forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 4:38 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:25 pm 
Аватар

Що ? Постепенно, иначе все същия хуй.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:26 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
А аз не знам защо треньорите продължават да му позволяват да припарва до топката при статични положения.

Само корнерите го оставиха да бие. Гледам при другите положения все Абди изпълняваше

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:27 pm 

Wildkid написа:
Викаш да спрем функционирането на клуба за 3 месеца, докато направим конкурс....

Тъкмо да се извъртят мачовете със Славия и Хасково. :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:29 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Що ? Постепенно, иначе все същия хуй.

Е нали офертата беше "УС да уволнява всички в тоя клуб"....

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:43 pm 
Аватар

Абе да ти кажа, функциониращ или нефункциониращ, разликата ще е минимална :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 5:46 pm 
Аватар

АвстралиецО написа:
УС да уволнява всички в тоя клуб и да се назначи конкурс за всяка позиция.

Без СС - не е коректно. Всички също не е възможно, но на всички оставащи трябва да се прави оценка на работата им.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:00 pm 

Независимо в коя шестица сме, за да осмислим този сезон ни трябва да спечелим купата, или да сме финалисти ако Гората спечели и купата и шампионската титла (УЕФА иска в ЕКТ да има представител от турнира за купата, но при горния сценарий се съмнявам да лиши шампиона от участие в квалификациите за ШЛ, така, че е логично не четвъртия, а финалиста за купата за играе в ЕКТ).

При това положение няма значение къде играем.

Участието във втората шестица е провал, но с него няма да дойде края на света за нас.
Поне СС ще има време да сглоби отбора и да обиграе поне малко юношите (какво да очакваме от Ил. Димитров например когато за последните 3 години, той има 2 официални мача за нас).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:01 pm 
Аватар

Ми може би нищо да не очакваме, след като 4 треньора не са видяли нищо в него :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:05 pm 

comandosa1 написа:
Гаджев става за резерва, особено срещу по-слаби отбори е идеален, но Велев е тотал щета. Ако имаме по-качествено нападение мисля и с наличната защита ще се справим, но нуждата от градивен халф и голмайстор е крещяща!

Велев е тотал щета като дефанзивен халф. При схема 4-1-4-1 в която той не е дефанзивния халф е идеален за средата на терена.

Последна промяна SZ_FEN на Сря Мар 11, 2015 6:10 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:10 pm 

АЕ СИНИТЕ БААААААА написа:
Ми може би нищо да не очакваме, след като 4 треньора не са видяли нищо в него :roll:

Това, че не са видели нищо в него не е проблема. Проблема е, че тези същите треньори видяха нещо в Опоку, Марсиньо, Лопес, Бру, Пламен Крумов, Алвеша, Наумовски, Кунчев и т.н. и ги докараха при нас.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:15 pm 
Аватар

При чистка, започната от Бащицата, % некадърници ще удари нулата. Не говоря за неуспешни трансфери, а за тотални некадърници като последните ни 2 десни бека примерно :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:21 pm 
Аватар

тая путка Грънчартов защитава тройчо и прасетата, че няма начин да били легнали на папагалите. Бати гнусната гнида...винаги ми къса нервите като го слушам :boisw

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:21 pm 
Аватар

Mr. Smith написа:
Обаче Мустачето как леко се измъква и се е скрил като прасИ в тръстика и само чака, прехвърли всичко на УС, а този УС е реално неработещ все още. Не разполага с бюджет, няма приходи, ако събере някой лев от акциите или от " приятели " на г-н Иво Танев даде заплати, изплати някое старо задължение. В момента нямам идея каквинса функциите на Гонзо, освен да пуши заедно с Тати докато гледат мач от ложите в Хасково :bigok Също така и от време на време се появява Васко Колев, който казва, че всичко е наред. Имам чувството, че се превъща спрямо Бащицата както Радан Кънев спрямо Тиквата - човек с добри идеи и с чисти помисли, но използван като параван. Също така клубът има нужда от пари, но рекламата за кампанията с акциите е прехвърлена на Тръста Въобще страшно объркана работа е, а отвсякъде удари по имиджа на клуба. Т.нар. синьо БФС не пропуска момент да се изгавринс най-големия и обичан клуб в България.

А то в момента върви ли някаква рекламна кампания? :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:23 pm 

Някой като си купи и поства във Фейса :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:26 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:

Това, че не са видели нищо в него не е проблема. Проблема е, че тези същите треньори видяха нещо в Опоку, Марсиньо, Лопес, Бру, Пламен Крумов, Алвеша, Наумовски, Кунчев и т.н. и ги докараха при нас.

Според мен надецнявате някой от нашите юноши адски много.

Иначе това е методът, ако искаме резултати в ДЮШ :bigok :bigok :

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:30 pm 
Аватар

Ами каква кампания да има Все едно Змея да отдава апартаменти под наем, а наемателите да лепят обяви по стените :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:32 pm 
Аватар

Прасетата няма да легнат на жАлтите :smt006 Но дали имат сили и класа да устискат равен е съвсем друг въпрос.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:32 pm 

Едва ли месечните разходи на Змея са равни на месечните разходи на футболен отбор :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:34 pm 
Аватар

Бе да ти кажа - тия на свинете едва ли са много по-големи.....или поне тая част, която реално плащат :bigok :bigok :bigok

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:35 pm 

Има няма двойно :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:40 pm 
Аватар

Да ми ядете рентиерския хуй и двамата :blass

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 6:50 pm 

Според мен ще си има fair play. Жълтите ако си ги бият, бият. После не виждам защо да им лягат два мача, тъй като те ще се борят за 3-то място тогава, а ако им дадат 6 точки- кур трето место :smt006 Ама нека първо да победим Марек и после да размишляваме :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 7:26 pm 

SZ_FEN написа:

Според мен надецнявате някой от нашите юноши адски много.

Иначе това е методът, ако искаме резултати в ДЮШ :bigok :bigok :

Този разговор го водим всяка седмица. Не надценяваме никого. Просто искаме, при истински, официални мачове да видим кой става и кой не става, а не виртуално да ги оценяваме.

Ето, ти ми разправяш, че Илия Димитров не ставал за нищо. В същото време, той е водещ голмайстор на дублиращата група. А ми го обясни това?

Поради тази причина, бих предпочел да го видя в 3-4 мача срещу Хасково и Марек, а не след година и половина в последнитe 10 минути на някое дерби със Спартак Варна.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 7:31 pm 
Аватар

Е ти знаеш ли какво е нивото на дублиращата група.
Неслучайно я закриват от следващия сезон.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 7:38 pm 
Аватар

То беше ясно, че ще я закрият. Кво правят 20-годишните играчи догодина, като пуснат У19 :smt017 БФС, майна :smt023 И щели да пускат У15. Викам си като португалците ще ставаме и гледам Емо Костадинов го предложил. :bigok

SZ_FEN, как виждаш да ги пуснем в истински мачове? Да ги пускаме по 20-30 минути, директно титуляри да ги пускаме във всички мачове, или титуляри само в мачовете със "слабите" отбори?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 7:50 pm 

Точно за това казах, че силните му изяви в група, която предстои да бъде закрита не ми дават реална представа за възможностите му.

Искам да го видя в няколко поредни, професионални мача на ниво А група, за да добием представа дали става за нещо.

Когато имаш безсмислени (от типа колкото да не изпаднеш) мачове с Хасково, Марек и Локо Пловдив, мисля, че на хора като Илия Димитров и Ташев (а защо не и Кръстев) може да се даде шанс за по 20-30 минути в 3-4 от тях, а такива като Мисяк, Орачев и близнаците да се обиграват за нещо по-сериозно (Краев не го броя защото той играе редовно).

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:14 pm 
Аватар

SZ_FEN написа:
Точно за това казах, че силните му изяви в група, която предстои да бъде закрита не ми дават реална представа за възможностите му.

Искам да го видя в няколко поредни, професионални мача на ниво А група, за да добием представа дали става за нещо.

Когато имаш безсмислени (от типа колкото да не изпаднеш) мачове с Хасково, Марек и Локо Пловдив, мисля, че на хора като Илия Димитров и Ташев (а защо не и Кръстев) може да се даде шанс за по 20-30 минути в 3-4 от тях, а такива като Мисяк, Орачев и близнаците да се обиграват за нещо по-сериозно (Краев не го броя защото той играе редовно).

Още не са готови, човек. Разликата между юношеския и мъжкия футбол е огромна. Няма начин да ги вкараме толкова бързо в мачовете, трябва да се изчака поне 5-6 години още.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:20 pm 
Аватар

Ние от чакане на юноши да станат готови имаме 21-22 годишни дето все още "не сме видели истинските им възможности" и все ги "обиграваме" :smt042

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:25 pm 
Аватар

стига с тия юноши . . .

да не би 84-та да сме нямали стари кучета в отбора, та изведнъж заиграха 10 юноши титуляри?

то сега са супер безкадърни другите, ама си представям юношите . . .

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2015 8:28 pm 

Аз викам в дербитата с Хасково, Марек и Локо Пд да ги пробваме. Каквото и да стане няма да изпаднем.

Ако това не е достатъчно, има сума ти отбори в Б група на които бихме могли да ги преотстъпим.

Няма смисъл да търкат пейката за да щадим психиката им.

На мача Луговорец - Базел, швейцарците бяха останали само с едно 18-19-годишно момче за централен нападател, което не беше играло дори и редовно. Момчето получи изява в мач от ШЛ, а дори не му се наложи да бъде преквалифициран от централен нападател на десен бек.

По-добър начин от това да тестваш и обиграваш млади таланти, здраве му кажи.

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 158, 159, 160, 161, 162, 163, 164 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]