и развитието му, няма никакво място на Герена!

:!: :!: :!:

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Вече имаме и първият случай на напуснал Тръста, защото не е поискана оставката на Гонзо :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

antonatan написа:
немлад написа:

Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Няма две мнения, че е сбъркано управлението. Изгониха милион треньори и СТД, някои от които ставаха, за далеч по-малки прегрешения. Абсолютно съм съгласен, че трябва някой да бъде оставен да работи дългосрочно. Лично за себе си меко казано не съм убеден, че това трябва да е Гонзо.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:37 pm 
Аватар

https://m.youtube.com/watch?v=slzUmc4_CkQ

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:38 pm 
Аватар

sct02 написа:
tprodanov написа:
Т.е., маркетинга да се изземе от Тони и Козареца.

ПП И да се върне на Модева.

2. Не са кандитатствали въз основа на левскарството си, а са изложили други доводи и имат други, много по-ценни качества.

Е да де, ама...

sct02 написа:
Ако зависеше от мен :smt003 след тоталната чистка в Левски, първото нещо което щеше да се пита всеки кандидат за директор, мениджър и т.н. щеше да бъде "Вие фен ли сте на Левски" ? Който отговори с "Да" отпада на секундата. Чак след това щеше да има въпрос за симпатии към краснопрасейците и принадлежност към "онзи" режим.
Просто в цял свят привържениците на даден отбор са тотално некомпетентни по въпроси от футболно/мениджърско естество, но понеже са фенове на този или онзи отбор се чувстват едва ли не длъжни (особено в България :idea: ), в пълното си право и компетентни да дават личното си, 100% непрофсионално мнение и тотално да игнорират чуждото.

Двете неща тотално си противоречат. Не ме разбирай погрешно - аз съм на мнение, че на първо място трябва да е професионализма, а фенството на последно. Не случайно не дават на доктори да оперират роднини. Но когато това се прилага, не трябва ли да е за всички, навсякъде? Защото помня, че когато се обсъждаше кой да поеме охраната, и аз твърдях, че трябва да е външна фирма, повечето хора твърдяха, че по-добре да са левскари. Е, не е по-добре. С останалата част от мнението ти съм напълно съгласен.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:39 pm 
Аватар

Гонзо трябваше да си е подал оставката вчера в 5:20.За доброто на Левски е да се махне и.честно казано.съм изненадан.че не го е направил още.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:40 pm 
Аватар

немлад написа:
antonatan написа:
немлад написа:

Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Няма две мнения, че е сбъркано управлението. Изгониха милион треньори и СТД, някои от които ставаха, за далеч по-малки прегрешения. Абсолютно съм съгласен, че трябва някой да бъде оставен да работи дългосрочно. Лично за себе си меко казано не съм убеден, че това трябва да е Гонзо.

Е точно това ми бърка отзад. За някои може, за другите три осрани мача и вънка? Не е въпросът Гонзо ли е или е Наско Сираков, или Боримиров. Кокала го сменяват, защото сме били играели слабо, след 4:1 с някакви аматьори, други седят след 3 поредни загуби. ОТВРАТИТЕЛНО!

Относно въпросът ти, всички. Собственикът обаче е дал някакви граници, някакъв бюджет. Който се е съгласил с този бюджет да работи и да гони еди какви си резултати(3-то място и купата, например), той да носи отговорността. СТД и треньор, това са. Все пак още има шанс за купа и да се изпълни донякъде обещанието, но както се вижда, на бая хора вече не им се чака, вкл. и на мен...

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:44 pm 

За мен не е сериозно да се говори за треньорска смяна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:47 pm 
Аватар

antonatan написа:
немлад написа:

Собственикът?
СТД?
Треньорът?
Никой?

Прав си донякъде, но в крайна сметка имаме СТД, който в началото на сезона казва следните неща:

1. Гоним място в тройката.
2. Няма да пипам треньора поне 1 година.
3. Гоним класиране в евротурнирите.

Засега имаме шанс за третото, евентуално.

Освен това имаме - ако аз бях треньор в началото щяхме да сме 1-ви, скандала покрай Херо (кой крив и кой прав, няма значение, скандали бяха и то с продължение), вратарския въпрос, ненужните без достойнство...

Гонзо не се справи. Това е. Да, в адска обстановка работи, но не се справи. Защо смяташ, че ще се справи до края на сезона? Ако и до края не се справи, какво ще правим? Ще го сменим тогава или ще му дадем още една година шанс?

Факт е, че клуба се управлява отвратително. Факт е, че не СТД е стратегическия проблем. Но смяна на Гонзо не е грешно решение. По-добре 10 грешни и 1 вярно, отколкото 11 грешни.

А за напускането на Тръста заради Гонзо - за мен идеята на Тръста беше в това, че ще предложи добро управление на Левски. Влезе се в УС, страхотно. Напоследък обаче виждам постепенно препокриване с НКП, а и не виждам нови стратегии. Това с продажбата на акции е страхотно идея, но вялата кампания досега и отвратителните резултати заплашват да я провалят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:49 pm 
Аватар

Хора стига с противоречивата фигура на Херо, моля ви се. Йока беше 5 пъти по-добър и го изхвърлиха като парцал. Наистина ли мислите, че класата има значение?
antonatan написа:
Вече имаме и първият случай на напуснал Тръста, защото не е поискана оставката на Гонзо :bigok

Скандално :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:53 pm 
Аватар

Adepta написа:
Хора стига с противоречивата фигура на Херо, моля ви се. Йока беше 5 пъти по-добър и го изхвърлиха като парцал. Наистина ли мислите, че класата има значение?
antonatan написа:

Скандално :bigok

Абе майната му на Херо като треньор и дали ще идва някога при нас или не.

Просто не отиваха тия махленски истории... Че и като затихна скандала, хайде пак. Ебаси и егото и чудото. Гонзо не разбра ли, че това може да му е помагало като играч в България, но не му помогна навън, не му помага и като ръководител.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:56 pm 
Аватар

Варлаам КоприМарката как брани Гонзо, все едно му е брат :smt005 После що пишели по сайтовете, че тръста се хвърлял като Матросов :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 3:59 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Но когато това се прилага, не трябва ли да е за всички, навсякъде?

Да, трябва да е за всички, навсякъде. Koгато пуснаха анкетата, за или против те двамата да се захванат с тази дейност, аз гласувах с против :wink: не защото са ми неприятни или им желая лошото, точно напротив. Пожелах им успех и си запазих мнението за себе си.
За охранителната фирма има няколко детайлчета, а както знаем, дяволът е точно в тях. Всяка една различна охрана от сегашната (или евентуално стюардите на Ференцварош) ще бъде бита и мачовете ни ще бъдат пълна анархия. Нашите сотаджии и частни охранителни фирми просто не могат да се справят с това нещо и не са подготени. Да направиш забележка на човек от група в залата или на стадиона не е същото като да прибереш 20лв в джоба за да пуснеш човек без билет на концерт или да спиш в будката в подлеза. Само в последните няколко месеца покрай баскета имаше достатъчно примери с неадкватни охрани, които като по чудо не бяха разчленени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:01 pm 
Аватар

Гонзо може да се е доказал като футболист, като легенда на Левски.

Само че Гонзо доказва и продължава да доказва, че няма пипе за тоя пост. А на такава позиция без пипе си за никъде.

Батьо е ясен, не ме погвайте, че ми писна да противопоставянето разкарването на единия и другия. Това са два нюанса от същата страна на монетата, не различни. Защото единият носи отговорност за наемането на другия като СТД (както и още една камара треньори, директори и всякакви служители).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:03 pm 
Аватар

Мисля, че въпросите в прословутата анкета на В. Колев не са зададени коректно...
Единия от тях не отменя другия, както счетоводителя отбеляза. Ако се поиска оставка от името на тръста, това значи ли че той (тръста) спира да се бори за първоначалните цели, за които е създаден.
Не сме ние хората, които да искат оставката на СТД, той сам трябва да си я подаде и вече УС да решава дали да му я приеме или не.

Пак повтарям, сега не е важно кой ще е СТД, ще имали такава длъжност или няма да има. Сега е важно да се укрепи доверието в клуба. И тъй като Гонзо е част от статуквото, в което хората нямат доверие, трябва да има промени.

Масовия човек не иска да дарява пари на Батков, Гонзо да се разпорежда с тях и да подписва договори за заплати с Алвеша...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:03 pm 
Аватар

Аз не знам колко по-надълбоко трябва да потънем, че да не е глупост оставката на Гонзо. Б група ли? Щото както ни е тръгнало в последните години да сондираме дъното, не бих се очудил и това да стане. Като казах в началото на сезона, че ще се борим да влезем в плейофа ми се смяха някои хора, а накрая не само, че се борихме, ами и загубихме.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:04 pm 
Аватар

.

Последна промяна antonatan на Пон Мар 16, 2015 4:19 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:09 pm 
Аватар

Росен написа:
Аз не знам колко по-надълбоко трябва да потънем, че да не е глупост оставката на Гонзо. Б група ли? Щото както ни е тръгнало в последните години да сондираме дъното, не бих се очудил и това да стане. Като казах в началото на сезона, че ще се борим да влезем в плейофа ми се смяха някои хора, а накрая не само, че се борихме, ами и загубихме.

Глупост е момента на оставката (сега), както беше глупост да се сменят треньорите по 3 пъти за един сезон. Ще заприличаме на Батков с такива назначения/уволнения. Края на сезона е точният момент за такива промени
Цитат:
Обади ми се Ники Митов вечерта след мача със Слабия. Каза "шефе, в свят на вълци, ни трябва вълк. Така назначих Наско Сираков"

Цитирам по памет едно от безумията на Батков.
Виж, Бататюрк кога и да е, все ще е късно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 4:10 pm 
Аватар

sct02 написа:
tprodanov написа:
Но когато това се прилага, не трябва ли да е за всички, навсякъде?

Да, трябва да е за всички, навсякъде. Koгато пуснаха анкетата, за или против те двамата да се захванат с тази дейност, аз гласувах с против :wink: не защото са ми неприятни или им желая лошото, точно напротив. Пожелах им успех и си запазих мнението за себе си.
За охранителната фирма има няколко детайлчета, а както знаем, дяволът е точно в тях. Всяка една различна охрана от сегашната (или евентуално стюардите на Ференцварош) ще бъде бита и мачовете ни ще бъдат пълна анархия. Нашите сотаджии и частни охранителни фирми просто не могат да се справят с това нещо и не са подготени. Да направиш забележка на човек от група в залата или на стадиона не е същото като да прибереш 20лв в джоба за да пуснеш човек без билет на концерт или да спиш в будката в подлеза. Само в последните няколко месеца покрай баскета имаше достатъчно примери с неадкватни охрани, които като по чудо не бяха разчленени.

:smt023 :smt023 :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 188, 189, 190, 191, 192, 193, 194 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]