forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Нед Сеп 14, 2025 5:13 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 248  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:29 pm 
Аватар

Цитат:
Управителните съвети на Левски и лит(*кс-етрополе проведоха среща днес, която беше на тема телевизионните права. Двата гранда имат претенции, че трябва да получават най-солиден дял от пая, който всички отбори си разпределят.

Очаква се в близките дни „сини“ и „червени“ да излязат със становище по въпроса. Друга тема е какво ще бъде реакцията на останалите в бизнеса с телевизионните права.

На днешната сбирка най-високо поставени от Левски и лит(*кс-етрополе са били Константин Баждеков и Александър Тодоров.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:33 pm 
Аватар

Логично. Днес четох, че всички наши мачове и тези на чурка, ще се излъчват по платения канал. Тоест мършите искат да изнудят хората да плащат заради нас и чурка. След като това им е аргумента да искат пари, резонно е да дават повечко на нас. За чурка ще се погрижи Лупи.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:40 pm 

Kocito_Kalki написа:
Някой гледа ли футболист на годината по БНТ. Защитник на годината стана Моци :ohmygod :ohmygod
Аз не знам кой играч би спечелил футболист на годината,като почти нямаше български играч,който да е показал постоянство.Това включва и българите играещите в чужбина. :ohmygod

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:43 pm 
Аватар

strave написа:
Kocito_Kalki написа:
Някой гледа ли футболист на годината по БНТ. Защитник на годината стана Моци :ohmygod :ohmygod
Аз не знам кой играч би спечелил футболист на годината,като почти нямаше български играч,който да е показал постоянство.Това включва и българите играещите в чужбина. :ohmygod

Е то е ясно - наградата е за селското вратарче.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:48 pm 

Еба си мамата, тая церемония не е ли закъсняла с поне 2 месеца ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:48 pm 
Аватар

Според мен Барбуков трябваше да е, защото играе в що-годе сериозен отбор, а и си е на ниво там. Вкарва и играе редовно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:53 pm 
Аватар

Оня същия дето закопа националния в 2000 мача ли е станал футболист на годината :shock:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:56 pm 
Аватар

Kryten написа:
Оня същия дето закопа националния в 2000 мача ли е станал футболист на годината :shock:

Същия.
А дървосекача Дяков го сложиха втори

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:57 pm 
Аватар

New Order написа:
Логично. Днес четох, че всички наши мачове и тези на чурка, ще се излъчват по платения канал. Тоест мършите искат да изнудят хората да плащат заради нас и чурка. След като това им е аргумента да искат пари, резонно е да дават повечко на нас. За чурка ще се погрижи Лупи.

То тоя нечуван зрителски интерес към А група (че и към Б и В) е пълен ташак по принцип. Опитват се да убедят хората, че едва ли не български футбол с гледа на поразия, но това изобщо не е така. Левски и чорбата правят в действителност сериозен рейтинг, но останалите мачове не са нищо особено като резултати. Не ви ли прави впечатление, че големите телевизии не пускат мачове - прехвърлят си ги към дъщерните. Евентуално най-големите мачове се предават по бтв или нова (там според зависи кои са ги взели), но то са изключения.

А група не струва абсолютно нищо без нас и чорбата :smt006 и това е и причината чорбарите да не ги изхвърлят, дори с риск да ни накажат от УЕФА и т.н. И, ако трябва да сме честни, и с нас би било същото. Ако в някакъв сценарий ни изхвърлят примерно във В група и играем със Сливнишки герой, а по същото време играят Литекс - Лудогорец за да определят титлата, гаранция, че ние ще сме с далеч по-големия интерес.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 8:58 pm 
Аватар

Избрали са Камбуров за най-добър нападател :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 9:02 pm 
Аватар

Владко Трансфера футболист на годината .... Ебан Ебанов преди година ... и ние искаме да имаме национален отбор и клубен футбол :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 11:17 pm 
Аватар

А в същото време Домуса разправя,че Луноходец имат по-голям рейтинг от Левски и прасетата. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 11:23 pm 
Аватар

Току що и аз го видях това заглавие и щях да се задавя от смях. :smt005 :smt005 :smt005 :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 11:44 pm 
Аватар

Винаги съм мислел,че Домуса не е от тая планета. Дано скоро отлети... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Фев 17, 2015 11:50 pm 

То по рейтингите на Нова Павката от 9ч. бие тройно Бтв, ама тва техното е да си изръкопляскам след чикия :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 12:26 am 
Аватар

Добре бе, не можем ли с прасетата само да си направим отделен ТВ канал. Дреме ми на ... дали разни мижави компелксарски отборчета цял живот чакащи мачовете срещу софийските отбори ще фалират. Разни временно важни се взеха за много на сериозно, че са по-големи от отборите с най-големи традиции. Владко прасето футболист на годината. Дяков - 2-ри и най-добър полузащитник :bigok :bigok :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 12:34 am 
Аватар

:smt005 :smt005 :smt005 Ние с прасетата сме тотално фалирали, ние не можем един мач на отбора да предаваме от подготовката, ТВ канал ще правим :smt005
Кой трябваше да вземе тия награди :roll: Пацо Водката :roll: Гаджев :lol: :lol: :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 12:37 am 
Аватар

Може да сме фалирали, но генерираме интерес. С нашите мачове хората ще се навият да дадат пари, ама без тях домуса и нова ще ми ядат хоята

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 12:43 am 
Аватар

95% от рейтинга би трябвало да са левскари/прасета. Поради каква причина трябва ние и хасково да получаваме едни и същи пари при положение, че ония я има, я няма 100 човека да ги гледат. А това си е някаква инвестиция с времето би трябвало да си ги избием.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 12:51 am 
Аватар

Чорбата си имат ТВ канал. Кво да каже домусата, някъде четох, че наще искат 70% от парата :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 2:20 am 

Всички предричате провал на Диема, но замислете се, че всяко уважаващо себе си заведение ще бъде принудено да си закупи този пакет, да не говорим за всеки един еврофутбол. Със сигурност не малко и хора ще си купят този пакет, ако не за нашето първенство, то поне за инглиша.Такива маниаци има на Висшата Лига, че ако трябва биха дали и 20 лв.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 3:08 am 
Аватар

Ми то Висшата лига мога да си я гледам и по една камара други канали, не ми е нужен Боби Борисов да ми каже колко тъча със засилка след 65тата минута при негативен резултат има Лейтън Бейнс...
А и специално за събота и неделя тия мачове могат спокойно да си вървят по Диема при положение, че нито един човек в света няма да има новото платено каналче най-вероятно.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 4:38 am 

Кои са тия камари канали, които предават Висшата Лига на обикновеният средностатистически българин ?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 10:42 am 
Аватар

http://www.лъжеспорт.bg/izvynredno-poto ... 72482.html

ИЗВЪНРЕДНО :bigok
Кой ще да е този потомствен левскар - богаташ :?:

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 10:43 am 
Аватар

:lol: Това го вметна съвсем междудругото по БНТ тази сутрин мОстака :bigok

Цитат:
За клуба обаче не е подходящ моделът „бащица“. Левски няма нужда от бащица. Аз не искам да съм такъв
:pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 10:48 am 
Аватар

Втори ден постоянно ме учудва. Лелката за водата ли му е ходила на гости, к'во е станало незнам. :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 10:54 am 
Аватар

Имам съмнения, че определени членове на тръста и форума са отишли в кантората, оставили са на бюрото му Жилет еднодневка и кутия презервативи. Те това му е бил избора

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 10:56 am 
Аватар

:smt005 Труден избор. :smt005

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 11:01 am 
Аватар

За мен истината с новите платени канали е някъде по средата. От една страна, доста хора ще платят, за да могат да гледат английското (не толкова за А група). От друга, адски много зависи от цената! Ако поискат пара, която големите оператори решат да покрият сами (т.е. някакви стотинки на абонат, примерно 70-80), ще е успешно. Ако решат, че зрителя ще цака 4-5 лева, успеваемостта ще падне рязко. Още повече, че става въпрос за доста "сезонен" продукт, т.е. половината от годината тия канали са абсолютно излишни. Единствения им вариант е това да се предлага в пакет с други канали, към които има интерес (т.е. да стане част от общия спортен пакет, примерно, с минимално увеличение на цената от примерно левче....). Иначе, според мен, е обречено.

Отделно, ще се надигне доста сериозно недоволство в обществото, ако най-интересните мачове са платени и съответно - недостъпни за по-голямата част от хората, особено в по-малките градове.

А това за "рейтинга" на луноходец направо ми счупи очилата :lol: :lol: :lol: :lol:

С ЛЕВСКИ И ЩЕ УМРА

www.bgblood.org
facebook: БОДК / BOVBD

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2015 11:13 am 
Аватар

Wildkid написа:
За мен истината с новите платени канали е някъде по средата. От една страна, доста хора ще платят, за да могат да гледат английското (не толкова за А група). От друга, адски много зависи от цената! Ако поискат пара, която големите оператори решат да покрият сами (т.е. някакви стотинки на абонат, примерно 70-80), ще е успешно. Ако решат, че зрителя ще цака 4-5 лева, успеваемостта ще падне рязко. Още повече, че става въпрос за доста "сезонен" продукт, т.е. половината от годината тия канали са абсолютно излишни. Единствения им вариант е това да се предлага в пакет с други канали, към които има интерес (т.е. да стане част от общия спортен пакет, примерно, с минимално увеличение на цената от примерно левче....). Иначе, според мен, е обречено.

Отделно, ще се надигне доста сериозно недоволство в обществото, ако най-интересните мачове са платени и съответно - недостъпни за по-голямата част от хората, особено в по-малките градове.

А това за "рейтинга" на луноходец направо ми счупи очилата :lol: :lol: :lol: :lol:

Вчера домус ага разправяше как тия събирали по-голема аудитория от Левски и лит(*кс-етрополе, бахти копелето скапано и нагло. От Левски е доказано, че никой не събира по-голям рейтинг. Ако си говори за мачовете в ШЛ, нормално ...
Иначе абонаментът за тия телевизии май ще е месечен. Тоест, спира сезона някъде и не си плащаш там изв. време. Лично на мене са ми през оная работа английските, мога да ги гледам, мога и да не ги гледам, единствено на Левски ме вълнуват мачовете и тук-там някои др. от А групата.

"Кампания против Борат правихме, плакати, транспаранти, с притеснение Запада да не не бият (защото тогава те бяха по-скоро на страната на чорбаджията) и накрая излязохме техни приятели само защото не харесваме осирснията на Раев".

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 7417 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 107, 108, 109, 110, 111, 112, 113 ... 248  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]