forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 4:19 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:46 pm 
Аватар

Аз поне не съм видял някой да отрича грешките му :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:47 pm 
Аватар

Проданов :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:49 pm 
Аватар

Отделих пари и си взех акции. Това, което написа макето започва все по-силно да придобива сила и ще видиме какви ще са резултатите след турнето.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:50 pm 
Тези акции към нас феновете са като фланелка-сувенир от фен шопа. :smt006 Същата стойност има това - спомен, сантименталност, сувенир. 100-200 лв. фланелка/къс хартия и това е всичко :smt006
Затова спрете с тези натъртвания от типа - кво се оплаквате, бе, ето, отбора е за продан, без пари го дава :shock: къде сте да го купите? Нали искате Батков вън, ето, няма го вече :shock: Не сме виновни ние, ние сме фенове, не собственици. Мръсната мустаката маймуна да търси собственици, спонсори и инвеститори, 24/7 докато не ги намери, а ние да спрем да му наливаме в мелницата с неща от типа - Батков вече не е фактор, всичко е в наши ръце, той подарява клуба, къде сте левскарите...
Мустакатият боклук в момента е по-доволен отвсякога и съм сигурен, че и рейтинга му сега е по-висок отколкото преди някви месеци :smt006 Сега на топа сме ние, че видиш ли сме нямали едни 30 къси милиона за "безплатния" клуб.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:50 pm 
Аватар

Дано все пак това да доведе до нещо положително - отприщване на още по-голямо недоволство към Бататюрк

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:53 pm 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:
Тези акции към нас феновете са като фланелка-сувенир от фен шопа. :smt006 Същата стойност има това - спомен, сантименталност, сувенир. 100-200 лв. фланелка/къс хартия и това е всичко :smt006
Затова спрете с тези натъртвания от типа - кво се оплаквате, бе, ето, отбора е за продан, без пари го дава :shock: къде сте да го купите? Нали искате Батков вън, ето, няма го вече :shock: Не сме виновни ние, ние сме фенове, не собственици. Мръсната мустаката маймуна да търси собственици, спонсори и инвеститори, 24/7 докато не ги намери, а ние да спрем да му наливаме в мелницата с неща от типа - Батков вече не е фактор, всичко е в наши ръце, той подарява клуба, къде сте левскарите...
Мустакатият боклук в момента е по-доволен отвсякога и съм сигурен, че и рейтинга му сега е по-висок отколкото преди някви месеци :smt006 Сега на топа сме ние, че видиш ли сме нямали едни 30 къси милиона за "безплатния" клуб.

Е, бачи, какво трябва да направи повече Борат- клубът е на сергията, желаещи НЯМА.. :smt012

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:54 pm 

Единствените фенове в света, които ще се отрекат от шансовете си за титла заради това врагът да завършел 7-ми. Е нема такива идиоти в цялата вселена няма :smt042 Че и феновете заплашвали играчи, лупита и така нататък. Това е направо толкова потресаваща комплексарщина и олигофрения :smt042 И да кажеш, че това са 2-ма, 3-ма лумпена, а това им са половината фенове :smt005 Панчаревци за пореден път в жалката си история счупиха тъпомера :losers

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:57 pm 

tprodanov написа:
flo написа:
Ще реши проблема да не се маха най-добрият ни наличен вратар по-средата на полусеозена и домъкването на още двама единият, от които доказано некадърен. От този експеримент загубихме поне 6 точки.
Ще реши проблема с довличането на доказани некадърници като алвеша. Трябва да си доказан идиот, за да си помислиш, че в този некадърник има нещо футболно или някаква мениджърска схема да е направена.
Заради Гонзо в момента най-добрият български селекционер на играчи не е в нашият отбор (а може би и български треньор), а в момента имаме нужда от такъв човек.

Някой беше написал по-нагоре, че идолопоклоничеството е фатално за нашият отбор. Отборът има нужда от можещи и кадърни хора, а не от левскари. Перифразирано, точно в този момент Левски има нужда от човек като Херо, а не от Гонзо. Много гадно ми звучи написаното, но това си е истината :?

Абе, някой дали се сеща, че УЕФА ни нагъзи и на Гонзо му се наложи да освободи един куп некадърници с големи заплати и на тяхно място да назначи един куп нови некадърници, но с по-малки заплати?

Човек научавал повече от провалите си отколкото от победите , ако се търсят оправдания за Гонзо ще е поредния път без да си извлече поука...финансово едва ли Ботев,Локо Сф,Берое та дори и залагащите на техни кадри Ловеч са по-добре от нас ,като бюджет ....поне на настоящите 'некадърници' да бе успял да изстиска максимума.
Дали да вземе или не Херо на работа решава Гонзо,негово право и отговорност,така е решил,поведението му след това бе грозно,не се прави така..

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:58 pm 
Аватар

Стига сте се правили,ние ако бяхме в подобна ситуация,все едно щяхме да им простим,а и като си помисля,бяхме направили Локо СФ шампион за сметка на свинете,направихме Берое шампион за сметка на Тракия.Другите не са виновни за нашият срам,вината е при нас

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 11:59 pm 
Не сме аз и ти хората от тези среди от вече 15 години, бачи, дето познават и могат да докарат 1-2-3 инвеститори. Борат е в тези среди от 15 години и гаранция познава всички "лица" от тези среди, негово задължение е да намери такива. Аз не познавам такива хора и няма да се чувствам гадно и индиректно виновен, че нямам 30 милиона.
Ама на Бататюрк сегашното му амплоа много по му харесва. Човека на народа тръгва на турне да продава късчета по 100лв. на изстрадали души и левскари, докато в същото време си коли и беси в Левски. И ще си коли и беси минимум до август в най-големият комфорт от години :smt006 Щото... ето го, продава, ама няма ви вас, балъци да купите, така че пак съм аз.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:00 am 
Аватар

Оптимистичното мнение:

Боли ни к*ра за топ6. Обиграваме се със слабаците, взимаме купата, догодина пробив в ЕКТ и титла и к*р за розовите.

Мерси, чао

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:01 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf написа:

Да, така е. Всеки от нас го прави от сантиментална стойност и най-вече от любов към този сто годишен клуб и повечето знаят, че така Батков няма да се махне, нито ще му се изкупи дела, той също го знае и за това е щастлив.
Но какво по дяволите означава " Мустак продавай " На кого да продава Кой ще купи тази издънена каца ПФК Левски 1914 АД , достигнал най-големия срам във вековната си историяНещо непостигнато и при репресиите, и при смяната на имената, и при масовите изселвания, и опити за унищожение. Кой Пеевски Бойко Сталийски Доган
На какво да се опре този клуб освен на публиката си

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:02 am 
Аватар

Oachkatzlschwoaf, само ще вметна, че в момента отборът наистина буквално се ПОДАРЯВА. Теоритично, ако има голям инвеститор и реши да даде 20 милиона дарение, Тара му джиросва 20 милиона акции и какво се получава - въпросният инвеститор става мажоритарен собственик и разполага със СОБСТВЕНИТЕ си 20 милиона в Левски. Това, ако не е подаряване не знам какво е...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:02 am 

Активността и емоционалният заряд тази вечер все пак показват че за голямата част от привържаниците на Левски резултатите са най-важни, както и би трябвало да бъде.
2 точни хода (все тая дали на УС или на батков) могат да върнат надеждицата в повечето хора, че догодина все пак не ни чака още по-голям резил.
Всичко останало са празни приказки.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:05 am 
Буквално се подаравят, ама практически тръгваме на турне с панаирджийската мечка Борат начело, с широката му усмивка и бащина прегръдка, за да продадем на 5-10 хиляди изстрадали левскари една "бяла" лястовица, а Левски още няколко дълги месеца да продължава по абсолютно същия път. :smt031 И накрая реторичен въпрос - кой ще бъде виновен за състоянието на Левски? Ние, разбира се.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:07 am 
Аватар

Цитат:
Абе, някой дали се сеща, че УЕФА ни нагъзи и на Гонзо му се наложи да освободи един куп некадърници с големи заплати и на тяхно място да назначи един куп нови некадърници, но с по-малки заплати?

Аз си го спомням това много добре. Обаче прасетата тоже бяха под финансов надзор. И те взеха едни некъдърници, дето биха нашите. Това е. И с техните цървули сега са на 2-ро място, на 3т. от първия, а ние в най-добрия случай, ще сме 7-ми. Ако не сме - не ми се мисли...

Делио Роси:
"Футболистите, които са тук са взети от Левски, не са взети нито от треньора, нито от президента...те са взети от Левски"

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:16 am 

Най-голямата грешка на гонзо е, че махна пепе мурсия. Човека щеше да направи отбор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:17 am 

mech0 написа:
Oachkatzlschwoaf, само ще вметна, че в момента отборът наистина буквално се ПОДАРЯВА. Теоритично, ако има голям инвеститор и реши да даде 20 милиона дарение, Тара му джиросва 20 милиона акции и какво се получава - въпросният инвеститор става мажоритарен собственик и разполага със СОБСТВЕНИТЕ си 20 милиона в Левски. Това, ако не е подаряване не знам какво е...

ако има голям инвеститор и реши да даде 20 милиона дарение дали Батков изведнъж няма да реши друго,особено ако вече е събрал 2-3 милиона от кампанията
да ПОДАРИ клуба за символична сума а инвеститора пак ще си разполага с парите си да покрие задълженията и да осигури бюджет или Батков да предложи мажоритарния дял на реална цена...за сериозен инвеститор се подхожда сериозно

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:32 am 
Аватар

При нас положението стана червен картон на марио метушев.Никой не ни е виновен че цяла година се подпичквахме и сега последния кръг трябваше да чакаме на чорбата :ohmygod2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:34 am 
Аватар

Интересно обаче как никой не може да опонира за абсолютно нищо на Макето. Както винаги - облива и погребва. :lsclapp
:levski

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:34 am 

За мен да си Левскар е чест.Да си Левскар означава да си идеалист, да си свободен, да си непримирим в мислите и действията си.Така поне са ме учили по-старите.И им благодаря силно за което.Днес цял ден чета из фейсбук и форуми коментари как свинете били курви и продажници, сякаш сега откриваме топлата вода.Това не го ли разбрахте 99-та, не го ли разбрахте още в момента, в който станахте Левскари?Свинете винаги са били курви, само че днес не са ни виновни те. Днес Левски записа една от най-срамните си страници, ако не и най-срамната в историята си и за това сме си виновни само и единствено ние и никой друг.Ако имахме нормално ръководство, ако биехме Марек и Славия щеше да е друго и нямаше да стигнем дотук да играем с аутсайдърите. Още по-унизителното в случая е, че стигнахме до там да разчитаме на свинете да ни вадят от кашата, която сами си забъркахме.Ние сме си виновни за днешния срам и нямаме никакво право да се сърдим на свинете, че са курви.Ако има нещо хубаво днес, то е че светна червената лампичка.Сега е моментът за промяна, за катарзис.Сега е моментът да се разбере и осъзнае, че на Левски му трябват ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, а не легенди и фенове дилетанти в ръководството.Стига и с тези истерични атакистки крясъци стил Волен Сидеров „България на българите“.Заменете „България на българите“ с иначе красиво звучащото „Левски на Левскарите“ и се замислете после наистина ли го искате?Повтарям се отново, но на Левски са му крайно необходими ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, а не легенди и фенове дилетанти в ръководството.Дано това да се осъзнае от всички.В противен случай експериментите на гърба на Левски ще продължат, с това и агонията, а подобряването на анти-рекорд след анти-рекорд редовна практика.Аз лично не съм оптимист това да се случи скоро.И все пак не забравяйте, че Земята е кръгла и рано или късно, колкото и да копаем, сме обречени да излезнем на светло.

ВЪН ДОНОСНИЦИТЕ ОТ ЛЕВСКИ!

Последна промяна Andy Frain на Пон Мар 16, 2015 12:41 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:36 am 
Аватар

tprodanov написа:
Ебати отговора, честно. Аз нямам нищо против Гонзо да си ходи. Просто твърдя, че това няма да реши нещо. Проблемът е друг и на друго място. А :boisw колкото до конкретното назначение - не е важно напускането на Гонзо, а назначаването на следващия. Т.е., махането на Гонзо може да се окаже и лошо, ако на негово място дойде Вили Вуцов, например.

Ако намекваш за моя отговор, значи не си схванал иронията :wink: . Не че одобрявам СТД - Гонзо, но и аз като теб мисля, че който и да сложат - все е тая.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:36 am 

Аз мога да се басирам, че Ботев няма да падне два пъти от Чорбата, ако това е най-тиражираната схема.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:39 am 
Аватар

Какво значение има вече?

П.П. Чудя ви се как с лека ръка подминавате важното и същественото, а в същото време се интересувате от абсолютно маловажни неща от рода на "как чорбътъ ще се класират 5-ти или 6-ти" или как "Ботев ще им пусне или няма". Какво значение има, пак ви питам? Не знаете, че и двата отбора са курви безпризорни ли? Искате да откриете топлата вода ли?
Четете постовете на Макето, там е важното за нас, Левскарите, не сульо и пульо на кое място ще завършат. Боли ни кура за тях. Ама май и за нашия отбор почва да ни "боли".

Последна промяна Blue world на Пон Мар 16, 2015 12:49 am, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:47 am 
Аватар

Adepta написа:
tprodanov написа:
Ебати отговора, честно. Аз нямам нищо против Гонзо да си ходи. Просто твърдя, че това няма да реши нещо. Проблемът е друг и на друго място. А :boisw колкото до конкретното назначение - не е важно напускането на Гонзо, а назначаването на следващия. Т.е., махането на Гонзо може да се окаже и лошо, ако на негово място дойде Вили Вуцов, например.

Ако намекваш за моя отговор, значи не си схванал иронията :wink: . Не че одобрявам СТД - Гонзо, но и аз като теб мисля, че който и да сложат - все е тая.

Според мен Боримиров изглежда по-добре като СТД в момент като този. По-диалогичен е, по-спокоен, повече владее егото си, не се меси в работата на треньора, има контакти в Германия...
Но той също бе СТД, също бе употребен, а мустаката блага мутра е все така начело

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 12:56 am 
Аватар

Andy Frain написа:
За мен да си Левскар е чест.Да си Левскар означава да си идеалист, да си свободен, да си непримирим в мислите и действията си.Така поне са ме учили по-старите.И им благодаря силно за което.Днес цял ден чета из фейсбук и форуми коментари как свинете били курви и продажници, сякаш сега откриваме топлата вода.Това не го ли разбрахте 99-та, не го ли разбрахте още в момента, в който станахте Левскари?Свинете винаги са били курви, само че днес не са ни виновни те. Днес Левски записа една от най-срамните си страници, ако не и най-срамната в историята си и за това сме си виновни само и единствено ние и никой друг.Ако имахме нормално ръководство, ако биехме Марек и Славия щеше да е друго и нямаше да стигнем дотук да играем с аутсайдърите. Още по-унизителното в случая е, че стигнахме до там да разчитаме на свинете да ни вадят от кашата, която сами си забъркахме.Ние сме си виновни за днешния срам и нямаме никакво право да се сърдим на свинете, че са курви.Ако има нещо хубаво днес, то е че светна червената лампичка.Сега е моментът за промяна, за катарзис.Сега е моментът да се разбере и осъзнае, че на Левски му трябват ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, а не легенди и фенове дилетанти в ръководството.Стига и с тези истерични атакистки крясъци стил Волен Сидеров „България на българите“.Заменете „България на българите“ с иначе красиво звучащото „Левски на Левскарите“ и се замислете после наистина ли го искате?Повтарям се отново, но на Левски са му крайно необходими ПРОФЕСИОНАЛИСТИ, а не легенди и фенове дилетанти в ръководството.Дано това да се осъзнае от всички.В противен случай експериментите на гърба на Левски ще продължат, с това и агонията, а подобряването на анти-рекорд след анти-рекорд редовна практика.Аз лично не съм оптимист това да се случи скоро.И все пак не забравяйте, че Земята е кръгла и рано или късно, колкото и да копаем, сме обречени да излезнем на светло.

Само че първият професионалист, който трябва да бъде сложен/сменен е именно Батков. Щото надолу колкото и да сменяш чистачките е все тая.

Mr. Smith написа:
Проданов :loser2
:ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:03 am 
Аватар

New Order написа:
....Но той също бе СТД, също бе употребен, а мустаката блага мутра е все така начело

Това имам предвид, предполагам и проданов мисли същото..
Между другото, защо се говори "по-добре че чорбите не ни били вкарали в 6-цата" и благодарности и прочее се споменава? Нали си играят за тях? Всички отбори играят за победа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:06 am 

А, представяте ли си Левски на Финал с Лудогорец, а Прасетата 4-ти :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:11 am 

Нали знаеш, че трябва да бием Лудогорец, за да спечелим квота за Европа? От тази година е така, ако Лудогорец стане шампион и играе финал за купата с нас, ще трябва да ги бием, иначе 4-тият печели място в евротурнирите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2015 1:12 am 
Аватар

Трябва да вземем купата. Правилото е променено от тоя сезон още :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]