forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Пет Сеп 12, 2025 6:58 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:28 pm 

Mr. Smith написа:
Гледам Тодор с някакво петно на носа. Дали не е коварна болест

Аллах, прати ми снимка да ударя една ножовка :lol:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:33 pm 
Аватар

Колко години го чакаме това петно :hitl1

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:36 pm 

Цитат:
Преди минути синът на Херо написа на личната си страница във Фейсбук: „Съжалявам, ЛЕВСКАРИ, съжaлявам...”.

:(

Цитат:
Краев мина медицинските прегледи в Юве

От Топспорт.бг

Негов трансфер ще е спасителен за Левски, призна Батков

Show me the money!!!!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 7:56 pm 
Аватар

Честно ви казвам, толкова съм отвратен, че вече започвам да усещам и някакво безразличие :ohmygod Тая мустаката, противна, гнусна свиня... направо откачам :ohmygod Тръстове, фенклубове, всички трябва ежедневно да го натискаме и да го разкараме тоя изрод, и изобщо не искам да чувам въпроса с алтернативата! Не ме интересува дали ще е пеевски, доган, боко, моко или коко, само да не е тара :ohmygod Спортно-технически няма какво да се коментираме-пълна пародия и срам. Гонзо е толкова треньор, колкото аз съм Алфред Хичкок. Картинката е апокалипстична.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:03 pm 
Аватар

niki87 написа:
Честно ви казвам, толкова съм отвратен, че вече започвам да усещам и някакво безразличие :ohmygod Тая мустаката, противна, гнусна свиня... направо откачам :ohmygod Тръстове, фенклубове, всички трябва ежедневно да го натискаме и да го разкараме тоя изрод, и изобщо не искам да чувам въпроса с алтернативата! Не ме интересува дали ще е пеевски, доган, боко, моко или коко, само да не е тара :ohmygod Спортно-технически няма какво да се коментираме-пълна пародия и срам. Гонзо е толкова треньор, колкото аз съм Алфред Хичкок. Картинката е апокалипстична.

Адаш, дума по дума мисля като теб. Прибирам се от работа, поглеждам с плаха надежда нещо положително да се е случило и kakво - едно голямо НИЩО! Наистина това вече минава всякакви граници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:04 pm 
Аватар

Цитат:
Босът на "сините" на път да взриви "синята" общественост

Скандално: И Вили Вуцов вариант за Левски?!

:smt005 :smt007

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:07 pm 
Аватар

Съжалявам, че ще използвам тази аналогия (може и да бъркам с фактите в нея), но когато Васил Левски е правил комитетите и са го питали като се освободим кой ще ни бъде цар. Та и ние така мислим какво ще стане като се махне бащицата. Честно казано на мен не ми пука какво ще стане, ако цената на това, е бащицата вън от клуба. Затова би било прекрасно, ако от утре всеки ден бащицата е атакуван да дава акциите.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:09 pm 
Аватар

Prisoner написа:
Цитат:

Така си е, аз ще припадна, ако Овчата глава стане тренер :?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:10 pm 
Аватар

На този фон Гонзо говори за цел, групи на ЛЕ...Вместо да погледнем истината в очите и да признаем, че реалната цел е ОЦЕЛЯВАНЕТО на Левски и да кажем, че бъдещето в момента е повече от неясно, продължава да се пускат някакви залъгалки тип захарен памук.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:13 pm 
Аватар

Най-добре вече да идва "В" група и да почваме отначало :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:19 pm 
Аватар

antonatan написа:

от 3-ти дек
Цитат:
"Нормално е да иска 10 нови играчи, но не е ясно дали ние ще можем да ги осигурим. Не искам да му обещая нещо, а след един месец да се окаже, че съм го излъгал и той да иска да си тръгне от клуба", сподели Георги Иванов след двубоя.

И кое е виновното на Гонзо :smt017

Хващам се само за "10 нови играчи". Към момента се говори как не можем да си позволим да разтрогнем с много играчи, както и че няма как да привлечем повече от 4-5. Аз обаче очаквам да се случи точно обратното предвид това какво се каза и какво стана в действителност от лятото до сега. Само ще се изчака да попремине това покрай не назначаването на Херо и след това изведнъж ще се окаже, че няма да ни е проблем да вземем 10 нови. Както и по-нагоре се написа явно проблема е кой да ги селектира.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:22 pm 
Site Admin
Аватар

КУР за абсолютно всичко!!!! :smt006
Омръзна ми,тая шибана мустаката свиня да си прави каквото си иска.Излезе преди малко наговори куп глупости и пак нищо,ама нищо съществено.Да мре в кофите,тая долна комунистическа свиня.Щял да продаде Краев,за да спасим лиценза.Щяло да се преговаря с други хора за треньор,ама ако не станело до 7 януари,Гонзо ще остане. :boisw Толкова ли не може да каже-НЯМАМ пари повече да издържам Левски търся купувач,цената е 100000 милиарда евро.Излез и кажи бе.Търся толкова пари,ако никой не ми ги даде ще стоя тука докато закрия окончателно клуба.Еби му майката,Левски е оцелял по-време на комунизма,ама някой си Тодор Батков е напът да ни закрие?!? :shock: Аз освен,че съм бесен,съм и тотално обезкуражен. :ohmygod
А Гонзо,освен,че упорито продължава да защитава Батков и да го изкарва месия,е загубил и връзка с реалността.Целта било,трето място и групи на ЛЕ.... :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :shock: :shock: :shock: :ohmygod :ohmygod :ohmygod :ohmygod
Ако не беше толкова трагично,щеше да е смешно.Ебаси ташака. :(

СМЪРТ,СМЪРТ,СМЪРТ ЗА ТАРА,БЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :boisw :boisw :boisw

Последна промяна Diabolik на Сря Дек 17, 2014 8:22 pm, променена общо 1 път

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:22 pm 
Аватар

Prisoner написа:
Цитат:

Хващам се за думите "синя общност" :ohmygod2
Синята общност спи и дъвче дъвка :smt006 Нещо щяло да я взриви :lol: То досега щото нямаше поводи за взривове...

Пичове, оставете малко настрана Гонзо, Херо, дори Бащицата... всеки има вина, тоя последния пък направо не ми се коментира :smt078
Дайте малко да се запитаме какво правим ние - "милионите левскари" - НИЩО :smt006
Малцина са ЛУДИТЕ, другото е стандартното българско очакване някой да ни оправи, еми приятно очакване на следващия Бащица, убедително доказваме, че без такъв не можем... така като чета вече и КОЙ? не ни бърка :ohmygod2
ЛЕВСКИ може да е бил отбор на народа, ама тоя народ вече не го ебе за нищо, и за ЛЕВСКИ включително, твай.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:25 pm 
Аватар

blurrrr написа:
ЛЕВСКИ може да е бил отбор на народа, ама тоя народ вече не го ебе за нищо, и за ЛЕВСКИ включително, твай.

А добро утро :smt006

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:26 pm 
Аватар

Доживяхме края на сагата с холерика Херо. От сега нататък за мен твърдението, че Херо е левскар губи всякакъ смисъл.
Естествено Гонзо е виновен за липсата на пари в клуба, и ситуацията в която се намираме. Ако утре Гонзо се махне всичко ще е пей сърце.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:28 pm 
Аватар

Абсолютно нищо от случилото се днес не е изненада за мен.
Относно събитията напоследък - надявам се Краев да продължи да се развива в солиден европейски клуб. Всичко друго около Тодорини кукли е такъв ташак, че сигурно и на враговете ни им омръзна да ни се смеят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:29 pm 
Аватар

New Order написа:
Доживяхме края на сагата с холерика Херо. От сега нататък за мен твърдението, че Херо е левскар губи всякакъ смисъл.
Естествено Гонзо е виновен за липсата на пари в клуба, и ситуацията в която се намираме. Ако утре Гонзо се махне всичко ще е пей сърце.

Отивате от едната крайност в друга. Проблема е дебел и с мустак.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:29 pm 
Аватар

Niki4a написа:
blurrrr написа:

А добро утро :smt006

Точно същото щях да пиша на онова момче, дето се възмущаваше в темата за Баскетбола, как отбора загивал, а имало само 2 поста - "добро утро" :wink:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:30 pm 
Аватар

blurrrr написа:
Хващам се за думите "синя общност" :ohmygod2
Синята общност спи и дъвче дъвка :smt006 Нещо щяло да я взриви :lol: То досега щото нямаше поводи за взривове...

Пичове, оставете малко настрана Гонзо, Херо, дори Бащицата... всеки има вина, тоя последния пък направо не ми се коментира :smt078
Дайте малко да се запитаме какво правим ние - "милионите левскари" - НИЩО :smt006
Малцина са ЛУДИТЕ, другото е стандартното българско очакване някой да ни оправи, еми приятно очакване на следващия Бащица, убедително доказваме, че без такъв не можем... така като чета вече и КОЙ? не ни бърка :ohmygod2

Утре в обедната ще отида до кантората, но не знам дали ще успея да направя боНби.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:32 pm 
Аватар

Niki4a написа:
New Order написа:

Отивате от едната крайност в друга. Проблема е дебел и с мустак.

Върнете се в началото
 Профил  

Аватар

New Order написа:

Нищо. Сега ще си имаме левскар който ще се пребори мъжката за седмата и осмата

Върнете се в началото
 Профил  

Гонзо със сигурност умишлено не е попречил на Херо да дойде. Наскоро беше казал, че ако зависи от него треньор ще е Херо. Гонзо може да се обвини в някои неща, но лъжец и лицемер не е със сигурност. Друг е въпросът дали Херо иска да работи с Гонзо. За мен на фалиралата свиня са му обещали бизнес контакти и кинти в замяна на бавно и методично да съсипва клуба и като дойде Пеевски да няма бружения сред нас. Вече и във форума има хора, които са готови на всеки, но да не бъде свинята. Батков като истински комунист знае, че при Херо има вероятност отборът да живне, което не влиза в плановете. Гаранция на срещата е мрънкал пред Херо и Гонзо как няма пари, нищо не може да обещае, а сега ще обяснява как ще купува на Гонзо каквото поиска, че всико ще се оправи и т.н.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:33 pm 

Mr. Smith написа:
acrimonious написа:
Mr. Smith написа:
Спокойно като дойде Пеевски, първия уволнен ще е Гонзо

Брат, що се правиш на луд? Защо свързваш желанието ни да имаме адекватно спортно- техническо ръководство с желание да ни вземе Пеевски?!

Не искам да споря, бесен съм и не искам да казвам неща за които ще съжалявам после. Живот и здраве скоро ще се видим и тогава ще си говорим надълго и на широко.
Гледам Тодор с някакво петно на носа. Дали не е коварна болест

Дано да е рак :|

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:37 pm 
Аватар

Сега ще обвиняваме Херо :smt005 Искам да видя друг отбор в света, който месеци наред официално твърди, че е договорил нов тренер, който даже вече планира селекцията и когато дойде време да встъпи в длъжност да се окаже, че всъщност имало разминавания в условията :smt115 Не харесвам Херо, но не става въпрос за тва. Докато Мустака има глас в тоя клуб гаврата няма да спре и за момент. Нищо де, продължаваме напред.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:38 pm 
Аватар

То и нов нападател дойде даже и тестове мина, ама :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:41 pm 
Аватар

Незнам дали това което ще напиша,някой друг по назад го е казвал...но за мен основната причина да откаже Херо ,истината и реалността са следните:
Заради така наречения финансов феърплей ...се наложи да освободим играчи,а на останалите да се намалят с 40% заплатите.Гонзо 1000 пъти каза че е достигнат тавана от 200 000 за заплати....и не може да си позволи да вземе др.футболисти...След освобождаването на Балтанов мисля и Кунчев се освободиха кинти за заплата на сносен нападател който така и не намерихме ;)
Сега Херо иска да има дълбочина в състава и да вземе още 8 или 10 нови човека...това означава да се скъсат договорите на поне толкова стари или на по малко ,но с по големи заплати по взаимно съгласие :!: ,което на този етап няма как да му се гарантира,и същевременно на новият отбор възнагражденията да не надвишават 200 000

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:44 pm 
Аватар

New Order написа:

Аз много не го разбирам това левскарство като на Йовов и донякъде на Гонзо - хващаш се да правиш нещо, с което даваш измамна надежда на хората, като си наясно, че Батков реално няма да позволи нищо да се промени.
Херо и Мъри казват следното - ще се върнем в Левски само когато ни се даде възможност да работим както ние искаме и да направим всичко, което е нужно, за да помогнем на Левски. Иначе е безмислено да лъжем левскарите

Това е все едно да се опитваш да наемеш най-добрия хирург да те оперира, но да му кажеш, че трябва да го направи с градинарски инструменти. И като ти откаже понеже е наясно, че няма как да свърши работата си успешно, а най-вероятно ще те убие, ти да го навикаш, че е страхливец и некадърник

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:47 pm 
Аватар

А за къв чеп и оня помощник на Херо беше назначен на заплатка :smt017

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:47 pm 
Аватар

danesa написа:
Незнам дали това което ще напиша,някой друг по назад го е казвал...но за мен основната причина да откаже Херо ,истината и реалността са следните:
Заради така наречения финансов феърплей ...се наложи да освободим играчи,а на останалите да се намалят с 40% заплатите.Гонзо 1000 пъти каза че е достигнат тавана от 200 000 за заплати....и не може да си позволи да вземе др.футболисти...След освобождаването на Балтанов мисля и Кунчев се освободиха кинти за заплата на сносен нападател който така и не намерихме ;)
Сега Херо иска да има дълбочина в състава и да вземе още 8 или 10 нови човека...това означава да се скъсат договорите на поне толкова стари или на по малко ,но с по големи заплати по взаимно съгласие :!: ,което на този етап няма как да му се гарантира,и същевременно на новият отбор възнагражденията да не надвишават 200 000

финансов феърплей има и друго наименование - Батков.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Дек 17, 2014 8:48 pm 
Аватар

Бате Вили ще оперира с голи ръце. След като си е бърсал гъза :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 450, 451, 452, 453, 454, 455, 456 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]