forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 11:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:48 pm 
Аватар

И след тези факти, си проумял, че тия бомби са били за еди какво си :bigok Виждам че си бил пряк свидетел на случилото се.

Нямам повече въпроси.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:49 pm 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Двамата водите ерата разговор.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:51 pm 
Аватар

circaman написа:
hixxtam написа:
Аз съм бил на 18 години когато стана обединението, а ти съвременник ли си на това, че се смееш. Смяташ ли, че това е станало с желание на феновете, та да го смяташ за резил? Резил е, когато ти самият се докараш до някакво състояние заслужаващо това определение, а не когато някой насилствено без да те пита, го прави с постановление, указ или някакъв нормативен акт.

От една страна е насилствено, от друга страна се радваме на купите и титлите от това време? Или бъркам някъде? Хора, Левски значи нещо повече от класиране в първата шестица. Нашият клуб носи името на най-великия българин и аз не съм му станал фен заради пробива в ШЛ. Левски не олицетворява успеха на всяка цена.
Впрочем с това 7-мо място ще се откроят истинските фенове.

ХАХАХХХАХАХА
Всички 184 присъстващи на следващото домакинство ли сме истинските? Горкият отбор!

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:51 pm 
Аватар

Чета ви мненията и се чудя дали не съм объркал форума..
Много се радвам, че точно по този начин действаха свинете! Мнооого се радвам! Седмо място, девето място, кур за класирането!!! Аз се чувствам мотивиран да покажем на тия курви какво е Левски София, защо сме със 100 годишна история, защо сме отбора на народа и защо винаги ще бъдем такива!!
Някъде из форума прочетох един подпис, в който пишеше, че "фактът, че сме пето поколение Левскари е чудо". Левски е любов, Левски е вярност, Левски е идея!! 3 неща, лесни за запомняне които трябва да ни държат в такива моменти и да ни правят по-силни от всякога! Призовавам всеки един Левскар, който носи в себе си тези три прости неща, да си изрови главата от земята и да отива там, където му е мястото, където е домът му - стадион "Георги Аспарухов"!! Точно тази курвенска постъпка днес ме накара да бръкна в шкафчето вкъщи, да извадя старото синьо знаме в което съм бил повит след раждането ми и изписването ми от болницата и да си ги припомня тези три простички нещица, означаващи толкова много!

Левски до гроб!!!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:52 pm 
Мани ме мен - пубер и въшкар, но виж, че отговорих на въпроса ти. Отговори и ти на моят.

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:53 pm 
Аватар

http://news7.bg/%D0%A1%D0%BF%D0%BE%D1%8 ... QXFeo6sURw

:fuck6crb :fuck6crb

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:56 pm 
Аватар

Разбира се. Не съм бил на този мач и страшно много се възмущавах, че това се случва с тези бомби - гледах по телевизията, мисля Нова те беше. И аз като тебе през приятели и слухове чух, че Запада ги били хвърляли, за да накажат клуба и да изнудват собственика. Обаче между "чух" и "ми казаха" и видях го с очите си и знам, че е така, защото аз бях част от това, има разлика колкото от небето до земята. На слухове и чух, казаха ми, така разправят всички, НЕ ВЯРВАМ. Вярвам само на очите си и мога да говоря категорично и да обвиянвам някого САМО КАТО ЗНАМ, че е така.
Другото е демагогия, в каквато напоследък изпадаш, Пепи. :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:57 pm 
Аватар

Аз бях на стадиона, в сектор Б, много близо до бомбаджиите. Нямаше никаква логична причина за това избухване с бомбите. Нито ситуация на терена, нито нещо сред публиката, нито начало на полувреме или нещо подобно. Не беше и тъмно, че да кажеш да е дошъл момента за пиро. То и не беше пиро...
Същевременно и познавам човек, по това време на работа в клуба, който ми каза, че всичко е за кинти. Ще ми се и Косьо да се включи с коментар, щото имам усещането, че и той е бил свидетел на същото.
Бъркам ли?

Последна промяна tprodanov на Нед Мар 15, 2015 8:58 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:57 pm 
Аватар

New Order написа:
Срамно е когато нямаш достойнство и чест. Класирането на 7 място може да е некадърност, но няма как да е срам след като ти си играл без да влизаш в уговорка с никого.

Недей да вадиш думите ми от контекста! Виж, какво съм написал, че Левски е велик и чист клуб.
И защо не се вгледате във фундаменталните ни проблеми, а се възнасяме и тупаме в гърдите за честност и почтеност, в което нито един истински ЛЕВСКАР не се съмнява. Да, ние няма да лягаме, за да прецакаме цура или някой друг, не сме го и правили, защото сме истински и уникални, като клуб и имаме топки за разлика от другите п.тки, но това класиране наистина е най-големият срам в 100 годишната ни история.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:58 pm 

Бъркаш

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 8:59 pm 

0 tolerance,добре са те обучили работодателите ти как да говориш и манипулираш,евала :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:02 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Аз бях на стадиона, в сектор Б, много близо до бомбаджиите. Нямаше никаква логична причина за това избухване с бомбите. Нито ситуация на терена, нито нещо сред публиката, нито начало на полувреме или нещо подобно. Не беше и тъмно, че да кажеш да е дошъл момента за пиро. То и не беше пиро...
Същевременно и познавам човек, по това време на работа в клуба, който ми каза, че всичко е за кинти. Ще ми се и Косьо да се включи с коментар, щото имам усещането, че и той е бил свидетел на същото.
Бъркам ли?

Това беше канонада от бомби, май 10 или 11. Тогава все още се мятаха бомби за щяло и не щяло - кеф ти в Европа, кеф ти и на български мачове. Него време мисля или до 1-2 години се случи и онази нелепост с момчето от цефека, което бе ударено с бомбичка преди мач.
НИКОГА НЕ СЪМ ОДОБРЯВАЛ БОМБИТЕ (на стадиона). И не ги одобрявам и сега, ако случайно се върнат. Добре, че това безумие спря, защото и в нашия сектор имаше проблемис тия бомбички и пострадали по първите редове.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:03 pm 
Аватар

Ловешките селяци и те се обадили. Не е лошо по един репорт да им дадем :smt006

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Цитат:
Литекс приключи на 4-то място в класирането редовният сезон на „А“ група.Нашите имат равен борй точки(39) с третия Локо Сф, а пред нас са лит(*кс-етрополе с 44 и лидера Лудогорец с 47 точки.Много ни е кофти на всички ловчанлии за Левски, но....Пожелаваме им сърдечно да тренират по-здраво, да се обиграят в дербитата с Марек и Хасково, пък наесен пак ще премерим сили с тях.Вярно, ще е малко скучно без тяхната арогантност, надменност и мания,че са центъра на всичко, но.....ще го преживеем всички, дето не сме от отбора на народа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:04 pm 

Vasilev написа:
0 tolerance, добре са те обучили работодателите ти

:8)

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Vasilev написа:
0 tolerance,добре са те обучили работодателите ти как да говориш и манипулираш,евала :smt023

Благодаря, ще им предам :bigok На кого да изкажа тези благодарности, предпочитания?

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

Vasilev написа:

Хайде стига, Толеранса е един от най-големите пичове, и левскаи, които познавам. Няма нужда от нови деления. Това, че всеки има гледна точка е друго, но трябва и малко уважение.

ВАИ написа:
Бъркаш

В кое точно, щото силно се съмнявам да бъркам.

Славо, бомби в такова количество не сме имали. Нека сме малко по-обективни :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:05 pm 

Някой хора с какви очила гледат :shock: :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:06 pm 
Аватар

С тия на работодателя си, как с кои.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:06 pm 
Бомбите от нашия сектор ги мятаха Хорде Зла и Делие, да, а свастиките с Барселона кой ги вдигна организирано и под сигнал? На тоя мач бях, дееба, та един от основополагащите аргументи - не си бил, значи не се е случило, отпада :cry:

Върнете се в началото

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:08 pm 
Аватар

circaman написа:
hixxtam написа:
Аз съм бил на 18 години когато стана обединението, а ти съвременник ли си на това, че се смееш. Смяташ ли, че това е станало с желание на феновете, та да го смяташ за резил? Резил е, когато ти самият се докараш до някакво състояние заслужаващо това определение, а не когато някой насилствено без да те пита, го прави с постановление, указ или някакъв нормативен акт.

От една страна е насилствено, от друга страна се радваме на купите и титлите от това време? Или бъркам някъде? Хора, Левски значи нещо повече от класиране в първата шестица. Нашият клуб носи името на най-великия българин и аз не съм му станал фен заради пробива в ШЛ. Левски не олицетворява успеха на всяка цена.
Впрочем с това 7-мо място ще се откроят истинските фенове.

Ти радвал ли си се на купите и титлите от онова време или само си гледал статистиката от тогава? Не говори за материя, която не ти е позната моля те. Попитах те бил ли си свидетел на това или само си дочул или чел за тогава? Познат ли ти е термина аматьорски футбол на национално ниво? Имаш ли си и най малка представа за какво иде реч? Знаеш ли как може да се водиш на една работа официално, а да правиш съвсем друго. Не гледай със сегашните очи към това, което е било някога.
Говори и обсъждай сегашното положение, а колкото за успеха, без него всичко губи смисъл и се превръща в сивотата на среднячеството.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:10 pm 

Kocito_Kalki написа:
Ловешките селяци и те се обадили. Не е лошо по един репорт да им дадем :smt006

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Цитат:
Литекс приключи на 4-то място в класирането редовният сезон на „А“ група.Нашите имат равен борй точки(39) с третия Локо Сф, а пред нас са цнда с 44 и лидера Лудогорец с 47 точки.Много ни е кофти на всички ловчанлии за Левски, но....Пожелаваме им сърдечно да тренират по-здраво, да се обиграят в дербитата с Марек и Хасково, пък наесен пак ще премерим сили с тях.Вярно, ще е малко скучно без тяхната арогантност, надменност и мания,че са центъра на всичко, но.....ще го преживеем всички, дето не сме от отбора на народа.

Толко сме ги били,че всички се правят на силни сега. :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:14 pm 
Аватар

хахаха, ебати комплексарите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:16 pm 
Аватар

Ами след 7:2, 6:2 не е ли за шиена анусчето според вас? :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:18 pm 
Аватар

Как не ви е срам да плюнчите по Славо, който работи за ебати мизерните пари. Отказал е няколко предложения, въпреки тежкото си финансово положение и продължава да работи за публиката на Левски :ohmygod :ohmygod Бахти идиотите

Последна промяна antonatan на Нед Мар 15, 2015 9:18 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:18 pm 
Аватар

antonatan написа:
хахаха, ебати комплексарите

Какво искаш от фенове на отбор, чието име е "Кърпачев" и всичките могат да се съберат в едно сепаре на Вароша :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:19 pm 
Аватар

Ами не му отива на годините да се прави на луд.Иначе за другото- само уважение.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:20 pm 
Аватар

Между другото сега със сигурност в края на сезона ще съберем повече точки от прасетата, че дори и Лудогорец можем да спечелим повече точки :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:25 pm 
Аватар

До сега говорих с баща ми, болен левскар от 50 години. Толкова разочарован от любимия клуб не съм го виждал никога. Каза ми "утре ще ме е срам да се покажа в квартала, всички ме знаят колко голям левскар съм". Това показва добре до къде стигнахме :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:26 pm 
Аватар

Може ли някой да напише мачовете ни по кръгове за 2та 6-ца

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2015 9:28 pm 
Аватар

Разрови се малко назад в темата, има ги.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]