forum.levski.com

Форум на привържениците на ФК ЛЕВСКИ
Дата и час: Съб Сеп 13, 2025 12:44 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 508  Следваща
Автор Съобщение
МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2014 9:08 pm 
Аватар

Абе и финансовият стимул малко ми убягва като се има предвид положението със заплатите при нас и още повече със заплатите на треньорите. А Херо специално едва ли трудно би си намерил другаде работа.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 05, 2014 9:17 pm 
Аватар

shalala написа:
Абе и финансовият стимул малко ми убягва като се има предвид положението със заплатите при нас и още повече със заплатите на треньорите. А Херо специално едва ли трудно би си намерил другаде работа.

Е, тва не е вярно- тя заплатата ти се начислява, независимо вземаш ли я текущо или не. Рано или късно ще си я получиш (дори и чрез дела). А и като се има предвид размера й, и с 1 на 5 получени пак ще си живееш прилично, повярвай ми :) А и като цяло по- добре да ти тече заплата, която сега не получаваш, отколкото дОма пред телевизора :)

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 12:18 am 
Аватар

DirtyDog написа:
tprodanov написа:
Чак па. Поредният изнасилен и изхвърлен от мустака. Проблемът не ни е Ил Ил.

Toй не се сърди на Мустака, а на феновете на Левски. :wink: Помниш ли какво пусна във фб по повод изпратената му покана за юбилея? :smt115

Нямам идея, честно казано...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 12:37 am 
Аватар

Илиян и аз не знам какво е писал, но ако е нещо негативно към Нас - ЛЕВСКИ, мога да кажа само, че го съжалявам. Винаги съм му се кефел като футболист, а и от минималните контакти и най вече от това което са ми разказвали за него приятели съм останал с впечатлението, че е земен човек. Жалко ако наистина обръща гръб на Историята си.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 4:43 am 
Аватар

Бивши играчи много, левскари малко!

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 7:00 am 

Нека изчакаме да видим какво ще стане с Херо, защото Херо го чакаме 2 години и повече, това му е последния шанс. Време ни е да разберем, че не Херо е виновен, че не иска да дойде - ТКБ е виновен, че не излезе да каже немога повече, моля някой да помага. Иначе, нека не забравят всички, че именно ЛЕВСКИ им е давал хляба. Да не се правят ИлИл и Херо на много велики, защото единия го видяхме, а другия ще го видим. И нека на всички е ясно, че този отбор няма да е вечно така, най-малкото утре някой от далечна чужбина ще реши, че БГ е държава с ниски данъци и ниски заплати и ще си прави бизнеса тук, но ще има клауза в договора му, че трябва да инвестира в нещо пари - най-лесното проучване на нормален маркетинг води към нас - клуб на век и повече, отбор с половин народ зад себе си. Това сме ние ! САМО ЛЕВСКИ :pastor

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 8:33 am 
Аватар

Херо ще дойде :smt023 Според мен е мъжкар и няма да изпържи, не чакаме все пак Капело.

Ако не дойде, единствената причина ще е егоцентризма на Гонзо.Който ше ни закопае,еле пари да вади от джеба...

И след Лудогорец, и след Монтана сега забелязвам една шизофрения - Гонзо се възгордява,феновете се възгордяват, а нещата са толкова далеч от истината....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 9:14 am 

Сензация на "Герена": Кирчо Русия вдига сватба с жената на Гаджев :bigok

http://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7% ... 57949.html

трансфер си е :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 10:02 am 
Аватар

tprodanov написа:
DirtyDog написа:
tprodanov написа:
Чак па. Поредният изнасилен и изхвърлен от мустака. Проблемът не ни е Ил Ил.

Toй не се сърди на Мустака, а на феновете на Левски. :wink: Помниш ли какво пусна във фб по повод изпратената му покана за юбилея? :smt115

Нямам идея, честно казано...

Беше писал да връчат на наградата, приготвена за него, "на Гугутката" и някви такива лайна за феновете..

ultrafan_rs написа:
Сензация на "Герена": Кирчо Русия вдига сватба с жената на Гаджев :bigok

http://pik.bg/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B7% ... 57949.html

трансфер си е :strkstrk

Надали е вярно, ама... ега :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 11:35 am 
Аватар

По-добре за Сашо Русия да се ожени.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 11:43 am 
Аватар

Това означава ли, че Капетаногиниже ще приеме веднага трансфер :roll:

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 11:48 am 
Аватар

Само да не ни вземат ел капитан. Тия 3 мача без него са ужас....

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 11:49 am 
Аватар

Wildkid написа:
Ама поне да не е някой натоварен с толкова очаквания, като Херо, щото ще боли повече....

На Батков му трябва точно известен левскар като Херо и след няколко месеца да си изтрие гъзА с него,
тая система я играе от 2008-а насам и РАБОТИ! :loser2

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 12:00 pm 
Аватар

Това за на влаТко женка му...още някъде от август,септември вървят слухове :roll:

Левски - това е моя идеал.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 12:12 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Дейвид Чукачи написа:
Херо ще дойде :smt023 Според мен е мъжкар и няма да изпържи, не чакаме все пак Капело.

Ако не дойде, единствената причина ще е егоцентризма на Гонзо.Който ше ни закопае,еле пари да вади от джеба...

И след Лудогорец, и след Монтана сега забелязвам една шизофрения - Гонзо се възгордява,феновете се възгордяват, а нещата са толкова далеч от истината....

Жестоко се бъркаш за Херо, трудно се сещам за някой, който да е по-далеч от определението "мъжкар". Тук в Бургас си го знаем, а мазутите навсякъде го посрещат и изпращат с "ХЕРО, КУРВО!". Херо е Мишка с главно М и само сребролюбието му е по-голямо от малодушието. Предпочита да е първи на село, отколкото последен в града, и нееднократно го е доказвал през годините, като ни е отказвал. Аз лично като фен на най-великия клуб се чувствам унизен как му се молим на тоя измекяр, вместо отдавна да сме му теглили майните. Не можеш да изнудваш ЛЕВСКИ СОФИЯ с безброй претенции за играчи и прочие, и то като знаеш, че пАри нема!? Трябва да си горд, че сме избрали точно теб, а в крайна сметка това си е работа, за която ще ти се плащат и мазните кинти, чуек! Мъжкарят се притичва на помощ, когато е най-трудно, Мишокът първи побягва, когато свърши лесното. И точно затова ми се струва, че не оценяваме по достойнство с какво и кога се е захванал Гонзо и усилията му, макар не винаги да дават резултат. Херо не искал да си "заложи репутацията"... Коя репутация, на треньор на най-чернототаджийския отбор, който ЕДИНСТВЕН заедно с Нафтата беше официално разследван с арести, обиски и пр.? Че с толкова читави играчи Шарана го дънеха като маче у дирек, докато не изпадна? А и като треньор е надценен и може да е Номер 1 най-вече с неограничен бюджет и селекция като Петев и Стоев, макар разбира се, да е над тяхното ниво, да не говорим за Гонзо. Признавам му само страшния нюх за играчи, отдалеч ги надушва разните негра и арабески, прави ги машини и после ги продава с голяма печалба. Иначе за А-група си е БоК на фона на всички недоразумения, минали през Левски, спор няма. Но не го чакайте като Месия, дори и да дойде, което вече силно ме съмнява.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 3:39 pm 
Аватар

Ами има доста неказани истини в мнението ти.Най-малкото путкенски се изниза от Ботев.Очакваше

Изображение

но бързо напусна кораба.

Херо като треньор е доста прехвалена мерудия и аз лично нямам никакви заблуди, че ше е някакъв спасител.Гочето според мен би бил по-добър вариант, Стефан Грозданов също, не го знам къде е сега :roll:

Но Гонзо прави едни и същи грешки, за втори,или трети път.Малко егоцентрик е,почва да се литка от 1 победа, да се тупа в гърдите, а след една седмица идва жестоката истина....След Лудогорец ги говори едни, едва ли не Мурсия го забавил да напрай отбора, вече сме Барса и след това 1 месец все едно играе Горно Камарци на терена...

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 4:06 pm 
Аватар

Макарона написа:
Само да не ни вземат ел капитан. Тия 3 мача без него са ужас....

Точно пък без него ни се получават перфектно нещата. :strkstrk Крайно време му е да поцъка навън малко.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 4:13 pm 
Аватар

Blue_Blood_Burgas написа:
Дейвид Чукачи написа:

Жестоко се бъркаш за Херо, трудно се сещам за някой, който да е по-далеч от определението "мъжкар". Тук в Бургас си го знаем, а мазутите навсякъде го посрещат и изпращат с "ХЕРО, КУРВО!". Херо е Мишка с главно М и само сребролюбието му е по-голямо от малодушието. Предпочита да е първи на село, отколкото последен в града, и нееднократно го е доказвал през годините, като ни е отказвал. Аз лично като фен на най-великия клуб се чувствам унизен как му се молим на тоя измекяр, вместо отдавна да сме му теглили майните. Не можеш да изнудваш ЛЕВСКИ СОФИЯ с безброй претенции за играчи и прочие, и то като знаеш, че пАри нема!? Трябва да си горд, че сме избрали точно теб, а в крайна сметка това си е работа, за която ще ти се плащат и мазните кинти, чуек! Мъжкарят се притичва на помощ, когато е най-трудно, Мишокът първи побягва, когато свърши лесното. И точно затова ми се струва, че не оценяваме по достойнство с какво и кога се е захванал Гонзо и усилията му, макар не винаги да дават резултат. Херо не искал да си "заложи репутацията"... Коя репутация, на треньор на най-чернототаджийския отбор, който ЕДИНСТВЕН заедно с Нафтата беше официално разследван с арести, обиски и пр.? Че с толкова читави играчи Шарана го дънеха като маче у дирек, докато не изпадна? А и като треньор е надценен и може да е Номер 1 най-вече с неограничен бюджет и селекция като Петев и Стоев, макар разбира се, да е над тяхното ниво, да не говорим за Гонзо. Признавам му само страшния нюх за играчи, отдалеч ги надушва разните негра и арабески, прави ги машини и после ги продава с голяма печалба. Иначе за А-група си е БоК на фона на всички недоразумения, минали през Левски, спор няма. Но не го чакайте като Месия, дори и да дойде, което вече силно ме съмнява.

Категорично не съм съгласен, може би освен за това, че "мъжкар" точно не е. Сребролюбец си е. Но пък той си го казва "Ако вземем еди-кои си, ще мога да помогна. Ако не ги вземем, няма да мога". Защо му се сърдим, че иска и на него си, и на нас да спести мъката?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 5:19 pm 
Аватар

Местоположение: МАЯМИ, Тукаетакария aka Тошкоманолия aka Ихтимърлистан
Дейвид Чукачи написа:
Ами има доста неказани истини в мнението ти.Най-малкото путкенски се изниза от Ботев.

Това го бях забравил верно, няма по-добър пример за каква Алчност иде реч!

acrimonious написа:
Blue_Blood_Burgas написа:
Дейвид Чукачи написа:

Категорично не съм съгласен, може би освен за това, че "мъжкар" точно не е. Сребролюбец си е. Но пък той си го казва "Ако вземем еди-кои си, ще мога да помогна. Ако не ги вземем, няма да мога". Защо му се сърдим, че иска и на него си, и на нас да спести мъката?

Мисълта ми беше, че разговорът трябва да е:
-Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Искам, ама при тия и тия и тия условия.
-Условията не важат, бате. Искаш ли да си треньор на ЛЕВСКИ?
-Не ща.
-Ми марш в Комлука тогава!

Херо иска ВСИЧКО да му е наред - голям бюджет, една кола пари за селекция, никой да не му се меси в работата, европейски бази, PR и медиен комфорт, доволни фенове-клакьори, голяма заплата и ако може, да работи дистанционно оттука, че да си е при семейството!? Ми сори, ма това дори и в Рязград не минава вече. Тройчо к'ъвто и да е, кога е отказвал на Турция? Насила хубост не става.

ИзображениеИзображение
КУР ЗА ГЬОЗТЕПЕ
ЛЕВСКИ ЕВРОПЕЙСКИ
DON'T MURRY, BE HAPPY!
ИХТИМАН МИ Е АЗЕРБАЙДЖАН

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 5:35 pm 
Аватар

Виж той и да иска да работи при нас, с тоя потенциал на играчите колко може да изстиска? С тия играчи повече от трето място, дори и Анчелоти да дойде ме съмнява да се оправи. Сегашните играчи колко време ще играят без пари? 2-3 месеца играят без пари, а ако не се подобри състоянието в клуба както условие постави Херо, как ще ги мотивира изобщо да излезнат да играят, ако не са разтрогнали? В момента играят на мускули, ама всичко си има някакви граници.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 5:53 pm 
Аватар

Ми Гонзо как ги мотивира?

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 5:54 pm 
Site Admin
Аватар

Гонзо им е казал,че след Нова година,нещата ще се подобрят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 6:02 pm 
Аватар

Изображение

Това сигурно ще да е след Нова година ... :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 6:14 pm 
Аватар

tprodanov написа:
Ми Гонзо как ги мотивира?

Точно това написах, че сега играят на мускули, мотивация, ама всичко си има граници. Ако нещата не се подобрят, дори при най-лошия случай ако не вземем нито един, на някои от играчите ще им е писнало от забавяне на заплати и т.н. и дори и да не разтрогнат, няма да имат мотивация да играят.

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 6:32 pm 

След НГ ще е по зле дaже. :smt023

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 8:09 pm 

Сигурно Гонзо ще спре да им плаща квартирите

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 8:20 pm 

Като няма парЕ за квартира да ги разквартируват в Седем едно, Запознатия и Инчето :strkstrk

Нали бяха крупни наемодатели :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 8:25 pm 
Аватар

НАй-добре е в Змея :strkstrk Има място за всички :strkstrk

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 8:44 pm 

Верно е :strkstrk 120 гратис и са на тренировка, оптимизация на разходите :bigok

Върнете се в началото
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 06, 2014 9:23 pm 
Аватар

ultrafan_rs написа:
Като няма парЕ за квартира да ги разквартируват в Седем едно, Запознатия и Инчето :strkstrk

Нали бяха крупни наемодатели :bigok

Заплювам си Пачека и Шебека ...ах леле, :duner :duner

Върнете се в началото
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 15225 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 435, 436, 437, 438, 439, 440, 441 ... 508  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]